2014 Kasım Anneleri

Kızlar çok rahatladım bugün kızımı aylık kontrolüne götürdük ben söylemeden doktor kanına bir bakalım değerleri normalse demir ilacını bırakacağız dedi ve sonuçlar normal çıktı eve geldiğimde ilk iş ilacı çöpe atmak oldu :)

Canım bu durumda olan tek kişi sen değilsîn üzülme üzülüncek birşey değişşmiyor.ben de aynı durumdayım malesef hiç kimseyi tanımıyorum yaşadığım şehirde. Eylül'de işe başlicam o zaman bikaç kişiyle tanışırım görüşürüm inşallah ailemin yanında olmayı çok isterdim bebeğim büyürken ama ne yapalım senin çalışma durumun var mı o zaman sıkılmasın belki

Ii aksmlar kizlar bi arkadasimiz yazmisti gogsum sisti ameliyat oldum die sut fazla olursa sagmadigimiz zaman mi sisiyo ameliyat durumuna kadar goturuyo mu benmi yanlis anladm cok korkuyrm da lutfn yazsin o arkdqs hatta k.v ve esi biberona alistrms die cocuk artk emmemis demisti

Canım sen ankaradamısın?

Oğlumu bırakacak kimsem yok canım burada kimseyi tanımıyorum annemin de gelme ihtimali yok oglumla basbasayiz yani

Yok canm ailemizde kum döken hiç olmadı inşallah normal birşeydir ya internete araştırdm biraz normal diyenlerde var ama içimiz rahat etsin inşallah normaldir ya

ahh ahh canm seni çok iyi anlıyorum o hapis gibi hayatı bende yaşıyorum malesef koca istanbulda tek başımızayız bizde hiç kimsemiz yok ne aile ne akraba ama alışıyor insan bir süre sonra biraz sabır herşey yoluna girince havalarda düzelince keşfetmek için şehri çıkarsınz bol bol inşallah

Gunaydinlaar..
Bugun cok yakin arkadasim dogum yapacak benim hastanemde aksamda insallah bebis gormeye gidecegiz kizimla.. Kizim da abla olurmus :) daha dün miniciklerdi.. Hatta besigine bakip hayal ederdim kizim nasil olacak kimr benzeyecek diye.. Hey gidi gunler heyyy...

Hmm bizde medicalparka gidyrzda bi kafma göre doktor bulamadm ya pofff orasıda uzak
Medicalparka aciline bir kaç defa gittim ama evet bende hiç memnun kalmadım, aslında doktorumuz Koruda Aydın beydi çok çok memnundum o polikliniği bıraktı sadece yenidoğan yoğum bakıma bakıyor, o bize Didem hanımı önermişti ii ama Dİdem hanımda enazından sorduğum sorulara ayrıntılı sakin sakin cvp veriyor, birde artık iki ayda bir gelin kontrole dedi, bundan sonra kilo alımları büyümeleri yavaşlayacak her ay gelmenize gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…