2014 Kasım Anneleri

Zeyyy nerelerde napıyor acaba?

ikizlerle ugraşıyor..
esma son günlerde çok huysuz..
sürekli ağlıyor mama yemiyor..
diş sıkıntısı var yavrucağın...
zeyy iş ev ikizler arasında mekik dokuyor işte

Hehe aynen öyle isyan özetlemiş :)
Esma diş çıkarcak ama bizi mahvetti biberon maması yemiyo ne yiyosa onu veriyoruz mecburen..ağlıyo sürekli çok halsiz...diş jeli falan da fayda etmiyo öyle işte sen nasılsın canım?

Canım benim ya Allah yardımcın olsun dicek laf yok..

ya cnm iste bzm de doktor oyle soylemisti bu gibi durumlarda oncelikle fitil bebekler icin daha uygun calpol vb. ilaclar ondan sonra dusunulur demisti ben de o yuzden veriyorum
yemin ediyorum şaşırmış bu doktorlar
benimkide tam tersini dedi

yok canim forumda baska bir baslikta.. Arada yukarda trend konular diyor ya oraya tikliyorum bir derdim var bolumunde dertlerini paylasanlar oluyor oyle bir sey okumustum da..
hımm anladım
ya kusura bakmasında onunki şımarıklık kocam benle çok ilgileniyomuş teallam ne günlere kaldı

Cnim seni anlayabiliyrm illa ki skntilar oluyor her evlilikte hicbirimizn ki dort dortluk degil emin ol ama esinin boyle davranmasi da hos degil zaten esler biraz daha anlysli olsa skntı kalmayck da ama olmuyor malesef esinle konusmayi dene kaygilarini yptigi ynlislari anlat konusun ve cözüm arayin artik bi bebeginiz var cnim onlar icin hytmz var sen de nefret duyma cnm yaratilani sev yaradandan ötüŕü emin ol cok daha mutlu olacaksin rabbim hepimxm yrdmcsi olsun evltlrimiza saglik iman haya versin tkma kafana hicbir seyi hayirli geceler cnm

Gunaydn kizlar gunduzden korkar oldm emmick die(memeyi istemdgnde ek gida verimji acikmasini mi beklim ne yapmalyim

Günaydin hatunlarr.
Ben dun patates verdim bir kaşık bugünde vericem. suyla koyilugunu actim.dogrumu yaptim bilemiyorumm

Günaydin hatunlarr.
Ben dun patates verdim bir kaşık bugünde vericem. suyla koyilugunu actim.dogrumu yaptim bilemiyorumm
Gunaydinn.. Once havucla baslasaydin patates tek basina kabiz yapabilir canim.. Suyla ya da sutunle acabilirsin ama biraz da z.yagi koy kabiz olmasin hem de daha vitaminli Oluyor..

Günaydın herkesee
Bu gece de test etmiş oldum ki oğlan acıktığından uyanıyormuşşş..
Dün akşam uyumamak için öyle direndi ki.. Ama kazanan o oldu. Ben pes ettim. 23 de beraber yattık yatağa, ninniler şarkılar türküler.... Artık saat 00 a geliyordu uyuduğunda sanırım.. Adam kendini ispatlamaya çalışıyor yA sen istediğin değil benim istediğim saatte uyurum dedi resmen.

günaydınnn güzeller
kötü bi gece geçirdik
dün ek gıda olayına hızlı bi giriş yaptım
gece huzursuzdu defne
gaz felanmı yaptı yedikleri..karnımı ağrıdı aceba bilemedim

Canım ya yerim onu ben... Benimkinde hala diş atağı yok sanırım.. Allah sana kolaylık versin canım işin daha zor..
Ben de grip oldum bebeğime geçirmemeye çabalıyorum tüm gün nasıl hemen atlatabilirim bilimyorum valla.. Oğluma geçmeden bi geçseydi şu hastalık...

Günaydın arkadaşlar...
Grip olmuşum hem de nasıl.. Bebeğime geçmeden hızlı bir şekilde geçirmem lazım tavsiyeleriniz?

Günaydınn herkesee
awakecan canım ben 1 no mama olarak humana ve bebelac kullandım sadece.
2 no ya yine bebelac ile basladm suan 2.pakete geçtik ve kıvamı 1 no ya göre daha yoğun hemen erimiyor topak topak oluyor biberonda,kokusu da yoğun gibi geldi.2 no aptamil aldık deneme amaçlı o daha kolay eridi kokusu rahatsız etmedi bilemedim markaya göre içerik farklı sanırım

perikanadi canım günaydın :)
çokk geçmiş olsun ins en kısa sürede atlatırsn grip ilerlemeden.
Elma kabuğu çubuk tarçın zencefil limon u cezvede kaynatp iç canım taylot soğuk algınlığı için iyi oluyo eczaneden bulabilirsen oda iyi geliyor ben bi kaç günde oğlum a gecirmeden bunlarla atlattım şükür

Ewet iştahsızlık yapio diş. Şuan bizde var mesela daha az yiyo. Ama emerken AAğlamıo. İstemediği zaman hiç emmiyo..
sancı ilacını veriyorum bir haftadır, yine iştahsız ama çığlık atarak ağlamaları azaldı Allaha şükür
zaten dr gaz sancısı olabilir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…