2014 Kasım Anneleri

herkes bi doğumdaş bulmuş benim yok mu doğumdaşım

İlk bir yıl bebelere süt içirmiyoruz tatlım
ama yoğurdu inek sütüyle yapıyoruz mayalanınca değişiyor yani
eğer güvendiğin katkısız süthaneden alabileceğin süt varsa onunla
yoksa günlük pastorize sütler var (benim araştırmama göre torku kutu yada sütaş şişe tavsiye edilenler oldu)
ben günlük pastorize kullanıyorum

Benim horoz suan karısık sebzeli tavuk püresi yiyor teyzesi bu gün gündüz çok az uyudu bir saattir yatakta ayağını ağzına alıp debeleniyor...Adım atmaya basladık emeklemeden yürüyecek sanırım beceremedik onu...Bende kendimle tartıyorum çocuğu ya tek olmadığıma sevindim bu konuda:))Kilo almıyor diye üzülme canımcım doğum kilosunu baz alıyor doktorlar 5. ay doğum kilosunun 2 katıysa sorun yok demektir.Senin topacın masallahı var boylu poslu olacak pasam

Afiyet olsun yarasın inş
nasıl seviyor mu?
bu arada nasıl yaptın canım püreyi merak ettim
biz daha sebze tadımına başlamadık çok merak ediyorum inş benim sıpada sever

Evet cnm tam iki kati oluyor
Ohh rahatladimm cnm
Yaa ne guzell bi yemek
Tavugu peki organik mi aliyorsun ??
Ayak yemesi cok tatli ne guzel ya bende gorsem benimkini oyle
Adimda atiyor artik gezen horozmu olcak erenpasam hehhe :)

Benimki bugun dddd deee dddiitt deet demeye basladi bide tukuruk yapmayi ogrendi :))

Kilo almamasi disinda bi sikintimiz yok cok sukur cnm

Afiyet olsun yarasın inş
nasıl seviyor mu?
bu arada nasıl yaptın canım püreyi merak ettim
biz daha sebze tadımına başlamadık çok merak ediyorum inş benim sıpada sever
Ben kendim yapmadım canım milupanın bu ama meyve püresinden daha çok severek yiyor sebzeyi daha az tatlı olduğundan farklı geliyor sanırım.Biz mamayı zarzor yiyorduk ek gıdayı da almazsa diye korkuyordum çok sükür öyle olmadı insallah Can da severek yer.Ona yedirirken sende mutlaka birseyler atıstır daha kolay yedirirsin faydası oluyor.

Ben kec sutu ile yapmayi dusunuyrm ama daha baslamadk acikcasi
Ek gida isi kafami cok karisitryr

canım meraba bnm oglumun 2 gundur kulak arkasında ve alnında kırmızı kabarcıklar vardı bugun kasık bolgesıyle poposundada cıktı kızamıkcık cıkarmıs bebısın sanırım belırtılerı neydı bız de mı kızamık olduk acaba

Sağol canım tavsiyen için öyle denerim bende
biz şimdilik yoğurt elma ve armut suyu denedik sorun olmadı bakalım c.tesi kontrolden sonra başlıcaz sebzelere bizi neler bekliyor acaba

Organik tavuğu ilerde horozum kendi bulur müstakbel gelinimi:) saka bi yana canım öyle organik sey arayacak alacak ne ortam var ne zaman var nede kisi var esim zaten geç geliyor eve oturduğum yerde de çok büyük market yok.Genelde hippin pürelerini veriyorum.Tükürük yapmaya basladıysa üst bas kalmaz sürekli ıslanır önlük devriniz baslar:) geçenki foto muhtesemdi masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…