evet canım burdayım sabahtan beri okuyorumda hafta sonu maceralarınızı
Ağzına sağlık canımOlumsuz şeyleri de yazdım demissin ya bende insanların veryansın ettiği anlarda tesadüfen(!) dile getirdiğin olumlu şeylerden birkaçını alintilamak istedim yeni üye olanlarin görebilmesi adina. bunları yazmak tesadüf olsaydı yapılan ustukapali yorumlara ithafen sayfayı terk ettim sonra çok özledim döndüm demezdin senden başka kimse alınmadı çünkü bu yorumlara ilk etapta herkes -bende dahil- acaba ben mi yanlış anladım diye düşündü ama sende iyi biliyorsun aniden bir gün herkeste bir patlama oldu kızımın boyunu kilosunu yazmaktan çekiniyorum demissin ya benim dikkatimi ilk çeken mesajlarından biri ultrasonda 7cm olan kızından uzun olacak diyerek bahsetmendi mesela.. burada bir arkadaşın uyumayan bebek zeki olur diyerek teselli eden doktoru konu olunca benimki gerizekali mi olacak yani diye alınıp giden de sendin demekki neymiş insanların hassas olduğu durumlar varmış pınar sana durumu izah edince şikayetlerin arttı surekli olumsuz şeyler olmaya başladı hayatinda keşke öncesinde çok mükemmel olmasaydin da sonra böyle bir şeye başvurmak zorunda kalmasaydin burası kimsenin özel sitesi değil tabiki istediğini yazabilirsin ama insanlarla gönül bağım olsun istersen dar zamanlarını da burada yaşamalarına izin verir aaa bende hiç olmuyor moduna girmezsin sarılıkla uğraşırken sen hemen alttaki yorumun ''aa o nasıl bir şeymiş bizde hiç olmadii'' şeklinde olmasını ister miydin?? bir insanın hayatında her şey mükemmel olamaz eş vs konuna hiç girmiyorum biz burada birbirimizi tanımadığımız için kendi adıma bunları sana soyleyebiliyorum ama gerçekten cevrendeki iş arkadaşlarına ve yakınlarına üzülüyorum emin ol farkinda mısın değil mısın tartışmasına girmeyeceğim ama insanları yeterince uzuyorsun bence yazık günah bunları yazmam gerekti konu benim içinde kapanmıştır.
Ben anlayamiorum bu yazdiklarini. Nadil yani insan yola cikarken bisey olsa da gitmesek die dua mi eder. Ya kabul olsa o dua allah korusun her sey olabilir. Yola cikildiginda allahim hayirlisiyla gitmek nasip olsun denir. Esin annesini gormek istediyse birkac saat sabredemez misin. Agzini acmadan oturursun. Hem esin mutlu olur. Hem bebegin bu durumdan zarar gorup psikolojisi bozulmaz. Yuvayi disi kus yapar. Herkesin var siniri herkesin var kayinvaldesiyle derdi. sen hem kendine hem bebegine hem esine haksizlik ediosun. Bazen sadece sessizce esin ne diorsa onu yaparsin. Inan ki boylece duzelir her sey. Sinirle stresle haksiz duruma dusersin.Kızlar cok berbat bırbgun gecırdım şuan cok mutsuz uzgunum. Kvye kahvaltıya gdıcektk bugun sabah eşim 10 da kalkmış hadı kalk cabuk cıkalm dıyo. Kı butun gece kızım huysuzdu uyuyamadm 9 da uyudum duş falan alıcaktm alma falan diye resmen koşturuyo evın içinde beni. Bi guzel kavga ettık sonra. Bızımkılere gıdıcek olsak asla kalkmaz bu saatte resmen sinir oldum. Duşa gırdım ınadına 1 saat cıkmadım 12 de kavgayla evden cıktık yolda lastık patladı ama içimdn dua ettım bişey olsada gtmesek dıye hep. Arabada sıkıntı fazlaydı 4 te bitti arabann olması tabı bız cocukla helak olduk arabada yollarda terledı rahat edemedı falan. Dedim artık gtmeyelım eve donelım cocuk helal oldu dıye. bırden bagrmaya basladı bundan sonra otrafa gtmıcez falan filan ama nasıl bagrıyo salak. Annesı en az yüz kere aradı o cıkdırttı benı biyandan. Gelmıyoruz dıyınce numaradan agladı hazrlık yaptım nıye gelmıyosun dıye. Onun üstunede annesı agladı diyede kavga ettık. Cocugumun piskolojısı alt ust oldu resmen. Şuan kediı kopek gıbı konuşuyoru bırbırmzle ve ben gercekten nefret edıyorum buadamdan bugun . Bıktm o mal ailesindende bundanda. Cocugumu alıp gıdesim varya. Üç senedır kokmuş börek yapmış kv onu yedıremedm dıye aglama numara yapıyo
