- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
bizim aşı izi çok geç belirdi. böyle toplu iğne başı kadar kırmızı bi şeyy. normal mi bn de bilmiyorum inan ki...
teyzeye de
Verem aşısınin üstünden 4ay geçiyor nerdeyse hala geçmedi hala kırmızı kabuklu gibi. sizlerin ne durumda..
Bizde gezmelerdeydik bi kesit paylaşmak istedim ikea dan mama sandalyesi aldık teyzenin biri küçücük çocuğu alıp dışarı çıkmışsin ne işin var dedi bana eve hapis mi olalım teyze dedim biz olduk olacaksin dedi. Attı tepem sert bi şekilde ben olamam valla dedim sert olunca iyi yapıyorsun gez tabi alışsın o da dedi.
Bu memurlardami gecerli sadece canimBizim sendika kapsıyor dedi canım,bende takipçi olacağım ilsisden bakalim.bu arada eş yardımını da yaptırın,ücretsize ayrildiysan.ayda 130 140 lira mi ne
Aarkadaşlar bişeyler sorucam fıkır verrsenız cok sevınırım
*kızım gece cok terlıyo. Kalınmı gıydırıyorum acaba. Normal ince alt üst içlik gıydırıyorum. Ustunede pijama gıydıyırum. Sabaha sucuk gıbı kalkıyo. Her sabah komple ust degıstırıyorum
*bızde bambu beşik var ben başından berı onun içine yastıksız yatırıyorum. Normal tek yastıklar varya uzunlamasına onu yerleştırıyorum beşigin içine oyle yatırıyorum. Gunduzde onda sallıyorum ayagımda zaten onunla drek yatırıyorum. Bambu beşiklerın içinde bır yatak var zaten mınık yastık koyup başının altına artık normalmı yatırsam
*bırde uyurken beşigın uzerıne battanıye kapatıyodum oyle uyuyodu onun sakıncası varmı acaba daha karanlık olsun dıye ortuyodum. Sokak lambası drek yarak odamıza vuruyo bıraz ışık oluyo gece cunku
Cok tesekkur ederım canım. Zamanla tecrube edıcem bazı seylerı.Canım ben artık tek kat giydiriyorum üstünü ve altını.. Çoraplarını da çıkarıyorum yatarken... Bir tek başını arkası terliyor o da hafif.. Önceden benim bebeğim de çok terliyordu.. Bir de battaniye örtme bence üstüne o da havasız bırakır terletir... Benim evim ki öyle çok sıcak da olmaz buralarda hala sıfırın altında sıcaklık ama inan sıcaktan bunalıyorlar ferahlık iyidir... Bir de ben çok uzun zamandır yastık kullanıyorum sen de kullan çok kalın olmamakla birlikte... Zaten bazen ara sıra yastıksız da yatırıyorum... Tabi yine de sen bilirsin...
Bir bakayim canim o siteyeCnm ben daha başlamadım ama gurme bebek diye bi site var ordaki tarifleri uygulamayi dusunuyorum
inanirim çünkü bende seni ve daha bir kaç arkadasimin neler yaptigini çok merak ediyordum bebisim hayatimin tam orta yerine geldi oturdu ve hayatin ta kendisi oldu o yüzden ben benden geçtim :) sen nasilsin canim bebis nasilSorunun cevabı hayır
Ama sen nerelerdesin :) aklımdaydın bugün inannkiii
Canım gaza getrmk gıbı olmasn ama benmde eşimin erkk kardesı var evlenıck yakında. Onun eşimde tel nosu bıle olamaz ben cok kıskancm. Kaldıkı benı degıl onu arıcakta maj arıp durucakta ben ılkınde sessız kalır ıkıncısınde kıza ıyle bişey soylerdımkı eşimin adını agzına alamazdı. Neyse bence kv haber almak için yaptırıyo olabilir. Ben yerınde olsam eger kuza ısınmadysan muabbetınde yoksa eşin gıbı sende engelle telını olsun bitsın. Hala bişekılde arıyosa eşinide Bende arar eşine şikayet ederdım karına soyle kocamı arayıp durmasn dıye. Ben boyle bişeye tahammul edemezdım mizacım geregı. Mesela benım eşim tanımadıgım yaşıtı olan kadın yada kızla asla tokalaşamaz bile. Evlı bekar farktmez.benım kıskanclık hastalık derecesınde bırazSimdi bnm sinirlerim pofuduk pogaca gibi oldu..ben bastırıyorum o geri kabarıyo..
