2014 Kasım Anneleri

Emziren anneler 1 seneye kadar olmayabiliyor bildiğim kadarısıyla canım.yani biraz hormonlara vücut yapısına bağlı galiba.yinede emin olmak için git istersen.yada doktoruna danış.
benim.annemde.olmamis.bende olmuycam heralde gitmedm doktora da.s

Evet ya kesin gitmem gerekiyor.korkumdan çok ihmal ediyorum.benim normalde 1 hafta sürüyordu of çok canımı sıkıyor bu durum.

Canını sıkma doğumdan sonraki 1 sene düzensizlikler oluyormuş. Ben doğumdan sonra ilk defa geçen ay oldum, bakalım bu ay olacakmıyım. Sen yine de Dr a git, için rahat etsin.

Kutulu olduğu için bence bisey yapmana gerek yok.direkt ver canım korkma

Kizlaar ne cok konusmussunuz yahuuu ohh be gozum gonlum acildi.. Bebisler cok coook tatli masallah onlara bayildimm..

isyan123 oglusun her zaman cok tarz masallahh!@demekoyle_19 oglusunla aynisiniz yaa masallah size.. C cillibom bence kendine haksizlik ediyorsun ben cok benzettim sana onceki fotondan hatirliyorum masallah cok tatlisiniz.. yirmisekizonbirdoksan HAMSTER size de kocamaaan masallahh.. Metbel canim yerim ben onun kollarini bacaklarini yaa.. Esine de sana da benziyor cok yakismissiniz masallah sizee..

Ben de kizimla disari ciktim avakado aldim tadini begenmez diye once bir tane alayim dedim fiste bir baktim kiii o tek aldigim bir tanecik avakado 5 lira yahuuuu..

cok gecmis olsun

yok ayni durumdayiz :)

Evet ya kesin gitmem gerekiyor.korkumdan çok ihmal ediyorum.benim normalde 1 hafta sürüyordu of çok canımı sıkıyor bu durum.
bnm de iki uc gun suren durumlar oldu dr a sordum normal dediler adete hazirlaniyormus vucut korkmayalim zannimca

Pozunuzda süpermiiş maşallahh

Pozunuzda süpermiiş maşallahh
Tesekkur ederizz canimm seviyoruz seni teyzesiii..
Bu arada benim kizim evde cok gulec disari cikinca sanirsin bir seye cok kizgin kaslar catik dolasiyor.. Ama evde de emerken surekli eli yuzumde cizikler icinde kaldim..

çoook saol efsuncum :)

bu arada olgun avakoduyu nasıl anlıyoruz? nasıl seçiliyor bu meyve?

Canım sen alıyorsun avokadoyu, gazate kağıdına sarıyorsun 2 gün içinde olgunlaşıyor. Ben siyah poşete koydum evimde kiler var orada karanlıkta beklettim 2 gün, olgunlaştı. Yumuşuyor zaten. Tadı berbat ben hiç sevmedim ama, çorbaların içine koyuyorum Melis için.

Tesekkur ederizz canimm seviyoruz seni teyzesiii..
Bu arada benim kizim evde cok gulec disari cikinca sanirsin bir seye cok kizgin kaslar catik dolasiyor.. Ama evde de emerken surekli eli yuzumde cizikler icinde kaldim..
Bizde sizi seviyrz
Benim oğlan dışarı çıkınca aynen hiiiç gülmüyo surat beş karış sevmeye çalışanlarada hiç pas vermiyo Evdede biraz öyle azcık güleç hehehe

Canım sert alıyorsun çok olgununu alırsan çabuk bozulur o iki güne olgunlaşıyor zaten karanlık bi yerde tutunca

Burak özçivit gibi mi mesela

Sağlık ocağı 4 damla demişti, ancak doktorumuz tahlil yapılmadan verilmez dedi. Tahlil yapıldı kanı düşük çıkınca 6 damla dedi. Sabah aç karnına 6 damla veriyorum ben o yüzden.
Bana hemen başla dediler sağlık ocagından, günde 5 damla şeklinde. İlginç valla perşembe kontrolümüz var bir sırayım ben doktorumuza. Teşekkürler canım.

hahahh bilmiyorum ki elime geleni aldim.. Daha nasil yenecegini bile bilmiyorum :)) ama arkadaslar yazmislar sagolsunlar.. Cam rendede rendeleyip mi verecegim kizlar? Gurme bebekte gormustum sanki oraya da bir bakayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…