- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
Canım eşinle otur konuş onun gonlunun kırılmaması lazım gıttıgınde. İçinden gelerek sana gıt dıyosa gıt bence. Ben olsam gıderdım. Yanı "mıllet ne der"e takılma derım ben.Tesekkur ederim cevabin icin. Haklisin ikilemde kalmamin sebebi de bu, ölenle ölünmüyor derler ya. Ama bir de şöyle bir detay var, kayinvalidem 16 nisanda vefat etti, dügün de 16 mayis. Yani bilmiyorum bu detay da rahatsiz ediyor beni. Düsünceni dikkate alacagim tekrar tesekkur ederim
yazını farklı anlamısım ben canım düzelttim o yüzden ek gıdayı kastetmissinbende karışım derken formül mamalari birbirine değil de pirinç unu ile yaptığım elma püresi gibi yada yoğurt ile hipp yulaflı gibi düşünmüştmawakecan canım
demekoylee yok öyle hatalar yapmam canım hassasım da işte tam olarak yukarıdaki gibi düşündüm içerik olarak birbirine uyumlu gıdalar ile beraber kullanılabilecek olan var midir diye
canım hiç bi korunma yöntemi yüzde yüz değilki
hapla bile hamile kalanı biliyorum
bence prezervatif en iyisi..hapı unutma ihtimalin var
Cok gecmiş olsun cnm bu ara hep hasta cocuklar3tane falan bebe bisküvisini islatiyorum yumurta veriyorum mesela arkasindsn onu yutsun diye yeni.basladi diye hepsi birer tatli kasigi kadar suan hasta biraktik ama ek gidyi
canım bence vermelisin daha da geciktirme ben ilk kızımda yaptım bu hatayı ilk altı ay anne sütü yetrerli dedi doktor su bile verme anne sütünden karşılıyor dedi şuan o kadar pişmanımki 2 yaşında su içmiyor yarım bardak anca içiyor gün içinde ve hiç iştah yok kahvaltı yapmaz süt içer öğlen bi yoğurtlu erişteli çorba var tutturdu bi tek onu içiyor akşam biz yemekteyken eğer hoşuna giderse yemek öyle yer yani anlayacağın şimdi vermeye başlamazsan zaten zor kabul ediyorlar ilerde daha da zorlanırsın. dün kv.gildeydik kalabalıktı ev, çorbasını ısıttım yediricem yemedi kalabalıktan etkilendi benimde sinirlerim bozuldu vurdum koluna iki tane yemeyen çocuk zor hemde çok zor , şimdi kardeşinede 4. ayımız bitmeden ek gıdaya başladım Allaha şükür yiyor birinden çektim bundan çekmem inşallah... ayy uzun oldu kusura bakma çok doluyum yemeyen çocuk konusunda
Ayy valla çok sinirim bozuk ya bende bide böyle deneyeyim dedim küçüğü yedirince ablası da heves eder dedim ama yok pek değişen bişey olmadı. inşallah iştaha gelirler bizi daha fazla yipratmadanBen de cok doluyum canım yemek konusunda. Kızım 4 yasında ve cok zor yiyor. Bence bu cocugun yapısına bağlı biz başlamıştık ek gıdaya 4 ayda kızımda. Herseyı yedırırdım şimdi o kadar cok seciyor ki. Peşinde koşuyorum hala ıkı lokma yesın diye
Ben de oğlumda tam tersini deniyorum 6 ay hıcbırsey vermedim bakalım bu nasıl olacak :)
Allah yardımcın olsun bol bol inşirah oku,güzel günlerin olsun inş. Kolay olmasa gerek.walla bu ara mevsim geçişimidr nedir bende de bi iç daralması keyifsizlik oluyo bilmem bı sizlerde de var mıMerhaba herkese ben bahsetmiştim eşimin işinden dolayı anakaradan erzincana geldik biz yaklaşık bir ay oldu duzenimizi kurduk sayılır ama ben hic iyi değilim eşim çok çalışıyor o geldiğinde oğlum uyumuş oluyor zaten bütün gün tek basıma beyazitla uğraşıyorm oğlum tam gaz kusmaya devam ediyor doğduğundan beri anakarada ailem ben hic uzakta bilmediğim bir yerde yaşamanın bu kadar zor olacağına tahmin edemedim iki hafta oldu dışarı çıkmadık bi kere bile ben hic bilmiyorum burayı eşime de yansıtmak istemiyorum bunları ama çok zor durumdayım hapis hayati sanki zaten bütün kış aman beyazit hasta olmasın diye evdeydim simdi güneş var ama biz yine evdeyiz butun gun surekli kusuyo artik kiyafet dayanmiyo bunları anlatacak kimsem yoktu yazmak istedim burası iyi ki var
Çok saol canım insanin birimleriyle konuşmaya ihtiyacı var o kadar bunalmış durumdayım ki birine birşey söylersem yine zora gelemedi diyecekler eşime hic bise diyemiyorum zaten ne yapcam şaşırdım vallaAllah yardımcın olsun bol bol inşirah oku,güzel günlerin olsun inş. Kolay olmasa gerek.walla bu ara mevsim geçişimidr nedir bende de bi iç daralması keyifsizlik oluyo bilmem bı sizlerde de var mı