bi kac arkadas hatrlar esimin ailesiyle görüşmeme karari almıstm..sonra esim yeni evlenen oglan kardesi vardi iste onlarla bi problemimiz yok demsti bana..Smdi Allah var ben kardesinden yana ne bi laf duydum ne bi söz cocuk ztn seviyeli toplum insani(kb cekmis)..ama evlendigi kız hem ergen(17yasnda) hem kv altlı üstlü oturuyolar...simdi bu kızla samimi oldugumda bana laf gelmeyecek bi durum var mi?yok kesin bana laf getirecek dedm esime o gene kafayi bi yere odaklayip ama kardesmle aramizda bisey olmadi kiiiiii demsti...
Neyse gunlerden bi zmn bu bana laflari getirmeye basladiiii...whtspp knusmalarini direk esime attim...esim oooo kükreyen küheylan misali annesini aramis anneside bu kiza "tahminince bak cnm tatlm eltini gömüyoz ama aramizda kalsin"tarzi bi konusma yapmis...bu kiz o konusmadan snra napmis gitmis bnm esimi aramis direk...
(Bendeniz 2 yıldr 1 kez konusmadm telde esimin oglan kardesyle izinlerde meraba meraba o kdr di) ana dedm cesarete bak neyse..esimde buna demski bu sekilde senin araman uygun dgl bi daha beni arama bisey olursa esine soyle bana soylesin dms...
Bi erkek bana bunu dese yerin dibine girer bidaha cikamam...
Neyse esim bana bidaha betulun fotolarini falan atmican dedi bana ...bu kızda bana yazdi iste hic yollamiyn falan normalde soylemem boyle biseyi ama ozellikle soyledim iste x istemiyor atmami dedim..
Snra bu esime whtspp tan yazmis...
-X abi tgc ablaya sen mi soyledn betulun fotoraflarini atma die..babam betulun fotgrflarini soruyor..
-Evet ben dedim..babam bi sorusu oldugunda bana sorsun..
-Iyi!!
Birincisi beni esime gambazliyo hani yalan mi soyluyorm die ikncisi sanki kocasina trip yapar gibi iyi!! Yazmsti estgfrllah dedm esime bu 2 ucuncude dedm ben daha napayim ne diim kardesimimi arayim dedi..dedm oda olmaz neyse ole kalmsti konu..
Esim bunu engellems whtsppta annesine de soylemis yazmasin bana uyar o kizi dems...
Gecenlerde whtspptan bana yazdi naslsn tgc abla die cvp vermedm...
2 gun gevti yine yazdi cvp vermedim
Sonra bi cuma esime cuma msji atmis normal msjla...
Bi sonraki cuma bana atmis altinada optm yazms
Gecen cuma yine atti..
Smdi uzun oldu ama bu kızın amaci ne ? Bide normalde hic muhabbetimz yok ztn..
Dugunleri oldu ertesi gun ciktk geldik ztn snra bu tartsmalar oldu ben keatm muhabbetimi dogumdu derken bi samimiyetm yok..
Simdi yine yazms whtsptan nasilsin die..
Ki cvp vermedigimi biliyo..
Kv mi attiriyo acaba esimde 2 aydr knsmuyomus annesiyle haber mi almaya calisiyolar..
Kv seytana pabucuni ters giydirir o kızi alir eline oynatir haberi olmaz...
Ama o kızda saf dgl yani 17 yasnda ama bi 17 de icinde var belli..
