2014 Kasım Anneleri

canımm çok faydalı bişey yazmışsın gerçekten
peki bu hazırladımız şey kaç gün dayanıyo
buzdolabındamı saklıyoruz

canım yarım limonu sıkıp kalanını içinemi atıyoruz(kabuğunu yani)

canım kusura bakma bu konuyla ilgili çok şey sordum ama ilgimi çekti
bu anlattığın karışımı kaynatıp soğutsak daha etkili olmazmı

Evet doğru diyosun şimdi anladım gerçekten öyle aileden çok beraberiz burda

blw olarak nasıl ne veriyorsun canım. Benim oğlum tembel biraz :) eline verdiğim yiyecekleri pek götürmüyır ağzına sürekli parmak ağızda. düşürünce geri almıyor. Oyuncak yemeyi daha cok seviyor :) Ek gıdaya yeni gectim sebzeden hiç hoşlanmadı kaşığı bile emmeye çalışıyor.

Bir de kızlar bebişleriniz dik oturabiliyor mu? Ben mana sandalyesinde yediremiyorum ya kafası eğiliyo öne. ana kucağında daha iyi yedirdim.

Şu saç konusunu konuşanlar hele diyin bakayım ben doğru mu biliyorum.. Bu ombre denilen şey dibe dokunmadan uçlara yapılan boya diğğmii.. Google amca da öyle gösterdi..
Evet canım ben adıni da bilmiyordum tarif ettim kuaföre ombre dedi google dan da bakınca ha işte bu dedim.insallah Mayısin sonuna kadar yaptırmış olurum düğün varda.

Aynı benimki iştee bu 2014 modeller hep böyle heralde çocugum 1 kase yedi diyen annelere şok ve imrenerek bakıyorum maşallah valla
Canm benm yanlis anlasilmk istemm ama benimkide bi kade bitiriyo yogurdu corbayi meyvesini bazen yemk istemiyo yani agzinda tutuyo o zamanda bi emzigini geryrm bi yemek cok guzel yiyo yani hic biseye yok demedi ilk zanan yogurt agir geldi simdi onuda yiyo ama ne olduysa emmiyo sabah 2 saat bise vermdm uykusu gelince mememi verdm emdi guselce ama kapi caldi diee birakmk zornda kaldm sonrada emmedi corbasini verdim uyudu

Yok canım niye yanlış anlayalım maşall ah yiyorsane güzel, bizimkiler sıkıntılı yaramzlar ben şaşryrm derken kötü manada demedim yani ne güzel yiyor bebişler keşke benmkide yese diye düşünerek dedim oyuzden

awakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz

Yok canım sütüm yok emmiyor zaten, sağol kullanayım ozaman ama acaip yan etkileri varmış maşallah
o kisiden kişiye degisiyor kimisi kiloda aldiriyor diyo ama İnşallah sende bi olumsuz etki yapmaz kulln olmuyo bırakırsın unutma gununu sakin yigit kaana bir ayşecik gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…