Sabahlari yikasanizKızlar bebişini tek yıkayan varmı varsa nasıl yıkıyosunuz. Ya kızım 1 saatte olsa erken uyumaya başladı. E yaz geldı eşim çok geç gelıyo artık. Tek yıkamam gerekıyo artk. Nasıl yapıcam bilmiyrm. Normaldede ben tutardım eşim yıkardı.
Carputi biskuvi tarifiniYüz yüze tanışıp görüşenler bile var bence yadırganacak bişey değil normal
HaklısınCanım dün gece hic uyumadim diyebilirim. Onu gozlemledim onun talebi doğrultusunda hareket ettim. Kendim uykusunda vermedim. Gece 1 gibi arandi. kerhen emdi ama 4te bütün rezervi bitirdi diyebilirim:)))ek gıda da vermiyorun bi cay kaşığı tadiyo her gün o kadar. Öyle 4-5 saat dayanmasini beklemek fazlaymis:))))
Doğru diyorsun pes etmemek ve dolaba süt stmak çok önemliymiş:) şimdilik idare ediyorum. Diyetide gözlemlemek için azalttım kan görmedim daha. Bağışıklığı arttı heralde. Dün gece anladım ki Bizim sıkıntı kesin dişten. İkisi göründü alttan ama diğerleri de ağrıyor herhalde. Ağzına ne değse çırpındı çocuk.Çok geçmiş olsun canim. Insallah büyüdükçe gecer. bazen benim yediklerimden bebegim pisik oluyo diye dikkat etmeye calisiyorum yedigime ictigime. O bile zor geliyo bana. Senin gibi diyet yapmak cok sabir ister. buzluktada sutun varsa mamayi hic dusunme bence. emzirme konusunda da pes etme. Sen teklif etmeye devam et zorlamadan. huylari da degisiyor zaman zaman çünkü.
evet aynen oyleAllah başımızdan eksik etmesin ben esime.dyorum çayımdaki seker gibisin ne.senle.oluyuor ne.sensiz haha:)kıro gibi oldu biraz ama:)aynenn
başka yaptıkları ne var allahaşkına
önceden bi artıları çalışıyolardı
e şimdi kadınlarda çalışıyo
bi numaraları yok yani
ama işte onlarsızda olmuyo :)
onlar olmasaydı bebişlerimizde olmazdı
cnm cok yedigi icin emmiyor olabilir mi ki bu ek gida sut dengesini kurmak zor hakkatten :)Canm benm yanlis anlasilmk istemm ama benimkide bi kade bitiriyo yogurdu corbayi meyvesini bazen yemk istemiyo yani agzinda tutuyo o zamanda bi emzigini geryrm bi yemek cok guzel yiyo yani hic biseye yok demedi ilk zanan yogurt agir geldi simdi onuda yiyo ama ne olduysa emmiyo sabah 2 saat bise vermdm uykusu gelince mememi verdm emdi guselce ama kapi caldi diee birakmk zornda kaldm sonrada emmedi corbasini verdim uyudu
Cok sevndm cnm@demekoyle_19 Eşim beni çok utandırdı
Dün Dışardaydı. Eve geldi. Çocuğun battaniyesini düzeltiyor gibi yapıp altından yüzük kutusu çıkardı. Anamm dedi anneler günün kutlu olsun. (Annesine yüzük almş.) Çok mutlu oldum. Biraz büyük geldi yüzük. Hadi senle gidip daralttıralım dedi. Kalktılar. Ben de alpereni sallıyordm. Bi an duraksadm. Böyle bi garip oldum. Bana da bi çiçek alsaydı keşke dedim.. İçeri gittiler, üzerlerini giyinmeye. Eşim bi geldi, bi tek benim annemin anneler günü değil ya diyip bi kutu uzattı.plaka kolye almış. Üzerinde 3ümüzün adı yazıyor yaa adamın günahını aldm..
