İşte bu süperdino no no nohenüz değil ama hepimizin korkuları ortak çok çocuk yapan annelere brawo diyorum...doğru anlamıssın o anlatımda çok sey vardı:) )bu olunca---> böyle oluyoruz---> sonra da bu oluyor---->
Allah iyiliğini versinno no no nohenüz değil ama hepimizin korkuları ortak çok çocuk yapan annelere brawo diyorum...doğru anlamıssın o anlatımda çok sey vardı:) )bu olunca---> böyle oluyoruz---> sonra da bu oluyor---->
Canım ondan bendede varUykuya rahat geçmek için banyo yaptırılıyor. Benimki de banyo yapınca çoksık uyanıyor. O yüzden akşam yaptırmıyorum. Kızım da bir enteresan yani :)
Elma olsun bari daha güzel hic değilseerenim napiyo
Kuş sütü kullandım ve yarim lime sıktımsaka bi yana bi bardak inek sutunu cevzeye koydum kaynarken icine limon sıktım kesilince biraktim ılıyinca tulbentle suzdum
Allah iyiliğini versinseni gidi gidi
Bu araştırmayı sana devrediyorum kimyager meslektaşımyaa ben o konuda hiç okumadım. kararını verince bize de yaz, onu alalım :)
Allah kabul etsin canım ne giydirdin pasamaEren beni çok yoruyor. Kucağa fena alıştı, oyun halısında balık var , onu eline geçirip Çiğ çiğ yemeye Çalışıyor. Mideye birşey inmeyince de basıyor çığlığı. Memeye gelince de 5 dk fırt çekip, ittiriyor onu da. Saç baş olayına hiç girmeyeyim. Komple yoluyor. Ama sevgisi o kadar başka ki, değer bu minnoşlara. Cumartesi mevlüt okuttuk. Puantiyeli külahlardan sipariş verdim, içlerine kuş lokumu koyduk, güzel oldu. Mevlüt çok güzel geçti, hoca en son Ereni kucağına alıp dualar etti. Mevlüt konusunda endişelerim vardı ama iyiki yapmışım diyorum şimdi, tek sıkıntı Eren mevlüt günü gündüz uyumadı, gece de mızmızlandı falan.. O kadar olur illaki düzen bozuluyor. Bizden Haberler böyle adaşım
sen cok tatlisin yaa..no no no nohenüz değil ama hepimizin korkuları ortak çok çocuk yapan annelere brawo diyorum...doğru anlamıssın o anlatımda çok sey vardı:) )bu olunca---> böyle oluyoruz---> sonra da bu oluyor---->
Bizde kokulu öpücük gönderiyoruz sizesen cok tatlisin yaa..ilahi guldurdun beni bu halimle.. Optuk horozunla seni..
herdefasindaAllah kabul etsin canım ne giydirdin pasama
en gec birhaftaya geliyor bizde oyle oldu cNimm bem filesiz küvette yikiyorum ama cok tepiniyo gecende küvete vurdu kafayii artk banyoda yiKycam akan auyun altında bikac arkadas tavsiye etmiştiKızlar bebişlerı nasıl nerde yıkıyosunuz Buyudu kuzucuklar artık
buldum bu kadarmı yani kolaymış :):) ne kadar limon peki.
Bende düşündüm onu ama tereddutte kaldm denemeden bılemeyız tabıkı. En azndan yok suyu hazrla kuvetı koy toparla derken banyoda yıkamak daha kolay olur aslında. Ben yatak odasnda ebeveyn banyosunun onunde yıkıyorum cunku. Artık cok hareketlendıler heryer ıslanıyo. Banyoda buyuk bıraz içinde yıkayamıyorum üşür dıyeen gec birhaftaya geliyor bizde oyle oldu cNimm bem filesiz küvette yikiyorum ama cok tepiniyo gecende küvete vurdu kafayii artk banyoda yiKycam akan auyun altında bikac arkadas tavsiye etmişti
Kuş sütü kullandım ve yarim lime sıktımsaka bi yana bi bardak inek sutunu cevzeye koydum kaynarken icine limon sıktım kesilince biraktim ılıyinca tulbentle suzdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?