CanimBu da sandalyeye bağlanıyor resminde gösteriyor.. Sevip sevmeyeceğini nasıl anlayacağım ki.. Şidi her yemekte her an kucağımda belki orda oturur yemek saatlerinde bizimle daha keyifli olur diye düşündüm de..
al dene kuzum başka şekilde bilemezsinn..
bizimki atıyor kendini arka tarafa oturmam buraya diyor..
yerkende yastıkda minderinde yada böyle oyuncakları ile oynarken köşede oturuken yiyor..
belki zamanla alışır ama
Yemek saatlerini yemek masamızı benimsesin istiyorum ben de daha ufaklar sanırım.. Bakalım bi karar vereyim ne zor ya denemeden anlamıyorsun
canım bence vermelisin daha da geciktirme ben ilk kızımda yaptım bu hatayı ilk altı ay anne sütü yetrerli dedi doktor su bile verme anne sütünden karşılıyor dedi şuan o kadar pişmanımki 2 yaşında su içmiyor yarım bardak anca içiyor gün içinde ve hiç iştah yok kahvaltı yapmaz süt içer öğlen bi yoğurtlu erişteli çorba var tutturdu bi tek onu içiyor akşam biz yemekteyken eğer hoşuna giderse yemek öyle yer yani anlayacağın şimdi vermeye başlamazsan zaten zor kabul ediyorlar ilerde daha da zorlanırsın. dün kv.gildeydik kalabalıktı ev, çorbasını ısıttım yediricem yemedi kalabalıktan etkilendi benimde sinirlerim bozuldu vurdum koluna iki tane yemeyen çocuk zor hemde çok zor , şimdi kardeşinede 4. ayımız bitmeden ek gıdaya başladım Allaha şükür yiyor birinden çektim bundan çekmem inşallah... ayy uzun oldu kusura bakma çok doluyum yemeyen çocuk konusundaBen hala ek gidaya baslayamadim ya 6 ayi gectik sabah azcik yumrta verdim agzina ikinciyi almadi sadece mamayla devam etsem kilo almazmiki cok zor geldi bana bu ek gida isi
Ben çoğu zaman tek yıkıyorum. Suyunu falan hazırlıyorum . Anakucağını banyoya getiriyorum. Orda üstünü çıkarıyorum.Havlusunu ve bezini anakucağına koyuyorum.Kucağımda yaptrırıyorum.Biraz yoruluyorsun ama daha temiz ve rahat yıkanıyor.Yıkadıktan sonra da havluya sarıp anakucağında bezini takıyorum .Sonra odada giydiriyorum.Bir kez yıkarsan alışırsın.Kızlar bebişini tek yıkayan varmı varsa nasıl yıkıyosunuz. Ya kızım 1 saatte olsa erken uyumaya başladı. E yaz geldı eşim çok geç gelıyo artık. Tek yıkamam gerekıyo artk. Nasıl yapıcam bilmiyrm. Normaldede ben tutardım eşim yıkardı.
İşte buuu çok sevindim ya iyi günlerde kullan canım çok güzel ve anlamlı bir hediye almış esindemekoylee Eşim beni çok utandırdı
Dün Dışardaydı. Eve geldi. Çocuğun battaniyesini düzeltiyor gibi yapıp altından yüzük kutusu çıkardı. Anamm dedi anneler günün kutlu olsun. (Annesine yüzük almş.) Çok mutlu oldum. Biraz büyük geldi yüzük. Hadi senle gidip daralttıralım dedi. Kalktılar. Ben de alpereni sallıyordm. Bi an duraksadm. Böyle bi garip oldum. Bana da bi çiçek alsaydı keşke dedim.. İçeri gittiler, üzerlerini giyinmeye. Eşim bi geldi, bi tek benim annemin anneler günü değil ya diyip bi kutu uzattı.plaka kolye almış. Üzerinde 3ümüzün adı yazıyor yaa adamın günahını aldm..
