2014 Kasım Anneleri

Cnim bu ara çoğu böyle sanırım,bende şaşırdım artık ne yapacağımı.aynanin karşısında dikiliyoruz sürekli,orda gülüyor sadece : )

teşekkür ederiz teyzesi ya biz 3 gündür kaka yapamıyoruz normalde günde 2kez yapardi ne yapsam sen bilirsin canım ya
Alperen de 4 gündür yapmadı. Geçen hafta da 3 gün yapmamıştı aşıdan sonra, bir yaptı ki banyoya koşturduk annenle bakalım bu sefer nasıl yapacak

Ayni durumdayiz bizde: ) topluca atağa girdi yavrular :)))

Kizlar merhabaa... ya carputi sanırım venusella yi onermisti demin ona baktim biraz blw uyguluyor yani eline veriyor bütün besinleri. Şimdi ben biraz sasirdim. Bogulma olmaz mi acaba öyle? Aranizda böyle direk veren var mi? Yani bende uygulamak isterimde kafama takıldı işte.

Iyi ki doğdun sibel: )nice seneleree

Anneme geldigimden.beri kizim.uyumuyor uyansada kimi.gorse aglayip bana yapısiyor guya dinlenirim burda diyordum daha yorucu oldu annem bana ne zaman gideceksin diyo :)))o derece yani

Cillibomm önermişti canım.blw de kararsizim ben.ilk etapta degilde bi 7 8 aylık olduğunda yapmayı düşünüyorum

Yaman beyi banyo yaptırdım belim agridi uzanıp sizleri okuyayim dedim neler yapıyorsunuz bakalım aksama ne yemekler var ben karnıyarık yapcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…