- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Bende yeni kesfettim cnm bende sıkı takipcisiyim artık:)evet adem güneş pedagog yazar üstelik maneviyatı da oldukça yüksek bi insan. radyo programına çıkıyor çok dinler annem :)
sizi bilemedik torun için geliştiriyorum kendimi diye diye dinliyor kıyamam
bende verdim.rahatladim :)amann saglikli.olsunda yavrular para kopekleri olsun:)verdik bilee
popışınden ısırıyorum ben valla dayanamıyorum
Canım ya ne güzel benim oğlumda 20ekim doğumlu. Sadece 2tatlı kaşığı veriyorum ben de şimdiye kadar sebze çorbası. Sen gün içinde ne zaman ne kadar veriyorsun.Kızım sebze çorbasına alıştı , severek içiyor artık
Bir de dilini çıkara çıkara yiyor ki bitiyorum
benim ufaklık hem tembel hemde aşırı hareketli. eller ayaklar kıpır kıpır ama yattığı yerde dönmek yuvarlanmak gibi eylemleri yokniye ki acep. sizin miniklerden bunları yapan var galiba değil mi ?
Olabilir canim her bebek farklidir.. Kizim sirt ustuyken yuz ustu dönebiliyor sirt ustuyken baya yer degistiriyor ama yuz ustunden sirt ustu olamadi henuz..benim ufaklık hem tembel hemde aşırı hareketli. eller ayaklar kıpır kıpır ama yattığı yerde dönmek yuvarlanmak gibi eylemleri yokniye ki acep. sizin miniklerden bunları yapan var galiba değil mi ?
artık yerlerdeyız donmeye basladı ıkı gun once nasıl mutlu oluyo surunmeye de basladık bazen popışını kaldırıp donemıyo oyle kalıyo sınırlenıp basıyo cıglıgı teyzesıİsir onu at yere yuvarlansin annesi
ayy kuzum maşşallah onaa.başladın mı demek senn
Canım ya ne güzel benim oğlumda 20ekim doğumlu. Sadece 2tatlı kaşığı veriyorum ben de şimdiye kadar sebze çorbası. Sen gün içinde ne zaman ne kadar veriyorsun.
benim ufaklık hem tembel hemde aşırı hareketli. eller ayaklar kıpır kıpır ama yattığı yerde dönmek yuvarlanmak gibi eylemleri yokniye ki acep. sizin miniklerden bunları yapan var galiba değil mi ?
Yarığı bilmem ama benimki mama yemeyince damağı yara olmuştur toz seker sür demişlerdi ama bizimki mamadan tiksindiği için içmiyor Çayı götürüyoo ben yapmadım araştır bi öyle duydumArkadaslar galiba benim bebegimde damak yarığı var
Hic kimse bana böyle bisey söylemedi. Dogdugundan beri damaginin orta kisminda cukurluk var. Ben garipsesem de heralde cok küçük oldugu icin diyordum kendi kendime.
Ama bugün nette bi arastirma yaptim damak yarigi gibi duruYor. Bunla ilgili bilgisi olan var mi. Başka bi sorunu yok sadece bi cukurluk.. Çok Üzgünüm ya bu gece bana uyku yok galiba
Arkadaslar galiba benim bebegimde damak yarığı var
Hic kimse bana böyle bisey söylemedi. Dogdugundan beri damaginin orta kisminda cukurluk var. Ben garipsesem de heralde cok küçük oldugu icin diyordum kendi kendime.
Ama bugün nette bi arastirma yaptim damak yarigi gibi duruYor. Bunla ilgili bilgisi olan var mi. Başka bi sorunu yok sadece bi cukurluk.. Çok Üzgünüm ya bu gece bana uyku yok galiba
Canım öyle bir şey olsa anne karnında ultrason görüntülerinde belli olurdu ve bunu sana doktorun söylerdi. Hiç olmadı ayrıntılı ultrasonda falan görünürdü. Onu da geçtim doğduğundan beri kontrole gitmiyor mu bu çocuk doktor fark ederdi mutlaka. Üzülme.
Daha ne yapicaksin yeter bence senin bebegin var sonucta onu dusunerek gelirler ve cok sey beklemezler diye dusunuyorumGunaydin
Kizlar alakasiz olcak ama ogleden sonra misarifin gelicek bi cifft
Kakolu islak kek
Makarna salatasi
Patates salatasi
Peynirli borek
Bunlar az mi
Bide kuplarda muhallebi yapip arasina kakolu biskuvu ile muz koysam oylr bidi denesem diye dusundum
Napayim ya
Kek suan pisiyor
Valla ellerine sağlık çok güzel menü daha ne olsun kolay gelsinGunaydin
Kizlar alakasiz olcak ama ogleden sonra misarifin gelicek bi cifft
Kakolu islak kek
Makarna salatasi
Patates salatasi
Peynirli borek
Bunlar az mi
Bide kuplarda muhallebi yapip arasina kakolu biskuvu ile muz koysam oylr bidi denesem diye dusundum
Napayim ya
Kek suan pisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?