- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
oyy maşallah fıskiyeni sevsinler seninnn
Gördümmmmm maşallah çok güzelsiniz kuzun için ben aynı sen diyorumKuzumm koydum bakk bi ön sayfada:)))
Haikaten baba bu kızbiraz geç kaldık ama
defnenin benle hiç ilgisi yok yaa
babasının küçüklüğünüde ekledim onada çok benzemiyo sanki
oyy alışcaz o zaman bizdeee..ben bayadır böyleyim canım bünye alıştı artık
oyy masallah kuzulara ya ne tatlilar..maşallah bebişlerin hepsine buda benim prensesim
Oyyy boncuk boncuk gözlere baaakkk maşallah kuzuma yaaa saçlar da çok havalı
Gunaydiin herkeslereyaa kacirmisim dün ne guzel seyler paylasilmis sabah sabah gözlerim bayram etti oku oku bitiremedim herkesin bebegi uysal da bi benim ki mi beni birakmaz oldu uyanikken bi dk durmuyoruz ya ağlıyor ya oyun yapcaksin oyun halisinda bile durmuyor dun o kadar yoruldum ki sadece aglamasin diye cizgi film açtım bbakmadi bile uyku hele öcu yatagina yatirinca kiyametler kopuyo hatta odaya girmemiz yetiyor atak diye hic dr aklima gelmedi sizce goturmeli miyim
Alperen de 4 gündür yapmadı. Geçen hafta da 3 gün yapmamıştı aşıdan sonra, bir yaptı ki banyoya koşturduk annenleteşekkür ederiz teyzesi ya biz 3 gündür kaka yapamıyoruz normalde günde 2kez yapardi ne yapsam sen bilirsin canım ya
Maşallah :) o ne şeker bi melek öyleee. Rabbim esirgesinmaşallah bebişlerin hepsine buda benim prensesim
Günaydınlar..
Bebeklere bu aylarda neler oluyorsa benim oğlum da aynısı... İlla beni görecek kucakta olacak bazen kucakta bile sürekli ağlıyor ağlaması çoğaldı.. Gece de sık sık uyanıyor.. Neden acaba böyle oldular..
o halde seni aksama buyuk bir surpriz bekliyor kanimcanice yillar
Trsekkur ederım canım. Kafalarına vura vura hatrlatıcaz artık yapıcak bişey yok. Benımkı nişan söz tanışma ne varsa hatrlar kutlardı. Ben azalttım kutlama gunlerını. Cunku hafızam berbattır not almama rahmen unuturum. Mahcup oluyodum o hazrlık yapmış bende tık yok. En ıyısı ortadan kutlamaları kaldırmak dedım Yıldonumu dogum gınu yeter kutlama için
maşallah bebişlerin hepsine buda benim prensesim
Gördümmmmm maşallah çok güzelsiniz kuzun için ben aynı sen diyorum
Kizlar merhabaa...ya carputi sanırım venusella yi onermisti demin ona baktim biraz blw uyguluyor yani eline veriyor bütün besinleri. Şimdi ben biraz sasirdim. Bogulma olmaz mi acaba öyle? Aranizda böyle direk veren var mi? Yani bende uygulamak isterimde kafama takıldı işte.
Sıhhatler olsun paşaya.Yaman beyi banyo yaptırdım belim agridi uzanıp sizleri okuyayim dedim neler yapıyorsunuz bakalım aksama ne yemekler var ben karnıyarık yapcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?