2014 Kasım Anneleri

Iyi günlerde kullan tatlım ilk defa eşimde beni utandırdı hiç beklemiyordum çünkü adamda özel gün mantığı yok illaki ben ne istediğimi söylücekmişim o alcakmış bende diyorum önemli olan senin düşünüp Alman diyorum yine benim beğendiğimi Aldı ama hiç beklemiyordum

Evet şimdi benim bebeğim biz yemek de yesek çay da içsek illa ki tok olsa da bişiler yemek istiyor minik minik veriyorum yiyor akşam da mamasını yemişti aslında biz çay içerken yine bişiler istedi muzlu yoğurt yaptım yarım kase yedi şok olduk : ) Çok heves ediyor... Bir de yavan ekmeğe bayılıyor emiyor kemiriyor : )

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...enmis-lezzetli-ekgida-tarifleri.817877/page-3

Sağol canım... Biliyorum canım ama napim yoksa sebze direk öyle yemiyor ağlayarak yiyor dün aklıma geldi yoğurdu çok seviyor ona karıştırayım dedim öyle yedi...

Tişikkür ederim canım :) valla adamlar hiç zahmete gelemiyor. Azıcık zorla kendini yani bi çaba sarf et dimi. Bi de benim ki birikimimizle almamış bu kolye ve yüzüğü, kendi ayrıca para biriktirmiş. Takdir ettim adamı yaa :)

biz uyandıkk :)
kahvaltı için bugün ilk denememizi yapcam ama yumurtayı fındık büyüklüğünde azcik veriyorz sanırım dimi başlangıç yapan anneler kıvam nasıl olacak?
kayısı kıvamı diye biliyorum ama teyit etmek istedim sormakta fayda var .

Eklentiler

• 20150430_140620(1).webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 123

Canım ben kahvaltı için yarım yumurta sarısı peynir bisküvi iki adet bi tatlı kaşığı pekmez bunlrı ıhlamurla kıvam veriyorum yaklaşık puding kıvamı böyl çok güzel yiyor

perikanadi teşekkür ederim canım hazırlamya basladm ins sever,
bi de bu hero baby nin 8 tahıllı sütlü meyveli almıştım öğünlerde ek gıdalara karışım olarak içine böyle paket mamalar koysam hepsi bir arada ters etki yapar mı diye düşünüyorum ama bilemedim

Ben hiçbir şeyi birbiriyle karıştırmıyorum canım özellikle devam sütlerini hiçbişiye katmıyorum.. Arı mamanın 8 tahıllısını bir de muhallebisini veriyorum ama sade oldğu gibi.. Mamayı zaten yiyor öğünlerde.. Tabi tercih meselesi..

Ben hala ek gidaya baslayamadim ya 6 ayi gectik sabah azcik yumrta verdim agzina ikinciyi almadi sadece mamayla devam etsem kilo almazmiki cok zor geldi bana bu ek gida isi

Canım ben kahvaltı için yarım yumurta sarısı peynir bisküvi iki adet bi tatlı kaşığı pekmez bunlrı ıhlamurla kıvam veriyorum yaklaşık puding kıvamı böyl çok güzel yiyor
bende ayniisni ayri ayri veriyorum her seyin tadini bilsin dye bszi drlar bulamaci onermiyorlar

Kızlar acil fikre ihtiyacım var.. Mama saldalyesi yerine böyle bişi alsam kullanışlı olur mu???? Hem çok yer kaplamaz diye düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı olur tavsiye verin kullanan ya da fikri olan var mı? Yoksa ike ın mama saldalyesini mi alayım?

Ben hala ek gidaya baslayamadim ya 6 ayi gectik sabah azcik yumrta verdim agzina ikinciyi almadi sadece mamayla devam etsem kilo almazmiki cok zor geldi bana bu ek gida isi

canım 1 ay sonra napcaksın...
tabiki yetersiz artık mama..
ne kadar geciktirirsen o kadar zor kabul eder bebek..
zorlanıcaz ama başarıcaz

canım bunların sandalyeye bağlananları varmış..
bir ara bakmıştım baya kullanışlı gibi geldi ..
ama benim oğlan sevmedi mama sandalyesini..
onuda göz önüne alt

canim bence baslamaisin herrseyin kritik donemi var 8.aya kadar yutmayi ogrenmeli sonrada cignemeyi arti dil gelisimi icinde onemli tabiki mama yeter ama ogrenmeside lazim birde cok takılma ne vercem diye yoksa iicnden cikamassn saglikli olsun sadece yetr

Canım eşim korunuyor zaten onda sıkıntı yokta ben kendim korkuyorum yaa nolur nolmaz diye iyice garantiye almam lazım kendimi

canım bunların sandalyeye bağlananları varmış..
bir ara bakmıştım baya kullanışlı gibi geldi ..
ama benim oğlan sevmedi mama sandalyesini..
onuda göz önüne alt

Bu da sandalyeye bağlanıyor resminde gösteriyor.. Sevip sevmeyeceğini nasıl anlayacağım ki.. Şidi her yemekte her an kucağımda belki orda oturur yemek saatlerinde bizimle daha keyifli olur diye düşündüm de..

Günaydınn
Ayrı ayrı ne kadar verıyorsun canım ekmek vs veriyor musun yiyebiliyor mu ?
3tane falan bebe bisküvisini islatiyorum yumurta veriyorum mesela arkasindsn onu yutsun diye yeni.basladi diye hepsi birer tatli kasigi kadar suan hasta biraktik ama ek gidyi

Bu da sandalyeye bağlanıyor resminde gösteriyor.. Sevip sevmeyeceğini nasıl anlayacağım ki.. Şidi her yemekte her an kucağımda belki orda oturur yemek saatlerinde bizimle daha keyifli olur diye düşündüm de..

al dene kuzum başka şekilde bilemezsinn..
bizimki atıyor kendini arka tarafa oturmam buraya diyor..
yerkende yastıkda minderinde yada böyle oyuncakları ile oynarken köşede oturuken yiyor..
belki zamanla alışır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…