vaaay carputim züpersin yaaaa. neyden yaptın, keçi sütü, inek sütü? bize de anlatEvde peynir denemesi 123Eki Görüntüle 1494944
alıştıkları ortam çok önemli bakın bu kpnıdada rahat davranıyorum anneme gidip 3-4 gün kalıyorum oğlumu alıştırdım mesela oraya gidince yadırgamıyo. Herkes dioki illaki kendi yatağı bunu kabul etmiyorum,ben ona kendi yatağı gibi rahat ortamda uyutuyorum,hiç Bi sıkıntı olmuyo bence kendimizi biletler için çok sıkmamak,lazım, rahatlık şart tabiki rahatlıktan kastımız ilgisizlik kesinlikle değil.Kendim gibi rahat anneleri görmek güzel.Ya benim düşüncem şu, tamam ben kat kat giydiririm, evin ısısını, nemini ayarlarım, eline aldığı her şeyi steril ederim üşenmem yani. Ama bu ne zamana kadar devam edebilirim. İşte bak büyüdüler, dış dünya ile iletişim kuruyorlar artık. Ellerine her geçeni ağızlarına götürüyorlar, dışarıya çıkartmaya da başladık, misafirliğe yada annelerimize gidiyoruz. Evde sağladığım şartları dışarıda yada başkasının evinde sağlamam mümkün değil ki. E tabi evde ki titizlik ev dışında olmayınca çocuklar direk hasta oluyor, yada alıştıkları ortamı arıyorlar gittikleri yerlerde huzursuz oluyorlar.O bakımdan bir tık rahat olmakta fayda var gibi geliyor bana. Neyse çenem düştü, uzatmayayım rahatsız olanlar olabilir.
evet yani sizin rutininiz işliyorsa süper. Hem banyo bebeği çabuk büyütür :)ben de böyleyim. bebeğim şu an kısa kollu mesela. her akşam istisnasız yıkanır yoksa ayarı kaçıyor. bizdeki uyku rutininin başlangıcı
Ben rahat bir anneyim canım.Hastaneden çıkıp eve geldiğimiz ilk günden beri her akşam yıkıyorum, hiç aksatmadım diyebilirim. İnan maşallah diyimne hasta oldu ne başka bir şey. Dışarı çıkarkende o kadar hassas davranmıyorum, üzerimize kar yağarken çıktığımı biliyorum. Sakınan göze çöp batar felsefesini benimsedim ben.
Aynen bende oyleyım canm hep yatrmadan once yıkıyorum daha rahat guzel uyuyo. Bende daha bırkere yelek patık gıydrmiş degılım. Ne sıcaga ne cok soguga alışmasn Cok sakınmıyorum bu konuda
yaa ben o konuda hiç okumadım. kararını verince bize de yaz, onu alalım :)Kızlar Ek gıdaya geçişe daha 1 aydan fazla var ama ben netten mama takımlarına bakmaya başladım. Bambular çok güzel. Set halinde kase, bölmeli tabak, kulplu bardak, Çatal, Kaşık 38-45 arası Değişiyor. Sanırım en sağlıklısı bambu olanlar, porselen bize gelmez, kırar atar Eren paşam
Canım ne güzel yapmışsın malesef o bi tık rahatlığı bende sıcaklık konusunda yapamadım giydirdimde giydirdim evın ısısını fırlattım Dediğin gibi başka evlerde aynı şartlar Olmuyo her gittiğimiz ev gezmesinden sonra bebeğim ya tıkanık ya Öksürük yazdan sonra SalacamKendim gibi rahat anneleri görmek güzel.Ya benim düşüncem şu, tamam ben kat kat giydiririm, evin ısısını, nemini ayarlarım, eline aldığı her şeyi steril ederim üşenmem yani. Ama bu ne zamana kadar devam edebilirim. İşte bak büyüdüler, dış dünya ile iletişim kuruyorlar artık. Ellerine her geçeni ağızlarına götürüyorlar, dışarıya çıkartmaya da başladık, misafirliğe yada annelerimize gidiyoruz. Evde sağladığım şartları dışarıda yada başkasının evinde sağlamam mümkün değil ki. E tabi evde ki titizlik ev dışında olmayınca çocuklar direk hasta oluyor, yada alıştıkları ortamı arıyorlar gittikleri yerlerde huzursuz oluyorlar.O bakımdan bir tık rahat olmakta fayda var gibi geliyor bana. Neyse çenem düştü, uzatmayayım rahatsız olanlar olabilir.
