- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Kızım sayesınde daha ıyıyyım canım tedekkur ederım. Eşimle konuşmuyoruz tabiki. Yataga küs yattık. Hiçbişey demeden cıktı işine gttı boyle işte. Kızım için iyi olmak zorundaym
Ağzına sağlık.Olumsuz şeyleri de yazdım demissin ya bende insanların veryansın ettiği anlarda tesadüfen(!) dile getirdiğin olumlu şeylerden birkaçını alintilamak istedim yeni üye olanlarin görebilmesi adina. bunları yazmak tesadüf olsaydı yapılan ustukapali yorumlara ithafen sayfayı terk ettim sonra çok özledim döndüm demezdin senden başka kimse alınmadı çünkü bu yorumlara ilk etapta herkes -bende dahil- acaba ben mi yanlış anladım diye düşündü ama sende iyi biliyorsun aniden bir gün herkeste bir patlama oldu kızımın boyunu kilosunu yazmaktan çekiniyorum demissin ya benim dikkatimi ilk çeken mesajlarından biri ultrasonda 7cm olan kızından uzun olacak diyerek bahsetmendi mesela.. burada bir arkadaşın uyumayan bebek zeki olur diyerek teselli eden doktoru konu olunca benimki gerizekali mi olacak yani diye alınıp giden de sendin demekki neymiş insanların hassas olduğu durumlar varmış pınar sana durumu izah edince şikayetlerin arttı surekli olumsuz şeyler olmaya başladı hayatinda keşke öncesinde çok mükemmel olmasaydin da sonra böyle bir şeye başvurmak zorunda kalmasaydin burası kimsenin özel sitesi değil tabiki istediğini yazabilirsin ama insanlarla gönül bağım olsun istersen dar zamanlarını da burada yaşamalarına izin verir aaa bende hiç olmuyor moduna girmezsin sarılıkla uğraşırken sen hemen alttaki yorumun ''aa o nasıl bir şeymiş bizde hiç olmadii'' şeklinde olmasını ister miydin?? bir insanın hayatında her şey mükemmel olamaz eş vs konuna hiç girmiyorum biz burada birbirimizi tanımadığımız için kendi adıma bunları sana soyleyebiliyorum ama gerçekten cevrendeki iş arkadaşlarına ve yakınlarına üzülüyorum emin ol farkinda mısın değil mısın tartışmasına girmeyeceğim ama insanları yeterince uzuyorsun bence yazık günah bunları yazmam gerekti konu benim içinde kapanmıştır.
bizim çocuk doktoru yar doç o da hep fitil öneriyor.bebek için en doğru olan diyor. Sadece geçenlerde bi rahatsızlık geçirdik fitil ateş düşürmeyince ibufen verdi. Daha kuvvetliymiş. Her doktor farklı düşünüyorbzm aile hekimi oylr demisti ki uzman aile hekimi hani dediklerini onemserim. bir de cocuk dr umuz da fitil verin deyince acaba dedim ben mi bilmiyordum kizimda kac yil oncesi fitil nerdeyse hic kullanmamistim ilac verirdik devir degismis dedik ama bilemiyorum artik
Formül mamakızlar muhallebiyi yaparken hangi devam sütünü katıyorsunuz...
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşalah36. Haftada aldık, kaka yapmıştı acilen sezeryana aldılar nsl oldu anlamadım bile.
İnş canım çok tesekkur ederim ilgın için.Annelik kutsal olduğu kadar bir o kadar da zor... Evde küslüğün vermiş olduğu huzursuzluğu en iyi yaşayanlardan biriyim.. İnşallah bir an önce düzelir canım... Evlat için insan kendini güçlü hissetmek zorunda... Sen iyi ol ki o da iyi olsun...
Kızlaar Allah aşkına bana bi akıl verin çok çaresizim yaa kafayo yemek üzereyîm nerdeyse 2 aydır uğraşıyrm oğlum berdiğim hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor hep ağlayarak geri çeviriyor 2-3 kaşık yiyor başka yok inanın denemediğim şey çeşit kalmadı yok yok ben kaldıramıyorum artk her öğünde bir savaş resmen çıldryrm agznda tutuyo yutmuyor, artk mana kilo aldrmıyor bize ve zaten sadece mamayla olmaz ek besin alması lazım yani öğün olarak yemeli ama yok beceremedim ben bu işi sanırım inanın çok yıprandım hiçbişeyden zevk alamıyorum hergün ağlıyrm nerdeyse çok inatçı ve huysuz şikayet değil bunlar kesinlikle ben sadece fikir istiyorum nasıl yedirebilirim ne kadar yedirmeliyim napmalıyım lütfen baba yardımcı olun afff Allahım çok mutsuzum
Tamam canımyapinca foto koyarsun guzellik
Yokcanım ne paçozu gayet güzelsin çok yakışmış gerçekten ben az daha düşüneyimatarım tabi ev hali ama paçoz çıktım
üstleri kumral
altıda küllü sarı gibi ombre
Canım inan yapmadgm şebeklik kalmadı yok onlardanda sıkıldı zorla veryrm artk çünkü zorlamasamda yemiyor inanki nasıl davrancagmı şaşrdım hiç mi bişeyi sevmez insan yaa yok denemediğim tarif kalmadı niye böyle anlamadım :-( aralıklarla veryrm 1-2 kaşık falan yine yok sadece mama istiyo onu içip rahatıma bakıym diyo yani, 10 gündür daha çok üstüne düşüyorum alşsın diye ben tükendim o inadından vazgeçmedi:-( emse inan hiç takmam ama sütte yok sadece mama nereye kadar:-(canım çok zor bir durum yaaa..
