2014 Kasım Anneleri

Ağzına sağlık canım
bu kadar söylemi bir arada herkesin gözüne soktuğun içinde ayrıca teşekkürler vaktini ayırmışsın

Ben anlayamiorum bu yazdiklarini. Nadil yani insan yola cikarken bisey olsa da gitmesek die dua mi eder. Ya kabul olsa o dua allah korusun her sey olabilir. Yola cikildiginda allahim hayirlisiyla gitmek nasip olsun denir. Esin annesini gormek istediyse birkac saat sabredemez misin. Agzini acmadan oturursun. Hem esin mutlu olur. Hem bebegin bu durumdan zarar gorup psikolojisi bozulmaz. Yuvayi disi kus yapar. Herkesin var siniri herkesin var kayinvaldesiyle derdi. sen hem kendine hem bebegine hem esine haksizlik ediosun. Bazen sadece sessizce esin ne diorsa onu yaparsin. Inan ki boylece duzelir her sey. Sinirle stresle haksiz duruma dusersin.

Aslinda yazmicaktm. Dayanamadim. Bebegi dusundm. Yolculuk boyunca ne stres yasamistir Die. Akil vermek degil derdim. Sen beni bi abla bil. SoledikleriMi yanlis anlama.

Merhaba dün bununla ilgili oğlumun böbrek usg si çekildi bi tarafta kristalit parçacıklar görüldü,doktor bu atık madde gbi dedi bi ihtimal kum baslangıcıymış aynı zmnda yeniden idrar tahlili yaptrmıştıj geçen hafta onun sonucuna göre tekrar görüşcez oksalat kalsiyum oranına bakıcak.şimdilik suya dvm sonuca göre bi bakarz dedi rahat olun dedi ama ayda 1 takip gerekeblrmiş olmasa daha iyi tabi de insan şükrediyo yine de daha kötüsünden allahım korusun.işim gücüm suyu dayıyorum inş baska bi tedavye gerek kalmaz

Ağzına sağlık...Vallahi bende burda kv sıkıntısını hergün anlatandan ve bazı insanların birşeyi bin kere sormasından bıktığım için yazmıyorum artık foruma hele şu son meyveli hazır yoğurttan sade yoğurt mayalanır mı sorusu beni benden aldı ben ve birkaç arkadaş watsaptan görüşüyoruz faydalı bilgi alışverişine ordan devam ediyoruz

Tatlım çok sevindim benim kızımda yarım yamalak tel sarar yapıyor
Birde tapşini tapşini tamama
Kızlar gider hamama
Hamam yolu otludur
Defnemin yanakları tombuldur diyoruz bunu yaparken sen ellerini çırpıyorsun
Tel sarar kızım tel sarar
Tel bulamazsa ne sarar diyoruz bunda elimiz dönüyor sağa sola
Babasıda gelsin duur dur söyleyelim biir bir diyoruz bir elimiz açık diğer elimizin avuç içine işaret parmağımızı vuruyoruz
Bunlar tatlım hepsi bebek bunları 8. Ayda taklit edecekmiş beyin gelişimi için çok önemliymiş ezber ritim duyusu ve taklit 3 duyuyu çalıştırıyor.

:) benim bebeğimde bay bayy yapıyo :) ama ben bilinçsizce yaptığını düşünüyordum :) yani ona bay bay yap dediğimiz de yapmıyirda keyfi ne zmn gelirse o zmn :)

cook sagol canim ya tel sarari videolardan arattim bebeklerini koymus aileler cok tatli yapiyorlar insallah benim kizim da yapar.. Bu arada forumda olmaman benim de dikkatimi cekti uzaklasma ozluyoruz defneyi ve annesini..

çok şükür : ))))

olabilir canmm..mutlaka farkı vardır bir numaradan

canımm seni korkutmak istemem ama tedbir al diye söylüyorum
bende emzirmiyorum ve grip olunca bebişime geçti malesef..daha yeni atlatıyoruz

benimkide no 2 combiyotik
biberonla içiyo
ama ben meyve ve sebze pürelerinin içinede katıyom hem açtırmak için hemde daha besleyici olsun diye

canımm ben sağlıkcıyım
ama benim bile aklım almıyo artık
birinin dediğini biri yalanlıyo
içgüdülerimize güvencez artık

Selam herkese
nasılsınız bakalım özlüyorum buraları ama yeterince vakit olmuyo işede başladım aralarda okuyorum
ek gıda olayları nasıl gidiyor bizim ki şöyle böyle ama elimden geldiğince minnoşumun herşeyini kendim yapmaya çalışıyorum o yüzden çok zevkli gidiyor şimdilik bakalım
bugüne kadar yoğurt, lor, labne, bebe bisküvisi yaptım

ayni durumdayiz begendigi bir sey yok sebze corbasi sevmiyoruz sebzeleri degistiriyoruz yine yemiyoruz kahvaltiyla aramiz yok yaptigim biskuvilere dil cikardi resmenbaska tarif denedim yine begendiremedim ya bu is cok zor bir surec barindiriyor ama ilk cocugumdan tecrubem sudur ki asla zorlamamali. ben kizimda yeme sikintisi yuzunden cok yiprandim ne yaptiysak olmadi bazen zorla yedirdigim de olmustu iyice tepki verdi buyudu simdi sectigi sey yok herseyden yer ama hala miy miy aheste aheste izlerken bayginlik gecirirsin bari bunda aynisi olmasa ama su ana kadar pek parlak gorunmuyor. hani gurmebebek te bir sey yaziyor cok hosuma gitti: bebegin ne yiyecegine anne yada bakici karar verir. bebegin yemegini ne zaman yiyecegine de anne yada bakici karar verir. ne kadar yiyecegine BEBEK karar verir. hakli olabilirler

Evet ya benimki de öyle hipp 2 kullanıyorum sanki nemli gibi bi görüntüsü var biberona koyuncada kıvamı baya koyu 1 numara süt gibiydi bu biraz daha muhallebimsi gibi
benümkininde nemli bi görüntüsü var
hatta acaba bozukmu dedim tarihine baktım
burayada ondan yazdım
ama hazırlsyınca öğle dediğin gibi koyu kıvamlı olmuyo hatta 1 daha kıvamlıydı
bi arkadaşta öyle demiş burdan
seninki niye öle olduki
yada sorun bizdemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…