Gunaydn kizlarrr biz kahvaltimizi yaptik uyuyorz:)5de uyaniyo beni bbitiriyo resmn neyseki ciglik atyo babasi geliyo 10dk bile yetiyo bakmasi uyuyamiyrmki adamn herseyine karsyrm oyle tutma soyle yap boyle durur emgini ver:)))yakinda 10dkbile gelmyeck
Valla canım Mustafadan 9-10 gün büyük sadece.. Atak haftasını geçmiş olmamız gerekiyor 23. haftaysa... Ya da bizimki geç geliyor atak haftalarına ne bileyim : )
canım bebeklerde atak haftaları 1 hafta erken 1 hafta geç oalbilirmiş doğum haftasona göre falan değişiyormuş..
amann yaa offf atak matak bir şekilde geçiyor..
diş sıkıntısı var daha önümüzde
Gunydi arkadaslar
Bu atak haftasi oglum cok fena ya mahvetti bizi
Annem baktigi icin oZelikllede onu
Bnmde yuregim aciyor agliyor surekli
CaresiZz ve beni anne olarak kaale almiyor bu cok canimk sikiyor
Yuzume bile bakmiyor
Gormuyorki cocuk beni hic
Sanirim annemi annesi sanacak
Bu cok aciii
Ne zor halimiz ya
Calismayincada olmuyor okadar emek verip okumusuz
İyide kazaniyrm nasil birakayim isimi
Ne biliyim ya yavrularimiz saglikli olsunlarda
Günaydın herkeseKandilimiz ve cumamız mübarek olsun.
Herkesin kandili mübarek olsun..buara aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım geceleri uyumuyo ayağımda sallıyorum yatağına koyar koymaz gözler faltaşı gbi,gündüz de 10 dk uyuyo bu gece ilk defa kulağıyla oynadığını gördm ağladı da.diş sanırım.başta elleri uyutmuyodu şimdi ayaklara taktı ağzına götrmek için uyanıyo resmen bacaklarını sıyırıyo eşofmandan.
SLM CANIM NBR NASILSIN GELMİOSUN HERALDE FAZLA NAPIO SENN BEBİŞLER NE KADARLIK OLDULAR BİZİMKİLERDN BÜYÜKTÜNÜZ SİZ DİMİ.HERŞEY YİYOLARDIR ARTIK
Gunaydn arkadaslar haYrlı kandiller herkeze. Ya kızım ıkı gundur 5 te uyanıyo zaten 10 11 gbı uyuyo akşam. ne guzel 7-8gbı uyanıyodu. 5 te uyandı 7 de anca uyuttum yarım saat uyudu hala cin gibi. Bırde sabah yemyeşil kaka yaptıya. Dun muhallebı vermıştım biraz ondanmı yada üşüttümü acabaya.
Sagol canım. Salı günü üşütmüş olabilir. Cok terlemştı araba bozulmuştu battanıyesıne sardm cıkardm dışarı arabadan ama serındı yınede. Kacgundur evdeyz cunku arada guneşe balkona cıkartıyorum. Resmen kopkoyu yeşıldı kakası.canım üşütmüş olabilir..
ya benim oğlumda 7-7:30 araso kalkardı 1 haftadır 6 dedimi gözlerini açıyorr..
sanada hayırlı kandiller canım
Ay ne güzel yaa bizim ki koruyucu olarak devam dediKızlar çok rahatladım bugün kızımı aylık kontrolüne götürdük ben söylemeden doktor kanına bir bakalım değerleri normalse demir ilacını bırakacağız dedi ve sonuçlar normal çıktı eve geldiğimde ilk iş ilacı çöpe atmak oldu :)
Canım bi ara benim ki de öyle yapıyodu ben de anlamamıştım sonra kendiliğinden Bıraktı sesi mi hoşuna gidiyo du bir şey rahatsız mı ediyordu anlamamıştımYa kızım bir haftadr hıııı dıye nefesını gerı çekıyo gülüyo. korkuyorum kontrol edemıcek nefesını dıye. onun yaptıgı gbı ben yapıyorum bogazm kuruyo öksürmeye başlıyırum.
Süpersin canım ben hala cesaret edemiyorum:)Kızımı ilk tek yıkamam başarıyla sonuçlandı ebeveyn banyosunun önünde yatak odasında yıkadm. Halı biraz ıslandı ama cok şükür kazasz belasız yıkadm kuzumu.
Bende tek kendimi zannederdim ÇOĞU kişi aynı dertten muzdarip Allah yardımcımız olsunahh ahh canm seni çok iyi anlıyorum o hapis gibi hayatı bende yaşıyorum malesef koca istanbulda tek başımızayız bizde hiç kimsemiz yok ne aile ne akraba ama alışıyor insan bir süre sonra biraz sabır herşey yoluna girince havalarda düzelince keşfetmek için şehri çıkarsınz bol bol inşallah
Canım sıkıntıları hiç bitmiyor Gazından olmuştur belkiGünaydın arkadaşlar....
Bugün uykusuzluktan sersem gibiiyim... Oğlumun düzeni çok güzeldi akşam en geç 7 gibi yatardı.. İki akşamdır 9 u buluyor uyuması dün de zaten acaip bi ağlama nöbetleri vardı bir türlü anlamadım.. Uyutuyorum bırakıyorum odadan çıkmadan basbas bağırıyor.. Ayaklarını tekmeler gibi yapıp ağlamaya başlıyor sonra birden susuyor sonra yine aynı... Anlamadım gitti ya ne oldu kuzuma.. Sabaha kadar böyleydik.. 5,30 da uyandı sonra 6 gibi salla salla artık ben de o ayağımda yatağa uzanmışım öyle 7 ye kadar uyumuşuz... Gaz mıydı başka bir sorunumu var anlamadım çok üzüldüm moralim hemen bozuluyor eşim de bana kızıyor çocuktur olacak hep gülecek mi ne diye moralini bozuyorsun diyor ama işte anlamadığım zaman oğlumun derdinden çok üzülüyorum..
Muhallebi sanmıyorum canım ama üşütmüş olabilirGunaydn arkadaslar haYrlı kandiller herkeze. Ya kızım ıkı gundur 5 te uyanıyo zaten 10 11 gbı uyuyo akşam. ne guzel 7-8gbı uyanıyodu. 5 te uyandı 7 de anca uyuttum yarım saat uyudu hala cin gibi. Bırde sabah yemyeşil kaka yaptıya. Dun muhallebı vermıştım biraz ondanmı yada üşüttümü acabaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?