Cnm ben daha başlamadım ama gurme bebek diye bi site var ordaki tarifleri uygulamayi dusunuyorumKizlarrr merhabaaa
Kati gidaya basladiniz mi
İlk ne verdiniz
Tarif istiyorum
Sorunun cevabı hayırKizlarrr merhabaaa
Kati gidaya basladiniz mi
İlk ne verdiniz
Tarif istiyorum
Canım merhaba evet bilgiyi aldık.derece, kademe,hiçbir hakkımız ölmüyor aynen ilerliyor &bizi de kapsıyor.doğum tarihinle alakası yok yani..ücretsiz izine ayrıldığın tarihle alakalı yani[/QUOTE
canımmmm anca gırebılıyorun nette ne olur kızma benım zamanım coook az canım oncelıkle sagol bırkac şey soracağım sana ben mebbıse baktım puanım durmuştu m egt aradık bıze oyle bır yazı gelmedı dedıler yanı gecerlı olmamış olsaydı dezam ederdı degılmı bırde 2015 kapsar dedıler coook uzuldum ama neyse hayırlısı olsun sagol canım
canım uste yazdım
Maşallah sana ne güzel oturuyorsun benim bıdık öne yıkılıyor beceremedi dahaAnnesinin yavrusu, kuzusu pamuğu
bizim aşı izi çok geç belirdi. böyle toplu iğne başı kadar kırmızı bi şeyy. normal mi bn de bilmiyorum inan ki...Verem aşısınin üstünden 4ay geçiyor nerdeyse hala geçmedi hala kırmızı kabuklu gibi. sizlerin ne durumda..
Bizde gezmelerdeydik bi kesit paylaşmak istedim ikea dan mama sandalyesi aldık teyzenin biri küçücük çocuğu alıp dışarı çıkmışsin ne işin var dedi bana eve hapis mi olalım teyze dedim biz olduk olacaksin dedi. Attı tepem sert bi şekilde ben olamam valla dedim sert olunca iyi yapıyorsun gez tabi alışsın o da dedi.
bizfe hic iz yok sordm hemsreye norml eski asilsr gibi degl bunlar dedibizim aşı izi çok geç belirdi. böyle toplu iğne başı kadar kırmızı bi şeyy. normal mi bn de bilmiyorum inan ki...
teyzeye de
gözünüz aydınn :) iyi eğlenceler sizee :)Bende annisme geldm yuppy kızm uçakta uslu uslu durdu son ondak çıldırdı arkadaki teyzede diyo ne akıllı çock dedik nazar değdrdik galiba diyoson ondak tüm çocuklar koro şeklinde ağladılar:))resmen bikilo terledm zaptetmk için:)
yani bu insanlar da bugun kucucuk bebegiyle gezenler gordum ne kadar iyi yapmislar dedim.. 5 aylik cocuk kucuk muymuş Allah askina ya.. Ah su cok bilmis teyzeler..Verem aşısınin üstünden 4ay geçiyor nerdeyse hala geçmedi hala kırmızı kabuklu gibi. sizlerin ne durumda..
Bizde gezmelerdeydik bi kesit paylaşmak istedim ikea dan mama sandalyesi aldık teyzenin biri küçücük çocuğu alıp dışarı çıkmışsin ne işin var dedi bana eve hapis mi olalım teyze dedim biz olduk olacaksin dedi. Attı tepem sert bi şekilde ben olamam valla dedim sert olunca iyi yapıyorsun gez tabi alışsın o da dedi.
Topigimizin gezgini olarak Alpereni kabul ediyoruz.. Gec geldi ama masallah hepimizi gecti :))gözünüz aydınn :) iyi eğlenceler sizee :)
Bizim ki alıştı artık yaa. velet bugün 4. kez bindi uçağasanki her gün uçak yolculuğu yaparmış gibi, biner binmez emdi uyudu. uyandı, bakındı.. :)
Oyy o yan bakislar falan gelecekten yana tüyolar veriyor sankiAnnesinin yavrusu, kuzusu pamuğu
canım kamudakılerde yararlanabılıyormu yoksa ozeldekıler ıcın mı bırde nereye başvuruluyor canım bır sey duyarsan haber ver olurmu ben ona gore ıse başlayıp başlamamaya karar verecemde benım ıcın cooook degedrlı ya puanım durmuş ya cooook uzuldumBizim sendika kapsıyor dedi canım,bende takipçi olacağım ilsisden bakalim.bu arada eş yardımını da yaptırın,ücretsize ayrildiysan.ayda 130 140 lira mi ne
Doğru bi tespit olsa gerekTopigimizin gezgini olarak Alpereni kabul ediyoruz.. Gec geldi ama masallah hepimizi gecti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?