Dogru soyluyosun canm sagolcanım 1 ay sonra napcaksın...
tabiki yetersiz artık mama..
ne kadar geciktirirsen o kadar zor kabul eder bebek..
zorlanıcaz ama başarıcaz
Yok canim ya cok sagol zahmet edio uzun uzun yazmissin tesekkurlercanım bence vermelisin daha da geciktirme ben ilk kızımda yaptım bu hatayı ilk altı ay anne sütü yetrerli dedi doktor su bile verme anne sütünden karşılıyor dedi şuan o kadar pişmanımki 2 yaşında su içmiyor yarım bardak anca içiyor gün içinde ve hiç iştah yok kahvaltı yapmaz süt içer öğlen bi yoğurtlu erişteli çorba var tutturdu bi tek onu içiyor akşam biz yemekteyken eğer hoşuna giderse yemek öyle yer yani anlayacağın şimdi vermeye başlamazsan zaten zor kabul ediyorlar ilerde daha da zorlanırsın. dün kv.gildeydik kalabalıktı ev, çorbasını ısıttım yediricem yemedi kalabalıktan etkilendi benimde sinirlerim bozuldu vurdum koluna iki tane yemeyen çocuk zor hemde çok zor , şimdi kardeşinede 4. ayımız bitmeden ek gıdaya başladım Allaha şükür yiyor birinden çektim bundan çekmem inşallah... ayy uzun oldu kusura bakma çok doluyum yemeyen çocuk konusunda
ben götürdümKızlar bebişleri 6. Ayda göz kontrolüne götürdünüzmü?
Bize çocuk doktoru belirgin bi sıkıntı yoksa 1 yaşında götürün dedi de kafam karştı bende 6. Ayda götürülür diye biliyrdmm ozamn bu ay götüreyim bendeben götürdüm
1-1,5 yaş arası tekrar gidicez
Kızlar bebişleri 6. Ayda göz kontrolüne götürdünüzmü?
Bızım dr hiç bahsetmedı bize. Bende goturim onumuzdekı ay. Aynı dr mu bakıcak yoksa goz drumu bakıcak.Kızlar bebişleri 6. Ayda göz kontrolüne götürdünüzmü?
Eki Görüntüle 1527026
Kızlar acil fikre ihtiyacım var.. Mama saldalyesi yerine böyle bişi alsam kullanışlı olur mu???? Hem çok yer kaplamaz diye düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı olur tavsiye verin kullanan ya da fikri olan var mı? Yoksa ike ın mama saldalyesini mi alayım?
demekoylee Eşim beni çok utandırdı
Dün Dışardaydı. Eve geldi. Çocuğun battaniyesini düzeltiyor gibi yapıp altından yüzük kutusu çıkardı. Anamm dedi anneler günün kutlu olsun. (Annesine yüzük almş.) Çok mutlu oldum. Biraz büyük geldi yüzük. Hadi senle gidip daralttıralım dedi. Kalktılar. Ben de alpereni sallıyordm. Bi an duraksadm. Böyle bi garip oldum. Bana da bi çiçek alsaydı keşke dedim.. İçeri gittiler, üzerlerini giyinmeye. Eşim bi geldi, bi tek benim annemin anneler günü değil ya diyip bi kutu uzattı.plaka kolye almış. Üzerinde 3ümüzün adı yazıyor yaa adamın günahını aldm..
gerekli birsey.muki bilmiyordum ben sizden duudum.drda birsey demedi.goz bolumunden.randevu alip degil.mi.cocuk.dru.bakmiycakBize çocuk doktoru belirgin bi sıkıntı yoksa 1 yaşında götürün dedi de kafam karştı bende 6. Ayda götürülür diye biliyrdmm ozamn bu ay götüreyim bende
İnşallah yaa bende bol bol su veriyorum adanadayz hala çok sıcak çok terliyor su kaybediyor ondanda oldu herhalde bzmki 1 tane gördm sadece geçen gün ist.a geçince bende bi tahlil yaptıracağım peki ilk kendi dokturumamı gitmem gerekiyor bu usg yi kim çekiyoMerhaba dün bununla ilgili oğlumun böbrek usg si çekildi bi tarafta kristalit parçacıklar görüldü,doktor bu atık madde gbi dedi bi ihtimal kum baslangıcıymış aynı zmnda yeniden idrar tahlili yaptrmıştıj geçen hafta onun sonucuna göre tekrar görüşcez oksalat kalsiyum oranına bakıcak.şimdilik suya dvm sonuca göre bi bakarz dedi rahat olun dedi ama ayda 1 takip gerekeblrmiş olmasa daha iyi tabi de insan şükrediyo yine de daha kötüsünden allahım korusun.işim gücüm suyu dayıyorum inş baska bi tedavye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?