Haklısın öyle anlar oluyo ki bi başına hissediyosun ama artık çocuklrımz için güçlü olmalıyız bazen öylece bırakiim kendmi yatim boş boş vakit geçiriim sonra oğlumu düşünüp güç toplamya çalışıyorum buara lohusalık nüksetti bende herlde:) oğlunun adı çok güzelÇok saol canım insanin birimleriyle konuşmaya ihtiyacı var o kadar bunalmış durumdayım ki birine birşey söylersem yine zora gelemedi diyecekler eşime hic bise diyemiyorum zaten ne yapcam şaşırdım valla
Teşekkürler aynen lohusayken de boyleydim demekki tam atlatamamisim sanki bu koşturmaya hic bitmiycek gibi geliyor her gün ayni şeyleri yap aynaya en son ne zaman baktım bilmiyorum kendim için hic bisey yapmıyorum bi çocuğun sorumluluğunun sadece anneye yüklenmesi ne kadar dogru zaten dogurana kadar neler çektim doğumdan sonra bi gün yatmadum kimse yardim etmedi dikislerimin acisindan başka hic birey kalmamış hatrimda o günlerdenHaklısın öyle anlar oluyo ki bi başına hissediyosun ama artık çocuklrımz için güçlü olmalıyız bazen öylece bırakiim kendmi yatim boş boş vakit geçiriim sonra oğlumu düşünüp güç toplamya çalışıyorum buara lohusalık nüksetti bende herlde:) oğlunun adı çok güzel
Uzakta olman da fikren geriyodr seni,oraya adapte olmya da çalışıyosun bi yandan.sık dişini rabbim kolaylığını verir inş.o ilkgünler çok buhranlıydım ben de.akşam olmasını istemezdm karanlık fln bunaltıyodu iice.çok acayp bi psikoloji yaşayan bilir bide şuanda bile bebek sohbeti dışında pek kesmiyo beni,herkes ayrı kafada uykusuzluklar fln derken zmnda geçiyo be,çok şükür bu günlere de.Teşekkürler aynen lohusayken de boyleydim demekki tam atlatamamisim sanki bu koşturmaya hic bitmiycek gibi geliyor her gün ayni şeyleri yap aynaya en son ne zaman baktım bilmiyorum kendim için hic bisey yapmıyorum bi çocuğun sorumluluğunun sadece anneye yüklenmesi ne kadar dogru zaten dogurana kadar neler çektim doğumdan sonra bi gün yatmadum kimse yardim etmedi dikislerimin acisindan başka hic birey kalmamış hatrimda o günlerden
Yemek saatlerini yemek masamızı benimsesin istiyorum ben de daha ufaklar sanırım.. Bakalım bi karar vereyim ne zor ya denemeden anlamıyorsun
Kızlar bebişleri 6. Ayda göz kontrolüne götürdünüzmü?
Allah yardimci olsun hic bilmediğin şehirde tek başınasin zor bi süreç hatırladığım kadarıyla geçici gitmistiniz.benim eşimde Erzincanlı geçen yaz gitmiştik küçük güzel bi yerdi arada oğlunu alıp çıksan dışarıMerhaba herkese ben bahsetmiştim eşimin işinden dolayı anakaradan erzincana geldik biz yaklaşık bir ay oldu duzenimizi kurduk sayılır ama ben hic iyi değilim eşim çok çalışıyor o geldiğinde oğlum uyumuş oluyor zaten bütün gün tek basıma beyazitla uğraşıyorm oğlum tam gaz kusmaya devam ediyor doğduğundan beri anakarada ailem ben hic uzakta bilmediğim bir yerde yaşamanın bu kadar zor olacağına tahmin edemedim iki hafta oldu dışarı çıkmadık bi kere bile ben hic bilmiyorum burayı eşime de yansıtmak istemiyorum bunları ama çok zor durumdayım hapis hayati sanki zaten bütün kış aman beyazit hasta olmasın diye evdeydim simdi güneş var ama biz yine evdeyiz butun gun surekli kusuyo artik kiyafet dayanmiyo bunları anlatacak kimsem yoktu yazmak istedim burası iyi ki var
Gerçekten seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bi durum bende yaşıyorum o duyguları Allah yardımcımız olsun..Merhaba herkese ben bahsetmiştim eşimin işinden dolayı anakaradan erzincana geldik biz yaklaşık bir ay oldu duzenimizi kurduk sayılır ama ben hic iyi değilim eşim çok çalışıyor o geldiğinde oğlum uyumuş oluyor zaten bütün gün tek basıma beyazitla uğraşıyorm oğlum tam gaz kusmaya devam ediyor doğduğundan beri anakarada ailem ben hic uzakta bilmediğim bir yerde yaşamanın bu kadar zor olacağına tahmin edemedim iki hafta oldu dışarı çıkmadık bi kere bile ben hic bilmiyorum burayı eşime de yansıtmak istemiyorum bunları ama çok zor durumdayım hapis hayati sanki zaten bütün kış aman beyazit hasta olmasın diye evdeydim simdi güneş var ama biz yine evdeyiz butun gun surekli kusuyo artik kiyafet dayanmiyo bunları anlatacak kimsem yoktu yazmak istedim burası iyi ki var
nereye goturuluyor ben duymadim goturmedim deben götürdüm canım
rutin yapılması gerekiyomuş
bişey çıkmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?