2014 Kasım Anneleri

Canımm ne özürü yaa. Üzülme dee. Ben alıştım o yüzden beklentim yok gari kendi kaybediyor şekerim. Şmdi o benim beklediğim hareketleri gösterseydi ben ona babalar gününde nelerrr yapardım bezmiş bezmiş yaşasın bakalım hııhh

carputi nin yazdığı gibi blw yi deneyebilirsin belki ondan hoşlanır

evet canım anlaşıldı durum
nil hanımda ortaya bişey attı güya akladı kendini kayboldu
karacanın cevabından sonra bidaa uğrayamaz buralara

Arkadaş karaca01 in cevabı da asrın cevabıydı yani

Canım öncelikle Allah yardımcın olsunnnnn Yeğenim böyleydi inatlaştı resmen ablamla ama sonuçta düzelir bi arkadaş da demiş sen değil ama babası babaannesi anneannesi varsa onlar denesin bi de benim Yeğenim sadece babasında yedi hala da babasıyla oturujr sofraya

Şu saç konusunu konuşanlar hele diyin bakayım ben doğru mu biliyorum.. Bu ombre denilen şey dibe dokunmadan uçlara yapılan boya diğğmii.. Google amca da öyle gösterdi..

Şu saç konusunu konuşanlar hele diyin bakayım ben doğru mu biliyorum.. Bu ombre denilen şey dibe dokunmadan uçlara yapılan boya diğğmii.. Google amca da öyle gösterdi..
aynen canımm
ama benim gibi beyazların varsa dibi koyu boyatıp aşağı doğru açtırıyosun

Sağol canımm, evet babayla yiyor malesef ama ben gündğz nerden buluym babayı en iyisi ben işe başlayımda eşim izne ayrılsın hehe bunlar bizide şebek etti iyice

Rosebek at kaşığı çöpe blw videoları aç izle dene bak daha eğleneceksin döke saça yemeye çalışıyorlar yamanla yapıyoruz biz azcık yiyo ama çok komik oluyor
Rosebebk e yazmissin ama ben görünce yazm. Benim oglum kasik ile verdiğim herseyi reddediyor. Yogurdu bile bardak ile icirmek zorunda kalıyorum. Ekmeği eline verincede lopur lopur götürüyor. Digerlerinide elimle yedirince yiyor. eline versemmi acaba

Erkeklere ne yapıcaz kızların oyunu da çok gel gel yapıyoruz çak yapıyoruz bu ara konusma çabası içinde sürekli değisik sesler kelimeler çıkarıyor sürekli konusuyorum sarkı vs. tekerlemeyi hatırlatman iyi oldu

Mutsuz olacak birsey yok hepimiz aynı durumdayız dün peynir yaptım severek yedi demistim hatırlarsan bu gün yüzüne bakmadı bende kasık mamasına karıstırıp verdim anlıyorum seni

Aynı benimki iştee bu 2014 modeller hep böyle heralde çocugum 1 kase yedi diyen annelere şok ve imrenerek bakıyorum maşallah valla
cnm benimki de o 40-50 ml var ya sadece bir defa nerdeyse tamamini bitirdi o da git gel kac defa deneye deneye. normalde yemeyince ben de o miktarlar hazirliyorum ve uc dort kasik yiyor o bile kaliyor yani anlatmak istedigim bu. hani onu yese diyecegim ki az da olsa midede bir seyler var. gecen okuyordum diyor ki bes aylik bebegin mide kapasitesi 210 cc mis. bzm dortte biri dolmuyo nasil uzuldum ya neyle duruyo bu cocuk ondan uzuluyorum iste ahhh

Kızlar buradan bir arkadssim grip ve enfeksiyon için doğal şurup tarifi yazmis..hasta bebeklerimize verebiliriz bence... Tarif bu aynen kopyaladim..

.kızım hasta oldugunda hemen gunde 3 kere verıyorum ayaga kalkıyo kuzum
bır bardak kaynamış suya bır soğan kes ve birkaç diş sarımsak at içine soğusun. su soğuyunca süz yarım tarcın yarım limon( bırazımı sık içine at) vede senınkı 1 yasından kuçuk oldugu ıcın bırkaç kaşık pekmez ( 1 yastan sonra bal) içine kat karıstır dolaba koy. yemeklerde sonra dolaptan cıkar once ılısın bırer kaşık ver.ınan cok faydalı....boşu boşuna ılaç kullanmıyoruz çok şukur
aklında olsun senınde....

Bende buna üzülüyrm şükürki senin bebiş emiyor ne emse kardır benmkinde oda yok mama desen 100 cc zor içiyor ve benim oğlum 6 buçuk aylık sen düşün artk:-( inş birgün güzel güzel yerler

Sağol canımm, evet babayla yiyor malesef ama ben gündğz nerden buluym babayı en iyisi ben işe başlayımda eşim izne ayrılsın hehe bunlar bizide şebek etti iyice

Canım yemeyen cocuk cok zordur kızımdan biliyorum. Sana tavsiyem zorlama. Ben o hatayı cok yaptım yemedi başka şey yaptım, oyaladım tv actım yedirdim herşeyi yedirirdim. Ve sonuç kuzım 4 yaşında peşinden koşmazsam yemiyor. Yemek yeme alışkanlığı yok neredeyse. Sofraya bile oturmak istemiyor

Yüz yüze tanışıp görüşenler bile var bence yadırganacak bişey değil normal
yanlis anladin isyan yazmisya burda farkli konusup ozelde farkli konusuluyo o acidan dedim tabiki gorusulebilir cogu arkadssimzdab daha cok goruyoruz burda birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…