- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Canımm ne özürü yaa. Üzülme dee. Ben alıştım o yüzden beklentim yok gari@yirmisekizonbirdoksan canım benim çok üzgünüm sorduğum için sizden ses çıkmayınca güzel geçtiğini düsünerek sormustum çok özür...Esin çok ayıp etmis ama erkeklerin çoğu zaten böyle zamanla öğreniyorlar üzülme.Sen kendine yakısanı yapmıssın çok asil davranmıssın
Canım öncelikle Allah yardımcın olsunnnnn Yeğenim böyleydi inatlaştı resmen ablamla ama sonuçta düzelir bi arkadaş da demiş sen değil ama babası babaannesi anneannesi varsa onlar denesin bi de benim Yeğenim sadece babasında yedi hala da babasıyla oturujr sofrayaKızlaar Allah aşkına bana bi akıl verin çok çaresizim yaa kafayo yemek üzereyîm nerdeyse 2 aydır uğraşıyrm oğlum berdiğim hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor hep ağlayarak geri çeviriyor 2-3 kaşık yiyor başka yok inanın denemediğim şey çeşit kalmadı yok yok ben kaldıramıyorum artk her öğünde bir savaş resmen çıldryrm agznda tutuyo yutmuyor, artk mana kilo aldrmıyor bize ve zaten sadece mamayla olmaz ek besin alması lazım yani öğün olarak yemeli ama yok beceremedim ben bu işi sanırım inanın çok yıprandım hiçbişeyden zevk alamıyorum hergün ağlıyrm nerdeyse çok inatçı ve huysuz şikayet değil bunlar kesinlikle ben sadece fikir istiyorum nasıl yedirebilirim ne kadar yedirmeliyim napmalıyım lütfen baba yardımcı olun afff Allahım çok mutsuzum
aynen canımmŞu saç konusunu konuşanlar hele diyin bakayım ben doğru mu biliyorum.. Bu ombre denilen şey dibe dokunmadan uçlara yapılan boya diğğmii.. Google amca da öyle gösterdi..
Sağol canımm, evet babayla yiyor malesef ama ben gündğz nerden buluym babayıCanım öncelikle Allah yardımcın olsunnnnn Yeğenim böyleydi inatlaştı resmen ablamla ama sonuçta düzelir bi arkadaş da demiş sen değil ama babası babaannesi anneannesi varsa onlar denesin bi de benim Yeğenim sadece babasında yedi hala da babasıyla oturujr sofraya
Rosebebk e yazmissin ama ben görünce yazm. Benim oglum kasik ile verdiğim herseyi reddediyor. Yogurdu bile bardak ile icirmek zorunda kalıyorum. Ekmeği eline verincede lopur lopur götürüyor. Digerlerinide elimle yedirince yiyor. eline versemmi acabaRosebek at kaşığı çöpe blw videoları aç izle dene bak daha eğleneceksin döke saça yemeye çalışıyorlar yamanla yapıyoruz biz azcık yiyo ama çok komik oluyor
Erkeklere ne yapıcaz kızların oyunu da çok gel gel yapıyoruz çak yapıyoruz bu ara konusma çabası içinde sürekli değisik sesler kelimeler çıkarıyor sürekli konusuyorum sarkı vs. tekerlemeyi hatırlatman iyi olduTatlım çok sevindim benim kızımda yarım yamalak tel sarar yapıyor
Birde tapşini tapşini tamama
Kızlar gider hamama
Hamam yolu otludur
Defnemin yanakları tombuldur diyoruz bunu yaparken sen ellerini çırpıyorsun
Tel sarar kızım tel sarar
Tel bulamazsa ne sarar diyoruz bunda elimiz dönüyor sağa sola
Babasıda gelsin duur dur söyleyelim biir bir diyoruz bir elimiz açık diğer elimizin avuç içine işaret parmağımızı vuruyoruz
Bunlar tatlım hepsi bebek bunları 8. Ayda taklit edecekmiş beyin gelişimi için çok önemliymiş ezber ritim duyusu ve taklit 3 duyuyu çalıştırıyor.
