2014 Kasım Anneleri

Evet canım, biz çok memnunuz. Bende annemin evine aldım çalışmaya başlayınca rahat eder annemlerin diye. Oldukça da sağlam. Almayı düşünüyorsan tereddüt etmeden alabilirsin canım.
Sgl cnm alacam bende yarin
Hepsiburadadan asiyah renginj alicam
İcinede kraft pamuk yatak
O ara kata yatabilecekmo bilmiyrm
9 kg tasiyir yaziyir ya
Bnmki zaten sekizi gecti
Ama yatak cidden iyi gorunuyr

bi ben çalısmısım galiba:)
bende calismiism bizimkide tipki ben:)))kocisimede.bnzesin isterddimde iki uc dort kacta olursa artik.p amann tovbe bi kardes daha yetr olursaa ilerde İnşallah

coook geçmiş olsun Rabbim korusun bebişlerimizi kızında sana. Bnziyor bence:)

Delirmek üzereyim, emmiyor sürekli ağlıyor. Meme emmiyor ama oyuncaklar hep ağzında. Bu kusmalar biter mi ki..Sürekli kucakta bir yere kadar ama derdim ne çokmuşş

Delirmek üzereyim, emmiyor sürekli ağlıyor. Meme emmiyor ama oyuncaklar hep ağzında. Bu kusmalar biter mi ki..Sürekli kucakta bir yere kadar ama derdim ne çokmuşş
Canım ben artık öyle olunxa hiç zorlamıyorum. Acıkınca emiyo kuzu kuzu. Demek mi aç değil. Boşuna kendimi paralıyordum, artık yspmıyırum bunu. Bırak emmesin oynasın. Nasılsa acıkacak

Sgl cnm alacam bende yarin
Hepsiburadadan asiyah renginj alicam
İcinede kraft pamuk yatak
O ara kata yatabilecekmo bilmiyrm
9 kg tasiyir yaziyir ya
Bnmki zaten sekizi gecti
Ama yatak cidden iyi gorunuyr

Biz memnunuz canım, bence yatar çünkü yan bağlantıları oldukça sağlam görünüyor.

Eki Görüntüle 1492939 Hava güzel bizde evde durmayalım dedik

Ya bu Kasım bebeklerinin hepsi mi güzel olur, harika bir kızın var maşallah.

Herkes öyle diyor da, işte ben kendime benzetemiyorum.

İyi günler kızlar. Bilmşyorum konusu gectimi geçmişi çok okuyamadım. Kan damlasını 5 damla veriyorum ben. Siz nasıl yapıyırsunuz? Şu sn Dvit ve kan damlasından başka bişi vermiyorum.

İyi günler kızlar. Bilmşyorum konusu gectimi geçmişi çok okuyamadım. Kan damlasını 5 damla veriyorum ben. Siz nasıl yapıyırsunuz? Şu sn Dvit ve kan damlasından başka bişi vermiyorum.

Sağlık ocağı 4 damla demişti, ancak doktorumuz tahlil yapılmadan verilmez dedi. Tahlil yapıldı kanı düşük çıkınca 6 damla dedi. Sabah aç karnına 6 damla veriyorum ben o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…