- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
ala ala anlamadm ki ben tam ölçüye göre yapıyorum önce suyu koyuyrm hatta sonra mama bayağı kıvamlı 1 daha suluydu benm bu 4. mama hatta 2 sini civilden aldm diğerini migrostan hepsi aynı bi fark yok bence yapılıştan olablr sen nasl yapıyorsn kibenümkininde nemli bi görüntüsü var
hatta acaba bozukmu dedim tarihine baktım
burayada ondan yazdım
ama hazırlsyınca öğle dediğin gibi koyu kıvamlı olmuyo hatta 1 daha kıvamlıydı
bi arkadaşta öyle demiş burdan
seninki niye öle olduki
yada sorun bizdemi
Bızım dr hiç bahsetmedı bize. Bende goturim onumuzdekı ay. Aynı dr mu bakıcak yoksa goz drumu bakıcak.
Göz doktoruna götürceksiniz kızlargerekli birsey.muki bilmiyordum ben sizden duudum.drda birsey demedi.goz bolumunden.randevu alip degil.mi.cocuk.dru.bakmiycak
Ben hiçbir şeyi birbiriyle karıştırmıyorum canım özellikle devam sütlerini hiçbişiye katmıyorum.. Arı mamanın 8 tahıllısını bir de muhallebisini veriyorum ama sade oldğu gibi.. Mamayı zaten yiyor öğünlerde.. Tabi tercih meselesi..
yok canım salatalık gaz yapar ama o kadardan bişey olmaz...
biz herşeyden tattırmaya çalışıyoruz artık..
Neden böyle bir karısıma ihtiyaç duydun canm besleyici olur diye düsünüyorsan zaten her mamanın içeriği bebeklerin alması gerekenler açısından yeterli fazlası bebeğine zarar verir. sindirim sistemini,böbreklerini, karaciğerini herseyini olumsuz ektilersin böyle karısımlar yapmak iyi değil hele ki devam sütlerini birbirine karıstırarak vermek zehir etkisi yapıyor bilgin olsun.@perikanadi teşekkür ederim canım hazırlamya basladm ins sever,
bi de bu hero baby nin 8 tahıllı sütlü meyveli almıştım öğünlerde ek gıdalara karışım olarak içine böyle paket mamalar koysam hepsi bir arada ters etki yapar mı diye düşünüyorum ama bilemedim
Kizlar merhaba nasilsiniz keyifler nasil
Bebislerimizle alakali dgil ama bir sorum olacakti. Bir derdim var bolumune konu acmak istemedim sizlere danisayim dedim.
Kayinvalidemi 1 ay önce kanserden dolayi kaybettik, nur icinde yatsin kendisini gercekten cok severdim.
Ben fransada yasiyorum ve bu hafta sonu hollanda da amcamin oglunun dugunu var. Şöyle söyleyim, bunlar benim en yakin oldugum kuzenlerim. Yine de ben dügüne gelemeycgimi haber ettim, bas sagligina gelen giden oluyor dedim. Esim bana gidebilirsin sorun degil diyor. (Bu arada esimle aramiz su aralar pek iyi degil)
Ama su an kuzenlerim amcam ve yengem baya baya tepki gosteriyorlar.
Kimisi diyor dugune git bisey olmaz, benim bi yanim da diyor kadin vefat edeli sadece bir ay oldu.
Sizin fikrinizi alabilir miyim bu konuda ?
