2014 Kasım Anneleri

no no no no henüz değil ama hepimizin korkuları ortak çok çocuk yapan annelere brawo diyorum...doğru anlamıssın o anlatımda çok sey vardı:) )bu olunca---> böyle oluyoruz--->sonra da bu oluyor---->
Allah iyiliğini versin seni gidi gidi

Elma olsun bari daha güzel hic değilse erenim napiyo

Eren beni çok yoruyor. Kucağa fena alıştı, oyun halısında balık var , onu eline geçirip Çiğ çiğ yemeye Çalışıyor. Mideye birşey inmeyince de basıyor çığlığı. Memeye gelince de 5 dk fırt çekip, ittiriyor onu da. Saç baş olayına hiç girmeyeyim. Komple yoluyor. Ama sevgisi o kadar başka ki, değer bu minnoşlara. Cumartesi mevlüt okuttuk. Puantiyeli külahlardan sipariş verdim, içlerine kuş lokumu koyduk, güzel oldu. Mevlüt çok güzel geçti, hoca en son Ereni kucağına alıp dualar etti. Mevlüt konusunda endişelerim vardı ama iyiki yapmışım diyorum şimdi, tek sıkıntı Eren mevlüt günü gündüz uyumadı, gece de mızmızlandı falan.. O kadar olur illaki düzen bozuluyor. Bizden Haberler böyle adaşım

Kuş sütü kullandım ve yarim lime sıktım saka bi yana bi bardak inek sutunu cevzeye koydum kaynarken icine limon sıktım kesilince biraktim ılıyinca tulbentle suzdum

buldum bu kadarmı yani kolaymış :):) ne kadar limon peki.

Allah kabul etsin canım ne giydirdin pasama

Kızlar e bebek sıparışlerınız kac gunde geldı playgro sparışı verdım bugun.

Kızlar bebişlerı nasıl nerde yıkıyosunuz Buyudu kuzucuklar artık

no no no no henüz değil ama hepimizin korkuları ortak çok çocuk yapan annelere brawo diyorum...doğru anlamıssın o anlatımda çok sey vardı:) )bu olunca---> böyle oluyoruz--->sonra da bu oluyor---->
sen cok tatlisin yaa.. ilahi guldurdun beni bu halimle.. Optuk horozunla seni..

Kızlar bebişlerı nasıl nerde yıkıyosunuz Buyudu kuzucuklar artık
en gec birhaftaya geliyor bizde oyle oldu cNimm bem filesiz küvette yikiyorum ama cok tepiniyo gecende küvete vurdu kafayii artk banyoda yiKycam akan auyun altında bikac arkadas tavsiye etmişti

Cok soru sırdum kusura bakmayın neolur aklıma geldıkce paylaşıyorum sızlerle
Pusetı artık ufak gelıyo kızımın. Arabada nasıl bişey kullanabılırım. Oturmuyoda şuanda dr bır ay sonra oturtmaya başlayabilrsın demişti. Tavsıyelerınızı beklıyorum şekerler

en gec birhaftaya geliyor bizde oyle oldu cNimm bem filesiz küvette yikiyorum ama cok tepiniyo gecende küvete vurdu kafayii artk banyoda yiKycam akan auyun altında bikac arkadas tavsiye etmişti
Bende düşündüm onu ama tereddutte kaldm denemeden bılemeyız tabıkı. En azndan yok suyu hazrla kuvetı koy toparla derken banyoda yıkamak daha kolay olur aslında. Ben yatak odasnda ebeveyn banyosunun onunde yıkıyorum cunku. Artık cok hareketlendıler heryer ıslanıyo. Banyoda buyuk bıraz içinde yıkayamıyorum üşür dıye

Kuş sütü kullandım ve yarim lime sıktım saka bi yana bi bardak inek sutunu cevzeye koydum kaynarken icine limon sıktım kesilince biraktim ılıyinca tulbentle suzdum

Ellerine sağlıkk :)
Bende dün veledime yaptigim yogurtlarin artanlarindan peynir yaptım çok kolaymis eskiden bilmiyordum atiyodum hep eksiyince :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…