Not:bizim aileyle kotu olmamizin nedeni esim evlenrken annesine bnm icin bu kizla evlenebilirmiyim demems evleniyorm dems..annesi ona kendi tarikat grubundan bakiyorms bide kendi memleketinden istyrms..ben 7 aylik hamileyken gönlum uoktu sende hala da yok dedi ondan snra bende kopardm baglari...
smdi bu kizi kendi buldu kv kendi tarikat grubndan kendi memleketnden..dusunun aralarindaki muhabbeti bagi...
Esimim kardesi de kiz arkadasi cok olan bi tipti sirf annesinin isratiyla evlendi evlenmek amacli cocukta 22 yasnda ztn..
ama dedgm gibi efendi biri..
Aarkadaşlar bişeyler sorucam fıkır verrsenız cok sevınırım
*kızım gece cok terlıyo. Kalınmı gıydırıyorum acaba. Normal ince alt üst içlik gıydırıyorum. Ustunede pijama gıydıyırum. Sabaha sucuk gıbı kalkıyo. Her sabah komple ust degıstırıyorum
*bızde bambu beşik var ben başından berı onun içine yastıksız yatırıyorum. Normal tek yastıklar varya uzunlamasına onu yerleştırıyorum beşigin içine oyle yatırıyorum. Gunduzde onda sallıyorum ayagımda zaten onunla drek yatırıyorum. Bambu beşiklerın içinde bır yatak var zaten mınık yastık koyup başının altına artık normalmı yatırsam
*bırde uyurken beşigın uzerıne battanıye kapatıyodum oyle uyuyodu onun sakıncası varmı acaba daha karanlık olsun dıye ortuyodum. Sokak lambası drek yarak odamıza vuruyo bıraz ışık oluyo gece cunku
Kızlar ben bebeğime mama takımı almak istiyorum tabağı kasesi kaşığı ayrı olsun diye var mı bir öneriniz
Battanıye dedıysem ınce canım. Kalın ortuyodum oncesınde havalar ısınınca ınceye gctım. Pekı normaldede altına içlik gıydırmımmı. Ayaklı gıydırmıyorum artık cunku buyukte tamda olsa kucaga alınca falan ayak parmakları büzüşüyo içinde. Azda olsa hareket etmesıde kısıtlanıyo. Uyuma dışında normalde nasıl gıydırmelıyım pekı.canım artık alt tarafa içlik giydirme..
ben bir zıbın kısa kollu üzerine direk pijama giyidiyorum..
o üzerine örttüğün battaniyede içerisini sıcakt tutar çocuğu terletir daha ince birşey ört eğer ışık geliyorsa..
ben çok ince yastık kullanıyorum tatlım..bronşit olduğunda alıştı oğlum şimdi yastıksız uyuyamıyor
:) cnm esimin yaptigi bi samimiyet yok eger olsa ztn kızin yaptignda mantik aramam direk esimle muhattap olurm..ztn ben kestm muhabbetimi coktandir cvp vermedgm halde yazmasina optm falan demesine takildm esim o gun aricam kardesimi bu ne boyle dedi ben aratmadm dedm dur adamin midesini bulandirma ortada bisey yok 17 yasndaki kizi gelin diye alirken dusunseydiniz dedm..Canım gaza getrmk gıbı olmasn ama benmde eşimin erkk kardesı var evlenıck yakında. Onun eşimde tel nosu bıle olamaz ben cok kıskancm. Kaldıkı benı degıl onu arıcakta maj arıp durucakta ben ılkınde sessız kalır ıkıncısınde kıza ıyle bişey soylerdımkı eşimin adını agzına alamazdı. Neyse bence kv haber almak için yaptırıyo olabilir. Ben yerınde olsam eger kuza ısınmadysan muabbetınde yoksa eşin gıbı sende engelle telını olsun bitsın. Hala bişekılde arıyosa eşinide Bende arar eşine şikayet ederdım karına soyle kocamı arayıp durmasn dıye. Ben boyle bişeye tahammul edemezdım mizacım geregı. Mesela benım eşim tanımadıgım yaşıtı olan kadın yada kızla asla tokalaşamaz bile. Evlı bekar farktmez.benım kıskanclık hastalık derecesınde bırazKuzenmış falan fılan konuşamaz kımseyle konuşturmuyorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?