benim.annemde.olmamis.bende olmuycam heralde gitmedm doktora da.sEmziren anneler 1 seneye kadar olmayabiliyor bildiğim kadarısıyla canım.yani biraz hormonlara vücut yapısına bağlı galiba.yinede emin olmak için git istersen.yada doktoruna danış.
Askolsun dar paça kotlar var onlar için aklın durur görmen lazım nasıl da yakısıyor alınca bize de gösterrYa hepinizin bebişlerine maşallah
Herkes kot almış oğluşuna acaba kızlar için var mı
Hiç sevmem bebekte kotu ama hepinizin kotları birbirinden güzel
Evet ya kesin gitmem gerekiyor.korkumdan çok ihmal ediyorum.benim normalde 1 hafta sürüyordu of çok canımı sıkıyor bu durum.
yok camasir suyu aslaaa aman elime bile degdirmiyorum oyuncakta hic kullanmam yalniz siparisimizi verdik ole bole derken. yarin obur gun geldiginde kutudan cikarip hemen eline verir miyim bilemiyorum pimpirikliyim biraz yakimse de yazmamis ya nasil verdiniz yikadiniz mi olece mi verdiniz bi yazin yaaavvvv aaaaaaaa
Kız kaşlar dudak çene ayni maşallah yavruma.çok tatlı ayrıca
ya kızlar siz ciddiyseniz ben bunları okuturum eşime.. pek bi havalarda sinirimi bızuyor benim..Hakkaten çillibom, bi sefer bi foto daha paylaşmıştın şu anki halinle. Hatırlıyorum bebeğin sana çok benziyor. Nasıl başardın hahaga. :)
cok gecmis olsunGünaydın hanımlar, dün bir kez daha anneme hak verdim. "Ana olacağına taş ol" der hep, doğruymuş. Dün akşam annemlerdeydik, eşim Melis'i almış oynuyordu onunla, sonra içeriye kardeşimin odasına gittiler. Bizde mutfaktayız, yatağın kenarına oturmuş Melis'i oynatıyormuş, birden altında ki yatak örtüsü kaymış Melis'i tutmaya çalışmış ama gözünün kenarının dolaba çarpmasına engel olamamış. Yavrum resmen ağlarken katıldı, hemen morardı kuzumun gözünün altı. Lasonil sürüp az buz koyduk, bütün gece içini çekti hep. Bende resmen 10 yıl yaşlandım. Eşim kahroldu, bütün gece döndü durdu yatakta. Onu işe yolladım ama hala daha elim ayağım titriyor hiç kalkasım yok yataktan.Allah herkesin evladını korusun, düşe kalka büyüyecekler ama, daha bu kadar küçük ve savunmasız olunca yüreğim acıdı resmen. Allah beterinden korusun deyip buna da şükrediyorum sadece şu an.
yok ayni durumdayiz :)Kızlaar benim oğluş çok asabi yaa saçlarmı çekiyor yüzümü tırnaklıyor hatta yoluyor resmen agzım gözüm çizik içinde neden böyle acaba bi bizmi böyleyiz sizin bebişlerde de varmı yoksa benim paşa sert erkekmi olcek
bnm de iki uc gun suren durumlar oldu dr a sordum normal dediler adete hazirlaniyormus vucut korkmayalim zannimcaEvet ya kesin gitmem gerekiyor.korkumdan çok ihmal ediyorum.benim normalde 1 hafta sürüyordu of çok canımı sıkıyor bu durum.
Pozunuzda süpermiişKizlaar ne cok konusmussunuz yahuuu ohh be gozum gonlum acildi.. Bebisler cok coook tatli masallah onlara bayildimm..
isyan123 oglusun her zaman cok tarz masallahh!@demekoyle_19 oglusunla aynisiniz yaa masallah size.. C cillibom bence kendine haksizlik ediyorsun ben cok benzettim sana onceki fotondan hatirliyorum masallah cok tatlisiniz.. yirmisekizonbirdoksan HAMSTER size de kocamaaan masallahh.. Metbel canim yerim ben onun kollarini bacaklarini yaa.. Esine de sana da benziyor cok yakismissiniz masallah sizee..
Ben de kizimla disari ciktim avakado aldim tadini begenmez diye once bir tane alayim dedim fiste bir baktim kiii o tek aldigim bir tanecik avakado 5 lira yahuuuu..
Tesekkur ederizz canimmPozunuzda süpermiişmaşallahh
çoook saol efsuncum :)Kizlaar ne cok konusmussunuz yahuuu ohh be gozum gonlum acildi.. Bebisler cok coook tatli masallah onlara bayildimm..
isyan123 oglusun her zaman cok tarz masallahh!@demekoyle_19 oglusunla aynisiniz yaa masallah size.. C cillibom bence kendine haksizlik ediyorsun ben cok benzettim sana onceki fotondan hatirliyorum masallah cok tatlisiniz.. yirmisekizonbirdoksan HAMSTER size de kocamaaan masallahh.. Metbel canim yerim ben onun kollarini bacaklarini yaa.. Esine de sana da benziyor cok yakismissiniz masallah sizee..
Ben de kizimla disari ciktim avakado aldim tadini begenmez diye once bir tane alayim dedim fiste bir baktim kiii o tek aldigim bir tanecik avakado 5 lira yahuuuu..
çoook saol efsuncum :)
bu arada olgun avakoduyu nasıl anlıyoruz? nasıl seçiliyor bu meyve?
Bizde sizi seviyrzTesekkur ederizz canimmseviyoruz seni teyzesiii..
Bu arada benim kizim evde cok gulec disari cikinca sanirsin bir seye cok kizgin kaslar catik dolasiyor.. Ama evde de emerken surekli eli yuzumde cizikler icinde kaldim..
Canım sert alıyorsun çok olgununu alırsan çabuk bozulur o iki güne olgunlaşıyor zaten karanlık bi yerde tutuncaçoook saol efsuncum :)
çoook saol efsuncum :)
Teşekkür ederiz teyzesi bende hala 2 tane çıtçıtlı giydiriyorumMaşallah çok tatlı bebişiniz...ben korkuyorum kat kat giydiriyorum üşümesin diye galiba çok kalın giydiriyorum
hiç alakası yokkkk...
ahh ahh hayran olup baktığım kişilere benzeseydii oğlum nasıl olurdu kim bilirr...
birde hamile iken eşimle aramız çokta iyi olmuodu genelde sinirle bakmışımdır..
bence tam terside olabilir.
Valla bebişini görür görmez o fotoğrafın geldi gözümün önüne. :)ya kızlar siz ciddiyseniz ben bunları okuturum eşime.. pek bi havalarda sinirimi bızuyor benim..
Bana hemen başla dediler sağlık ocagından, günde 5 damla şeklinde. İlginç valla perşembe kontrolümüz var bir sırayım ben doktorumuza. Teşekkürler canım.Sağlık ocağı 4 damla demişti, ancak doktorumuz tahlil yapılmadan verilmez dedi. Tahlil yapıldı kanı düşük çıkınca 6 damla dedi. Sabah aç karnına 6 damla veriyorum ben o yüzden.
hahahh bilmiyorum ki elime geleni aldim.. Daha nasil yenecegini bile bilmiyorum :)) ama arkadaslar yazmislar sagolsunlar.. Cam rendede rendeleyip mi verecegim kizlar? Gurme bebekte gormustum sanki oraya da bir bakayim..çoook saol efsuncum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?