2014 Kasım Anneleri

Bu da sandalyeye bağlanıyor resminde gösteriyor.. Sevip sevmeyeceğini nasıl anlayacağım ki.. Şidi her yemekte her an kucağımda belki orda oturur yemek saatlerinde bizimle daha keyifli olur diye düşündüm de..
Canim yirmisekizonbirdoksan arkadasimiz almisti bunun gibi ona danis istersen..

al dene kuzum başka şekilde bilemezsinn..
bizimki atıyor kendini arka tarafa oturmam buraya diyor..
yerkende yastıkda minderinde yada böyle oyuncakları ile oynarken köşede oturuken yiyor..
belki zamanla alışır ama

Yemek saatlerini yemek masamızı benimsesin istiyorum ben de daha ufaklar sanırım.. Bakalım bi karar vereyim ne zor ya denemeden anlamıyorsun

Yemek saatlerini yemek masamızı benimsesin istiyorum ben de daha ufaklar sanırım.. Bakalım bi karar vereyim ne zor ya denemeden anlamıyorsun

canım aslında dediğin gibi olmalı..
ama etrafımda çok fazla bebek sahibi olan var.
çocuğa bağlı biraz..
bazılarının bebeği hiç zorluk çekmeden kabul ediyor mama sandaiyesini..
ama bazılarıda özgür kalmak istiyor kabul ermiyor..
bakalım bende ara ara hep deniyorum..
zaten iyi birşeyde almadık kv a101 e gelen mama sandalyesini almış onu getirdik..
sevse iyisinide alırım belki ama ıhhh ıhh deyip duruo

Ben hala ek gidaya baslayamadim ya 6 ayi gectik sabah azcik yumrta verdim agzina ikinciyi almadi sadece mamayla devam etsem kilo almazmiki cok zor geldi bana bu ek gida isi
canım bence vermelisin daha da geciktirme ben ilk kızımda yaptım bu hatayı ilk altı ay anne sütü yetrerli dedi doktor su bile verme anne sütünden karşılıyor dedi şuan o kadar pişmanımki 2 yaşında su içmiyor yarım bardak anca içiyor gün içinde ve hiç iştah yok kahvaltı yapmaz süt içer öğlen bi yoğurtlu erişteli çorba var tutturdu bi tek onu içiyor akşam biz yemekteyken eğer hoşuna giderse yemek öyle yer yani anlayacağın şimdi vermeye başlamazsan zaten zor kabul ediyorlar ilerde daha da zorlanırsın. dün kv.gildeydik kalabalıktı ev, çorbasını ısıttım yediricem yemedi kalabalıktan etkilendi benimde sinirlerim bozuldu vurdum koluna iki tane yemeyen çocuk zor hemde çok zor , şimdi kardeşinede 4. ayımız bitmeden ek gıdaya başladım Allaha şükür yiyor birinden çektim bundan çekmem inşallah... ayy uzun oldu kusura bakma çok doluyum yemeyen çocuk konusunda

Ben çoğu zaman tek yıkıyorum. Suyunu falan hazırlıyorum . Anakucağını banyoya getiriyorum. Orda üstünü çıkarıyorum.Havlusunu ve bezini anakucağına koyuyorum.Kucağımda yaptrırıyorum.Biraz yoruluyorsun ama daha temiz ve rahat yıkanıyor.Yıkadıktan sonra da havluya sarıp anakucağında bezini takıyorum .Sonra odada giydiriyorum.Bir kez yıkarsan alışırsın.

İşte buuu çok sevindim ya iyi günlerde kullan canım çok güzel ve anlamlı bir hediye almış esin

Yok canim ya cok sagol zahmet edio uzun uzun yazmissin tesekkurler

Kuzım 9 gun sonra 5 aylık oluyo. Şuana kadar yogurt elma armut suyu puresı verdım. Armut dokundu. Elma sutu puresı yogurt dvm ettık. Artık sebzelere başlasammı havuc patatese falan ne dersınız.yada baska hangı meyveyle dvm edım. Bırde suyu kaşıkla verıyorum alıştrm bardagıylamı verılmelı. Cok az destklı oturtmayada başladm kızımı.buay baska bır dr gıdıcez kontrole bakalm bu neler dıcek. İnş memnun kalırım bundanya

Kızlar bebişleri 6. Ayda göz kontrolüne götürdünüzmü?

ben götürdüm
1-1,5 yaş arası tekrar gidicez
Bize çocuk doktoru belirgin bi sıkıntı yoksa 1 yaşında götürün dedi de kafam karştı bende 6. Ayda götürülür diye biliyrdmm ozamn bu ay götüreyim bende

Canim ben buna bakmistim sanki. Ama bunun kullanim yaşı ileride sanki. Bizimkiler icin olmaz ssanki.emin degilim ama sen genede ona bi bak.

Efferim ona yapar ya polis bey yapmaz mı

Bize çocuk doktoru belirgin bi sıkıntı yoksa 1 yaşında götürün dedi de kafam karştı bende 6. Ayda götürülür diye biliyrdmm ozamn bu ay götüreyim bende
gerekli birsey.muki bilmiyordum ben sizden duudum.drda birsey demedi.goz bolumunden.randevu alip degil.mi.cocuk.dru.bakmiycak

perikanadi bn aldm bi benzerini henüz kullanamadk çünkü kendini tutamıyor, kayıyor. Bnce güzel bişey. Ama şu blw olayı kafamı karıştırdı. Yani masadan alması zor. Mama sandalyesi mi alsaydm die düşündüm. Ama aldm artk. Belki bi de ikea ikea antilop alrm. Bn yummigo markayı 90a aldm gg den

Eklentiler

• benbat-yummigo_booster_summary-2-450x345.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 91
  • x01_610406.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 118
İnşallah yaa bende bol bol su veriyorum adanadayz hala çok sıcak çok terliyor su kaybediyor ondanda oldu herhalde bzmki 1 tane gördm sadece geçen gün ist.a geçince bende bi tahlil yaptıracağım peki ilk kendi dokturumamı gitmem gerekiyor bu usg yi kim çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…