Canm bakiyorda en fazla yarim saat odadan bagiriyo annesiiii die bende sinir oluyrm ama birakamyrm kimseye aklim cikyr birinr biraktgm zaman igne yaptrmaya gidecktm babasiyla kardesim vardi yannda 15dklk is yinede aryrm duruyomu die persembe dism cekilck onuda gotrecm arabada babasi bakar artk
saol canımmmMasallah sana.Sen evdeki bu halinle pacozsan benim isyerindeki halimi görme istemem
benimkide oyle bndr sevmemde bu tip gunleri ilk anne oluyorz nolurkucuk munnack bile olsa birsey yapsalarbenim esim de gunler oncesinden anneler gununde hediye almayacagim sana biliyorsun sevmiyorum bu tur gunleri dedi bosa umutlanma dedi resmen bana yaa.. C.tesi de il disindaydi gece onikide geldi gittigi ile ozgu lokum almis onu verip dalga gecer gibi anneler gunun kutlu olsun dedi.. Ben anlamiyorum bu erkekleri....
canmm bence öyle yapma..Canm bakiyorda en fazla yarim saat odadan bagiriyo annesiiii die bende sinir oluyrm ama birakamyrm kimseye aklim cikyr birinr biraktgm zaman igne yaptrmaya gidecktm babasiyla kardesim vardi yannda 15dklk is yinede aryrm duruyomu die persembe dism cekilck onuda gotrecm arabada babasi bakar artk
Al bi tane daha... Benimki hayattan bezmiş yaa. Hadi beni geçtim. Annesine hediye almaya bile gelmedi..benim esim de gunler oncesinden anneler gununde hediye almayacagim sana biliyorsun sevmiyorum bu tur gunleri dedi bosa umutlanma dedi resmen bana yaa.. C.tesi de il disindaydi gece onikide geldi gittigi ile ozgu lokum almis onu verip dalga gecer gibi anneler gunun kutlu olsun dedi.. Ben anlamiyorum bu erkekleri....
benim esim de gunler oncesinden anneler gununde hediye almayacagim sana biliyorsun sevmiyorum bu tur gunleri dedi bosa umutlanma dedi resmen bana yaa.. C.tesi de il disindaydi gece onikide geldi gittigi ile ozgu lokum almis onu verip dalga gecer gibi anneler gunun kutlu olsun dedi.. Ben anlamiyorum bu erkekleri....
bana anneler günü demeyiinnn
Sibir bozucu geçti.
Bir önceki günden kv ye hediye alalım diye konuştuk. Yarın iş çıkışı beni almaya gel, hediye alalım dedim. Tamam dedi.benim anneme almıştık zaten. Pazar günü oldu. İşten çıkmaya yakın aradım. Sen eve gel yaa ben kahvaltı yapıyorum dedi. Yahu hani hediye alacaktık dedim. Sen istiyosan al da gel desi
İn bin bi sürü uğraş.. Arabayla gelse iyi olacaktı. Neyse gittim avm alel acele bi eşarp aldım. Eve geldim. Eşim Alperen i sallıyor. Annesi de yanında. Anneler gününü kutladım. Hediyemi verdim. Demedim ama ikimizin adına diyeikisinin ortasına oturdum. Eşim de anneler günün kutlu olsun diye öptü. Biraz zaman geçti. Hani bana ne aldn dedim gülerek. A aaa ben varım ya hediyeye ne lüzum dedi.. Neyse sustum. Yatak odasındaydk. Ya beklediğim bir hediye değil biliyorsun, sarılıp ilk anneler günün kutlu olsun demen yeterli idi dedim. Annem vardı ya ona sarılmadm o yüzden sana da sarılmadm demesin mi.... hödük işte şu an annen yok dedim. Arkamdan sarıldı öptü ama hiç tepki vermedim. Anlatmayacaktm da sen sorunca dayanamadm yaa
Yaa çok güzel olmuş saçların güle güle kullan canım bende yıllardır siyah kullanan birisiyim ne zaman kuaföre gidip değişiklik yapmak istesem bu saç açılmaz açılsada yanar diyorlar hep halbuki çokta siyah değil ama senin rengin çok güzelmiş gerçekten çok beğendimatarım tabi ev hali ama paçoz çıktım
üstleri kumral
altıda küllü sarı gibi ombre
Canm biliyorumda bana bagli olacagini yegenim var annesinin gicindan ayrilmaz oyun bile oynamiyo baskalaryla ama yinede guvenemyrm elimde degil yapamyrm esim kesinlikle aylatmaz cokda guzel qnlasiyrlar hatta ondan bana gelmezde ama yenemiyrm bi turlu bi tek k.v guvenyrm 50 gun onda kaldk o bakti biz 40imdan sonra eve geliydk:))ama onqda birakmyrm birak dio durmaz diyrmcanmm bence öyle yapma..
