2014 Kasım Anneleri

evet adem güneş pedagog yazar üstelik maneviyatı da oldukça yüksek bi insan. radyo programına çıkıyor çok dinler annem :)
sizi bilemedik torun için geliştiriyorum kendimi diye diye dinliyor kıyamam
Bende yeni kesfettim cnm bende sıkı takipcisiyim artık:)

Kızım sebze çorbasına alıştı , severek içiyor artık
Bir de dilini çıkara çıkara yiyor ki bitiyorum
Canım ya ne güzel benim oğlumda 20ekim doğumlu. Sadece 2tatlı kaşığı veriyorum ben de şimdiye kadar sebze çorbası. Sen gün içinde ne zaman ne kadar veriyorsun.

benim ufaklık hem tembel hemde aşırı hareketli. eller ayaklar kıpır kıpır ama yattığı yerde dönmek yuvarlanmak gibi eylemleri yok niye ki acep. sizin miniklerden bunları yapan var galiba değil mi ?

Erken daha bizimki de 10 gündür yapiyo ssimdiden parkeden topluyorum emekleyince bunlar yandik valla bide bizde kedi var gözü hep onda kesin kıtlıycak zavalliyi
benim ufaklık hem tembel hemde aşırı hareketli. eller ayaklar kıpır kıpır ama yattığı yerde dönmek yuvarlanmak gibi eylemleri yok niye ki acep. sizin miniklerden bunları yapan var galiba değil mi ?

Olabilir canim her bebek farklidir.. Kizim sirt ustuyken yuz ustu dönebiliyor sirt ustuyken baya yer degistiriyor ama yuz ustunden sirt ustu olamadi henuz..

Canım ya ne güzel benim oğlumda 20ekim doğumlu. Sadece 2tatlı kaşığı veriyorum ben de şimdiye kadar sebze çorbası. Sen gün içinde ne zaman ne kadar veriyorsun.

Öğlen çorba akşamüstü beş gibi de elma ya da armut suyu yarım çay bardağı kadar veriyorum. Çok azını bırakıyor ama alıştı artık. Kaşığı havada gördüğü gibi ağzını açıyor ikinci haftada anca alıştı.

Benim oğlum da aynı canım kıpır kıpır ama dönmek yok. Zaten yatmayı sevmiyor hiç, oturup etrafı seyretmek istiyor. yüzüstü yatırınca da kıyamet kopuyor 2 dk içinde.

Arkadaslar galiba benim bebegimde damak yarığı var

Hic kimse bana böyle bisey söylemedi. Dogdugundan beri damaginin orta kisminda cukurluk var. Ben garipsesem de heralde cok küçük oldugu icin diyordum kendi kendime.
Ama bugün nette bi arastirma yaptim damak yarigi gibi duruYor. Bunla ilgili bilgisi olan var mi. Başka bi sorunu yok sadece bi cukurluk.. Çok Üzgünüm ya bu gece bana uyku yok galiba

Yarığı bilmem ama benimki mama yemeyince damağı yara olmuştur toz seker sür demişlerdi ama bizimki mamadan tiksindiği için içmiyor Çayı götürüyoo ben yapmadım araştır bi öyle duydum

Canım öyle bir şey olsa anne karnında ultrason görüntülerinde belli olurdu ve bunu sana doktorun söylerdi. Hiç olmadı ayrıntılı ultrasonda falan görünürdü. Onu da geçtim doğduğundan beri kontrole gitmiyor mu bu çocuk doktor fark ederdi mutlaka. Üzülme.

İnşallah öyledir ya bugün ağlarken gordu birileri damagi degisik duruyor dedi ondan aldi beni bi telas. Okdukca kotu oldum ameliyat yaziyor altinci ayda. Farkedilirdi dimi. Pzrtesi goturcem yine de doktora. Kanim cekildi sanki Allahim herkesin evladina saglik sihhat versin

Gunaydin
Kizlar alakasiz olcak ama ogleden sonra misarifin gelicek bi cifft
Kakolu islak kek
Makarna salatasi
Patates salatasi
Peynirli borek
Bunlar az mi
Bide kuplarda muhallebi yapip arasina kakolu biskuvu ile muz koysam oylr bidi denesem diye dusundum
Napayim ya
Kek suan pisiyor

Daha ne yapicaksin yeter bence senin bebegin var sonucta onu dusunerek gelirler ve cok sey beklemezler diye dusunuyorum

Valla ellerine sağlık çok güzel menü daha ne olsun kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…