- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
canımbenimm..pacoza bak hele :)sende cok guzelsin tatlim ommbrelide ombresizde
34ist canım 21 yaşındaym
Anladım. Bıgün doktorunu aradım hemen kontrole cagırdı. Golden goattan daha iyi bir mama çıkmış yeni. Onu tavsiye etti. Gidince öğrenicrm adınıSu an 2numara kullaniyoruz
Allah yardimcin olsun canim.. Benim esim de cok yoruluyor isinde kim kime yardimci olacak karistiriyoruz guya yardim etmeye calisiyor kizim aglayinca aynen kizim kucagimda..Çok yorgunum..gece düzgün uyku yok. Tüm gün kucak istemeye başladı, bir yandan evin işlerini yapmaya çalışıyorum, bir yandan da yüksek lisans yapıyorum onun ödevleri. Dışarı çıkıp bir iki saat dolaşmadım hiç. Doğumdan beri adamakıllı. Şöyle çıkıp 1-2 saat dolanayım istiyorum ama ailem burada değil kayınvalideler de sağolsunlar lafta hep bırak bakarız ama işim düştüğünde hep bi programları var. Eşim de işten geldiğinde ilgileniyor azıcıkmızmızlansa atıyor kucağıma kızı, toplasan 3 saat ilgilenecek max ( benim ilgilenmemin 1/8i yani) onu bile yapmayacak azıcık fırsat bulduğunda hemen kaçayım derdinde. Resmen bedenim çöktü
ay ben sinir oluyorum bu babaların sorumsuzluğunaÇok yorgunum..gece düzgün uyku yok. Tüm gün kucak istemeye başladı, bir yandan evin işlerini yapmaya çalışıyorum, bir yandan da yüksek lisans yapıyorum onun ödevleri. Dışarı çıkıp bir iki saat dolaşmadım hiç. Doğumdan beri adamakıllı. Şöyle çıkıp 1-2 saat dolanayım istiyorum ama ailem burada değil kayınvalideler de sağolsunlar lafta hep bırak bakarız ama işim düştüğünde hep bi programları var. Eşim de işten geldiğinde ilgileniyor azıcıkmızmızlansa atıyor kucağıma kızı, toplasan 3 saat ilgilenecek max ( benim ilgilenmemin 1/8i yani) onu bile yapmayacak azıcık fırsat bulduğunda hemen kaçayım derdinde. Resmen bedenim çöktü
Evet yapiyorlar benmki bariz baba diyr basi dara dustmu kaka yapinca sabh uyandginda babasi diger odadan sesine geliyr her sabh ise gitmdn 1saat kudurylr ise gec kaliyr artk arkasina aglyr gell gel dio cak cak cak yapiyo hemen elini aciyo elime vuryo gel dedinmi atliyr hemen yapiyolar ama dene gorecksnMetbel sana cook tesekkur ederimm.. Ya dun yazmistin ya gel geli fln ogretiyorim diye ben daha yapamaz diye hic boyle seyler yapmiyordum dun bir kac kere yaptim kizim beni inceledi kendi ellerine bakti bugun de oyle sonra bi baktim kendi kendine yapmaya calisiyor hemen gel babasi gel geeel dedim yapti gozlerim doldu yaa o minik ellerini isirmamak icin zor tuttum kendimi.. Ama baska seyler de yazmistin bilmiyorum ben onlarii onlari bize de ogrettt baska ne ogretebilirim kizima?
Masallah sana.Sen evdeki bu halinle pacozsan benim isyerindeki halimi görme istemematarım tabi ev hali ama paçoz çıktım
üstleri kumral
altıda küllü sarı gibi ombre
Canm bakiyorda en fazla yarim saat odadan bagiriyo annesiiii die bende sinir oluyrm ama birakamyrm kimseye aklim cikyr birinr biraktgm zaman igne yaptrmaya gidecktm babasiyla kardesim vardi yannda 15dklk is yinede aryrm duruyomu die persembe dism cekilck onuda gotrecm arabada babasi bakar artkay ben sinir oluyorum bu babaların sorumsuzluğuna
bizimkide başta öyleydi
kızdım bigün dedimki
ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim
senin bu zorundasın dedim verdim eline çıktım kuaföre gittim
çek restini,işe yarıyo
Bunu soracaktım anneler günün nasıl geçti merak ettim bir seni birde 281190 insallah eğlenceli ve güzel geçmistir.
