Canim biraz sakin ol lütfen ne olursa olsun ne kadar kötü de olsalar bu eşinin ailesi sen bişey dediğinde esin tarafından daha da değerli olucaklar sen kotu olacaksin tepkini böyle kavga ederek gösterme canım olan senin eşinle olan huzurunuza oluyorKızlar cok berbat bırbgun gecırdım şuan cok mutsuz uzgunum. Kvye kahvaltıya gdıcektk bugun sabah eşim 10 da kalkmış hadı kalk cabuk cıkalm dıyo. Kı butun gece kızım huysuzdu uyuyamadm 9 da uyudum duş falan alıcaktm alma falan diye resmen koşturuyo evın içinde beni. Bi guzel kavga ettık sonra. Bızımkılere gıdıcek olsak asla kalkmaz bu saatte resmen sinir oldum. Duşa gırdım ınadına 1 saat cıkmadım 12 de kavgayla evden cıktık yolda lastık patladı ama içimdn dua ettım bişey olsada gtmesek dıye hep. Arabada sıkıntı fazlaydı 4 te bitti arabann olması tabı bız cocukla helak olduk arabada yollarda terledı rahat edemedı falan. Dedim artık gtmeyelım eve donelım cocuk helal oldu dıye. bırden bagrmaya basladı bundan sonra otrafa gtmıcez falan filan ama nasıl bagrıyo salak. Annesı en az yüz kere aradı o cıkdırttı benı biyandan. Gelmıyoruz dıyınce numaradan agladı hazrlık yaptım nıye gelmıyosun dıye. Onun üstunede annesı agladı diyede kavga ettık. Cocugumun piskolojısı alt ust oldu resmen. Şuan kediı kopek gıbı konuşuyoru bırbırmzle ve ben gercekten nefret edıyorum buadamdan bugun . Bıktm o mal ailesindende bundanda. Cocugumu alıp gıdesim varya. Üç senedır kokmuş börek yapmış kv onu yedıremedm dıye aglama numara yapıyo ama nasıl duygu sömurusu anlatamam. Mal kocamda ozaman akşama sız gelın demezmı bende gelmesınler dıye bagrdm arkadan.ya bı ınsan günde 20 kere ararmı benıde oglunuda en az 20 kere aradı acmıyorum yıne arıyo nevar dıye acıyorum bagırym yıne arıyo. Bu nasıl bır yuzsuxlukya. Bu akaşm gelsnler ben yapıcamı biliyorum.
Uzulme cnmAl bi tane daha... Benimki hayattan bezmiş yaa. Hadi beni geçtim. Annesine hediye almaya bile gelmedi..
Bende cok begendim seni ya :)canımbenimm çok saol
yardımım olduysa ne mutlu
okadar para vermeye hiç gerek yok
hepsi aynı işi yapıyo nasılsa
tereddüt etmeden alabilirsin
ben kullanmaya başladım bile
Canim ikea antilop marka mama sandalyesine de bakabilirsin o da cok uygun..Tabi ki cnim cok yardimci oldun olmaz mi hemen bakmaya basladim kesinlikle haklisin hepsinin islevi aynii cok dogru soyluyosun
Ben chicco polly AldimCnm cok tesekuur ederim cvp verdgn icn ben de boyle uygun bir sey ariyrdum cok cok sagol bskicam hemen bu arada saclrina bayildim cok da hos bi bayansin ayrica
Bnm oglum iki ile dort ay arasi bu sekildeydiKizlar kafayi yiyecm emmiyo niee bole oldu anlamdm biberonda almiyor zaten canimiz cikti uykusuzlktn bayiliyor almiyr biberonu zar zor icirdk yatti uyaninca emiyo ama 2gundr farklilasti oglum keyfide yerinde sikintida yok oglumda sutumde nazara geldi biliyrm
Kafana mi vurduuUzulme cnm
Boyle olunca pisman oluyrm evlendigime ne erkekler var diyorum
Ama yalniz degilsin
Bizim sanssizligimiz
Bu sene iyi gecti ama gecen sene esimle tartistik ve kafama vurmustu uzerime yuruyup
Oyle agladim ki
Hic icimden cikmayacak
Hamile esine nasil boyle davranabilir
Bnm esim cok ayarsiz
Bazen oyle nefret ediyrmki ondan
Aman ya mukemmeli yok iste varsada bizi bulmadi..