Tişikkür ederim lilimm, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahCok sevndm cnm
Gule gule kullan
Harika bi gediye olmus
Yoktur herhalde. Ben de veriyorum.Annem oglusuma kahvalti yaparkeb bbiz parmak seklinde dogranmis salatalik verdi
Oyle guzel emdiki eze eze ucunu yedi
Disini kasidi
Salataligin bi zarari var mi acaba
canımm seni korkutmak istemem ama tedbir al diye söylüyorum
bende emzirmiyorum ve grip olunca bebişime geçti malesef..daha yeni atlatıyoruz
canımm ben yanlış anlamışım
kullanmaya başladın yan etki gördün sandım
kullan bence ben mrmlundum
ama şuanki şahsi fikrim
niye biz boşyere hormon alıyoruzki
erkekler korunsun
bişeyide onlar yapsın yani
bu atak haftaları berbat oluyor yaaa..Ayvalla canim birebir aynisi ve 23 haftada
Supersin ya
Uyumuyor ne gunduz ne gece
Emmek ishemiyor
Surekli mizmiz
Ne istedigini anlamiyrm
Bide annem bakiyor
Ben isten geliyrm bana hic pas vermio
Yabanciymisim gibi davranyor
Cnm cok sikiliyor
Cok sgl ya
Cok sukur si atlatmissiniz
Sira bizde :)
@demekoyle_19 Eşim beni çok utandırdı
Dün Dışardaydı. Eve geldi. Çocuğun battaniyesini düzeltiyor gibi yapıp altından yüzük kutusu çıkardı. Anamm dedi anneler günün kutlu olsun. (Annesine yüzük almş.) Çok mutlu oldum. Biraz büyük geldi yüzük. Hadi senle gidip daralttıralım dedi. Kalktılar. Ben de alpereni sallıyordm. Bi an duraksadm. Böyle bi garip oldum. Bana da bi çiçek alsaydı keşke dedim.. İçeri gittiler, üzerlerini giyinmeye. Eşim bi geldi, bi tek benim annemin anneler günü değil ya diyip bi kutu uzattı.plaka kolye almış. Üzerinde 3ümüzün adı yazıyor yaa adamın günahını aldm..
Günaydın arkadaşlar...
Arkadaşlar biz ek gıdayı az çok artık düzene soktuk gibi.. Sabah kahvaltıda sizlerin de önerisiyle
Ihlamur, hipp 2-3 tane bisküvi, bir tatlı kaşığı pekmez, yarım yumurta sarısı, peynir...
Öğleden sonra da ya muhallebi ya da sebze püresi..
Oğlum sebze püresini ağlayarak yiyordu ya dün ilk defa isteyerek 10-11 kaşık yedi... Nasıl...
Bebeğim yoğurdu çok seviyor ben de havuç,patates, iki yaprak ıspanak haşladım mecbur blenderden geçirdim yoğurtla karıştırdım az da zeytin yağı attım çok güzel oldu.. Onu isteyerek yedi.. Bir de akşamları biz çay içerken bile bişiler istiyor dün akşam da yatmadan önce muzlu yoğurt yedi..
Yemek topiğimize de yazdım...
İnşallah inşallah sağol canım : )kesinlikle katılıyorumdaaa onlara ne kadar güven olur onuda bilmiyorummm
bu atak haftaları berbat oluyor yaaa..
oyyy hemen atlatın inşş
güle güle kullan canım eşinin düşüncesi gerçekten güzel olmuş..
ohh ohh maşallah kjzumaaa afiyet baş şeker olsun yarasın paşama..
Annem oglusuma kahvalti yaparkeb bbiz parmak seklinde dogranmis salatalik verdi
Oyle guzel emdiki eze eze ucunu yedi
Disini kasidi
Salataligin bi zarari var mi acaba
Canım Paşa'na afiyet olsun ıspanak Yaptığın zaman yoğurtla karıştırmasan daha iyi olur bende ıspanağı yoğurtlu severdim ama yoğurt ıspanağın vitaminini öldürüyormuş bi anlamı kalmıyormuşGünaydın arkadaşlar...
Arkadaşlar biz ek gıdayı az çok artık düzene soktuk gibi.. Sabah kahvaltıda sizlerin de önerisiyle
Ihlamur, hipp 2-3 tane bisküvi, bir tatlı kaşığı pekmez, yarım yumurta sarısı, peynir...
Oğlum sebze püresini ağlayarak yiyordu ya dün ilk defa isteyerek 10-11 kaşık yedi... Nasıl...
Bebeğim yoğurdu çok seviyor ben de havuç,patates, iki yaprak ıspanak haşladım mecbur blenderden geçirdim yoğurtla karıştırdım az da zeytin yağı attım çok güzel oldu.. Onu isteyerek yedi.. Bir de akşamları biz çay içerken bile bişiler istiyor dün akşam da yatmadan önce muzlu yoğurt yedi..
Günaydın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?