Merhaba dün bununla ilgili oğlumun böbrek usg si çekildi bi tarafta kristalit parçacıklar görüldü,doktor bu atık madde gbi dedi bi ihtimal kum baslangıcıymış aynı zmnda yeniden idrar tahlili yaptrmıştıj geçen hafta onun sonucuna göre tekrar görüşcez oksalat kalsiyum oranına bakıcak.şimdilik suya dvm sonuca göre bi bakarz dedi rahat olun dedi ama ayda 1 takip gerekeblrmiş olmasa daha iyi tabi de insan şükrediyo yine de daha kötüsünden allahım korusun.işim gücüm suyu dayıyorum inş baska bi tedavye gerek kalmazKızlar ben yine bugün 1 tane kristal parça gördüm 3 ay sonra bu ne ya normal mi değil mi kafayı yicem valla evde de değilim cumartesi dönüyorum acaba burdamı bi doktora götürsem genel anlamda her zamanki gibi huysuz onun dışında bi sıkıntısıda yok bilemedim ya niye böyle bişey oluyor
Ağzına sağlık...Vallahi bende burda kv sıkıntısını hergün anlatandan ve bazı insanların birşeyi bin kere sormasından bıktığım için yazmıyorum artık foruma hele şu son meyveli hazır yoğurttan sade yoğurt mayalanır mı sorusu beni benden aldı ben ve birkaç arkadaş watsaptan görüşüyoruz faydalı bilgi alışverişine ordan devam ediyoruzBen anlayamiorum bu yazdiklarini. Nadil yani insan yola cikarken bisey olsa da gitmesek die dua mi eder. Ya kabul olsa o dua allah korusun her sey olabilir. Yola cikildiginda allahim hayirlisiyla gitmek nasip olsun denir. Esin annesini gormek istediyse birkac saat sabredemez misin. Agzini acmadan oturursun. Hem esin mutlu olur. Hem bebegin bu durumdan zarar gorup psikolojisi bozulmaz. Yuvayi disi kus yapar. Herkesin var siniri herkesin var kayinvaldesiyle derdi. sen hem kendine hem bebegine hem esine haksizlik ediosun. Bazen sadece sessizce esin ne diorsa onu yaparsin. Inan ki boylece duzelir her sey. Sinirle stresle haksiz duruma dusersin.
Aslinda yazmicaktm. Dayanamadim. Bebegi dusundm. Yolculuk boyunca ne stres yasamistir Die. Akil vermek degil derdim. Sen beni bi abla bil. SoledikleriMi yanlis anlama.
Tatlım çok sevindim benim kızımda yarım yamalak tel sarar yapıyorMetbel sana cook tesekkur ederimm.. Ya dun yazmistin ya gel geli fln ogretiyorim diye ben daha yapamaz diye hic boyle seyler yapmiyordum dun bir kac kere yaptim kizim beni inceledi kendi ellerine bakti bugun de oyle sonra bi baktim kendi kendine yapmaya calisiyor hemen gel babasi gel geeel dedim yapti gozlerim doldu yaa o minik ellerini isirmamak icin zor tuttum kendimi.. Ama baska seyler de yazmistin bilmiyorum ben onlarii onlari bize de ogrettt baska ne ogretebilirim kizima?
:) benim bebeğimde bay bayy yapıyo :) ama ben bilinçsizce yaptığını düşünüyordum :) yani ona bay bay yap dediğimiz de yapmıyirda keyfi ne zmn gelirse o zmn :)Tatlım çok sevindim benim kızımda yarım yamalak tel sarar yapıyor
Birde tapşini tapşini tamama
Kızlar gider hamama
Hamam yolu otludur
Defnemin yanakları tombuldur diyoruz bunu yaparken sen ellerini çırpıyorsun
Tel sarar kızım tel sarar
Tel bulamazsa ne sarar diyoruz bunda elimiz dönüyor sağa sola
Babasıda gelsin duur dur söyleyelim biir bir diyoruz bir elimiz açık diğer elimizin avuç içine işaret parmağımızı vuruyoruz
Bunlar tatlım hepsi bebek bunları 8. Ayda taklit edecekmiş beyin gelişimi için çok önemliymiş ezber ritim duyusu ve taklit 3 duyuyu çalıştırıyor.
