2014 Kasım Anneleri

Sgl cnm detayli bilgi verdigin icin
Benide annem ari mamaylabuyuymus orasi oyle ama simdi okudukca insan farkli dusunuyor
Herseyin en iyisi yapmak gibi bi gayrettryim :) o yuzden soruyrm hep
Keci sutu buldum gunluk gelicek
Onunla yogurt vericem bidahaki ay bakalim sevecekmi

kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah[/QUOTE]

Banada herkes sese alışsın aman sessiz yerde uyutma dediler ben ilk 40 gün kadar hep oturduğumuz yerde tv nin sesi azda olsa açık günlük konuşmalar eşliğinde uyuttum bebeğimi yanımızda olmasına rağmen sese alışmadı o zamanlar çok küçük diye uyuordu ama şimdi uyumuyor, sesten etkileniyor, bebeğin huylarından kaynaklanıyor ama gelde millete anlat...şimdide herkes ayy bu çocuk başkasına alışkın değil diyolar,çünkü yabancılıyor herkesi,hele çocukları çok daha fazla.bebek bu babasından annesinden başka kimi görüyor tabiki kalabalık bir ortama yabancı bir kucağa gidince ağlayacak, bu dönem geçici desekte kimse takmıyor bizi, yok yok bu çocuk sizin kucağınıza alışmış diyorlar amaaan valla takmıyorum artık ne derse desinler.bebeğimi büyütmek millete laf anlatmaktan daha kolay yemin ediyorum

golden goat keçi sütü bazlı devam sütünden kullanan varmı keçi sütü bulamayanlar için ben sipariş verdim çok güzel ek olarak vermeyi düşünüyorum kızlar kulananlar yazsın

Banada herkes sese alışsın aman sessiz yerde uyutma dediler ben ilk 40 gün kadar hep oturduğumuz yerde tv nin sesi azda olsa açık günlük konuşmalar eşliğinde uyuttum bebeğimi yanımızda olmasına rağmen sese alışmadı o zamanlar çok küçük diye uyuordu ama şimdi uyumuyor, sesten etkileniyor, bebeğin huylarından kaynaklanıyor ama gelde millete anlat...şimdide herkes ayy bu çocuk başkasına alışkın değil diyolar,çünkü yabancılıyor herkesi,hele çocukları çok daha fazla.bebek bu babasından annesinden başka kimi görüyor tabiki kalabalık bir ortama yabancı bir kucağa gidince ağlayacak, bu dönem geçici desekte kimse takmıyor bizi, yok yok bu çocuk sizin kucağınıza alışmış diyorlar amaaan valla takmıyorum artık ne derse desinler.bebeğimi büyütmek millete laf anlatmaktan daha kolay yemin ediyorum[/QUOTE]
sen boşver bence çok konuşanlara. bebeğin başkasını yabancılaması iyi bişey. anne babayı ayırt edebiliyor demek bu.

Kızlar az önce A101 e gittim. Daha doğrusu eşim öğle arasında götürdü Sağolsun, oğlumla arabada beklediler. Öyle çok bakamadım ama aceleyle unibaby kulak çubuğu bide arabalı gece lambası aldım.

Banada herkes sese alışsın aman sessiz yerde uyutma dediler ben ilk 40 gün kadar hep oturduğumuz yerde tv nin sesi azda olsa açık günlük konuşmalar eşliğinde uyuttum bebeğimi yanımızda olmasına rağmen sese alışmadı o zamanlar çok küçük diye uyuordu ama şimdi uyumuyor, sesten etkileniyor, bebeğin huylarından kaynaklanıyor ama gelde millete anlat...şimdide herkes ayy bu çocuk başkasına alışkın değil diyolar,çünkü yabancılıyor herkesi,hele çocukları çok daha fazla.bebek bu babasından annesinden başka kimi görüyor tabiki kalabalık bir ortama yabancı bir kucağa gidince ağlayacak, bu dönem geçici desekte kimse takmıyor bizi, yok yok bu çocuk sizin kucağınıza alışmış diyorlar amaaan valla takmıyorum artık ne derse desinler.bebeğimi büyütmek millete laf anlatmaktan daha kolay yemin ediyorum[/QUOTE]aynen en güZeli hee deyip gecmek ya biz razi bebisler razi kime ne ister kucakta uyur ister gezer istedigini tanir istedigini tanimaZ cokta fifi:)

KIZLAR HERKES FARKLI SÖYLÜO ANLAMADIĞIM İÇİN SORICAM YOĞURT YAPILIRKEN HANGİ SÜTLE YAPILMASI GEREKİO İNEK SÜTÜ BİLDİĞİM KADARIYA AĞIR GELİO VE 1 YAŞINDAN ÖNCE ÖNERİLMİO YOĞURTU HANGİ SÜTLE YAPIOSUNUZ BEN DEVAM SÜTÜ DUYMUŞTUM ONLA YAPILSIN DİE AMA.

A101 DE 155 TL YE BEBEK ARABASI VAR NASIL Kİ ACABA:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…