Benımde yok canım bırbırımızın olalım bariherkes bi doğumdaş bulmuş benim yok mu doğumdaşım
İndallah o gunleri goruruz
Yaman npio
İlk bir yıl bebelere süt içirmiyoruz tatlımKIZLAR HERKES FARKLI SÖYLÜO ANLAMADIĞIM İÇİN SORICAM YOĞURT YAPILIRKEN HANGİ SÜTLE YAPILMASI GEREKİO İNEK SÜTÜ BİLDİĞİM KADARIYA AĞIR GELİO VE 1 YAŞINDAN ÖNCE ÖNERİLMİO YOĞURTU HANGİ SÜTLE YAPIOSUNUZ BEN DEVAM SÜTÜ DUYMUŞTUM ONLA YAPILSIN DİE AMA.
Benim oğlum da o kadar almş. Bu ay az olacağını biliyordum da bu kadar az beklemiyordum..Biz dört aylık olduk bugün. Sadece 300 gram almışız ebe de bi şey demedi
Güzel ama kaba.A101 DE 155 TL YE BEBEK ARABASI VAR NASIL Kİ ACABA:=)
Benimde 7 Kasimherkes bi doğumdaş bulmuş benim yok mu doğumdaşım
Benim horoz suan karısık sebzeli tavuk püresi yiyor teyzesi bu gün gündüz çok az uyudu bir saattir yatakta ayağını ağzına alıp debeleniyor...Adım atmaya basladık emeklemeden yürüyecek sanırım beceremedik onu...Bende kendimle tartıyorum çocuğu ya tek olmadığıma sevindim bu konuda:))Kilo almıyor diye üzülme canımcım doğum kilosunu baz alıyor doktorlar 5. ay doğum kilosunun 2 katıysa sorun yok demektir.Senin topacın masallahı var boylu poslu olacak pasamHadi ya cok sgl cnmmm mutlu oldum
Okadar bekleyecez yani
Hani taniyordu annelerini
Benim herhangi birinden hic farkim yok ya
Komsu gelse ziyarete ayni tepkiyi verir zaten :)
Sinir oluyrm sorma
Benim oglan cok fena yorgani tutu p oturur pozisyona gelecek sekilde kalkiyor havaya
Sabah emmiyor yine
80 cc sut icyorbu saatte
Sonra 11 de 130
Ben geliyrm beni emiyor
Saat 16 da yine 130 iciyor
19dq beni emiyor
Yine kilo almamis gibi
Tartiyrm kendimle beraber busabah 8300 cikti
20 gunde 200 gr almis gibi
Ona cnm sikiliyor
Sennin horoz napioo
Afiyet olsun yarasın inşBenim horoz suan karısık sebzeli tavuk püresi yiyor teyzesi bu gün gündüz çok az uyudu bir saattir yatakta ayağını ağzına alıp debeleniyor...Adım atmaya basladık emeklemeden yürüyecek sanırım beceremedik onu...Bende kendimle tartıyorum çocuğu ya tek olmadığıma sevindim bu konuda:))Kilo almıyor diye üzülme canımcım doğum kilosunu baz alıyor doktorlar 5. ay doğum kilosunun 2 katıysa sorun yok demektir.Senin topacın masallahı var boylu poslu olacak pasam
Evet cnm tam iki kati oluyorBenim horoz suan karısık sebzeli tavuk püresi yiyor teyzesi bu gün gündüz çok az uyudu bir saattir yatakta ayağını ağzına alıp debeleniyor...Adım atmaya basladık emeklemeden yürüyecek sanırım beceremedik onu...Bende kendimle tartıyorum çocuğu ya tek olmadığıma sevindim bu konuda:))Kilo almıyor diye üzülme canımcım doğum kilosunu baz alıyor doktorlar 5. ay doğum kilosunun 2 katıysa sorun yok demektir.Senin topacın masallahı var boylu poslu olacak pasam
Ben kendim yapmadım canım milupanın bu ama meyve püresinden daha çok severek yiyor sebzeyi daha az tatlı olduğundan farklı geliyor sanırım.Biz mamayı zarzor yiyorduk ek gıdayı da almazsa diye korkuyordum çok sükür öyle olmadı insallah Can da severek yer.Ona yedirirken sende mutlaka birseyler atıstır daha kolay yedirirsin faydası oluyor.Afiyet olsun yarasın inş
nasıl seviyor mu?
