2014 Kasım Anneleri

Kızım sayesınde daha ıyıyyım canım tedekkur ederım. Eşimle konuşmuyoruz tabiki. Yataga küs yattık. Hiçbişey demeden cıktı işine gttı boyle işte. Kızım için iyi olmak zorundaym

Annelik kutsal olduğu kadar bir o kadar da zor... Evde küslüğün vermiş olduğu huzursuzluğu en iyi yaşayanlardan biriyim.. İnşallah bir an önce düzelir canım... Evlat için insan kendini güçlü hissetmek zorunda... Sen iyi ol ki o da iyi olsun...

Ağzına sağlık.

bizim çocuk doktoru yar doç o da hep fitil öneriyor.bebek için en doğru olan diyor. Sadece geçenlerde bi rahatsızlık geçirdik fitil ateş düşürmeyince ibufen verdi. Daha kuvvetliymiş. Her doktor farklı düşünüyor

kızlar muhallebiyi yaparken hangi devam sütünü katıyorsunuz...
Formül mama
golden goat kullanıyorum 2numara. Üstünde devam sütü yazanlari inceledim hafta sonu kutuda olanlarda 2numara yazanda 10.ay yaziyordu. Devam sütü dediğimiz hangisi

slm şekerler..
berbat yoğunum yaa giremiyorumm..
yine slm verip kaçıcamm...
çıkışımada az kalmış..
oğlışumu özledimmm..
öpüldünüzzz..

X xilerixx abla ile konuştum kızlar geçen sormuştunuz..
diyorki bu atlasla ben bir 5 yıl daha giremem herhalde..
çok huysuz bir bebişi var yaa sürekli ağlıyor..ek gıda kabul etmiyor..
sadece emiyor ablanın sütü azaldı doymuyor baya sıkıntılı yanii..
inş biran önce hafifler durumuda döner aramıza

Kızlaar Allah aşkına bana bi akıl verin çok çaresizim yaa kafayo yemek üzereyîm nerdeyse 2 aydır uğraşıyrm oğlum berdiğim hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor hep ağlayarak geri çeviriyor 2-3 kaşık yiyor başka yok inanın denemediğim şey çeşit kalmadı yok yok ben kaldıramıyorum artk her öğünde bir savaş resmen çıldryrm agznda tutuyo yutmuyor, artk mana kilo aldrmıyor bize ve zaten sadece mamayla olmaz ek besin alması lazım yani öğün olarak yemeli ama yok beceremedim ben bu işi sanırım inanın çok yıprandım hiçbişeyden zevk alamıyorum hergün ağlıyrm nerdeyse çok inatçı ve huysuz şikayet değil bunlar kesinlikle ben sadece fikir istiyorum nasıl yedirebilirim ne kadar yedirmeliyim napmalıyım lütfen baba yardımcı olun afff Allahım çok mutsuzum

İnş canım çok tesekkur ederim ilgın için.

canım çok zor bir durum yaaa..
kuzum sakın zorlama sen zorladıkça inada bindirir hiç yemez..
ilk başlarda sadece birkaç kaşık ver istemediği an zorlama..
yarım saat sonra yine ver..
bir elinde sevdiği bir oyuncak falan olsun onu oynatarak şarkılar söyleyerek ver..
havalar düzeldi balkon yada bahçe falan varsa çıkar orada ver birkaç kaşık..
yavaş yavaş alışacaklar canım

Canım inan yapmadgm şebeklik kalmadı yok onlardanda sıkıldı zorla veryrm artk çünkü zorlamasamda yemiyor inanki nasıl davrancagmı şaşrdım hiç mi bişeyi sevmez insan yaa yok denemediğim tarif kalmadı niye böyle anlamadım :-( aralıklarla veryrm 1-2 kaşık falan yine yok sadece mama istiyo onu içip rahatıma bakıym diyo yani, 10 gündür daha çok üstüne düşüyorum alşsın diye ben tükendim o inadından vazgeçmedi:-( emse inan hiç takmam ama sütte yok sadece mama nereye kadar:-(

yok canım olmaz artık birşeyler yemek zorundalar tek mama yada tek anne sütüde yetersiz gelir..
alışma süreçleri zor her bebek biraz farklı sanırım..
birde şunu deneyin..
annem yada kv yedirmeye çalışsın..
benim oğlumda bende zor yiyor sanırım bana naz yapıyor bilmiyorum annem ve kv dede daha güzel yiyor..
birde öyle deneyin..
çok zor yaa yemeyen bebek.

Rosebek88 canım birde şu tarifi dene.. xilerixx ablanın atlasıda birtek bunu yedi onda şey arasında..

unu iyice kavur pembeleşinceye kadar sürekli karıştır ama..
2 tatlı kaşığı un ile 1 çay bardağı su ile pişir muhallebi gibi kıvama geliyor.
bunun içine meyve yada devam maması yada bu gece tahıllı mama ekleyebilirsin vitaminlendirmek için..
bunu bebekler biraz daha seviyor..
birde yedirme pozisyonunu değiştir..
benim oğlum mama sandalyesini hiç sevmedi orada yemiyor..
yastıkta hafif yatarak yiyor..
buna dikkat ettinmi

Sağol canım tarif için deniycem inş, evet canım mama sandalyesi çöp oldu bizdede yemiyr bende yastıkta yiyorum ama şunda haklısın bende yemiyor babası verince yiyor:-( iyide bize garezleri ne ya bu bebelerin, bu hafta annem gelcek inş o yedirsin bakalım da herzamanda nerde bulcaz ananeyi sırf bu yüzden ücretsize ayrıldım işe başlamitm ama bakıcı başedemedi benim bebeyle:-( en azından eylüle kadar alılssa diyrm ozamn mecburen çalışcam yani biz çok sorunluyuz aslında ama şikayet etmkte ters geliyor bana diye yazmyrdm buraya oyy ne dertliymişim be

benim oğlumda herşeyi yemiyo maalesef... sana tek tavsiyem zorlama daha kötüye gidiyor muhallebi yapıyorum bisküvi yapıyorum imkansız yediremedim. birkaç gün sonra veya bir hafta sonra tekrar dene. ben mesela artık muhallebi yapmıyorum.

aynen yaa..her an nereden bulucaz başka adam..
bizde neden yemek istemiyorlar acaba..bize garezleri neki
tabiki şikayet etmiyoruz kuzum..ama burada dertleşiyoruz yani birbimirize çare çözüm arıyoruz..
oyy anne olmak demek her anını acaba ona nasıl faydalı olurum demekle geçiyor

Aynen öyle böyle giderse kafayı yerim ben yiğit yiğit diye diye

Ara vermiştim bi süre kilo alımı az olunca yine başladım ama yok, yaa bi tane bişeyi begense onu vercem hergün ama, Allah yardımcımız olsun sen neler veriyrsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…