Kızlaar benim oğluş çok asabi yaa saçlarmı çekiyor yüzümü tırnaklıyor hatta yoluyor resmen agzım gözüm çizik içinde neden böyle acaba bi bizmi böyleyiz sizin bebişlerde de varmı yoksa benim paşa sert erkekmi olcek
Ayy benimki uzun zamande böyle ama valla tırsıyorum artıkAyni şeyi yazdim önceki sayfalarda çok sinirli bakiyor hırçın bide 2 gündür tosbaa:))
Valla ben göz kısmını benzettimmoral vermeye çalışma arkadaşımeşimin forosunu koymadım bilerek
Kızlaar benim oğluş çok asabi yaa saçlarmı çekiyor yüzümü tırnaklıyor hatta yoluyor resmen agzım gözüm çizik içinde neden böyle acaba bi bizmi böyleyiz sizin bebişlerde de varmı yoksa benim paşa sert erkekmi olcek
Benimki de aynısı, yalnız değilsinKızlaar benim oğluş çok asabi yaa saçlarmı çekiyor yüzümü tırnaklıyor hatta yoluyor resmen agzım gözüm çizik içinde neden böyle acaba bi bizmi böyleyiz sizin bebişlerde de varmı yoksa benim paşa sert erkekmi olcek
BENİMKİDE EMERKEN CANIM ELİ HEP YÜZÜMDE ODA YOLUO VALLA BENİ.
Benimki de aynısı, yalnız değilsin
Canım ilk soruna cvp veremycm çünkü sütüm yok malesef, ikinci soruna gelince hiç düzenli değil bi ay 2 gün geç oluyrn diğer ay 5 gün erken mesela ne zamn düzene grceğini bende merak ediyrmMrb kızlar birşey sorcaktım size regly döneminde sütünüz azalıyor mu? Birde hamilelikten önceki gibi düzenlimi yoksa belli bir süre sonramı düzene giriyor?
Mrb kızlar birşey sorcaktım size regly döneminde sütünüz azalıyor mu? Birde hamilelikten önceki gibi düzenlimi yoksa belli bir süre sonramı düzene giriyor?
Teşekkür ederim canım cvp verdiğin için.bende 60. Gün 3 gün oldum 70.gün 3 gün oldum 103.gün 3 gün oldum ve enson 105.gün 3.gündeyim ama öle çok az bu sefer önceki oldugumda 3 gün çok yogundu ve sütüm baya zaldı internette arastırdım azalır diyor % 50 oranında şaştım kaldım yani.Canım ilk soruna cvp veremycm çünkü sütüm yok malesef, ikinci soruna gelince hiç düzenli değil bi ay 2 gün geç oluyrn diğer ay 5 gün erken mesela ne zamn düzene grceğini bende merak ediyrm
Ya canım ben anlamadımki adetmi değilmi? 4aylık olduk. 60.gün, 70.gün. 103.gün, ve 125.gün oldum 3 gün şeklinde hiç düzenli degil. Bazen çok yoğun bazrn çok az.birde akıntım çok fazla sarı yada kahveye yakın oluyor arada.böle giderse doktora gideceğim.Ben daha adet görmedim yaaaane zmn görmeye başladın ki cnm sen?
Canım sennki çok düzensiz birde akıntım var yorsun ki akıntının beyaz şeffaf olması lazım bi doktora git sen bence, ben 40 çıktıktan sonra 60. Gün oldum felaket yoğundu halada ilk 2 gün üstüm başım kalmıyor inan çok yoğun hiç böyle olmazdı eskiden ve 5 gün sürüyor sen ihmal etmeYa canım ben anlamadımki adetmi değilmi? 4aylık olduk. 60.gün, 70.gün. 103.gün, ve 125.gün oldum 3 gün şeklinde hiç düzenli degil. Bazen çok yoğun bazrn çok az.birde akıntım çok fazla sarı yada kahveye yakın oluyor arada.böle giderse doktora gideceğim.
Canım üzülme muz verince kakada o siyah ip gibi şeyler oluyor muzun içindeki çekirdeklerden oluyor bidahakine iç kusmbdaki o siyah şeyleri çıkarıp ver yani ortasındakileri işte anlatamadımMerhaba kızlar ne zamandır siteye giremedim. Umarım herkes ıyıdır, bebeğim bugün tam 5 aylık oldu ve Huzursuzluk var diş mi çıkarıyor büyüme atağı mı çözemedim. Dün bir çay kaşığı ezilmiş muz yedrdim ılk defa tadını sevdi fakat bugün kakası değişikti,yıne sarı ama içinde siyah noktalar vardı. Neden boyle oldu acaba keşke yedirmeseydim diyorum.
Evet ya kesin gitmem gerekiyor.korkumdan çok ihmal ediyorum.benim normalde 1 hafta sürüyordu of çok canımı sıkıyor bu durum.Canım sennki çok düzensiz birde akıntım var yorsun ki akıntının beyaz şeffaf olması lazım bi doktora git sen bence, ben 40 çıktıktan sonra 60. Gün oldum felaket yoğundu halada ilk 2 gün üstüm başım kalmıyor inan çok yoğun hiç böyle olmazdı eskiden ve 5 gün sürüyor sen ihmal etme
Valla bende o da yok. Bende mi gitsem yaa.. normal mi ki acabaYa canım ben anlamadımki adetmi değilmi? 4aylık olduk. 60.gün, 70.gün. 103.gün, ve 125.gün oldum 3 gün şeklinde hiç düzenli degil. Bazen çok yoğun bazrn çok az.birde akıntım çok fazla sarı yada kahveye yakın oluyor arada.böle giderse doktora gideceğim.
Çok sağolun.az bşy vermiştim ama bayağı etkisi olmuş, Bıdahakine daha dikkatli olcam.Canım üzülme muz verince kakada o siyah ip gibi şeyler oluyor muzun içindeki çekirdeklerden oluyor bidahakine iç kusmbdaki o siyah şeyleri çıkarıp ver yani ortasındakileri işte anlatamadım
Çok sağolun.az bşy vermiştim ama bayağı etkisi olmuş, Bıdahakine daha dikkatli olcam.Canım üzülme muz verince kakada o siyah ip gibi şeyler oluyor muzun içindeki çekirdeklerden oluyor bidahakine iç kusmbdaki o siyah şeyleri çıkarıp ver yani ortasındakileri işte anlatamadım
yok camasir suyu aslaaa aman elime bile degdirmiyorum oyuncakta hic kullanmam yalniz siparisimizi verdik ole bole derken. yarin obur gun geldiginde kutudan cikarip hemen eline verir miyim bilemiyorum pimpirikliyim biraz yaO doktoru bende izledim sacmaladi batirdi resmen.doktor okunca bir bildiği olmuyor illa canim.elimize bile domestos vb değdiğinde ne kadar yikasan da kaldığını hissediyorum çocuğumun ağzına sokacağı şeye asla sürmem.ben peluslar konusunda pis bir yere değişmedikçe yikama taraftarı değilim birazda mikroba alissin.daha denemedim ben.
Emziren anneler 1 seneye kadar olmayabiliyor bildiğim kadarısıyla canım.yani biraz hormonlara vücut yapısına bağlı galiba.yinede emin olmak için git istersen.yada doktoruna danış.Valla bende o da yok. Bende mi gitsem yaa.. normal mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?