2014 Kasım Anneleri

ala ala anlamadm ki ben tam ölçüye göre yapıyorum önce suyu koyuyrm hatta sonra mama bayağı kıvamlı 1 daha suluydu benm bu 4. mama hatta 2 sini civilden aldm diğerini migrostan hepsi aynı bi fark yok bence yapılıştan olablr sen nasl yapıyorsn ki

KARIŞTIRMAMAK İYİYMİŞ ZATEN ÖLE DUYDUM ÇÜNKÜ KARIŞTIĞI ZAMAN BİRBİRLERİNİN VİTAMİNİ KIRIYOLARMIŞ DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK TEK TEK VERİLMESİ İYİYMİŞ.

yok canım salatalık gaz yapar ama o kadardan bişey olmaz...
biz herşeyden tattırmaya çalışıyoruz artık..

SLM CANIM NBR NASILSIN GELMİOSUN HERALDE FAZLA NAPIO SENN BEBİŞLER NE KADARLIK OLDULAR BİZİMKİLERDN BÜYÜKTÜNÜZ SİZ DİMİ.HERŞEY YİYOLARDIR ARTIK

Neden böyle bir karısıma ihtiyaç duydun canm besleyici olur diye düsünüyorsan zaten her mamanın içeriği bebeklerin alması gerekenler açısından yeterli fazlası bebeğine zarar verir. sindirim sistemini,böbreklerini, karaciğerini herseyini olumsuz ektilersin böyle karısımlar yapmak iyi değil hele ki devam sütlerini birbirine karıstırarak vermek zehir etkisi yapıyor bilgin olsun.

Kizlar merhaba nasilsiniz keyifler nasil

Bebislerimizle alakali dgil ama bir sorum olacakti. Bir derdim var bolumune konu acmak istemedim sizlere danisayim dedim.

Kayinvalidemi 1 ay önce kanserden dolayi kaybettik, nur icinde yatsin kendisini gercekten cok severdim.
Ben fransada yasiyorum ve bu hafta sonu hollanda da amcamin oglunun dugunu var. Şöyle söyleyim, bunlar benim en yakin oldugum kuzenlerim. Yine de ben dügüne gelemeycgimi haber ettim, bas sagligina gelen giden oluyor dedim. Esim bana gidebilirsin sorun degil diyor. (Bu arada esimle aramiz su aralar pek iyi degil)
Ama su an kuzenlerim amcam ve yengem baya baya tepki gosteriyorlar.
Kimisi diyor dugune git bisey olmaz, benim bi yanim da diyor kadin vefat edeli sadece bir ay oldu.
Sizin fikrinizi alabilir miyim bu konuda ?

Hayatta düğünde. Ölümde bir gerçek... Zaten girevinizi yapmissiniz.kuzeninizin yaninda olmaniz ölüye saygisuzlik değil bence.. 1 ay kadar zaman geçmiş zaten

Çocuk nefroloğuna götür bence,o usg ister radyolog baktı nefrolog yorumladı bizde.başta da kendi çocuk doktorum aynı hastanenin nefroloğuna yönlendirdi ztn.başkente götürdüm.aile de kumu taşı olan var mı?şunu anladım ki ilk 2aydan sonra su vermk gerek her ne kdr sdce anne sütü deselerde.

Hayatta düğünde. Ölümde bir gerçek... Zaten girevinizi yapmissiniz.kuzeninizin yaninda olmaniz ölüye saygisuzlik değil bence.. 1 ay kadar zaman geçmiş zaten
Tesekkur ederim cevabin icin. Haklisin ikilemde kalmamin sebebi de bu, ölenle ölünmüyor derler ya. Ama bir de şöyle bir detay var, kayinvalidem 16 nisanda vefat etti, dügün de 16 mayis. Yani bilmiyorum bu detay da rahatsiz ediyor beni. Düsünceni dikkate alacagim tekrar tesekkur ederim

canım ben şahsi fikrimi söyleyeyim gitmezdim çok erken arası tam bir ay dolmuş oluyor bizim ailede yaslar uzun sürüyor belki ondan öyle düşünüyorum, ölenle ölünmüyor tabii ama vefat eden kayınvaliden, en iyi sen bilirsin

Canım eşim korunuyor zaten onda sıkıntı yokta ben kendim korkuyorum yaa nolur nolmaz diye iyice garantiye almam lazım kendimi
canım hiç bi korunma yöntemi yüzde yüz değilki
hapla bile hamile kalanı biliyorum
bence prezervatif en iyisi..hapı unutma ihtimalin var

Arkadaşlar şu devam sütünü karıştırmayı bende yapıyorum sabah içmediği formül sütünü meyve püresine katıtorum içinde bi Kaşık toz mamalardan koyuyorum Bisküvi niyetine ..normalde aptamil veriyorum bebeğim içmemeye başladı bi kaç değişik mama aldım onlarıma içmedi bende karıştırıp veriyorum biberonda

Ben aslinda kesin kararimi vermistim gitmeyecektim ama kuzenlerim cok tepki gösterdiler, amcam ve yengem de dahil. Esim de git deyince ikileme düstüm karar veremiyorum. Tesekkur ederim fikrini paylastigin icin

aynı yazam ölçüye göre yapıyorum canımm
120cc suya 4ölçek mama
ilginç aynı mama niye farklı kıvamda olurki

canım yani devam sütünün içine meyve püresi katsak zararlımı olur

mms1 canım bence gitme düğün e. çünkü geçerli bir gerekçe var ortada taziye önemli. gönül koyulacak tepki gösterilecek bi durum değil gitmeyecek oluşun ne bileyim sonuçta 1 ay olmuş 40i çıkmadı gitti düğüne demesinler sonra arkadan canım. hem eşin de böyle bi durumda yanında olmanı ister her ne kadr yüzüne söylemese de gibime geliyo

Bu arada kastettiğim mamaların birbirine karıstırılmaması canm yanlıs anlasılmasın ek gıdalarda olabilir o dediğini yapabilirsin mesela kasık mamasına meyve püresi ekliyorum ben tatlandırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…