Çocuk nefroloğuna götür bence,o usg ister radyolog baktı nefrolog yorumladı bizde.başta da kendi çocuk doktorum aynı hastanenin nefroloğuna yönlendirdi ztn.başkente götürdüm.aile de kumu taşı olan var mı?şunu anladım ki ilk 2aydan sonra su vermk gerek her ne kdr sdce anne sütü deselerde.İnşallah yaa bende bol bol su veriyorum adanadayz hala çok sıcak çok terliyor su kaybediyor ondanda oldu herhalde bzmki 1 tane gördm sadece geçen gün ist.a geçince bende bi tahlil yaptıracağım peki ilk kendi dokturumamı gitmem gerekiyor bu usg yi kim çekiyo
Tesekkur ederim cevabin icin. Haklisin ikilemde kalmamin sebebi de bu, ölenle ölünmüyor derler ya. Ama bir de şöyle bir detay var, kayinvalidem 16 nisanda vefat etti, dügün de 16 mayis. Yani bilmiyorum bu detay da rahatsiz ediyor beni. Düsünceni dikkate alacagim tekrar tesekkur ederimHayatta düğünde. Ölümde bir gerçek... Zaten girevinizi yapmissiniz.kuzeninizin yaninda olmaniz ölüye saygisuzlik değil bence.. 1 ay kadar zaman geçmiş zaten
ay güldürdün benievet aynen oyleAllah başımızdan eksik etmesin ben esime.dyorum çayımdaki seker gibisin ne.senle.oluyuor ne.sensiz haha:)kıro gibi oldu biraz ama:)
canım ben şahsi fikrimi söyleyeyim gitmezdim çok erken arası tam bir ay dolmuş oluyor bizim ailede yaslar uzun sürüyor belki ondan öyle düşünüyorum, ölenle ölünmüyor tabii ama vefat eden kayınvaliden, en iyi sen bilirsinTesekkur ederim cevabin icin. Haklisin ikilemde kalmamin sebebi de bu, ölenle ölünmüyor derler ya. Ama bir de şöyle bir detay var, kayinvalidem 16 nisanda vefat etti, dügün de 16 mayis. Yani bilmiyorum bu detay da rahatsiz ediyor beni. Düsünceni dikkate alacagim tekrar tesekkur ederim
canım hiç bi korunma yöntemi yüzde yüz değilkiCanım eşim korunuyor zaten onda sıkıntı yokta ben kendim korkuyorum yaa nolur nolmaz diye iyice garantiye almam lazım kendimi
ben götürdüm canımKızlar bebişleri 6. Ayda göz kontrolüne götürdünüzmü?
Ben aslinda kesin kararimi vermistim gitmeyecektim ama kuzenlerim cok tepki gösterdiler, amcam ve yengem de dahil. Esim de git deyince ikileme düstüm karar veremiyorum. Tesekkur ederim fikrini paylastigin icincanım ben şahsi fikrimi söyleyeyim gitmezdim çok erken arası tam bir ay dolmuş oluyor bizim ailede yaslar uzun sürüyor belki ondan öyle düşünüyorum, ölenle ölünmüyor tabii ama vefat eden kayınvaliden, en iyi sen bilirsin
aynı yazam ölçüye göre yapıyorum canımmala ala anlamadm ki ben tam ölçüye göre yapıyorum önce suyu koyuyrm hatta sonra mama bayağı kıvamlı 1 daha suluydu benm bu 4. mama hatta 2 sini civilden aldm diğerini migrostan hepsi aynı bi fark yok bence yapılıştan olablr sen nasl yapıyorsn ki
canım yani devam sütünün içine meyve püresi katsak zararlımı olurNeden böyle bir karısıma ihtiyaç duydun canm besleyici olur diye düsünüyorsan zaten her mamanın içeriği bebeklerin alması gerekenler açısından yeterli fazlası bebeğine zarar verir. sindirim sistemini,böbreklerini, karaciğerini herseyini olumsuz ektilersin böyle karısımlar yapmak iyi değil hele ki devam sütlerini birbirine karıstırarak vermek zehir etkisi yapıyor bilgin olsun.
Bu arada kastettiğim mamaların birbirine karıstırılmaması canm yanlıs anlasılmasın ek gıdalarda olabilir o dediğini yapabilirsin mesela kasık mamasına meyve püresi ekliyorum ben tatlandırmak için.@perikanadi teşekkür ederim canım hazırlamya basladm ins sever,
bi de bu hero baby nin 8 tahıllı sütlü meyveli almıştım öğünlerde ek gıdalara karışım olarak içine böyle paket mamalar koysam hepsi bir arada ters etki yapar mı diye düşünüyorum ama bilemedim
Ben mamaların karıstırılmasından bahsettim o zararlı yoksa meyve,sebre püresini karıstırılması zararlı değil tabiki.canım yani devam sütünün içine meyve püresi katsak zararlımı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?