yaa berbatımmm günaydın bile diyemiyorum bana gün hiç aymadı.
2 gecedir uyku denen şey bizde yok berbatozz
İlk kezmı gıdıyosun annene canm. Ben ilk gittıgımde bırı işkence yapıyo gıbı aglıyodu kızım ve hıç susmadan aglıyodu. Ve durmadm aldm eve geldık. o hafta hep dışarı 10 dk da olsa cıkardım. Dun baya gezdrdım once dıkkatlıce nherkeZısüzdü sonra hemen alıştı. Ama bıanda kalabalık gorunce aglamıştı. Dun herkez odaya teker teker gırıyo sakınce konuşup sevmeye başlamıştı.Anneme geldigimden.beri kizim.uyumuyor uyansada kimi.gorse aglayip bana yapısiyor guya dinlenirim burda diyordum daha yorucu oldu annem bana ne zaman gideceksin diyo :)))o derece yani
Yaman beyi banyo yaptırdım belim agridi uzanıp sizleri okuyayim dedim neler yapıyorsunuz bakalım aksama ne yemekler var ben karnıyarık yapcam inşallah
Ben gun aşırı yıkıyorum canım. Yıkama dıyınce benımkı fıleye sıgmıyo artık nasıl yıkamamı onerrsınızSIHHATLER OLSUN PAŞAYA OHH MİS OLDU :=)
HAFTADA KAÇ GÜN BANYO YAPTIRIYOSUNUZ BEBEİŞLERİ BENM OĞLUMUN VÜCÜDUNDA KIRMIZIKLAR VARDI DOKTORA GÖTÜRDÜK KREM VERMİŞTİ KULLANDIK GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR DE DEMİŞTİKİ ÇOK SIK YIKAMAYIN VÜCÜUTDA BİŞEYLER OLUYOMUŞ ONLA BİRAZ KALMASI GEREKİYO FALAN YAZIN YIKANIR TABİ DE SIK SIK.
Yaman beyi banyo yaptırdım belim agridi uzanıp sizleri okuyayim dedim neler yapıyorsunuz bakalım aksama ne yemekler var ben karnıyarık yapcam inşallah
Ben gun aşırı yıkıyorum canım. Yıkama dıyınce benımkı fıleye sıgmıyo artık nasıl yıkamamı onerrsınız
2 güne bir yıkıyoruz bizSIHHATLER OLSUN PAŞAYA OHH MİS OLDU :=)
HAFTADA KAÇ GÜN BANYO YAPTIRIYOSUNUZ BEBEİŞLERİ BENM OĞLUMUN VÜCÜDUNDA KIRMIZIKLAR VARDI DOKTORA GÖTÜRDÜK KREM VERMİŞTİ KULLANDIK GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR DE DEMİŞTİKİ ÇOK SIK YIKAMAYIN VÜCÜUTDA BİŞEYLER OLUYOMUŞ ONLA BİRAZ KALMASI GEREKİYO FALAN YAZIN YIKANIR TABİ DE SIK SIK.
2 güne bir yıkıyoruz biz
bende 4.ay olmuştum bu ayın başında olmam gerekiyodu olmadı çok korkuyorum valla tekrar hamile falan kalırım diyeCanını sıkma doğumdan sonraki 1 sene düzensizlikler oluyormuş. Ben doğumdan sonra ilk defa geçen ay oldum, bakalım bu ay olacakmıyım. Sen yine de Dr a git, için rahat etsin.
canım ben önermiştim, annesi bu konuda çok bilgili. ben daha ek besine gecmedim ama blw için doğru zaman bebeğin kendi kendine dik durmasıyla anlaşılıyor. yani yemek borusunun düz/dik durabiliyor olması lazım. o yüzden kendi kendine desteksiz oturabiliyor olması şart boğulmalara karşı. ayrıca minik minik önüne koyarak başlıyoruz. benim hedef blw..Kizlar merhabaa...ya carputi sanırım venusella yi onermisti demin ona baktim biraz blw uyguluyor yani eline veriyor bütün besinleri. Şimdi ben biraz sasirdim. Bogulma olmaz mi acaba öyle? Aranizda böyle direk veren var mi? Yani bende uygulamak isterimde kafama takıldı işte.
