niyeki.canim.birinci yapılmışken ikinciyde yaptiralimrota virüs 2.dozunu yaptırmamayı düşünen var mı?
aynen benimde öyle..doğumdan sonra oldu heraldekızlar dizlerinde çıtırtı olan varmı oturup kalkarken. galiba kemiklerim ufalanıyor diyorum artık.
niyeki.canim.birinci yapılmışken ikinciyde yaptiralim
azıcık araştırdım d vit eksikliği diyoraynen benimde öyle..doğumdan sonra oldu heralde
2. yaptırmazsan 1. yi yaptırmanın bi önemi kalmaz diye biliyorum ben.ya bu ara çevremde arkadaşlar 1.yi yaptırdık sadece falan diyorlar,kafamı karıştırdılar benimde.bizim bugün yapılacakta çoğu annede olduğu gibi evhamlar bastı beni ehehehe
azıcık araştırdım d vit eksikliği diyor
Sgl cnm detayli bilgi verdigin icincanım bizim öyle programımız yok valla.
bebeğimin keyfine göre gidiyor herşey..
ben öyle çok takılmıyorum fazla program cart curta..
sabah annem 9 gibi benim sütümle hipp kaşık maam yapıyor onu yediriyor..
sonra 11 buçuktan sonrada pirinç ununu suyla pişiriyor içine pekmez katıyor yada arkadaşının yaptığı gibi meyve suları katıp veriyor.. bunu çok az veriyor ben gelinceye kadar oyalansın diye 5-6 kaşık falan..
ben 1 gibi eve varıyorum emiyor sonra 2 saat ara ile hep emiyor..
ben birde akşam 8 buçuk 9 arası hipp gece tahıllı kaşık mama veriyorum suyla yapıyorum..100 cc su ile..
gece de 3 kere emmeye kalkıyor..
böyle bir düzen var bizde..
biz nelerle büyümüşüz bebeğimide o yüzden çok sakınmıyorum doğrusu..
Ne tatli olmus oyunvagiylaaldigin zaman markasini goruntusunu buraya yazar misin biz de alicaz ya::)))
Etken daha cnm yaKızlar bişey sorucam kızım yan falan donuyo sadece yüz üstündeyken sırt. Sırt ustundeyken yuzustu dönemiyo. Kendı kendınemı döner yoksa teşvik etmek için bişeyler yapmalımıyım
kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah[/QUOTE]Aminn dogum tarhleri yakin benim.kızımda oyleyaa iki geecdr uyku yok ve çok aşırı hareketli sinirli emzigini çıkarıyo tersten ısırıyor diyorum dişten bakıyrum brsey yokk düzelir İnşallah
Bebeklerimiz ayni diyebilirim hep ilgi ustunde olsun istiyor yoksa basliyor ayni tempoya devam etmeye...Sling ile isimi yapiyorum diger cocuguma bakiyorum ve sol omuzumu artik hissetmiyorum cogu zaman...Hassas bebek klasmanina giriyor bebeklerimiz(Internet arastirmalarima gore:)Net'e yazarsaniz Hassas bebek olarak ayni konumda anneleri gorebilirsiniz....
Tatlım yaptıralım yaa yoksa ilk doz boşa gidecek olmuşken tam olsunrota virüs 2.dozunu yaptırmamayı düşünen var mı?
Ankarada lapa lapa kar varhava tam uyumalıkkk de mi?
kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah
Biz dört aylık olduk bugün. Sadece 300 gram almışız ebe de bi şey demediKızlar 4. Ayda kaç kilo aldı bebekleriniz? İlk üç ay 1 kilonun üstündeydi ama bu ay çok az aldı sanirim oğlum
kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?