hahahh bilmiyorum ki elime geleni aldim.. Daha nasil yenecegini bile bilmiyorum :)) ama arkadaslar yazmislar sagolsunlar.. Cam rendede rendeleyip mi verecegim kizlar? Gurme bebekte gormustum sanki oraya da bir bakayim..
hahahh bilmiyorum ki elime geleni aldim.. Daha nasil yenecegini bile bilmiyorum :)) ama arkadaslar yazmislar sagolsunlar.. Cam rendede rendeleyip mi verecegim kizlar? Gurme bebekte gormustum sanki oraya da bir bakayim..
Cnim benziyor gerçekten ya,bak benimkine de ayni baba diyorlar senden hiçç almamış diyorlar ama bak gene de ben benzetiyorum kendime yuklicem hemen alta
Cnim benziyor gerçekten ya,bak benimkine de ayni baba diyorlar senden hiçç almamış diyorlar ama bak gene de ben benzetiyorum kendime yuklicem hemen alta
haha ben de diyorum ki yirmisekizonbirdoksan
alinti yapmis ama bir sey yazmamis :)) o videoyu reklam sanip direk atlamisim.. :)) cok tesekkurler ikinize dee..
haha ben de diyorum ki yirmisekizonbirdoksan
alinti yapmis ama bir sey yazmamis :)) o videoyu reklam sanip direk atlamisim.. :)) cok tesekkurler ikinize dee..
yok camasir suyu aslaaa aman elime bile degdirmiyorum oyuncakta hic kullanmam yalniz siparisimizi verdik ole bole derken. yarin obur gun geldiginde kutudan cikarip hemen eline verir miyim bilemiyorum pimpirikliyim biraz ya kimse de yazmamis ya nasil verdiniz yikadiniz mi olece mi verdiniz bi yazin yaaavvvv aaaaaaaa
Ben arçelik ten buharika diye Buharlı temizleme makinesi aldım fiyatına uygun hem oyuncakları dezenfekte ediyor deterjan kullanmadan hem de evin diğer yerlerinde kullanıyorum