2014 Kasım Anneleri

a
eline sağlık afiyet olsun can paşaya

ya öyle yaptı sahi

Ara vermiştim bi süre kilo alımı az olunca yine başladım ama yok, yaa bi tane bişeyi begense onu vercem hergün ama, Allah yardımcımız olsun sen neler veriyrsun peki
tarhana çorbası ve yoğurt çorbasını sevdi onlardan veriyorum. lor yapıp veriyorum yumurta sarısı. az da olsa yiyo yemezse zorlamıyorum

cnm 40-50 ml bile yemiyor he anne sutu desen emdigi yok zaten emmesikce sutum de azaldi yogurt bazen kucuk meyve kavanozlari var ya onla bir yiyor ama bir iki ogunde toplam. nasil duruyo sasiyorum bazen kilosu da normal eh iste

rosee sikma canini canim zamanla alisir insallah ya.. Bak benim kizim ne yogurt ne peynir labne lor tereyagin tadini bilip faydalarindan yararlanabilecek. Seninki iki kasikta olsa faydali olur insallah.. Insanin cani sıkılıyor onca ugrasip yemeyince ama bu sureci de kolay atlatiriz insallah.. Sebzeleri buharda pisirip eline ver bakalim oyle oyunla yiyecek mi..

Rosebek at kaşığı çöpe blw videoları aç izle dene bak daha eğleneceksin döke saça yemeye çalışıyorlar yamanla yapıyoruz biz azcık yiyo ama çok komik oluyor
Ya ben korkuyorum boğaznda kalır diye senden rica etsem nasıl ne şekilde veriyosun mesela öğünleri nasıl ayarlıyrsun ne veriyrsun bilgi verebilirmsin bana özelden denerimm cesaretlenirsem

cnm 40-50 ml bile yemiyor he anne sutu desen emdigi yok zaten emmesikce sutum de azaldi yogurt bazen kucuk meyve kavanozlari var ya onla bir yiyor ama bir iki ogunde toplam. nasil duruyo sasiyorum bazen kilosu da normal eh iste
Aynı benimki iştee bu 2014 modeller hep böyle heralde çocugum 1 kase yedi diyen annelere şok ve imrenerek bakıyorum maşallah valla

@yirmisekizonbirdoksan canım benim çok üzgünüm sorduğum için sizden ses çıkmayınca güzel geçtiğini düsünerek sormustum çok özür...Esin çok ayıp etmis ama erkeklerin çoğu zaten böyle zamanla öğreniyorlar üzülme.Sen kendine yakısanı yapmıssın çok asil davranmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…