Mutsuz olacak birsey yok hepimiz aynı durumdayız dün peynir yaptım severek yedi demistim hatırlarsan bu gün yüzüne bakmadı bende kasık mamasına karıstırıp verdim anlıyorum seniKızlaar Allah aşkına bana bi akıl verin çok çaresizim yaa kafayo yemek üzereyîm nerdeyse 2 aydır uğraşıyrm oğlum berdiğim hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor hep ağlayarak geri çeviriyor 2-3 kaşık yiyor başka yok inanın denemediğim şey çeşit kalmadı yok yok ben kaldıramıyorum artk her öğünde bir savaş resmen çıldryrm agznda tutuyo yutmuyor, artk mana kilo aldrmıyor bize ve zaten sadece mamayla olmaz ek besin alması lazım yani öğün olarak yemeli ama yok beceremedim ben bu işi sanırım inanın çok yıprandım hiçbişeyden zevk alamıyorum hergün ağlıyrm nerdeyse çok inatçı ve huysuz şikayet değil bunlar kesinlikle ben sadece fikir istiyorum nasıl yedirebilirim ne kadar yedirmeliyim napmalıyım lütfen baba yardımcı olun afff Allahım çok mutsuzum
cnm benimki de o 40-50 ml var ya sadece bir defa nerdeyse tamamini bitirdi o da git gel kac defa deneye deneye. normalde yemeyince ben de o miktarlar hazirliyorum ve uc dort kasik yiyor o bile kaliyor yani anlatmak istedigim bu. hani onu yese diyecegim ki az da olsa midede bir seyler var. gecen okuyordum diyor ki bes aylik bebegin mide kapasitesi 210 cc mis. bzm dortte biri dolmuyo nasil uzuldum ya neyle duruyo bu cocuk ondan uzuluyorum iste ahhhAynı benimki iştee bu 2014 modeller hep böyle heraldeçocugum 1 kase yedi diyen annelere şok ve imrenerek bakıyorum maşallah valla
Bende buna üzülüyrm şükürki senin bebiş emiyor ne emse kardır benmkinde oda yok mama desen 100 cc zor içiyor ve benim oğlum 6 buçuk aylık sen düşün artk:-( inş birgün güzel güzel yerlercnm benimki de o 40-50 ml var ya sadece bir defa nerdeyse tamamini bitirdi o da git gel kac defa deneye deneye. normalde yemeyince ben de o miktarlar hazirliyorum ve uc dort kasik yiyor o bile kaliyor yani anlatmak istedigim bu. hani onu yese diyecegim ki az da olsa midede bir seyler var. gecen okuyordum diyor ki bes aylik bebegin mide kapasitesi 210 cc mis. bzm dortte biri dolmuyo nasil uzuldum ya neyle duruyo bu cocuk ondan uzuluyorum iste ahhh
bura dallasa donmusya haberimiz yok:)milletin isi gücü yok ozelden ayri.aciktan ayrımı takılıyo pes valla saka gibi:)Sanirim.pınara dedi
Sağol canımm, evet babayla yiyor malesef ama ben gündğz nerden buluym babayıen iyisi ben işe başlayımda eşim izne ayrılsın hehe bunlar bizide şebek etti iyice
bura dallasa donmusya haberimiz yok:)milletin isi gücü yok ozelden ayri.aciktan ayrımı takılıyo pes valla saka gibi:)
bura dallasa donmusya haberimiz yok:)milletin isi gücü yok ozelden ayri.aciktan ayrımı takılıyo pes valla saka gibi:)
yanlis anladin isyan yazmisya burda farkli konusup ozelde farkli konusuluyo o acidan dedim tabiki gorusulebilir cogu arkadssimzdab daha cok goruyoruz burda birbirimiziYüz yüze tanışıp görüşenler bile var bence yadırganacak bişey değil normal
Evet meselaYüz yüze tanışıp görüşenler bile var bence yadırganacak bişey değil normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?