2014 Kasım Anneleri

bende karışım derken formül mamalari birbirine değil de pirinç unu ile yaptığım elma püresi gibi yada yoğurt ile hipp yulaflı gibi düşünmüştm awakecan canım

demekoylee yok öyle hatalar yapmam canım hassasım da işte tam olarak yukarıdaki gibi düşündüm içerik olarak birbirine uyumlu gıdalar ile beraber kullanılabilecek olan var midir diye

Canım eşinle otur konuş onun gonlunun kırılmaması lazım gıttıgınde. İçinden gelerek sana gıt dıyosa gıt bence. Ben olsam gıderdım. Yanı "mıllet ne der"e takılma derım ben.

yazını farklı anlamısım ben canım düzelttim o yüzden ek gıdayı kastetmissin

Merhaba herkese ben bahsetmiştim eşimin işinden dolayı anakaradan erzincana geldik biz yaklaşık bir ay oldu duzenimizi kurduk sayılır ama ben hic iyi değilim eşim çok çalışıyor o geldiğinde oğlum uyumuş oluyor zaten bütün gün tek basıma beyazitla uğraşıyorm oğlum tam gaz kusmaya devam ediyor doğduğundan beri anakarada ailem ben hic uzakta bilmediğim bir yerde yaşamanın bu kadar zor olacağına tahmin edemedim iki hafta oldu dışarı çıkmadık bi kere bile ben hic bilmiyorum burayı eşime de yansıtmak istemiyorum bunları ama çok zor durumdayım hapis hayati sanki zaten bütün kış aman beyazit hasta olmasın diye evdeydim simdi güneş var ama biz yine evdeyiz butun gun surekli kusuyo artik kiyafet dayanmiyo bunları anlatacak kimsem yoktu yazmak istedim burası iyi ki var

Ben de cok doluyum canım yemek konusunda. Kızım 4 yasında ve cok zor yiyor. Bence bu cocugun yapısına bağlı biz başlamıştık ek gıdaya 4 ayda kızımda. Herseyı yedırırdım şimdi o kadar cok seciyor ki. Peşinde koşuyorum hala ıkı lokma yesın diye

Ben de oğlumda tam tersini deniyorum 6 ay hıcbırsey vermedim bakalım bu nasıl olacak :)

Ayy valla çok sinirim bozuk ya bende bide böyle deneyeyim dedim küçüğü yedirince ablası da heves eder dedim ama yok pek değişen bişey olmadı. inşallah iştaha gelirler bizi daha fazla yipratmadan

Kılarr zor uyuyan yavruşumu ıkı saattebir balkona çıkartıyorum guneşte öyle güzel mayışıyokı o sersemlikle hem emıyo hemde uyuyo. Bugun bunu buldum. Zor uyudugunda bunu denıcem gunduz. Tavsıye ederım :))

Allah yardımcın olsun bol bol inşirah oku,güzel günlerin olsun inş. Kolay olmasa gerek.walla bu ara mevsim geçişimidr nedir bende de bi iç daralması keyifsizlik oluyo bilmem bı sizlerde de var mı

Allah yardımcın olsun bol bol inşirah oku,güzel günlerin olsun inş. Kolay olmasa gerek.walla bu ara mevsim geçişimidr nedir bende de bi iç daralması keyifsizlik oluyo bilmem bı sizlerde de var mı
Çok saol canım insanin birimleriyle konuşmaya ihtiyacı var o kadar bunalmış durumdayım ki birine birşey söylersem yine zora gelemedi diyecekler eşime hic bise diyemiyorum zaten ne yapcam şaşırdım valla

Çok saol canım insanin birimleriyle konuşmaya ihtiyacı var o kadar bunalmış durumdayım ki birine birşey söylersem yine zora gelemedi diyecekler eşime hic bise diyemiyorum zaten ne yapcam şaşırdım valla
Haklısın öyle anlar oluyo ki bi başına hissediyosun ama artık çocuklrımz için güçlü olmalıyız bazen öylece bırakiim kendmi yatim boş boş vakit geçiriim sonra oğlumu düşünüp güç toplamya çalışıyorum buara lohusalık nüksetti bende herlde:) oğlunun adı çok güzel

Buarada çok daralmştım birz çıkayım dedim oğlumla dönerken a101 e baktım dik duruş korsesi buldum:) doğumdan sonra tipim kaydı resmen eğil kalk kucağa al,çok başarılıymış taktım öyle oturuyorum şuanda:)

Teşekkürler aynen lohusayken de boyleydim demekki tam atlatamamisim sanki bu koşturmaya hic bitmiycek gibi geliyor her gün ayni şeyleri yap aynaya en son ne zaman baktım bilmiyorum kendim için hic bisey yapmıyorum bi çocuğun sorumluluğunun sadece anneye yüklenmesi ne kadar dogru zaten dogurana kadar neler çektim doğumdan sonra bi gün yatmadum kimse yardim etmedi dikislerimin acisindan başka hic birey kalmamış hatrimda o günlerden

Uzakta olman da fikren geriyodr seni,oraya adapte olmya da çalışıyosun bi yandan.sık dişini rabbim kolaylığını verir inş.o ilkgünler çok buhranlıydım ben de.akşam olmasını istemezdm karanlık fln bunaltıyodu iice.çok acayp bi psikoloji yaşayan bilir bide şuanda bile bebek sohbeti dışında pek kesmiyo beni,herkes ayrı kafada uykusuzluklar fln derken zmnda geçiyo be,çok şükür bu günlere de.

Allah yardimci olsun hic bilmediğin şehirde tek başınasin zor bi süreç hatırladığım kadarıyla geçici gitmistiniz.benim eşimde Erzincanlı geçen yaz gitmiştik küçük güzel bi yerdi arada oğlunu alıp çıksan dışarı

Gerçekten seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bi durum bende yaşıyorum o duyguları Allah yardımcımız olsun..

Slm kizlar bin sukur oglum normale dondu emmeye basladi ne kadar stres yapydm bi bilsenz simdi daha iyi anlyrm emziremyn anneleri sunu yaptm israrci olmdm ama peste etmdm sagdm herseyine kattm ayrca burnunu temizldm ondn rahattladi kuzucm xclear burun spreyi kullnyrm
ayrca goze gelck olursak oglum agladgnda capaklanyrdu nedeni bazi bebeklerin goz kenarlari delik veya cukur olurms gozyasi orda birikip capaga sebep olurms bi damlasi onu arada kullnyrm capak olmyr gittk yani dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…