Iyi günlerde kullan tatlım ilk defa eşimde beni utandırdı hiç beklemiyordum çünkü adamda özel gün mantığı yok illaki ben ne istediğimi söylücekmişim o alcakmış bende diyorum önemli olan senin düşünüp Alman diyorum yine benim beğendiğimi Aldı ama hiç beklemiyordum@demekoyle_19 Eşim beni çok utandırdı
Dün Dışardaydı. Eve geldi. Çocuğun battaniyesini düzeltiyor gibi yapıp altından yüzük kutusu çıkardı. Anamm dedi anneler günün kutlu olsun. (Annesine yüzük almş.) Çok mutlu oldum. Biraz büyük geldi yüzük. Hadi senle gidip daralttıralım dedi. Kalktılar. Ben de alpereni sallıyordm. Bi an duraksadm. Böyle bi garip oldum. Bana da bi çiçek alsaydı keşke dedim.. İçeri gittiler, üzerlerini giyinmeye. Eşim bi geldi, bi tek benim annemin anneler günü değil ya diyip bi kutu uzattı.plaka kolye almış. Üzerinde 3ümüzün adı yazıyor yaa adamın günahını aldm..
maşallah canım artık zamanla isteyerek yicekler inşallah..
ilk başta kaşığı yadırgadılar herhalde benimkilerde yemiyodu hiç ağlayarak yiyolardı...
ek gıda da önemli bir süreç işte çocukları bıktırmamak nefret ettirmemek lazım..
yemek topiğinin linkini atarmısın canım?
Canım Paşa'na afiyet olsun ıspanak Yaptığın zaman yoğurtla karıştırmasan daha iyi olur bende ıspanağı yoğurtlu severdim ama yoğurt ıspanağın vitaminini öldürüyormuş bi anlamı kalmıyormuş
Bilmem biz hep akşam yıkadık. Yıkar yıkamaz uyuyo bende rahat edıyorum akşam daha ıyı bızım için.Sabahlari yikasaniz
Bi hep 730 da yikiyrz
Tişikkür ederim canım :) valla adamlar hiç zahmete gelemiyor. Azıcık zorla kendini yani bi çaba sarf et dimi. Bi de benim ki birikimimizle almamış bu kolye ve yüzüğü, kendi ayrıca para biriktirmiş. Takdir ettim adamı yaa :)Iyi günlerde kullan tatlım ilk defa eşimde beni utandırdı hiç beklemiyordum çünkü adamda özel gün mantığı yok illaki ben ne istediğimi söylücekmişim o alcakmış bende diyorum önemli olan senin düşünüp Alman diyorum yine benim beğendiğimi Aldı ama hiç beklemiyordum
biz uyandıkk :)
kahvaltı için bugün ilk denememizi yapcam ama yumurtayı fındık büyüklüğünde azcik veriyorz sanırım dimi başlangıç yapan anneler kıvam nasıl olacak?
kayısı kıvamı diye biliyorum ama teyit etmek istedim sormakta fayda var .
perikanadi teşekkür ederim canım hazırlamya basladm ins sever,
bi de bu hero baby nin 8 tahıllı sütlü meyveli almıştım öğünlerde ek gıdalara karışım olarak içine böyle paket mamalar koysam hepsi bir arada ters etki yapar mı diye düşünüyorum ama bilemedim
bende ayniisni ayri ayri veriyorum her seyin tadini bilsin dye bszi drlar bulamaci onermiyorlarCanım ben kahvaltı için yarım yumurta sarısı peynir bisküvi iki adet bi tatlı kaşığı pekmez bunlrı ıhlamurla kıvam veriyorum yaklaşık puding kıvamı böyl çok güzel yiyor
bende ayniisni ayri ayri veriyorum her seyin tadini bilsin dye bszi drlar bulamaci onermiyorlar
Ben hiçbir şeyi birbiriyle karıştırmıyorum canım özellikle devam sütlerini hiçbişiye katmıyorum.. Arı mamanın 8 tahıllısını bir de muhallebisini veriyorum ama sade oldğu gibi.. Mamayı zaten yiyor öğünlerde.. Tabi tercih meselesi..
Ben hala ek gidaya baslayamadim ya 6 ayi gectik sabah azcik yumrta verdim agzina ikinciyi almadi sadece mamayla devam etsem kilo almazmiki cok zor geldi bana bu ek gida isi
Eki Görüntüle 1527026
Kızlar acil fikre ihtiyacım var.. Mama saldalyesi yerine böyle bişi alsam kullanışlı olur mu???? Hem çok yer kaplamaz diye düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı olur tavsiye verin kullanan ya da fikri olan var mı? Yoksa ike ın mama saldalyesini mi alayım?
bende ayniisni ayri ayri veriyorum her seyin tadini bilsin dye bszi drlar bulamaci onermiyorlar
canim bence baslamaisin herrseyin kritik donemi var 8.aya kadar yutmayi ogrenmeli sonrada cignemeyi arti dil gelisimi icinde onemli tabiki mama yeter ama ogrenmeside lazim birde cok takılma ne vercem diye yoksa iicnden cikamassn saglikli olsun sadece yetrBen hala ek gidaya baslayamadim ya 6 ayi gectik sabah azcik yumrta verdim agzina ikinciyi almadi sadece mamayla devam etsem kilo almazmiki cok zor geldi bana bu ek gida isi
Canım eşim korunuyor zaten onda sıkıntı yokta ben kendim korkuyorum yaa nolur nolmaz diye iyice garantiye almam lazım kendimicanımm ben yanlış anlamışım
kullanmaya başladın yan etki gördün sandım
kullan bence ben mrmlundum
ama şuanki şahsi fikrim
niye biz boşyere hormon alıyoruzki
erkekler korunsun
bişeyide onlar yapsın yani
canım bunların sandalyeye bağlananları varmış..
bir ara bakmıştım baya kullanışlı gibi geldi ..
ama benim oğlan sevmedi mama sandalyesini..
onuda göz önüne alt
3tane falan bebe bisküvisini islatiyorum yumurta veriyorum mesela arkasindsn onu yutsun diye yeni.basladi diye hepsi birer tatli kasigi kadar suan hasta biraktik ama ek gidyiGünaydınn
Ayrı ayrı ne kadar verıyorsun canım ekmek vs veriyor musun yiyebiliyor mu ?
Bu da sandalyeye bağlanıyor resminde gösteriyor.. Sevip sevmeyeceğini nasıl anlayacağım ki.. Şidi her yemekte her an kucağımda belki orda oturur yemek saatlerinde bizimle daha keyifli olur diye düşündüm de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?