SIHHATLER OLSUN PAŞAYA OHH MİS OLDU :=)
Ben gun aşırı yıkıyorum canım. Yıkama dıyınce benımkı fıleye sıgmıyo artık nasıl yıkamamı onerrsınız
Aynen canım. Tesekkur ederım buarada. Hiç atlamadıgı için detayları bu gıdışat unuttugunu gosterıyo. Ama bu sefer farklı bişeyler yapmak istemiş olabilir. Akşamı heycanla beklıyorum.Sibeltanju mutlu yıllar canım yeni yaşın sana sağlık huzur ve mutluluk getirsin inş.bebişinle kocanla nice sağlık yaşlara.
kocanıda bekle bakalım belki unuttuğunu sansın diye öle bişey yapıodur akşamı bekliyodur inşallah hayal kırıklığına uğramazsın biz bayanlar böyleyiz işte özel günlerde bekliyoruz.
evett canim ilk kezz ben.surekli cikardim disari aliskin insana ama.bilemedim.ortam degisik geldi galibaa nice yillara canim.tum sevdiklrinle İnsallah musmutlu bir hayat gecirirsinİlk kezmı gıdıyosun annene canm. Ben ilk gittıgımde bırı işkence yapıyo gıbı aglıyodu kızım ve hıç susmadan aglıyodu. Ve durmadm aldm eve geldık. o hafta hep dışarı 10 dk da olsa cıkardım. Dun baya gezdrdım once dıkkatlıce nherkeZısüzdü sonra hemen alıştı. Ama bıanda kalabalık gorunce aglamıştı. Dun herkez odaya teker teker gırıyo sakınce konuşup sevmeye başlamıştı.
Bu blw ne arkadaşlar. Konuyu kaçırmısım bn ilk defa duyuyorumcanım ben önermiştim, annesi bu konuda çok bilgili. ben daha ek besine gecmedim ama blw için doğru zaman bebeğin kendi kendine dik durmasıyla anlaşılıyor. yani yemek borusunun düz/dik durabiliyor olması lazım. o yüzden kendi kendine desteksiz oturabiliyor olması şart boğulmalara karşı. ayrıca minik minik önüne koyarak başlıyoruz. benim hedef blw..
Tesekkur ederım canım amın cumlemız inş. Evıde yabancılıyolar canım. Benımkı kımsede olmasa etrafa bakıp aglıyodu. Eve geldık nasıl sevındı keyıflendı anlatamamevett canim ilk kezz ben.surekli cikardim disari aliskin insana ama.bilemedim.ortam degisik geldi galibaa nice yillara canim.tum sevdiklrinle İnsallah musmutlu bir hayat gecirirsin
SIHHATLER OLSUN PAŞAYA OHH MİS OLDU :=)
bende 4.ay olmuştum bu ayın başında olmam gerekiyodu olmadı çok korkuyorum valla tekrar hamile falan kalırım diye
Yerim ben onuDoğduğu günden beri gun aşırı yikiyiryz yoksa sirke gibi kokuyo
İlk günden beri her akşam yatmadan yıkıyorum Melis'i ben. Doktorumuz bunun çok iyi olduğunu söylemişti, hem uyku saatini anlaması açısından hemde uykuya rahat geçiş yapabilmesi açısından.
Canım nice yıllara, sağlıklı mutlu sevdiklerinle ve de seni sevenlerle daha nice nice yaşlara. Doğum günün kutlu olsun
Aynen canım. Tesekkur ederım buarada. Hiç atlamadıgı için detayları bu gıdışat unuttugunu gosterıyo. Ama bu sefer farklı bişeyler yapmak istemiş olabilir. Akşamı heycanla beklıyorum.
Doğduğu günden beri gun aşırı yikiyiryz yoksa sirke gibi kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?