2014 Kasım Anneleri

ya eğer bakıosa hiç karışma bence..
böyle yaparak adamda soğur zaten beğenmiyor yaptığımı der..
aahh keşke benim eşimde gelip bakşa hiç umru değil yani

Valla canım Mustafadan 9-10 gün büyük sadece.. Atak haftasını geçmiş olmamız gerekiyor 23. haftaysa... Ya da bizimki geç geliyor atak haftalarına ne bileyim : )

canım bebeklerde atak haftaları 1 hafta erken 1 hafta geç oalbilirmiş doğum haftasona göre falan değişiyormuş..
amann yaa offf atak matak bir şekilde geçiyor..
diş sıkıntısı var daha önümüzde

canım şimdi daha bilemiyorlar anne baba varlığını...9. aydan sonra bizi hiç bıraknayacaklarmış bıkacakmışız başkasına gitsede ben biraz dinlensem diyecekmişiz..
ertafımdaki insanlar hep böyle diyor..
valla keyfine çalışmıyoruzki canım bebeklerimizin geleceği içinde çalışmak zorundayız

Herkesin kandili mübarek olsun..buara aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım geceleri uyumuyo ayağımda sallıyorum yatağına koyar koymaz gözler faltaşı gbi,gündüz de 10 dk uyuyo bu gece ilk defa kulağıyla oynadığını gördm ağladı da.diş sanırım.başta elleri uyutmuyodu şimdi ayaklara taktı ağzına götrmek için uyanıyo resmen bacaklarını sıyırıyo eşofmandan.

ben sırf bu yüzden patikli pantolon giydiriyorum yatarken..
yoksa ayaklarını hiç bıramıyor..

SLM CANIM NBR NASILSIN GELMİOSUN HERALDE FAZLA NAPIO SENN BEBİŞLER NE KADARLIK OLDULAR BİZİMKİLERDN BÜYÜKTÜNÜZ SİZ DİMİ.HERŞEY YİYOLARDIR ARTIK

selam canım giremiyorum valla frsat olmuyo kızlardan 6 ekim doğumluyuz işte 7 ayı doldurduk..
herşeyden veremiyoruz tabi daha çünkü erken doğdularya 5.5 aylık gibiyiz..
çok hareketlendiler zaptetmekte çok zorlanıyoruz valla..sen nasılsın cnaım bebişin nasıl?

Gunaydn arkadaslar haYrlı kandiller herkeze. Ya kızım ıkı gundur 5 te uyanıyo zaten 10 11 gbı uyuyo akşam. ne guzel 7-8gbı uyanıyodu. 5 te uyandı 7 de anca uyuttum yarım saat uyudu hala cin gibi. Bırde sabah yemyeşil kaka yaptıya. Dun muhallebı vermıştım biraz ondanmı yada üşüttümü acabaya.

canım üşütmüş olabilir..
ya benim oğlumda 7-7:30 araso kalkardı 1 haftadır 6 dedimi gözlerini açıyorr..
sanada hayırlı kandiller canım

canım üşütmüş olabilir..
ya benim oğlumda 7-7:30 araso kalkardı 1 haftadır 6 dedimi gözlerini açıyorr..
sanada hayırlı kandiller canım
Sagol canım. Salı günü üşütmüş olabilir. Cok terlemştı araba bozulmuştu battanıyesıne sardm cıkardm dışarı arabadan ama serındı yınede. Kacgundur evdeyz cunku arada guneşe balkona cıkartıyorum. Resmen kopkoyu yeşıldı kakası.

Ya kızım bir haftadr hıııı dıye nefesını gerı çekıyo gülüyo. korkuyorum kontrol edemıcek nefesını dıye. onun yaptıgı gbı ben yapıyorum bogazm kuruyo öksürmeye başlıyırum.

Ay ne güzel yaa bizim ki koruyucu olarak devam dedi

Canım bi ara benim ki de öyle yapıyodu ben de anlamamıştım sonra kendiliğinden Bıraktı sesi mi hoşuna gidiyo du bir şey rahatsız mı ediyordu anlamamıştım

Bende tek kendimi zannederdim ÇOĞU kişi aynı dertten muzdarip Allah yardımcımız olsun

Canım sıkıntıları hiç bitmiyor Gazından olmuştur belki

Muhallebi sanmıyorum canım ama üşütmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…