2014 Kasım Anneleri

Gunaydn kizlarrr biz kahvaltimizi yaptik uyuyorz:)5de uyaniyo beni bbitiriyo resmn neyseki ciglik atyo babasi geliyo 10dk bile yetiyo bakmasi uyuyamiyrmki adamn herseyine karsyrm oyle tutma soyle yap boyle durur emgini ver:)))yakinda 10dkbile gelmyeck

Gunydi arkadaslar
Bu atak haftasi oglum cok fena ya mahvetti bizi
Annem baktigi icin oZelikllede onu
Bnmde yuregim aciyor agliyor surekli
CaresiZz ve beni anne olarak kaale almiyor bu cok canimk sikiyor
Yuzume bile bakmiyor
Gormuyorki cocuk beni hic
Sanirim annemi annesi sanacak
Bu cok aciii
Ne zor halimiz ya
Calismayincada olmuyor okadar emek verip okumusuz
İyide kazaniyrm nasil birakayim isimi
Ne biliyim ya yavrularimiz saglikli olsunlarda

Onun saclarini yesinler yakisikli

Canim ben buna bakmistim sanki. Ama bunun kullanim yaşı ileride sanki. Bizimkiler icin olmaz ssanki.emin degilim ama sen genede ona bi bak.

Ne bilim canım kemeri var arkaası var diğer mama sandalyelerinde ne özellik var ki aynısı sanki

Sorma cnm zaman ne cabuk gecti
Yarim yasinda oldular bile :)
Bende bakinca yuzune oyle dusunuyrm
Karnimi sever bu yuzu gormek icin can atardim
yuce rabbimin mucizesi
allah rksiklerini gostermrsin

Bugun doktora goturcem oglumu
Bakalim kilo alip uzadimi
Biliosunuz biberon almiyor kasikla iciyor sutu onunda yarisi dokuluyor
Bnm sutumde azaldi
İstahsiz pek
Gecen ay 400 gr almisti
Bakalim simdi gelisimi nasil olacak
Doktora soracaklarimi simdiden unuttum iyimi :)

Günaydın arkadaşlar....
Bugün uykusuzluktan sersem gibiiyim... Oğlumun düzeni çok güzeldi akşam en geç 7 gibi yatardı.. İki akşamdır 9 u buluyor uyuması dün de zaten acaip bi ağlama nöbetleri vardı bir türlü anlamadım.. Uyutuyorum bırakıyorum odadan çıkmadan basbas bağırıyor.. Ayaklarını tekmeler gibi yapıp ağlamaya başlıyor sonra birden susuyor sonra yine aynı... Anlamadım gitti ya ne oldu kuzuma.. Sabaha kadar böyleydik.. 5,30 da uyandı sonra 6 gibi salla salla artık ben de o ayağımda yatağa uzanmışım öyle 7 ye kadar uyumuşuz... Gaz mıydı başka bir sorunumu var anlamadım çok üzüldüm moralim hemen bozuluyor eşim de bana kızıyor çocuktur olacak hep gülecek mi ne diye moralini bozuyorsun diyor ama işte anlamadığım zaman oğlumun derdinden çok üzülüyorum..

Cnm benmkise oyle en gec sekizde yatardi yok uyumuyor daha
Esler anlamaz halimizden
Biz oyle caresiz yavrumuz aglarken mahvoluyorz
Gecer cnm ya sabredicez sanirimbuyuyor atak geciriyor

Günaydın herkesee. Hasta miniklere acil şifa, ataklı bebelere sakinlik, yemeyen bebelere bol iştah, uykusuz annelere bebeye karşı bol ilgili bir baba(analar uyusun azıcık) diliyorum. Haricinde sıkıntısı olanların da sıkıntıları hemen geçsin gitsin. Cumanız ve kandiliniz mübarek olsun. Sevgi ve barış dolu bi dünya dileklerimle :)

(ay noldu bana sabah sabah hem de işe geç kalmışken )

Cnm benmkise oyle en gec sekizde yatardi yok uyumuyor daha
Esler anlamaz halimizden
Biz oyle caresiz yavrumuz aglarken mahvoluyorz
Gecer cnm ya sabredicez sanirimbuyuyor atak geciriyor

Bilmiyorum ki canım inşallah çabuk geçer.. Sanki zayıfladı gibi geliyor bana bezi bağlarken bez bollaştı sanki

ayy lili seninkidemi biberon almıoo yaa çok büyük zorluk bu ya bende aldıramadımm..
kaşık mamaları yiyoruzz..
çok zorlandık başalrda yaa..
artık sütte tam doyurmuyor..
emiyor 1 saate acıkıyor anşamadm bende..
doktora soracaklarına kağıda yaz eline ver o okusun cevaplasın en iyisi bu..

canım atak haftası olabilirmi..yaklaşık 3 hafta önce bizde öyleydik..1 hafta mahvetmişti beni,

lilipit canım iyiyiz ck şükür mama 4.aydan sonra bize yaradı 5.aylar da ek gıdaya başlangıç yapınca sanki daha bi toparladı kendini paşam
ama fazla hareketli hala yoruyor kendi de yoruluyo ama pes etmiyo yine de kıpır kıpır
sen nasılsınn tosunck napıyoo nasıl ?

aminnnnnn canımmm aminnnnnnnn...

Oglum mama sandayesine koydugumu herseyi yere atiyor bende alip veriyrm tekrar atiyor
Bu cocugun beyin gelisimi icin onemliymis biyerde okumustum
Sakin kizmayin ve sabirla alip geri verin olurmu annisler :)

aynen bizimkide böyle yapıyor..
birde attığı şeye bakıyor nerede diyee

Valla canım Mustafadan 9-10 gün büyük sadece.. Atak haftasını geçmiş olmamız gerekiyor 23. haftaysa... Ya da bizimki geç geliyor atak haftalarına ne bileyim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…