2014 Kasım Anneleri

canım sakin ol
öncelikle kesinlikle yalnız değilsin
bende dahil olmak üzere bi çok arkadaş yaşıyor bu durumu
tatlarla yeni tanışıyolar
alışcaklar elbet
benimkide zorla yiyo tükürüyo rlini bi vuruyo heryer mama
yani çileden çıkıyorum anlıycağın
biraz önce sebze püresi verdim
bikaç kaşık aldı kitledi ağzını
bende formül mamasına katıp biberonla içirdim
deneyebilirsin
ama her seferinde ilk önce kalıkla deneki alışsın

gerçekten aklımı okumuşsun
ağzına sağlık

o dediğin şeylerden bende çok sıkıldım
ama buranında yeri ayrı be metbelim
biz yine yaIşırız what sapp dan ama burdada özletme kendini

Hafızam çok çok iyi olduğundan sana karşı neden tepkiliyiz anlatırdım ama Arkadaşlar zaten uzun uzun Yazmış aynen Katılıyorum onlara ve senin samimiyetine asla inanmıyorum sadece şunu demek isterim biz Alıntı yapmadan sana diyeceklerimizi dedik belki tek yapmamız gereken alıntıda yapmaktı ama onu bile Sinirimiz kaldırmadı demek ki... Fakat sana burda hiç olumsuz bişey yazmadan özelden bize dedikodunu yapıp sonra seni arkadaş olarak ekleyip mesajlaşan ve o Mesajları bize anlatan Yürekli insan diye tabir ettiğin arkadaştan daha az Yürekli değiliz emin ol asıl bence böylelerinden kork artık bu sana son mesajım

Ayy canımm benimki bınun bi kademe ilerlemiş hali sebze hiç yok zaten hayatta yemiyr çorba yapyrm onada yok üstüne bide tükürüyor yadaelime vuruyor heryere saçılıyor deliryrm inan sinirden aglyrm:-( şu söz evet güzwlmiş doğru olabilir ama benim oğlanında 2-3 kaşıkla doyduguna pek inanamıyorum
Canım hep kaşıkla veryrm ben zaten biberon kolayına gittiği için mama istiyor zaten sen öyle verme yoksa hiç alışmaz kaşığa:-( çok fena bunlar yaa benmkide döküyor hep 2 kere halımı yıkamaya verdim yani 1 ay içinde Umarım alışırlar ne diyeyimm ben çok yıprandım 2 ayda

Selam Birgen aynı şekilde bende yoğurt lor bebe bisküvisi yapıyorum evde bide blw denemeleri tabi bol bol...herşey minnoşlar için titizlenip duruyoruz işte

Aptamilin hippin falan varya karar veremedim bir türlü

annenin psikolojisi de bebege aynen yansiyor aslinda biz kizip sabirsizlandikca bunu sezip ona gore tepki veriyorlar. bzm dolu kasigi tam agzina yaklastirdigimda eliyle sikica tutup gozlerime anlamli ve alayci o bakisini gordugum an anladim her seyi. nasil bi bakistir o ya bosa ugrasma der gibi

carputi bana demedin demi
yani nil banada yürekli demişte

Ehe çok güldüm valla öyleler sen uğraşşn ben nasılsa yutmuycam bakışı atıyo benimkide agzında bekletiyr ve sonra püskürtüyor birde sürekli mızırdıyorr inan hiç kızmıyorum yedirrken oynatyrm falan ama içten içe stres var tabi yemiyck diye onumu seziyor nedir çok akıllılar yaa peki sen ek gıdayı bir öğünde ne kadar verysn canım miltar olarak yani

canım üzme kendini 9. aya kadar vakti var (henüz ana öğün anne sütü yada formül mama)
yavaş yavaş öğrenecekler minnoşlar
umudumuzu yitirmiyoruz sabırla olacak bu işler

haklısın canım ilk kalıkla veriyorum yemediği yerde zorlamak istemiyorum vitaminini alsın diye sütüne karıştırıp içiriyorum
başımız dertte bu sıpalarla valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…