2014 Kasım Anneleri

Günaydın arkadaşlar...
Grip olmuşum hem de nasıl.. Bebeğime geçmeden hızlı bir şekilde geçirmem lazım tavsiyeleriniz?
Canim maske tak emzirirken ben oyle yapmistm gecmdi sukur surekli limonlu sicak seyler icdinlene biliyisan dinlen her firsatta cok kotu oldum en son dikliran vurdurdm 3 4 saat enziremedim ama emzirydm sonra uyuyo zaten ek gida ver yani ben oyle atlattm cook gecms olsn bebekle hasta olmak dahada zorr

Zencefil i hiç sevmiyorum ama diğerlerini yapayım canım aktardan giderken alayım... Bebeğime geçmesinden çok korkuyorum.. Geçmiş olsun sana da

Emzirmiyorum canım nurofen diye bi ilaç bana iyi geliyor onu aldıracam eşime inşallah o da çabuk geçirir... Maske takabilirim bak aklıma gelmemişti.. Evde bebekle dinlenmek iş varken oyy... Şaka gibi geliyor : )

Günaydın arkadaşlar...
Grip olmuşum hem de nasıl.. Bebeğime geçmeden hızlı bir şekilde geçirmem lazım tavsiyeleriniz?

çok geçmiş olsun canım..
günde 2 kere parol içerbilirsin..
dr um demişti vucudunun ağrısını alır hemde hafifletir..birde ıhlamur falan iç bol bol..
süt bal yap iç

çok geçmiş olsun canım..
günde 2 kere parol içerbilirsin..
dr um demişti vucudunun ağrısını alır hemde hafifletir..birde ıhlamur falan iç bol bol..
süt bal yap iç

Parol ağrı kesici ya.. Ne bileyim.. Nurofen denenmiştir bana iyi geliyor onu bi deneyeceğim.. Bal karışımı iyi geliyor onu da yaparım.. İnsan sanki bilmiyor böyle şeyleri ama birileri illa diyecek öyle yapacam ha : )

kızlarrrr
mamada 2numaraya geçenlere bi sorum var
ben hipp kullanıyorum
2numara 1e göre farklı görünüyo sanki..ikiside toz mama ama görüntü farklı
sizdede öylemiii
ben de ilk kez kullanicam hipp combiotik siparis ettim gaza da iyi geliyormus yalniz biberon emmiyoruz nasil icecek sadece yediklerinin icine mi katacagim bilemedim bir de devam sutu ayri formul biberon mamasi ayri satiliyordu ki numara ikisi de. farklarini bilmedigim icin devam sutunu aldim

yemin ediyorum şaşırmış bu doktorlar
benimkide tam tersini dedi
bzm aile hekimi oylr demisti ki uzman aile hekimi hani dediklerini onemserim. bir de cocuk dr umuz da fitil verin deyince acaba dedim ben mi bilmiyordum kizimda kac yil oncesi fitil nerdeyse hic kullanmamistim ilac verirdik devir degismis dedik ama bilemiyorum artik

kızlarrrr
mamada 2numaraya geçenlere bi sorum var
ben hipp kullanıyorum
2numara 1e göre farklı görünüyo sanki..ikiside toz mama ama görüntü farklı
sizdede öylemiii
Evet ya benimki de öyle hipp 2 kullanıyorum sanki nemli gibi bi görüntüsü var biberona koyuncada kıvamı baya koyu 1 numara süt gibiydi bu biraz daha muhallebimsi gibi

günaydınnn güzeller
kötü bi gece geçirdik
dün ek gıda olayına hızlı bi giriş yaptım
gece huzursuzdu defne
gaz felanmı yaptı yedikleri..karnımı ağrıdı aceba bilemedim
Oluyor öyle ya bende ilk muz ve yumurta sarısı vediğimde o gün hiç durmadı çok huysuzdu sanırım karın ağrısı yaptı uzun zamandır vermiyorum şimdi ara verdim bende

Kızlar ben yine bugün 1 tane kristal parça gördüm 3 ay sonra bu ne ya normal mi değil mi kafayı yicem valla evde de değilim cumartesi dönüyorum acaba burdamı bi doktora götürsem genel anlamda her zamanki gibi huysuz onun dışında bi sıkıntısıda yok bilemedim ya niye böyle bişey oluyor

Günaydın canım nasılsın? Baya gerdindin sanırım... İyi misin şimdi?
Kızım sayesınde daha ıyıyyım canım tedekkur ederım. Eşimle konuşmuyoruz tabiki. Yataga küs yattık. Hiçbişey demeden cıktı işine gttı boyle işte. Kızım için iyi olmak zorundaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…