2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebişini tek yıkayan varmı varsa nasıl yıkıyosunuz. Ya kızım 1 saatte olsa erken uyumaya başladı. E yaz geldı eşim çok geç gelıyo artık. Tek yıkamam gerekıyo artk. Nasıl yapıcam bilmiyrm. Normaldede ben tutardım eşim yıkardı.

awakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
canım ben de bir yıla yakın kullandım hiç sorun yaşamadım, hatta yüzümde ve vücudumda sivilceler vardı ona bile iyi geldi. etkiler kişiden kişiye değişiyordur.

Bence emzir canım bir süre daha. Sütün azalmasın

Canım dün gece hic uyumadim diyebilirim. Onu gozlemledim onun talebi doğrultusunda hareket ettim. Kendim uykusunda vermedim. Gece 1 gibi arandi. kerhen emdi ama 4te bütün rezervi bitirdi diyebilirim:)))ek gıda da vermiyorun bi cay kaşığı tadiyo her gün o kadar. Öyle 4-5 saat dayanmasini beklemek fazlaymis:))))

awakecan canımm yasmini sen kullanmıştın demi yaa bunun acaip yan etkileri var aldım şimdi ama kullanamadım napsam sence? Tırstım biraz
yasmin genelde yan etki yapmaz ama allah allah
sana ne gibi etki yaptı canım
benim fikrim bırakıcaksanda 1ayı tamamla öyle bırak
hormonların alt üst olur yoksa mens olursun hemen
bende bi yanetki yapmamıştı hatta olumlu etkilerinide gördüm
tüy azalması
göğüs büyümesi :)
cilt güzelleşmesi
zayıflamak gibi

canımm ben yanlış anlamışım
kullanmaya başladın yan etki gördün sandım
kullan bence ben mrmlundum
ama şuanki şahsi fikrim
niye biz boşyere hormon alıyoruzki
erkekler korunsun
bişeyide onlar yapsın yani

Çok geçmiş olsun canim. Insallah büyüdükçe gecer. bazen benim yediklerimden bebegim pisik oluyo diye dikkat etmeye calisiyorum yedigime ictigime. O bile zor geliyo bana. Senin gibi diyet yapmak cok sabir ister. buzluktada sutun varsa mamayi hic dusunme bence. emzirme konusunda da pes etme. Sen teklif etmeye devam et zorlamadan. huylari da degisiyor zaman zaman çünkü.

o bile zor geliyorya bunlar kadin olsa napcaklardi iste ALLAH herkese kaldiracagi kadar yuk veriyor kadinlar hem fiİziken hemde ruhen erkeklerden güçlü bi.sünnet oluyolar oda.simdikiler.sansli aci hissetmedikleri.donemde.olup.bitiyo onu bile.yasamycaklar:)birde askerlik var onada.bedelli ucuZladı devlet erkeklere.çalışıyo bizde dogum.izni.artmasını bekliyoz:)

Ben taşındım cok yorgunum
Gergınım
Oglumda gece cok uyanıyor
Pilim bıttı
Of

Canım oğlun 23. Haftadaysa büyüme atağı geciriyo olabilir. Uyku ve beslenme düzeni bu dönem bozulabilir. gumduzleri daha ssık emzir. Geceleri de emzir mutlaka sütün azalmasin. Acikmamis olsa da uyanabilir. Gecen hafta benimmki de oyleydi. zirt pirt meme istiyodu. Bu hafta uykusu uzadi. Tutma kavrama becerisi gelisti bidir bidir bi seyler diyo cenesi acildi:)))

Bebek icin banyo fileleri var. Bebek kuvetine onu takip bebegi de ustune yatirirsan cok rahat yikarsin. Kopuklu file vardi ebebekte markasini hatirlamiyorum da cok gyzel bi sey. Boynuna kadar suyu tasla dokersin yattigi yerden. Sonra oturur pozisyonda basindan suyu dokersin. bi elini bebegin basinin üstüne koyarak suyu dok ki suyun tazyigi kirilsin. Sakın duşa falan sokma o basınçlı suda bebek nefesini dondurmekte zorlanır

Valla canım ben 4 aylik olduğundan beri otururtuyorum ama benimki nereye koyarsan koy kaykilarak oturuyo hep ya da öne kayiyo. desteksiz oturmasi 7. Ayin sonunu bulabilirmis. O yuzden dik oturmasini da daha beklemiyorum. blw bizim icin daha erken gibi. CÇünkü parmak besinler kebdi tutup yiyebilecegi seyler olmali. kraker, haşlanmış makarna falan. Onlari yemesine de coook var daha. Ama yakin zamanda fileli emziklerden kullanmayi dusunuyorum ben meyve sebze suyu emer belki ordan en fazla. cunku kasiga agzini kilitliyo. anca kendi kendine yer gibi geliyo. Bi kere disini kasisin diye havuc vermistim yere dusurene kadar baya mutluydu onunla:))))

Tel bulamazsa ne sarar
Ince de belli kız sarar.
bi de bu hamam yolu otludur dan sonra benim aklıma cok kafiyeli bi sey geldi ama demiyim anlayan anladi:)))))

Filede yıkıyoruz zaten canım yarın akşam tek yıkamayı denıcem. Kuzum daha oturamıyokı yana yatıyo hemen. Bakalm ilk banyomuz nasıl geçicek. Tesekkur ederım cvbın için canım. Sırtında ve başında sıkıntı yaşarım dıye düşünüyorum bakalım artık yapıcaz bişeyler.

Tel bulamazsa ne sarar
Ince de belli kız sarar.
bi de bu hamam yolu otludur dan sonra benim aklıma cok kafiyeli bi sey geldi ama demiyim anlayan anladi:)))))
Ya o benımde aklıma geldı acaba aynı şeymı. BendE arada kızımın popişi b** ludur diyorum. Oda anlıyomuş gibi kahkaha atıyo

Ilk tek yikamayi sampuansiz kopuksuz yaptir hem kaymaz hem sana da deneme olur. Hatta esin olana kadar ya da sen alisana kadar hep oyle yaptir. Muhim olan su dokulsun ustunden. Sirti yikayacaginda tek koluna sepet takiyo gibi bebegi tutarsan obur elinle de suyu dokersin. Bas ve sirti birlikte yikamak icin de oturtup tek elinle belinden destekleyip diger elinle yikayabilirsin ya da yattigi yerden elini basinin üstüne tutup su dokeblirsin hangisi kolay gelirse.

aynenn
başka yaptıkları ne var allahaşkına
önceden bi artıları çalışıyolardı
e şimdi kadınlarda çalışıyo
bi numaraları yok yani
ama işte onlarsızda olmuyo :)
onlar olmasaydı bebişlerimizde olmazdı

Ayvalla canim birebir aynisi ve 23 haftada
Supersin ya
Uyumuyor ne gunduz ne gece
Emmek ishemiyor
Surekli mizmiz
Ne istedigini anlamiyrm
Bide annem bakiyor
Ben isten geliyrm bana hic pas vermio
Yabanciymisim gibi davranyor
Cnm cok sikiliyor
Cok sgl ya
Cok sukur si atlatmissiniz
Sira bizde :)

Ben gecen ilk defa bayoda oturup kucagima alip yikafdim cok rahatti
Kovaya su yaptim yanima koydum
Kuvetin kenarinda oturma yeri var oturdum oraya
Dizlerimin uzerine yatirdim cokda rahat tutuluo
Bes dk da yikadim ama annem gelip aldi benden
Tek fark sen cikaracaksin
Oda nasil olur bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…