kuzum sakın zorlama sen zorladıkça inada bindirir hiç yemez..
ilk başlarda sadece birkaç kaşık ver istemediği an zorlama..
yarım saat sonra yine ver..
bir elinde sevdiği bir oyuncak falan olsun onu oynatarak şarkılar söyleyerek ver..
havalar düzeldi balkon yada bahçe falan varsa çıkar orada ver birkaç kaşık..
yavaş yavaş alışacaklar canım
yok canım olmaz artık birşeyler yemek zorundalar tek mama yada tek anne sütüde yetersiz gelir..Canım inan yapmadgm şebeklik kalmadı yok onlardanda sıkıldı zorla veryrm artk çünkü zorlamasamda yemiyor inanki nasıl davrancagmı şaşrdım hiç mi bişeyi sevmez insan yaa yok denemediğim tarif kalmadı niye böyle anlamadım :-( aralıklarla veryrm 1-2 kaşık falan yine yok sadece mama istiyo onu içip rahatıma bakıym diyo yani, 10 gündür daha çok üstüne düşüyorum alşsın diye ben tükendim o inadından vazgeçmedi:-( emse inan hiç takmam ama sütte yok sadece mama nereye kadar:-(
Sağol canım tarif için deniycem inş, evet canım mama sandalyesi çöp oldu bizdede yemiyr bende yastıkta yiyorum ama şunda haklısın bende yemiyor babası verince yiyor:-( iyide bize garezleri ne ya bu bebelerin, bu hafta annem gelcek inş o yedirsin bakalım da herzamanda nerde bulcaz ananeyiRosebek88 canım birde şu tarifi dene.. xilerixx ablanın atlasıda birtek bunu yedi onda şey arasında..
unu iyice kavur pembeleşinceye kadar sürekli karıştır ama..
2 tatlı kaşığı un ile 1 çay bardağı su ile pişir muhallebi gibi kıvama geliyor.
bunun içine meyve yada devam maması yada bu gece tahıllı mama ekleyebilirsin vitaminlendirmek için..
bunu bebekler biraz daha seviyor..
birde yedirme pozisyonunu değiştir..
benim oğlum mama sandalyesini hiç sevmedi orada yemiyor..
yastıkta hafif yatarak yiyor..
buna dikkat ettinmi
benim oğlumda herşeyi yemiyo maalesef... sana tek tavsiyem zorlama daha kötüye gidiyor muhallebi yapıyorum bisküvi yapıyorum imkansız yediremedim. birkaç gün sonra veya bir hafta sonra tekrar dene. ben mesela artık muhallebi yapmıyorum.Kızlaar Allah aşkına bana bi akıl verin çok çaresizim yaa kafayo yemek üzereyîm nerdeyse 2 aydır uğraşıyrm oğlum berdiğim hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor hep ağlayarak geri çeviriyor 2-3 kaşık yiyor başka yok inanın denemediğim şey çeşit kalmadı yok yok ben kaldıramıyorum artk her öğünde bir savaş resmen çıldryrm agznda tutuyo yutmuyor, artk mana kilo aldrmıyor bize ve zaten sadece mamayla olmaz ek besin alması lazım yani öğün olarak yemeli ama yok beceremedim ben bu işi sanırım inanın çok yıprandım hiçbişeyden zevk alamıyorum hergün ağlıyrm nerdeyse çok inatçı ve huysuz şikayet değil bunlar kesinlikle ben sadece fikir istiyorum nasıl yedirebilirim ne kadar yedirmeliyim napmalıyım lütfen baba yardımcı olun afff Allahım çok mutsuzum
Sağol canım tarif için deniycem inş, evet canım mama sandalyesi çöp oldu bizdede yemiyr bende yastıkta yiyorum ama şunda haklısın bende yemiyor babası verince yiyor:-( iyide bize garezleri ne ya bu bebelerin, bu hafta annem gelcek inş o yedirsin bakalım da herzamanda nerde bulcaz ananeyisırf bu yüzden ücretsize ayrıldım işe başlamitm ama bakıcı başedemedi benim bebeyle:-( en azından eylüle kadar alılssa diyrm ozamn mecburen çalışcam yani biz çok sorunluyuz aslında ama şikayet etmkte ters geliyor bana diye yazmyrdm buraya oyy ne dertliymişim be
Aynen öyle böyle giderse kafayı yerim ben yiğit yiğit diye diyeaynen yaa..her an nereden bulucaz başka adam..
bizde neden yemek istemiyorlar acaba..bize garezleri neki
tabiki şikayet etmiyoruz kuzum..ama burada dertleşiyoruz yani birbimirize çare çözüm arıyoruz..
oyy anne olmak demek her anını acaba ona nasıl faydalı olurum demekle geçiyor
Ara vermiştim bi süre kilo alımı az olunca yine başladım ama yok, yaa bi tane bişeyi begense onu vercem hergün ama, Allah yardımcımız olsun sen neler veriyrsun pekibenim oğlumda herşeyi yemiyo maalesef... sana tek tavsiyem zorlama daha kötüye gidiyor muhallebi yapıyorum bisküvi yapıyorum imkansız yediremedim. birkaç gün sonra veya bir hafta sonra tekrar dene. ben mesela artık muhallebi yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?