canımm çok faydalı bişey yazmışsın gerçektenKızlar buradan bir arkadssim grip ve enfeksiyon için doğal şurup tarifi yazmis..hasta bebeklerimize verebiliriz bence... Tarif bu aynen kopyaladim..
.kızım hasta oldugunda hemen gunde 3 kere verıyorum ayaga kalkıyo kuzum
bır bardak kaynamış suya bır soğan kes ve birkaç diş sarımsak at içine soğusun. su soğuyunca süz yarım tarcın yarım limon( bırazımı sık içine at) vede senınkı 1 yasından kuçuk oldugu ıcın bırkaç kaşık pekmez ( 1 yastan sonra bal) içine kat karıstır dolaba koy. yemeklerde sonra dolaptan cıkar once ılısın bırer kaşık ver.ınan cok faydalı....boşu boşuna ılaç kullanmıyoruz çok şukur
aklında olsun senınde....
yanlis anladin isyan yazmisya burda farkli konusup ozelde farkli konusuluyo o acidan dedim tabiki gorusulebilir cogu arkadssimzdab daha cok goruyoruz burda birbirimizi
canımm çok faydalı bişey yazmışsın gerçekten
peki bu hazırladımız şey kaç gün dayanıyo
buzdolabındamı saklıyoruz
canım yarım limonu sıkıp kalanını içinemi atıyoruz(kabuğunu yani)Kızlar buradan bir arkadssim grip ve enfeksiyon için doğal şurup tarifi yazmis..hasta bebeklerimize verebiliriz bence... Tarif bu aynen kopyaladim..
bır bardak kaynamış suya bır soğan kes ve birkaç diş sarımsak at içine soğusun. su soğuyunca süz yarım tarcın yarım limon( bırazımı sık içine at) vede senınkı 1 yasından kuçuk oldugu ıcın bırkaç kaşık pekmez ( 1 yastan sonra bal) içine kat karıstır dolaba koy. yemeklerde sonra dolaptan cıkar once ılısın bırer kaşık ver.ınan cok faydalı....boşu boşuna ılaç kullanmıyoruz çok şukur
canım yarım limonu sıkıp kalanını içinemi atıyoruz(kabuğunu yani)
canım kusura bakma bu konuyla ilgili çok şey sordum ama ilgimi çektiKızlar buradan bir arkadssim grip ve enfeksiyon için doğal şurup tarifi yazmis..hasta bebeklerimize verebiliriz bence... Tarif bu aynen kopyaladim..
canım kusura bakma bu konuyla ilgili çok şey sordum ama ilgimi çekti
bu anlattığın karışımı kaynatıp soğutsak daha etkili olmazmı
sana katılıyorum canımmYüz yüze tanışıp görüşenler bile var bence yadırganacak bişey değil normal
çok saol isyanımCanım tarif bu..kaynatmak belki bebeğe agir gelir bilmiyorum ki
]
Evet doğru diyosun şimdi anladım gerçekten öyle aileden çok beraberiz burda
biz bunu kendimize yapiyorduk ama kaynatarak sadece sogan ve sarimsak suyu iciliyo ha limon da var ve hatta evet bal da var... :)Canım tarif bu..kaynatmak belki bebeğe agir gelir bilmiyorum ki
]
Evet canım ben adıni da bilmiyordum tarif ettim kuaföre ombre dedi google dan da bakınca ha işte bu dedim.insallah Mayısin sonuna kadar yaptırmış olurum düğün varda.Şu saç konusunu konuşanlar hele diyin bakayım ben doğru mu biliyorum.. Bu ombre denilen şey dibe dokunmadan uçlara yapılan boya diğğmii.. Google amca da öyle gösterdi..
Himmm yok ofarkli gelmedi banaaynen canım daha sulu
ama toz halide yani hazırlanmamış halide farklı sanki..seninki
Canm benm yanlis anlasilmk istemm ama benimkide bi kade bitiriyo yogurdu corbayi meyvesini bazen yemk istemiyo yani agzinda tutuyo o zamanda bi emzigini geryrm bi yemek cok guzel yiyo yani hic biseye yok demedi ilk zanan yogurt agir geldi simdi onuda yiyo ama ne olduysa emmiyo sabah 2 saat bise vermdm uykusu gelince mememi verdm emdi guselce ama kapi caldi diee birakmk zornda kaldm sonrada emmedi corbasini verdim uyuduAynı benimki iştee bu 2014 modeller hep böyle heraldeçocugum 1 kase yedi diyen annelere şok ve imrenerek bakıyorum maşallah valla
Yok canım niye yanlış anlayalım maşall ah yiyorsane güzel, bizimkiler sıkıntılı yaramzlar ben şaşryrm derken kötü manada demedim yani ne güzel yiyor bebişler keşke benmkide yese diye düşünerek dedim oyuzdenCanm benm yanlis anlasilmk istemm ama benimkide bi kade bitiriyo yogurdu corbayi meyvesini bazen yemk istemiyo yani agzinda tutuyo o zamanda bi emzigini geryrm bi yemek cok guzel yiyo yani hic biseye yok demedi ilk zanan yogurt agir geldi simdi onuda yiyo ama ne olduysa emmiyo sabah 2 saat bise vermdm uykusu gelince mememi verdm emdi guselce ama kapi caldi diee birakmk zornda kaldm sonrada emmedi corbasini verdim uyudu
kullasm cnm ben biir yil kullndm birsey olmadi şükür emziriyorsan bilmiyorum ama canimawakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
Yok canım sütüm yok emmiyor zaten, sağol kullanayım ozaman ama acaip yan etkileri varmış maşallahkullasm cnm ben biir yil kullndm birsey olmadi şükür emziriyorsan bilmiyorum ama canim
o kisiden kişiye degisiyor kimisi kiloda aldiriyor diyo ama İnşallah sende bi olumsuz etki yapmaz kulln olmuyo bırakırsın unutma gununu sakin yigit kaana bir ayşecik gelir:)Yok canım sütüm yok emmiyor zaten, sağol kullanayım ozaman ama acaip yan etkileri varmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?