Canım bu durumda olan tek kişi sen değilsîn üzülme üzülüncek birşey değişşmiyor.ben de aynı durumdayım malesef hiç kimseyi tanımıyorum yaşadığım şehirde. Eylül'de işe başlicam o zaman bikaç kişiyle tanışırım görüşürüm inşallah ailemin yanında olmayı çok isterdim bebeğim büyürken ama ne yapalımMerhaba herkese ben bahsetmiştim eşimin işinden dolayı anakaradan erzincana geldik biz yaklaşık bir ay oldu duzenimizi kurduk sayılır ama ben hic iyi değilim eşim çok çalışıyor o geldiğinde oğlum uyumuş oluyor zaten bütün gün tek basıma beyazitla uğraşıyorm oğlum tam gaz kusmaya devam ediyor doğduğundan beri anakarada ailem ben hic uzakta bilmediğim bir yerde yaşamanın bu kadar zor olacağına tahmin edemedim iki hafta oldu dışarı çıkmadık bi kere bile ben hic bilmiyorum burayı eşime de yansıtmak istemiyorum bunları ama çok zor durumdayım hapis hayati sanki zaten bütün kış aman beyazit hasta olmasın diye evdeydim simdi güneş var ama biz yine evdeyiz butun gun surekli kusuyo artik kiyafet dayanmiyo bunları anlatacak kimsem yoktu yazmak istedim burası iyi ki var
Canım sen ankaradamısın?Kızlar çok rahatladım bugün kızımı aylık kontrolüne götürdük ben söylemeden doktor kanına bir bakalım değerleri normalse demir ilacını bırakacağız dedi ve sonuçlar normal çıktı eve geldiğimde ilk iş ilacı çöpe atmak oldu :)
Amin canım hepimizinGerçekten seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bi durum bende yaşıyorum o duyguları Allah yardımcımız olsun..
Oğlumu bırakacak kimsem yok canım burada kimseyi tanımıyorum annemin de gelme ihtimali yok oglumla basbasayiz yaniCanım bu durumda olan tek kişi sen değilsîn üzülme üzülüncek birşey değişşmiyor.ben de aynı durumdayım malesef hiç kimseyi tanımıyorum yaşadığım şehirde. Eylül'de işe başlicam o zaman bikaç kişiyle tanışırım görüşürüm inşallah ailemin yanında olmayı çok isterdim bebeğim büyürken ama ne yapalımsenin çalışma durumun var mı o zaman sıkılmasın belki
Evet canım AnkaradayımCanım sen ankaradamısın?
Nereye götürüyosunuz canım doktoraEvet canım Ankaradayım
Sincan Koruda Didem hanım var ona götürüyorumNereye götürüyosunuz canım doktora
Hmm bizde medicalparka gidyrzda bi kafma göre doktor bulamadm ya pofffSincan Koruda Didem hanım var ona götürüyorum
Adasimm ıstanbul a gellHmm bizde medicalparka gidyrzda bi kafma göre doktor bulamadm ya poffforasıda uzak
Yok canm ailemizde kum döken hiç olmadı inşallah normal birşeydir ya internete araştırdm biraz normal diyenlerde var ama içimiz rahat etsin inşallah normaldir yaÇocuk nefroloğuna götür bence,o usg ister radyolog baktı nefrolog yorumladı bizde.başta da kendi çocuk doktorum aynı hastanenin nefroloğuna yönlendirdi ztn.başkente götürdüm.aile de kumu taşı olan var mı?şunu anladım ki ilk 2aydan sonra su vermk gerek her ne kdr sdce anne sütü deselerde.
hiç anlamadım valla...aynı yazam ölçüye göre yapıyorum canımm
120cc suya 4ölçek mama
ilginç aynı mama niye farklı kıvamda olurki
ahh ahh canm seni çok iyi anlıyorum o hapis gibi hayatı bende yaşıyorum malesef koca istanbulda tek başımızayız bizde hiç kimsemiz yok ne aile ne akraba ama alışıyor insan bir süre sonra biraz sabır herşey yoluna girince havalarda düzelince keşfetmek için şehri çıkarsınz bol bol inşallahMerhaba herkese ben bahsetmiştim eşimin işinden dolayı anakaradan erzincana geldik biz yaklaşık bir ay oldu duzenimizi kurduk sayılır ama ben hic iyi değilim eşim çok çalışıyor o geldiğinde oğlum uyumuş oluyor zaten bütün gün tek basıma beyazitla uğraşıyorm oğlum tam gaz kusmaya devam ediyor doğduğundan beri anakarada ailem ben hic uzakta bilmediğim bir yerde yaşamanın bu kadar zor olacağına tahmin edemedim iki hafta oldu dışarı çıkmadık bi kere bile ben hic bilmiyorum burayı eşime de yansıtmak istemiyorum bunları ama çok zor durumdayım hapis hayati sanki zaten bütün kış aman beyazit hasta olmasın diye evdeydim simdi güneş var ama biz yine evdeyiz butun gun surekli kusuyo artik kiyafet dayanmiyo bunları anlatacak kimsem yoktu yazmak istedim burası iyi ki var
göz doktoruna canımmnereye goturuluyor ben duymadim goturmedim de
Medicalparka aciline bir kaç defa gittim ama evet bende hiç memnun kalmadım, aslında doktorumuz Koruda Aydın beydi çok çok memnundum o polikliniği bıraktı sadece yenidoğan yoğum bakıma bakıyor, o bize Didem hanımı önermişti ii ama Dİdem hanımda enazından sorduğum sorulara ayrıntılı sakin sakin cvp veriyor, birde artık iki ayda bir gelin kontrole dedi, bundan sonra kilo alımları büyümeleri yavaşlayacak her ay gelmenize gerek yok dedi.Hmm bizde medicalparka gidyrzda bi kafma göre doktor bulamadm ya poffforasıda uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?