Ayni sen tatlim :)Teşekkür ederim kızlar, Allah herkesin bebeğini korusun.
Ya ben kızımı eşime benzetiyorum aslında, hele uyurken aynı eşim. Ama kim görse aynı sen diyor. Anlamadım ben bu işi.
Kızım ve ben - Eşim ve kızım Hadi bakalım uzmanlık sorusu hangimize benziyor
Eki Görüntüle 1492897 Eki Görüntüle 1492899
Herkes bebeklik pylasmis bende atayim yahu Eki Görüntüle 1492819
Bu da benden suslu kizimEki Görüntüle 1492821
Bu benEki Görüntüle 1492824
Bu da babamiz kimr benziyor kizimEki Görüntüle 1492828
Sgl cnm alacam bende yarinEvet canım, biz çok memnunuz. Bende annemin evine aldım çalışmaya başlayınca rahat eder annemlerin diye. Oldukça da sağlam. Almayı düşünüyorsan tereddüt etmeden alabilirsin canım.
Ne guzel foto bu yaDün benim kızımda çok asabiydi dört döndüm etrafında
Cok basarili fotoVar var. Hm ye bak bi orda vardır kesin
Maşallah çok tatlı bebişiniz...ben korkuyorum kat kat giydiriyorum üşümesin diye galiba çok kalın giydiriyorumEki Görüntüle 1492939 Hava güzel bizde evde durmayalım dedik
bende calismiism bizimkide tipki ben:)))kocisimede.bnzesin isterddimde iki uc dort kacta olursa artik.p amann tovbe bi kardes daha yetr olursaa ilerde İnşallahbi ben çalısmısım galiba:)
coook geçmiş olsun Rabbim korusun bebişlerimizi kızında sana. Bnziyor bence:)Teşekkür ederim kızlar, Allah herkesin bebeğini korusun.
Ya ben kızımı eşime benzetiyorum aslında, hele uyurken aynı eşim. Ama kim görse aynı sen diyor. Anlamadım ben bu işi.
Kızım ve ben - Eşim ve kızım Hadi bakalım uzmanlık sorusu hangimize benziyor
Eki Görüntüle 1492897 Eki Görüntüle 1492899
Bu gün anne&bebek günü olsun topiğimizinnn bende tekrardan koyayım adet bozulmasın :)Eki Görüntüle 1492845 Eki Görüntüle 1492848
Hakkaten çillibom, bi sefer bi foto daha paylaşmıştın şu anki halinle. Hatırlıyorum bebeğin sana çok benziyor. Nasıl başardın hahaga. :)Kız kaşlar dudak çene ayni maşallah yavruma.çok tatlı ayrıca
Canım ben artık öyle olunxa hiç zorlamıyorum. Acıkınca emiyo kuzu kuzu. Demek mi aç değil. Boşuna kendimi paralıyordum, artık yspmıyırum bunu. Bırak emmesin oynasın. Nasılsa acıkacakDelirmek üzereyim, emmiyor sürekli ağlıyor. Meme emmiyor ama oyuncaklar hep ağzında. Bu kusmalar biter mi ki..Sürekli kucakta bir yere kadar amaderdim ne çokmuşş
Sgl cnm alacam bende yarin
Hepsiburadadan asiyah renginj alicam
İcinede kraft pamuk yatak
O ara kata yatabilecekmo bilmiyrm
9 kg tasiyir yaziyir ya
Bnmki zaten sekizi gecti
Ama yatak cidden iyi gorunuyr
Eki Görüntüle 1492939 Hava güzel bizde evde durmayalım dedik
bende calismiism bizimkide tipki ben:)))kocisimede.bnzesin isterddimde iki uc dort kacta olursa artik.p amann tovbe bi kardes daha yetr olursaa ilerde İnşallah
coook geçmiş olsun Rabbim korusun bebişlerimizi kızında sana. Bnziyor bence:)
Annene bırakıp benim yerimede gez doğumdaşım
İyi günler kızlar. Bilmşyorum konusu gectimi geçmişi çok okuyamadım. Kan damlasını 5 damla veriyorum ben. Siz nasıl yapıyırsunuz? Şu sn Dvit ve kan damlasından başka bişi vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?