sana demedi canım o kendini biliyorcarputi bana demedin demi
yani nil banada yürekli demişte
canım üzme kendini 9. aya kadar vakti var (henüz ana öğün anne sütü yada formül mama)
yavaş yavaş öğrenecekler minnoşlar
umudumuzu yitirmiyoruz sabırla olacak bu işler[/QUOTE sabır taşı oldum zaten mübarekinş öğrenirler canım mamada veriyrm ama ek gıdada alması lazım kilo alamıyor çünkü:-(
ne bileyim öyle bişey asla yapmam ama yanlışmı anlaşıldım aceba dedimHayır tabiki meslektaşım sen değilsin
Ben hipp devam sütü2 kutuyu okudum 10.ay yaziyordu. O yüzden formül mama alıyorum2 numara. Biberon ile içmiyor zaten. Sadece muhallebi de kullanıyorumAptamilin hippin falan varya karar veremedim bir türlü
ne bileyim öyle bişey asla yapmam ama yanlışmı anlaşıldım aceba dedim
canımm meslektaşım
evet canım anlaşıldı durumsana demedi canım o kendini biliyor
sırada yeni çalışmalar varSelam Birgen aynı şekilde bende yoğurt lor bebe bisküvisi yapıyorum evde bide blw denemeleri tabi bol bol...herşey minnoşlar için titizlenip duruyoruz işte
Senin Canını yirim
bende bende.. bu arada hemşireler günün kutlu olsunn
sırada yeni çalışmalar var
tereyağı ve ekşi maya
helal olsun karacaya bütün mesajları alıntılamışevet canım anlaşıldı durum
nil hanımda ortaya bişey attı güya akladı kendini kayboldu
karacanın cevabından sonra bidaa uğrayamaz buralara
aSelam herkese
nasılsınız bakalım özlüyorum buraları ama yeterince vakit olmuyo işede başladım aralarda okuyorum
ek gıda olayları nasıl gidiyor bizim ki şöyle böyle ama elimden geldiğince minnoşumun herşeyini kendim yapmaya çalışıyorum o yüzden çok zevkli gidiyor şimdilik bakalım
bugüne kadar yoğurt, lor, labne, bebe bisküvisi yaptım
ya öyle yaptı sahiHafızam çok çok iyi olduğundan sana karşı neden tepkiliyiz anlatırdım ama Arkadaşlar zaten uzun uzun Yazmış aynen Katılıyorum onlara ve senin samimiyetine asla inanmıyorum sadece şunu demek isterim biz Alıntı yapmadan sana diyeceklerimizi dedik belki tek yapmamız gereken alıntıda yapmaktı ama onu bile Sinirimiz kaldırmadı demek ki... Fakat sana burda hiç olumsuz bişey yazmadan özelden bize dedikodunu yapıp sonra seni arkadaş olarak ekleyip mesajlaşan ve o Mesajları bize anlatan Yürekli insan diye tabir ettiğin arkadaştan daha az Yürekli değiliz emin ol asıl bence böylelerinden kork artık bu sana son mesajım
tarhana çorbası ve yoğurt çorbasını sevdi onlardan veriyorum. lor yapıp veriyorum yumurta sarısı. az da olsa yiyo yemezse zorlamıyorumAra vermiştim bi süre kilo alımı az olunca yine başladım ama yok, yaa bi tane bişeyi begense onu vercem hergün ama, Allah yardımcımız olsun sen neler veriyrsun peki
cnm 40-50 ml bile yemiyor he anne sutu desen emdigi yok zaten emmesikce sutum de azaldi yogurt bazen kucuk meyve kavanozlari var ya onla bir yiyor ama bir iki ogunde toplam. nasil duruyo sasiyorum bazen kilosu da normal eh isteEhe çok güldümvalla öyleler sen uğraşşn ben nasılsa yutmuycam bakışı atıyo benimkide agzında bekletiyr ve sonra püskürtüyor birde sürekli mızırdıyorr inan hiç kızmıyorum yedirrken oynatyrm falan ama içten içe stres var tabi yemiyck diye onumu seziyor nedir çok akıllılar yaa peki sen ek gıdayı bir öğünde ne kadar verysn canım miltar olarak yani
rosee sikma canini canim zamanla alisir insallah ya.. Bak benim kizim ne yogurt ne peynir labne lor tereyagin tadini bilip faydalarindan yararlanabilecek. Seninki iki kasikta olsa faydali olur insallah.. Insanin cani sıkılıyor onca ugrasip yemeyince ama bu sureci de kolay atlatiriz insallah.. Sebzeleri buharda pisirip eline ver bakalim oyle oyunla yiyecek mi..Ehe çok güldümvalla öyleler sen uğraşşn ben nasılsa yutmuycam bakışı atıyo benimkide agzında bekletiyr ve sonra püskürtüyor birde sürekli mızırdıyorr inan hiç kızmıyorum yedirrken oynatyrm falan ama içten içe stres var tabi yemiyck diye onumu seziyor nedir çok akıllılar yaa peki sen ek gıdayı bir öğünde ne kadar verysn canım miltar olarak yani
valla helal onada savunanlarada iyi cevap olduhelal olsun karacaya bütün mesajları alıntılamış
girer valla onca şeyden sonra girip yazdıysa ben şüpheliyim
Ya ben korkuyorum boğaznda kalır diye senden rica etsem nasıl ne şekilde veriyosun mesela öğünleri nasıl ayarlıyrsun ne veriyrsun bilgi verebilirmsin bana özelden denerimm cesaretlenirsemRosebek at kaşığı çöpe blw videoları aç izle dene bak daha eğleneceksin döke saça yemeye çalışıyorlar yamanla yapıyoruz biz azcık yiyo ama çok komik oluyor
Aynı benimki iştee bu 2014 modeller hep böyle heraldecnm 40-50 ml bile yemiyor he anne sutu desen emdigi yok zaten emmesikce sutum de azaldi yogurt bazen kucuk meyve kavanozlari var ya onla bir yiyor ama bir iki ogunde toplam. nasil duruyo sasiyorum bazen kilosu da normal eh iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?