2014 Kasım Anneleri

Gunaydın şekerler
Dun akşam ablam bizdeydı. Kızım basta yabancıladı dudak büzdü. Sonra başladı marıfetlerını gostermeye. Yavas yavas yabancılamayı atlatıcaz inş. Salı gunu eş hatrına kv ye gıdıcez. Ve ablama. Bakalm başka evde durucakmı
Buarada kızım hep uyumak istıyo az emıyo 5 10 dk oyalanıyoruz baslıyo gozlerını ovuşturmaya. Tabı uyuması yarım saatımı alıyoda. Nettede okumuştum bu ay az beslenır uzun uyurlarmuş benımkı uyuyo ama 15 dk anca. Ugraşmama deyse soyle bır saat falan uyusa nerdeee

bence bi tatlı, bi tuzlu, bi salata yeter. tek aile geliyo sonuçta. fazlasına gerek yok. sonra yenmiyo.

Canım eğer öyle bir şey varsa ilk önce doktoru değiştirirdim. Bunu sen ben fark edip o fark edemiyorsa yazık yani. Damağı yarıksa da ameliyatı var demişsin. Rabbim dermansız dert vermesin.

Ben burdayım dün akşam kızımı annemlere bırakıp arkadaşlarla buluştuk. Böyle güzel hava olacağını bilseydim hakkımı bugün kullanırdım :)

Merhaba arkadaşlar birsey soracagim, çiçek asimizin olduğu yer sivilce gibi küçük yuvarlak içinde sari irin var gibi duruyo ama bombeli değil sivilce gibi ,dümdüz normalmi

Ay bu birileri zaten ömrümüzü yediler yuttular.hiç sıkıntı yapma canım.doktorun aynen uvercinkanın dediği gibi olsa mutlaka söylerdi

Ben burdayım dün akşam kızımı annemlere bırakıp arkadaşlarla buluştuk. Böyle güzel hava olacağını bilseydim hakkımı bugün kullanırdım :)
Oh neguzel. Ya ben duşa bile gırsem özluyorum kızımı hızlıca duş alıp hemen cıkıp kıxıma sarılıyorum. Bız hep yanlızz kıxımla ondan boyle hiç ayrılamıyorum ondan aşmam lazım bu durumu amaya

Gezenlerı kıskandm aldm kızımı markete falan goturdum. Kadınlar sevmek istedı tabı bızımkı agladı hemen Kımse sevmek istemedıgı surece sıkıntı yok baya markettı magaZaydı gezdık. Kollarım koptu o ayrı

Kızlar keten tohumunu emziren anneler kullanabiliyomu bilgisi olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…