Zeyyy nerelerde napıyor acaba?
ikizlerle ugraşıyor..
esma son günlerde çok huysuz..
sürekli ağlıyor mama yemiyor..
diş sıkıntısı var yavrucağın...
zeyy iş ev ikizler arasında mekik dokuyor işte
Canım benim ya Allah yardımcın olsun dicek laf yok..Kızlar cok berbat bırbgun gecırdım şuan cok mutsuz uzgunum. Kvye kahvaltıya gdıcektk bugun sabah eşim 10 da kalkmış hadı kalk cabuk cıkalm dıyo. Kı butun gece kızım huysuzdu uyuyamadm 9 da uyudum duş falan alıcaktm alma falan diye resmen koşturuyo evın içinde beni. Bi guzel kavga ettık sonra. Bızımkılere gıdıcek olsak asla kalkmaz bu saatte resmen sinir oldum. Duşa gırdım ınadına 1 saat cıkmadım 12 de kavgayla evden cıktık yolda lastık patladı ama içimdn dua ettım bişey olsada gtmesek dıye hep. Arabada sıkıntı fazlaydı 4 te bitti arabann olması tabı bız cocukla helak olduk arabada yollarda terledı rahat edemedı falan. Dedim artık gtmeyelım eve donelım cocuk helal oldu dıye. bırden bagrmaya basladı bundan sonra otrafa gtmıcez falan filan ama nasıl bagrıyo salak. Annesı en az yüz kere aradı o cıkdırttı benı biyandan. Gelmıyoruz dıyınce numaradan agladı hazrlık yaptım nıye gelmıyosun dıye. Onun üstunede annesı agladı diyede kavga ettık. Cocugumun piskolojısı alt ust oldu resmen. Şuan kediı kopek gıbı konuşuyoru bırbırmzle ve ben gercekten nefret edıyorum buadamdan bugun . Bıktm o mal ailesindende bundanda. Cocugumu alıp gıdesim varya. Üç senedır kokmuş börek yapmış kv onu yedıremedm dıye aglama numara yapıyo ama nasıl duygu sömurusu anlatamam. Mal kocamda ozaman akşama sız gelın demezmı bende gelmesınler dıye bagrdm arkadan.ya bı ınsan günde 20 kere ararmı benıde oglunuda en az 20 kere aradı acmıyorum yıne arıyo nevar dıye acıyorum bagırym yıne arıyo. Bu nasıl bır yuzsuxlukya. Bu akaşm gelsnler ben yapıcamı biliyorum.
ben de antilop kullanıyorum cok memnunum. Minderi ile 75ti sanırımTmm cnm ck tsekkur ederim bakicam hemen benim icin is gorur ve ekonomik olmasi onemli cok sagol ikea antilop ona da bakicamm
yemin ediyorum şaşırmış bu doktorlarya cnm iste bzm de doktor oyle soylemisti bu gibi durumlarda oncelikle fitil bebekler icin daha uygun calpol vb. ilaclar ondan sonra dusunulur demisti ben de o yuzden veriyorum
hımm anladımyok canim forumda baska bir baslikta.. Arada yukarda trend konular diyor ya oraya tikliyorum bir derdim var bolumunde dertlerini paylasanlar oluyor oyle bir sey okumustum da..
Cnim seni anlayabiliyrm illa ki skntilar oluyor her evlilikte hicbirimizn ki dort dortluk degil emin ol ama esinin boyle davranmasi da hos degil zaten esler biraz daha anlysli olsa skntı kalmayck da ama olmuyor malesef esinle konusmayi dene kaygilarini yptigi ynlislari anlat konusun ve cözüm arayin artik bi bebeginiz var cnim onlar icin hytmz var sen de nefret duyma cnm yaratilani sev yaradandan ötüŕü emin ol cok daha mutlu olacaksin rabbim hepimxm yrdmcsi olsun evltlrimiza saglik iman haya versin tkma kafana hicbir seyi hayirli geceler cnmCanım kv kp degil asıl sorunum eşim. Ya adama bişey oldu tanıyamıyorum artık. Bır erkekte neyden nefret edıyosam onları yapıyo. Ve sevgı dolu bakamıyorum bile nefretım önune gecıyo. Ya ben boyle bir ortamda buyumedm sinir bagrma cagrma bana gore degıl. Ama bunların içinde bende bambaşka biri oldum resmen. Başka turlu baş edemıyorum nefretımden güç alıp ona gore davranıyorum resmen. Ama cocugumun yannda ufacık bır ses yukselmesıne tahammul edemıyorum. O cocugum ürktüğü zaman ben çileden cıkıyorum agzıma ne gelırse sayıyorum ben böyle hayal etmemiştim. Kızımn boyle bir babası olmasını istemıyorum ben
Gunaydin canim bence verme tamamen reddeder sonra ek gida kolayina gelir.. emer insallah ya..Gunaydn kizlar gunduzden korkar oldm emmick die(memeyi istemdgnde ek gida verimji acikmasini mi beklim ne yapmalyim
Gunaydinn.. Once havucla baslasaydin patates tek basina kabiz yapabilir canim.. Suyla ya da sutunle acabilirsin ama biraz da z.yagi koy kabiz olmasin hem de daha vitaminli Oluyor..Günaydin hatunlarr.
Ben dun patates verdim bir kaşık bugünde vericem. suyla koyilugunu actim.dogrumu yaptim bilemiyorumm
Evet canim bu daha sulu gibi sma benimkikızlarrrr
mamada 2numaraya geçenlere bi sorum var
ben hipp kullanıyorum
2numara 1e göre farklı görünüyo sanki..ikiside toz mama ama görüntü farklı
sizdede öylemiii
Hehe aynen öyle isyan özetlemiş :)
Esma diş çıkarcak ama bizi mahvetti biberon maması yemiyo ne yiyosa onu veriyoruz mecburen..ağlıyo sürekli çok halsiz...diş jeli falan da fayda etmiyo öyle işte sen nasılsın canım?
sancı ilacını veriyorum bir haftadır, yine iştahsız ama çığlık atarak ağlamaları azaldı Allaha şükürEwet iştahsızlık yapio diş. Şuan bizde var mesela daha az yiyo. Ama emerken AAğlamıo. İstemediği zaman hiç emmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?