benim masaya göre hemen hemen aynı hizadaboyu nekadar canim ymek msasina yakin Mi
Ya canım insn olamıyorum artık bıktım onlarn sorunlarndan aramalarndan sacmalıklarndan. Eşime dedim git bı sure evden yoksa daha kotu olucak sonumuz. Oda dışarı cıktı. Ya cocugumun yannda bagrmasna katlanamıyorum asıl o cıldrtıyo benı. Onlara kızıyo telde bagrıyo araba kullanıyo dıger arabadakılere bagırıyo. Binkere uyardm yok basmıyo kafa. Hergun ailesıyle kavga edıyo o sinirle herşeye bagrıyo bana bagıramıyo tabi hırsını başka şeylerden cıkartıyo. Ya bıgun benm yanmda araba kullanan baska bır kadnla kornaya bastı dıye bagrıştılar bunu gordum sogudum resmen adamdan. Ya bır erkek bır kadnla nasıl kavga eder anlamıyorum benm en nefret ettgm seydır bu kadına laf yetiştiren erkek. Ya arabasa brn barım kızım var karşısımda kadın var cıldrdm bugün resmen. Hep o ailesi yuzunden oluyo bunlar.Canim biraz sakin ol lütfen ne olursa olsun ne kadar kötü de olsalar bu eşinin ailesi sen bişey dediğinde esin tarafından daha da değerli olucaklar sen kotu olacaksin tepkini böyle kavga ederek gösterme canım olan senin eşinle olan huzurunuza oluyor
Ben chicco polly Aldim
Pahali saglam
Ama cok da gerekyok
Cocuk yikilmasin icinde yy cnm chiggo poly baktim fakat cok pahali geldi yine de ck tesekkur ederim cvp vrdgn icin
Tmm cnm ck tsekkur ederim bakicam hemen benim icin is gorur ve ekonomik olmasi onemli cok sagol ikea antilop ona da bakicammCanim ikea antilop marka mama sandalyesine de bakabilirsin o da cok uygun..
ya kızlar şımardım vallaBende cok begendim seni ya :)
Harika olmus saclarda
bu topikden birimi boşanıyomuşKafana mi vurduu
Gecen bir derdim var basligindaki yazilari okuyordum burda bir hatun bosanacakmos neden? Esi ustune cok dusuyormus surekli hediyeler aramalar is yerine ozledim diye gelmeler hatun sikilmis
Cnim bence de sakin olmalisin benim de senden farkli bir durumum.var kv kp cokYa canım insn olamıyorum artık bıktım onlarn sorunlarndan aramalarndan sacmalıklarndan. Eşime dedim git bı sure evden yoksa daha kotu olucak sonumuz. Oda dışarı cıktı. Ya cocugumun yannda bagrmasna katlanamıyorum asıl o cıldrtıyo benı. Onlara kızıyo telde bagrıyo araba kullanıyo dıger arabadakılere bagırıyo. Binkere uyardm yok basmıyo kafa. Hergun ailesıyle kavga edıyo o sinirle herşeye bagrıyo bana bagıramıyo tabi hırsını başka şeylerden cıkartıyo. Ya bıgun benm yanmda araba kullanan baska bır kadnla kornaya bastı dıye bagrıştılar bunu gordum sogudum resmen adamdan. Ya bır erkek bır kadnla nasıl kavga eder anlamıyorum benm en nefret ettgm seydır bu kadına laf yetiştiren erkek. Ya arabasa brn barım kızım var karşısımda kadın var cıldrdm bugün resmen. Hep o ailesi yuzunden oluyo bunlar.
Cnm bnce de sakin ol ben se senden frkli degilim bni kv kp sagolsunlar cok iyiler ama bi gorumce var ki bende tam.bi rezalet ogretmen ben de ogretmenim (ama atanamayan)bu nedenle ego tavan ogrtm.gununde benim gunumu kutlamadi bile kaldi ki ayy unutmusum senin de ogrt.oldugunu calismiyosun ya diyo ki ben 5 yil ozel kurumda clstim bebek olunca biraktim atanmdgm icin surekli laf sokmalr iki maas ayri bilmem soyle boyle bi kardesi daha var biriyle grusyr kiz uzmanmis surekli bi kiyas ya daha neler neler ben de kendisini hic sevmem ama Alh icin esim iyi oldgu icn cevp vermiyrm bile sen de aynsini yp gormezden gel inan o konusunca ben hep hayal kurarim gelecekle ilgili onu asla dinlemem ona deger vermiyrm cunku sen de sakin ol Alh buyukturYa canım insn olamıyorum artık bıktım onlarn sorunlarndan aramalarndan sacmalıklarndan. Eşime dedim git bı sure evden yoksa daha kotu olucak sonumuz. Oda dışarı cıktı. Ya cocugumun yannda bagrmasna katlanamıyorum asıl o cıldrtıyo benı. Onlara kızıyo telde bagrıyo araba kullanıyo dıger arabadakılere bagırıyo. Binkere uyardm yok basmıyo kafa. Hergun ailesıyle kavga edıyo o sinirle herşeye bagrıyo bana bagıramıyo tabi hırsını başka şeylerden cıkartıyo. Ya bıgun benm yanmda araba kullanan baska bır kadnla kornaya bastı dıye bagrıştılar bunu gordum sogudum resmen adamdan. Ya bır erkek bır kadnla nasıl kavga eder anlamıyorum benm en nefret ettgm seydır bu kadına laf yetiştiren erkek. Ya arabasa brn barım kızım var karşısımda kadın var cıldrdm bugün resmen. Hep o ailesi yuzunden oluyo bunlar.