zaten bu dönemde ne bulurlarsa ağızlarına götürüyolar..küçük parçalar olmamasına dikkat etmek lazım canmm..bu arada doğum tarihleride güzel 11/11/14e hee ayni gun dogum yapmisiz evet cnm tami tamina ayni yastalarsterilize konusunda da emmesi beni dusunduruyor direk agza gidiyor Allah korusun paketinde gelecek ama onu ureten fabrikadaki emicelerin elleri, makineler, koliler falan derken dusun dusun bitmiyorrrrr yoksa buyudugunde istense de oyuncagi temizleyemiyorsun hangi birini temizleyim kizimin odasi oyuncak dolu :)
bnm ki de en fazla tepkiyi gece uykusuna yatarken veriyor yani bir kac zamandir degil bildiimden beri ole.
digerlerini alintilamamistim ama uykusuz butun annelere kendim de dahil kolayliklar ve sabir diliyorum insan gece dinlenemiyor ki gunduz verimli olsun sabah kendime bir bakiyorum sanki beni kacirmis iskence etmis sopalamislar . arabaya koyup bir sokak kenarinda arabadan atmislar da kafami kaldirip aynaya bakmisim gibi hissediyoruuuuumm avsjjhdkddbk
yerinde olsam izin vermezdim buna.. yani sen yokken tamam istediğini yapsın ama sen varken karışmasın. giydirme konusunda özellikle. artık küçük bebek değiller, alışsınlar. ben doğdugu günden beri hep tek alt, üste de bir kısa çıt çıtlı body ve uzun kollu body giydirdim. fazlası hiç olmadı. maksimum ikinci çorabı giydirmişimdir. ve inan terlemek üşümekten daha tehlikeli. soguga alışmış bebeğe sıcakta bir şey olmaz, ama sıcaga alışmış bebeğe soğukta çok sey olur. ben hep onun yerine koydum kendimi. bunları giysem patlar mıydım dedim. cevap evetse çıkartıp attım.Ya kızlar aslında bende o fikirdeyim çok sakınmam ama benim başımda kv varya çok karışıyo altına hala bişiler giydirir mesela ben giderim çıkarırım hemen dio gazı oluo üşütüo çocuk onun için daha soğuk falan 4 ay baktım ben gün aşırı özellikle yıkamaya geldi mesela bize biraz geç olsun yıkamayalım çocuk akşam yıkanmaz derdi he ben kendi bildiğimi tabi yapıyorum da bazen ianın tartışmamak için aman tamm öle olsun diorum çünkü benim kv çok farklı.şimdi bide bebeğim onun elinde hepten kendi bildiğini yapıo.
teşekkür ederiz teyzesimasallah gözlere bak
vaaay carputim züpersin yaaaa. neyden yaptın, keçi sütü, inek sütü? bize de anlat
canım nasıl yaptın anlat bakalım bizde yapalım:)
Yerim ben onuelma sirkesi mi üzüm sirkesi mi
no no no noBak şimdi oldu mu arkadaşım, ben bunlardan çok şey anladım. Gözler Dönüyor, bebek var.. Yoksa Erene kardeş yolda mı
yerinde olsam izin vermezdim buna.. yani sen yokken tamam istediğini yapsın ama sen varken karışmasın. giydirme konusunda özellikle. artık küçük bebek değiller, alışsınlar. ben doğdugu günden beri hep tek alt, üste de bir kısa çıt çıtlı body ve uzun kollu body giydirdim. fazlası hiç olmadı. maksimum ikinci çorabı giydirmişimdir. ve inan terlemek üşümekten daha tehlikeli. soguga alışmış bebeğe sıcakta bir şey olmaz, ama sıcaga alışmış bebeğe soğukta çok sey olur. ben hep onun yerine koydum kendimi. bunları giysem patlar mıydım dedim. cevap evetse çıkartıp attım.
Aşağıda anlattim.. Bu arada cidden sirke gibi kokuyo bebekligimi kaldı maşallah dana gibi oldular
göremedim ama ben nerde ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?