2014 Kasım Anneleri

alıştıkları ortam çok önemli bakın bu kpnıdada rahat davranıyorum anneme gidip 3-4 gün kalıyorum oğlumu alıştırdım mesela oraya gidince yadırgamıyo. Herkes dioki illaki kendi yatağı bunu kabul etmiyorum,ben ona kendi yatağı gibi rahat ortamda uyutuyorum,hiç Bi sıkıntı olmuyo bence kendimizi biletler için çok sıkmamak,lazım, rahatlık şart tabiki rahatlıktan kastımız ilgisizlik kesinlikle değil.

Kızlar Ek gıdaya geçişe daha 1 aydan fazla var ama ben netten mama takımlarına bakmaya başladım. Bambular çok güzel. Set halinde kase, bölmeli tabak, kulplu bardak, Çatal, Kaşık 38-45 arası Değişiyor. Sanırım en sağlıklısı bambu olanlar, porselen bize gelmez, kırar atar Eren paşam

Aynen bende oyleyım canm hep yatrmadan once yıkıyorum daha rahat guzel uyuyo. Bende daha bırkere yelek patık gıydrmiş degılım. Ne sıcaga ne cok soguga alışmasn Cok sakınmıyorum bu konuda

Ya kızlar aslında bende o fikirdeyim çok sakınmam ama benim başımda kv varya çok karışıyo altına hala bişiler giydirir mesela ben giderim çıkarırım hemen dio gazı oluo üşütüo çocuk onun için daha soğuk falan 4 ay baktım ben gün aşırı özellikle yıkamaya geldi mesela bize biraz geç olsun yıkamayalım çocuk akşam yıkanmaz derdi he ben kendi bildiğimi tabi yapıyorum da bazen ianın tartışmamak için aman tamm öle olsun diorum çünkü benim kv çok farklı.şimdi bide bebeğim onun elinde hepten kendi bildiğini yapıo.

yaa ben o konuda hiç okumadım. kararını verince bize de yaz, onu alalım :)

Canım ne güzel yapmışsın malesef o bi tık rahatlığı bende sıcaklık konusunda yapamadım giydirdimde giydirdim evın ısısını fırlattım Dediğin gibi başka evlerde aynı şartlar Olmuyo her gittiğimiz ev gezmesinden sonra bebeğim ya tıkanık ya Öksürük yazdan sonra Salacam

zaten bu dönemde ne bulurlarsa ağızlarına götürüyolar..küçük parçalar olmamasına dikkat etmek lazım canmm..bu arada doğum tarihleride güzel 11/11/14

yerinde olsam izin vermezdim buna.. yani sen yokken tamam istediğini yapsın ama sen varken karışmasın. giydirme konusunda özellikle. artık küçük bebek değiller, alışsınlar. ben doğdugu günden beri hep tek alt, üste de bir kısa çıt çıtlı body ve uzun kollu body giydirdim. fazlası hiç olmadı. maksimum ikinci çorabı giydirmişimdir. ve inan terlemek üşümekten daha tehlikeli. soguga alışmış bebeğe sıcakta bir şey olmaz, ama sıcaga alışmış bebeğe soğukta çok sey olur. ben hep onun yerine koydum kendimi. bunları giysem patlar mıydım dedim. cevap evetse çıkartıp attım.

Bak şimdi oldu mu arkadaşım, ben bunlardan çok şey anladım. Gözler Dönüyor, bebek var.. Yoksa Erene kardeş yolda mı
no no no no henüz değil ama hepimizin korkuları ortak çok çocuk yapan annelere brawo diyorum...doğru anlamıssın o anlatımda çok sey vardı:) )bu olunca---> böyle oluyoruz--->sonra da bu oluyor---->

ben varken zaten fazla yapamıyor diorum hala akşamları giydiro ben çıkarıyorum oda dioki çıkarma yok anne diorum sıcak zaten cildinde kızarıklar oluyo çok sıcak da ii değil ki benim evim gayet sıcak oluo giydirmeyi çok sever çocuklarına bile hala öle oraya gideriz kapıdan arabaya binicez çift battaniyeye sarmak istio ben yok falan diyerek engel oluorum hep bende diorum erkerk özellikle sıcaga sevmez fazla giydirmek de ii değil die ama bazen öle şeyler oluoki resmen benimle tartışıo çekilmiyo yani vbende ufak tefek şeyleri aman deyip dediğini yapıyorum napım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…