Cnm onu ben kullandim. Tovbeler olsun. Kullandığım ay boyunca her gün kavga. Acaip asabilesturdi beni.awakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
canım ben de bir yıla yakın kullandım hiç sorun yaşamadım, hatta yüzümde ve vücudumda sivilceler vardı ona bile iyi geldi. etkiler kişiden kişiye değişiyordur.awakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
Bence emzir canım bir süre daha. Sütün azalmasın
yasmin genelde yan etki yapmaz ama allah allahawakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
canımm ben yanlış anlamışımawakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
Cevabın için teşekkür ederim.
Demekki bende depolar bitti çünkü benzer şikayetlerim var seninle. Anormal yiyorum doymuyorum. Hala elevit ve demir habını kullanıyorum arada onega 3 alıyorum ama yetmiyor heralde. Napalım gittiği yere kadar.. Bizimki 2 aylıkkeninek sütü alerjisi vardı bir süre diyet yaptım. Şimdi yapmıyorum ama hassasiyet devam ediyor. Yoğurt veremem herhalde. Buzluktaki sütler idare ettiği kadar j
Kullanıcam artık.donra da doktora götürücem
Sütle kafayı bozdum. Ne zor işmiş annelik
o bile zor geliyorya bunlar kadin olsa napcaklardi iste ALLAH herkese kaldiracagi kadar yuk veriyor kadinlar hem fiİziken hemde ruhen erkeklerden güçlü bi.sünnet oluyolar oda.simdikiler.sansli aci hissetmedikleri.donemde.olup.bitiyo onu bile.yasamycaklar:)birde askerlik var onada.bedelli ucuZladı devlet erkeklere.çalışıyo bizde dogum.izni.artmasını bekliyoz:)canımm ben yanlış anlamışım
kullanmaya başladın yan etki gördün sandım
kullan bence ben mrmlundum
ama şuanki şahsi fikrim
niye biz boşyere hormon alıyoruzki
erkekler korunsun
bişeyide onlar yapsın yani
Ben taşındım cok yorgunum
Gergınım
Oglumda gece cok uyanıyor
Pilim bıttı
Of
Kızlar bebişini tek yıkayan varmı varsa nasıl yıkıyosunuz. Ya kızım 1 saatte olsa erken uyumaya başladı. E yaz geldı eşim çok geç gelıyo artık. Tek yıkamam gerekıyo artk. Nasıl yapıcam bilmiyrm. Normaldede ben tutardım eşim yıkardı.
blw olarak nasıl ne veriyorsun canım. Benim oğlum tembel biraz :) eline verdiğim yiyecekleri pek götürmüyır ağzına sürekli parmak ağızda. düşürünce geri almıyor. Oyuncak yemeyi daha cok seviyor :) Ek gıdaya yeni gectim sebzeden hiç hoşlanmadıkaşığı bile emmeye çalışıyor.
Bir de kızlar bebişleriniz dik oturabiliyor mu? Ben mana sandalyesinde yediremiyorum ya kafası eğiliyo öne. ana kucağında daha iyi yedirdim.
Erkeklere ne şey ıcaz kızların oyunu da çok gel gel yapıyoruz çak yapıyoruz bu ara konusma çabası içinde sürekli değisik sesler kelimeler çıkarıyor sürekli konusuyorum sarkı vs. tekerlemeyi hatırlatman iyi oldu
Filede yıkıyoruz zaten canım yarın akşam tek yıkamayı denıcem. Kuzum daha oturamıyokı yana yatıyo hemen. Bakalm ilk banyomuz nasıl geçicek. Tesekkur ederım cvbın için canım. Sırtında ve başında sıkıntı yaşarım dıye düşünüyorum bakalım artık yapıcaz bişeyler.Bebek icin banyo fileleri var. Bebek kuvetine onu takip bebegi de ustune yatirirsan cok rahat yikarsin. Kopuklu file vardi ebebekte markasini hatirlamiyorum da cok gyzel bi sey. Boynuna kadar suyu tasla dokersin yattigi yerden. Sonra oturur pozisyonda basindan suyu dokersin. bi elini bebegin basinin üstüne koyarak suyu dok ki suyun tazyigi kirilsin. Sakın duşa falan sokma o basınçlı suda bebek nefesini dondurmekte zorlanır
Ya o benımde aklıma geldı acaba aynı şeymı. BendE arada kızımın popişi b** ludur diyorum. Oda anlıyomuş gibi kahkaha atıyoTel bulamazsa ne sarar
Ince de belli kız sarar.
bi de bu hamam yolu otludur dan sonra benim aklıma cok kafiyeli bi sey geldi ama demiyim anlayan anladi:)))))
Filede yıkıyoruz zaten canım yarın akşam tek yıkamayı denıcem. Kuzum daha oturamıyokı yana yatıyo hemen. Bakalm ilk banyomuz nasıl geçicek. Tesekkur ederım cvbın için canım. Sırtında ve başında sıkıntı yaşarım dıye düşünüyorum bakalım artık yapıcaz bişeyler.
Ya o benımde aklıma geldı acaba aynı şeymı. BendE arada kızımın popişi b** ludur diyorum. Oda anlıyomuş gibi kahkaha atıyo
aynenno bile zor geliyorya bunlar kadin olsa napcaklardi iste ALLAH herkese kaldiracagi kadar yuk veriyor kadinlar hem fiİziken hemde ruhen erkeklerden güçlü bi.sünnet oluyolar oda.simdikiler.sansli aci hissetmedikleri.donemde.olup.bitiyo onu bile.yasamycaklar:)birde askerlik var onada.bedelli ucuZladı devlet erkeklere.çalışıyo bizde dogum.izni.artmasını bekliyoz:)
Ayvalla canim birebir aynisi ve 23 haftadaCanım oğlun 23. Haftadaysa büyüme atağı geciriyo olabilir. Uyku ve beslenme düzeni bu dönem bozulabilir. gumduzleri daha ssık emzir. Geceleri de emzir mutlaka sütün azalmasin. Acikmamis olsa da uyanabilir. Gecen hafta benimmki de oyleydi. zirt pirt meme istiyodu. Bu hafta uykusu uzadi. Tutma kavrama becerisi gelisti bidir bidir bi seyler diyo cenesi acildi:)))
Ben gecen ilk defa bayoda oturup kucagima alip yikafdim cok rahattiFilede yıkıyoruz zaten canım yarın akşam tek yıkamayı denıcem. Kuzum daha oturamıyokı yana yatıyo hemen. Bakalm ilk banyomuz nasıl geçicek. Tesekkur ederım cvbın için canım. Sırtında ve başında sıkıntı yaşarım dıye düşünüyorum bakalım artık yapıcaz bişeyler.
Ben 5 ay kullandimawakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?