bu arada nasıl yaptın canım püreyi merak ettim
biz daha sebze tadımına başlamadık çok merak ediyorum inş benim sıpada sever
Yeni oyuncaklar aldin mi cnmNapsin iste donme emekleme çalışmaları sürünme falan şimdiden komando oldu çocuk yerlerde
Ben kec sutu ile yapmayi dusunuyrm ama daha baslamadk acikcasiKIZLAR HERKES FARKLI SÖYLÜO ANLAMADIĞIM İÇİN SORICAM YOĞURT YAPILIRKEN HANGİ SÜTLE YAPILMASI GEREKİO İNEK SÜTÜ BİLDİĞİM KADARIYA AĞIR GELİO VE 1 YAŞINDAN ÖNCE ÖNERİLMİO YOĞURTU HANGİ SÜTLE YAPIOSUNUZ BEN DEVAM SÜTÜ DUYMUŞTUM ONLA YAPILSIN DİE AMA.
canım meraba bnm oglumun 2 gundur kulak arkasında ve alnında kırmızı kabarcıklar vardı bugun kasık bolgesıyle poposundada cıktı kızamıkcık cıkarmıs bebısın sanırım belırtılerı neydı bız de mı kızamık olduk acabaBenimkide oyleydi daha gecen baftaya kadar 45 dk bir saat cok nadir iki saat ti yavrum hastalandi kizamikcik cikardi o ara cok huysuzlandi her uyandiginda agliyodu odum koptu bundan sonra boyle kalicak diye sonrasinda boyle oldu cok sukur ama ayagimda uyuyo tabi
bu oyle yatagina biakilip ohhh rahat ettim diyemiyorum ama insallah dua ediyorum yataginda o kadar uzun sure uyusa seker cikolata dagiticam cocuklara
Oyy masallaahhSelam kızlar bugün 5 aylık olduk artık hatta apartmanda yeni hamileler çıktı abi olacak bebim oğlan
Sağol canım tavsiyen için öyle denerim bendeBen kendim yapmadım canım milupanın bu ama meyve püresinden daha çok severek yiyor sebzeyi daha az tatlı olduğundan farklı geliyor sanırım.Biz mamayı zarzor yiyorduk ek gıdayı da almazsa diye korkuyordum çok sükür öyle olmadı insallah Can da severek yer.Ona yedirirken sende mutlaka birseyler atıstır daha kolay yedirirsin faydası oluyor.
Organik tavuğu ilerde horozum kendi bulur müstakbel gelinimi:) saka bi yana canım öyle organik sey arayacak alacak ne ortam var ne zaman var nede kisi var esim zaten geç geliyor eve oturduğum yerde de çok büyük market yok.Genelde hippin pürelerini veriyorum.Tükürük yapmaya basladıysa üst bas kalmaz sürekli ıslanır önlük devriniz baslar:) geçenki foto muhtesemdi masallahEvet cnm tam iki kati oluyor
Ohh rahatladimm cnm
Yaa ne guzell bi yemek
Tavugu peki organik mi aliyorsun ??
Ayak yemesi cok tatli ne guzel ya bende gorsem benimkini oyle
Adimda atiyor artik gezen horozmu olcak erenpasam hehhe :)
Benimki bugun dddd deee dddiitt deet demeye basladi bide tukuruk yapmayi ogrendi :))
Kilo almamasi disinda bi sikintimiz yok cok sukur cnm
Yine harika bi fotoaynen benimde öyle..doğumdan sonra oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?