- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Canim maske tak emzirirken ben oyle yapmistm gecmdi sukur surekli limonlu sicak seyler icdinlene biliyisan dinlen her firsatta cok kotu oldum en son dikliran vurdurdm 3 4 saat enziremedim ama emzirydm sonra uyuyo zaten ek gida ver yani ben oyle atlattm cook gecms olsn bebekle hasta olmak dahada zorrGünaydın arkadaşlar...
Grip olmuşum hem de nasıl.. Bebeğime geçmeden hızlı bir şekilde geçirmem lazım tavsiyeleriniz?
perikanadi canım günaydın :)
çokk geçmiş olsun ins en kısa sürede atlatırsn grip ilerlemeden.
Elma kabuğu çubuk tarçın zencefil limon u cezvede kaynatp iç canım taylot soğuk algınlığı için iyi oluyo eczaneden bulabilirsen oda iyi geliyor ben bi kaç günde oğlum a gecirmeden bunlarla atlattım şükür
Canim maske tak emzirirken ben oyle yapmistm gecmdi sukur surekli limonlu sicak seyler icdinlene biliyisan dinlen her firsatta cok kotu oldum en son dikliran vurdurdm 3 4 saat enziremedim ama emzirydm sonra uyuyo zaten ek gida ver yani ben oyle atlattm cook gecms olsn bebekle hasta olmak dahada zorr
Günaydın arkadaşlar...
Grip olmuşum hem de nasıl.. Bebeğime geçmeden hızlı bir şekilde geçirmem lazım tavsiyeleriniz?
bende de aynısı olduNe güzel hazırlık yapabilmişsin ben kontrole diye gittim 45 dk sonra Şiir kucağımdaydı :) hiçbir hazırlık yapamadım
ısrarla maske takmanızı tavsiye ederimGünaydın arkadaşlar...
çok geçmiş olsun canım..
günde 2 kere parol içerbilirsin..
dr um demişti vucudunun ağrısını alır hemde hafifletir..birde ıhlamur falan iç bol bol..
süt bal yap iç
ben de ilk kez kullanicam hipp combiotik siparis ettim gaza da iyi geliyormus yalniz biberon emmiyoruz nasil icecek sadece yediklerinin icine mi katacagim bilemedimkızlarrrr
mamada 2numaraya geçenlere bi sorum var
ben hipp kullanıyorum
2numara 1e göre farklı görünüyo sanki..ikiside toz mama ama görüntü farklı
sizdede öylemiii
bzm aile hekimi oylr demisti ki uzman aile hekimi hani dediklerini onemserim. bir de cocuk dr umuz da fitil verin deyince acaba dedim ben mi bilmiyordum kizimda kac yil oncesi fitil nerdeyse hic kullanmamistim ilac verirdik devir degismis dedik ama bilemiyorum artikyemin ediyorum şaşırmış bu doktorlar
benimkide tam tersini dedi
Günaydn arkadaslar.
36. Haftada aldık, kaka yapmıştı acilen sezeryana aldılar nsl oldu anlamadım bile.bende de aynısı oldu
kaç haftada aldınız bebeğinizi kucağınıza
kızlar muhallebiyi yaparken hangi devam sütünü katıyorsunuz...
Evet ya benimki de öyle hipp 2 kullanıyorum sanki nemli gibi bi görüntüsü var biberona koyuncada kıvamı baya koyu 1 numara süt gibiydi bu biraz daha muhallebimsi gibikızlarrrr
mamada 2numaraya geçenlere bi sorum var
ben hipp kullanıyorum
2numara 1e göre farklı görünüyo sanki..ikiside toz mama ama görüntü farklı
sizdede öylemiii
Ben normalde hiç devam sütü kullanmıyorum ama dün bi değişiklik yapim dedim arı mama pişirdim içinede bir ölçek devam sütü koydum biraz daha besleyici olsun diye zaten kilo alımımızda azkızlar muhallebiyi yaparken hangi devam sütünü katıyorsunuz...
Oluyor öyle ya bende ilk muz ve yumurta sarısı vediğimde o gün hiç durmadı çok huysuzdu sanırım karın ağrısı yaptı uzun zamandır vermiyorum şimdi ara verdim bendegünaydınnn güzeller
kötü bi gece geçirdik
dün ek gıda olayına hızlı bi giriş yaptım
gece huzursuzdu defne
gaz felanmı yaptı yedikleri..karnımı ağrıdı aceba bilemedim
Kızım sayesınde daha ıyıyyım canım tedekkur ederım. Eşimle konuşmuyoruz tabiki. Yataga küs yattık. Hiçbişey demeden cıktı işine gttı boyle işte. Kızım için iyi olmak zorundaymGünaydın canım nasılsın? Baya gerdindin sanırım... İyi misin şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?