cook sagol canim ya tel sarari videolardan arattim bebeklerini koymus aileler cok tatli yapiyorlar insallah benim kizim da yapar.. Bu arada forumda olmaman benim de dikkatimi cekti uzaklasma ozluyoruz defneyi ve annesini..Tatlım çok sevindim benim kızımda yarım yamalak tel sarar yapıyor
Birde tapşini tapşini tamama
Kızlar gider hamama
Hamam yolu otludur
Defnemin yanakları tombuldur diyoruz bunu yaparken sen ellerini çırpıyorsun
Tel sarar kızım tel sarar
Tel bulamazsa ne sarar diyoruz bunda elimiz dönüyor sağa sola
Babasıda gelsin duur dur söyleyelim biir bir diyoruz bir elimiz açık diğer elimizin avuç içine işaret parmağımızı vuruyoruz
Bunlar tatlım hepsi bebek bunları 8. Ayda taklit edecekmiş beyin gelişimi için çok önemliymiş ezber ritim duyusu ve taklit 3 duyuyu çalıştırıyor.
Ağzına sağlık...Vallahi bende burda kv sıkıntısını hergün anlatandan ve bazı insanların birşeyi bin kere sormasından bıktığım için yazmıyorum artık foruma hele şu son meyveli hazır yoğurttan sade yoğurt mayalanır mı sorusu beni benden aldı ben ve birkaç arkadaş watsaptan görüşüyoruz faydalı bilgi alışverişine ordan devam ediyoruz
aynen canım daha suluEvet canim bu daha sulu gibi sma benimki
canımm özelden umaranı yazarmısın matbelde var grup yapalım whatsapp daçok şükür : ))))
olabilir canmm..mutlaka farkı vardır bir numaradanGünaydınn herkesee
awakecan canım ben 1 no mama olarak humana ve bebelac kullandım sadece.
2 no ya yine bebelac ile basladm suan 2.pakete geçtik ve kıvamı 1 no ya göre daha yoğun hemen erimiyor topak topak oluyor biberonda,kokusu da yoğun gibi geldi.2 no aptamil aldık deneme amaçlı o daha kolay eridi kokusu rahatsız etmedi bilemedim markaya göre içerik farklı sanırım
canımm seni korkutmak istemem ama tedbir al diye söylüyorum
Zencefil i hiç sevmiyorum ama diğerlerini yapayım canım aktardan giderken alayım... Bebeğime geçmesinden çok korkuyorum.. Geçmiş olsun sana da
Emzirmiyorum canım nurofen diye bi ilaç bana iyi geliyor onu aldıracam eşime inşallah o da çabuk geçirir... Maske takabilirim bak aklıma gelmemişti.. Evde bebekle dinlenmek iş varken oyy... Şaka gibi geliyor : )
benimkide no 2 combiyotikben de ilk kez kullanicam hipp combiotik siparis ettim gaza da iyi geliyormus yalniz biberon emmiyoruz nasil icecek sadece yediklerinin icine mi katacagim bilemedimbir de devam sutu ayri formul biberon mamasi ayri satiliyordu ki numara ikisi de. farklarini bilmedigim icin devam sutunu aldim
canımm ben sağlıkcıyımbzm aile hekimi oylr demisti ki uzman aile hekimi hani dediklerini onemserim. bir de cocuk dr umuz da fitil verin deyince acaba dedim ben mi bilmiyordum kizimda kac yil oncesi fitil nerdeyse hic kullanmamistim ilac verirdik devir degismis dedik ama bilemiyorum artik
ayni durumdayiz begendigi bir sey yok sebze corbasi sevmiyoruz sebzeleri degistiriyoruz yine yemiyoruz kahvaltiyla aramiz yok yaptigim biskuvilere dil cikardi resmenKızlaar Allah aşkına bana bi akıl verin çok çaresizim yaa kafayo yemek üzereyîm nerdeyse 2 aydır uğraşıyrm oğlum berdiğim hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor hep ağlayarak geri çeviriyor 2-3 kaşık yiyor başka yok inanın denemediğim şey çeşit kalmadı yok yok ben kaldıramıyorum artk her öğünde bir savaş resmen çıldryrm agznda tutuyo yutmuyor, artk mana kilo aldrmıyor bize ve zaten sadece mamayla olmaz ek besin alması lazım yani öğün olarak yemeli ama yok beceremedim ben bu işi sanırım inanın çok yıprandım hiçbişeyden zevk alamıyorum hergün ağlıyrm nerdeyse çok inatçı ve huysuz şikayet değil bunlar kesinlikle ben sadece fikir istiyorum nasıl yedirebilirim ne kadar yedirmeliyim napmalıyım lütfen baba yardımcı olun afff Allahım çok mutsuzum
benümkininde nemli bi görüntüsü varEvet ya benimki de öyle hipp 2 kullanıyorum sanki nemli gibi bi görüntüsü var biberona koyuncada kıvamı baya koyu 1 numara süt gibiydi bu biraz daha muhallebimsi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?