2014 Kasım Anneleri

Sabahlari yikasaniz
Bi hep 730 da yikiyrz

Haklısın

Doğru diyorsun pes etmemek ve dolaba süt stmak çok önemliymiş:) şimdilik idare ediyorum. Diyetide gözlemlemek için azalttım kan görmedim daha. Bağışıklığı arttı heralde. Dün gece anladım ki Bizim sıkıntı kesin dişten. İkisi göründü alttan ama diğerleri de ağrıyor herhalde. Ağzına ne değse çırpındı çocuk.
Hepimize kolaylıklar diliyorum

evet aynen oyleAllah başımızdan eksik etmesin ben esime.dyorum çayımdaki seker gibisin ne.senle.oluyuor ne.sensiz haha:)kıro gibi oldu biraz ama:)

cnm cok yedigi icin emmiyor olabilir mi ki bu ek gida sut dengesini kurmak zor hakkatten :)

@demekoyle_19 Eşim beni çok utandırdı
Dün Dışardaydı. Eve geldi. Çocuğun battaniyesini düzeltiyor gibi yapıp altından yüzük kutusu çıkardı. Anamm dedi anneler günün kutlu olsun. (Annesine yüzük almş.) Çok mutlu oldum. Biraz büyük geldi yüzük. Hadi senle gidip daralttıralım dedi. Kalktılar. Ben de alpereni sallıyordm. Bi an duraksadm. Böyle bi garip oldum. Bana da bi çiçek alsaydı keşke dedim.. İçeri gittiler, üzerlerini giyinmeye. Eşim bi geldi, bi tek benim annemin anneler günü değil ya diyip bi kutu uzattı. plaka kolye almış. Üzerinde 3ümüzün adı yazıyor yaa adamın günahını aldm..

Cok sevndm cnm
Gule gule kullan
Harika bi gediye olmus

Günaydın arkadaşlar...

Arkadaşlar biz ek gıdayı az çok artık düzene soktuk gibi.. Sabah kahvaltıda sizlerin de önerisiyle
Ihlamur, hipp 2-3 tane bisküvi, bir tatlı kaşığı pekmez, yarım yumurta sarısı, peynir...
Öğleden sonra da ya muhallebi ya da sebze püresi..
Oğlum sebze püresini ağlayarak yiyordu ya dün ilk defa isteyerek 10-11 kaşık yedi... Nasıl...
Bebeğim yoğurdu çok seviyor ben de havuç,patates, iki yaprak ıspanak haşladım mecbur blenderden geçirdim yoğurtla karıştırdım az da zeytin yağı attım çok güzel oldu.. Onu isteyerek yedi.. Bir de akşamları biz çay içerken bile bişiler istiyor dün akşam da yatmadan önce muzlu yoğurt yedi..

Yemek topiğimize de yazdım...

kesinlikle katılıyorumdaaa onlara ne kadar güven olur onuda bilmiyorummm

bu atak haftaları berbat oluyor yaaa..
oyyy hemen atlatın inşş

güle güle kullan canım eşinin düşüncesi gerçekten güzel olmuş..

ohh ohh maşallah kjzumaaa afiyet baş şeker olsun yarasın paşama..
[

İnşallah inşallah sağol canım : )

Canım Paşa'na afiyet olsun ıspanak Yaptığın zaman yoğurtla karıştırmasan daha iyi olur bende ıspanağı yoğurtlu severdim ama yoğurt ıspanağın vitaminini öldürüyormuş bi anlamı kalmıyormuş

maşallah canım artık zamanla isteyerek yicekler inşallah..
ilk başta kaşığı yadırgadılar herhalde benimkilerde yemiyodu hiç ağlayarak yiyolardı...
ek gıda da önemli bir süreç işte çocukları bıktırmamak nefret ettirmemek lazım..
yemek topiğinin linkini atarmısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…