Canım kv kp degil asıl sorunum eşim. Ya adama bişey oldu tanıyamıyorum artık. Bır erkekte neyden nefret edıyosam onları yapıyo. Ve sevgı dolu bakamıyorum bile nefretım önune gecıyo. Ya ben boyle bir ortamda buyumedm sinir bagrma cagrma bana gore degıl. Ama bunların içinde bende bambaşka biri oldum resmen. Başka turlu baş edemıyorum nefretımden güç alıp ona gore davranıyorum resmen. Ama cocugumun yannda ufacık bır ses yukselmesıne tahammul edemıyorum. O cocugum ürktüğü zaman ben çileden cıkıyorum agzıma ne gelırse sayıyorum ben böyle hayal etmemiştim. Kızımn boyle bir babası olmasını istemıyorum benCnim bence de sakin olmalisin benim de senden farkli bir durumum.var kv kp cok
Cnm bnce de sakin ol ben se senden frkli degilim bni kv kp sagolsunlar cok iyiler ama bi gorumce var ki bende tam.bi rezalet ogretmen ben de ogretmenim (ama atanamayan)bu nedenle ego tavan ogrtm.gununde benim gunumu kutlamadi bile kaldi ki ayy unutmusum senin de ogrt.oldugunu calismiyosun ya diyo ki ben 5 yil ozel kurumda clstim bebek olunca biraktim atanmdgm icin surekli laf sokmalr iki maas ayri bilmem soyle boyle bi kardesi daha var biriyle grusyr kiz uzmanmis surekli bi kiyas ya daha neler neler ben de kendisini hic sevmem ama Alh icin esim iyi oldgu icn cevp vermiyrm bile sen de aynsini yp gormezden gel inan o konusunca ben hep hayal kurarim gelecekle ilgili onu asla dinlemem ona deger vermiyrm cunku sen de sakin ol Alh buyuktur
Sut fazla geliyordur diyo olabilir diye sagiyrm zaten ama gunduzleri emmiyo agzinq alsada isiriyo birakiyo esimle 2 saat ugrastik biberonu alsn die ev biberon doldu hepsinide k.v aliyo:))gece aliyo ama uykulu uykulu ek gida veriyrm ac birakmyrm ama emmedigi zaman kotu oluyrm zaten sutumu katyrm herseyrde yinede uzuluyrm isteBnm oglum iki ile dort ay arasi bu sekildeydi
Dr discikariyor dedi
Ama cikan mikan yok
Simdide uyumuyor agliyor saatlerce uykusuz duruo
Ozamanda emmio aglio saatlerce ac duruodu
Buyume ataklari galiba
ya cnm iste bzm de doktor oyle soylemisti bu gibi durumlarda oncelikle fitil bebekler icin daha uygun calpol vb. ilaclar ondan sonra dusunulur demisti ben de o yuzden veriyorumben bişey vermedim canmm
bide aklında olsun fiyil düşmeyen ateşte ve huzursuzlukda son çare
önce calpol ver
hem fitilin kullanımıda okadar yaygın deil artık
Yaw bunların hepsinin fabrika ayarları bozulmuş cidden... bizimkide annesini nenesini aramadi bir defa aradi acmadilar tekrar armadı bile... benim anneler gününü kutlamasida zoraki biliyorum çünkü hamile halimle doğum günümu kutlamamisti annenlerdeydim yanima bile gelmemisti.aglatmisti beni kavga etmistik çok. Ondan bunu atlamadiAl bi tane daha... Benimki hayattan bezmiş yaa. Hadi beni geçtim. Annesine hediye almaya bile gelmedi..
yok canim forumda baska bir baslikta.. Arada yukarda trend konular diyor ya oraya tikliyorum bir derdim var bolumunde dertlerini paylasanlar oluyor oyle bir sey okumustum da..bu topikden birimi boşanıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?