Evet canım bende ombre istyrum ama işte güzel yapcak biri lazım bazıları berbat yapıyor güvenemiyorımbi cesaret yapıcam dur bakalım az daaa düşüneyimde
Yaa ben de istiyorum ben deee.. Emzirme döneminde olmaz ama dimiiiyapalım ya güzel olur inşallah değişiklik iyi gelir bizede , eşimin babası rahatsız kontrol amaçlı yatırmışlardı durumu iyi çok şükür, hastaneden çıksın öyle yaptırıcam şuan uygun olmaz yaptırmam
Ben geçen sene almştım bu sene almicamhic. Bisey ypmasi pis adamtrip yapcktim sonrada cock hastalndi unuttum gitti bende bsbalr gununde orjinll bise yapio utandrcam onu ee ne demisler iyilige iyilik etmk her kişinin hakki kötülüğe iyilik etmk er kisinin hakki :)biraz iyi insan olayim :)fikrim degismesse tabi haha
Yazmıştım geçenlerde işe başlamadan önce kuaföre gitmem gerek benim dedim. Hava güzeldi. Birlikte hazırlandık. Ben kuaföre gittim. Onlar da baba oğul parka gittiler. Arabasını da almştık. Daha kuaföre girer girmez tlf çaldıCanm bakiyorda en fazla yarim saat odadan bagiriyo annesiiii die bende sinir oluyrm ama birakamyrm kimseye aklim cikyr birinr biraktgm zaman igne yaptrmaya gidecktm babasiyla kardesim vardi yannda 15dklk is yinede aryrm duruyomu die persembe dism cekilck onuda gotrecm arabada babasi bakar artk
benim esim de gunler oncesinden anneler gununde hediye almayacagim sana biliyorsun sevmiyorum bu tur gunleri dedi bosa umutlanma dedi resmen bana yaa.. C.tesi de il disindaydi gece onikide geldi gittigi ile ozgu lokum almis onu verip dalga gecer gibi anneler gunun kutlu olsun dedi.. Ben anlamiyorum bu erkekleri....bana anneler günü demeyiinnn
Sibir bozucu geçti.
Bir önceki günden kv ye hediye alalım diye konuştuk. Yarın iş çıkışı beni almaya gel, hediye alalım dedim. Tamam dedi.benim anneme almıştık zaten. Pazar günü oldu. İşten çıkmaya yakın aradım. Sen eve gel yaa ben kahvaltı yapıyorum dedi. Yahu hani hediye alacaktık dedim. Sen istiyosan al da gel desi
İn bin bi sürü uğraş.. Arabayla gelse iyi olacaktı. Neyse gittim avm alel acele bi eşarp aldım. Eve geldim. Eşim Alperen i sallıyor. Annesi de yanında. Anneler gününü kutladım. Hediyemi verdim. Demedim ama ikimizin adına diyeikisinin ortasına oturdum. Eşim de anneler günün kutlu olsun diye öptü. Biraz zaman geçti. Hani bana ne aldn dedim gülerek. A aaa ben varım ya hediyeye ne lüzum dedi.. Neyse sustum. Yatak odasındaydk. Ya beklediğim bir hediye değil biliyorsun, sarılıp ilk anneler günün kutlu olsun demen yeterli idi dedim. Annem vardı ya ona sarılmadm o yüzden sana da sarılmadm demesin mi.... hödük işte şu an annen yok dedim. Arkamdan sarıldı öptü ama hiç tepki vermedim. Anlatmayacaktm da sen sorunca dayanamadm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?