çocuk ilerde sana bağımlı hale gelir..çok yorulursun..eşinde yetişkin bi birey ve emin ol istediklerinde çokda güzel bakıyolar
canımm benimki böyle bişey pilsan markası memlunum üstündeki pembe kılıfı sonradan aldım ama olmasada olur..40/50 liraya internetten bulabilirsiSevgili anneler merhaba kkya giremesem de sizleri takip ediyorum ara sıra yazmaya calisiyorum tecrubelerinize guvenrrek sormak istedim mama sandalyesi olarak ne kullaniyorsunuz cok lüks bir ürun almaktansa makul ve ekonomik is gören bir ürun almak nasil olur sizce sonucta ikisinde de oturacak illa ki marka mi olmasi gerekir kullanan annelerimz varsa bi ogrenmk istedim
saol canmm..benim kendi saçımda siyahtıYaa çok güzel olmuş saçların güle güle kullan canım bende yıllardır siyah kullanan birisiyim ne zaman kuaföre gidip değişiklik yapmak istesem bu saç açılmaz açılsada yanar diyorlar hep halbuki çokta siyah değil ama senin rengin çok güzelmiş gerçekten çok beğendim
Cnm cok tesekuur ederim cvp verdgn icn ben de boyle uygun bir sey ariyrdum cok cok sagol bskicam hemen bu arada saclrina bayildim cok da hos bi bayansin ayricacanımm benimki böyle bişey pilsan markası memlunum üstündeki pembe kılıfı sonradan aldım ama olmasada olur..40/50 liraya internetten bulabilirsi
budurumu aşmalısın canmmCanm biliyorumda bana bagli olacagini yegenim var annesinin gicindan ayrilmaz oyun bile oynamiyo baskalaryla ama yinede guvenemyrm elimde degil yapamyrm esim kesinlikle aylatmaz cokda guzel qnlasiyrlar hatta ondan bana gelmezde ama yenemiyrm bi turlu bi tek k.v guvenyrm 50 gun onda kaldk o bakti biz 40imdan sonra eve geliydk:))ama onqda birakmyrm birak dio durmaz diyrm
canımbenimm çok saolCnm cok tesekuur ederim cvp verdgn icn ben de boyle uygun bir sey ariyrdum cok cok sagol bskicam hemen bu arada saclrina bayildim cok da hos bi bayansin ayrica
Ben bi bebek mevludunu yaptirdigdim da boyatmistim koyu kahve şimdi yine boyatmak istiyorum emziriyorum da bi etkisini görmedimYaa ben de istiyorum ben deee.. Emzirme döneminde olmaz ama dimiii
Tabi ki cnim cok yardimci oldun olmaz mi hemen bakmaya basladim kesinlikle haklisin hepsinin islevi aynii cok dogru soyluyosuncanımbenimm çok saol
yardımım olduysa ne mutlu
okadar para vermeye hiç gerek yok
hepsi aynı işi yapıyo nasılsa
tereddüt etmeden alabilirsin
ben kullanmaya başladım bile
Bıraksam da aklım kalıyor.Çok yorgunum..gece düzgün uyku yok. Tüm gün kucak istemeye başladı, bir yandan evin işlerini yapmaya çalışıyorum, bir yandan da yüksek lisans yapıyorum onun ödevleri. Dışarı çıkıp bir iki saat dolaşmadım hiç. Doğumdan beri adamakıllı. Şöyle çıkıp 1-2 saat dolanayım istiyorum ama ailem burada değil kayınvalideler de sağolsunlar lafta hep bırak bakarız ama işim düştüğünde hep bi programları var. Eşim de işten geldiğinde ilgileniyor azıcıkmızmızlansa atıyor kucağıma kızı, toplasan 3 saat ilgilenecek max ( benim ilgilenmemin 1/8i yani) onu bile yapmayacak azıcık fırsat bulduğunda hemen kaçayım derdinde. Resmen bedenim çöktü
dişten canım. Bizde de aynı sorun var. Damakları ağrıyor kalınıyorKizlr benmki emmiyo yine herseyini sutumle yapiyrm artk 2 gundr gundz bole gece emiyoo niyebole yapiyo anlmadm
boyu nekadar canim ymek msasina yakin Micanımbenimm çok saol
yardımım olduysa ne mutlu
okadar para vermeye hiç gerek yok
hepsi aynı işi yapıyo nasılsa
tereddüt etmeden alabilirsin
ben kullanmaya başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?