Senin bebegindemi kum çıktı geçmişe bakamadim benimkinde de varYok canm ailemizde kum döken hiç olmadı inşallah normal birşeydir ya internete araştırdm biraz normal diyenlerde var ama içimiz rahat etsin inşallah normaldir ya
selam canımgiremiyorum valla frsat olmuyo kızlardan 6 ekim doğumluyuz işte 7 ayı doldurduk..
herşeyden veremiyoruz tabi daha çünkü erken doğdularya 5.5 aylık gibiyiz..
çok hareketlendiler zaptetmekte çok zorlanıyoruz valla..sen nasılsın cnaım bebişin nasıl?
Sagol canım. Salı günü üşütmüş olabilir. Cok terlemştı araba bozulmuştu battanıyesıne sardm cıkardm dışarı arabadan ama serındı yınede. Kacgundur evdeyz cunku arada guneşe balkona cıkartıyorum. Resmen kopkoyu yeşıldı kakası.
Sagol canım. Olabilir evde tek katla duruyo ınce corap gıydırıyodum. İkiye cıkardm. Bırde ıncecık yelek gıydrdım. Düzelir inş.uyku dusenı herseyı degıştı bır günde. Emerken hep gogsunı ısırıyo cok az emıyo. Şu dönemıde bir atlatsak sıkıntısız inşCANIM YEŞİL YAPIOSA ÜŞÜTTÜĞÜNDENDİR AYAKLARINI SICAK TUT KARNINA SICAK ŞEYLER FALAN KOY DÜZELİR İNŞ.
Gunydi arkadaslar
Bu atak haftasi oglum cok fena ya mahvetti bizi
Annem baktigi icin oZelikllede onu
Bnmde yuregim aciyor agliyor surekli
CaresiZz ve beni anne olarak kaale almiyor bu cok canimk sikiyor
Yuzume bile bakmiyor
Gormuyorki cocuk beni hic
Sanirim annemi annesi sanacak
Bu cok aciii
Ne zor halimiz ya
Calismayincada olmuyor okadar emek verip okumusuz
İyide kazaniyrm nasil birakayim isimi
Ne biliyim ya yavrularimiz saglikli olsunlarda
Sagol canım. Olabilir evde tek katla duruyo ınce corap gıydırıyodum. İkiye cıkardm. Bırde ıncecık yelek gıydrdım. Düzelir inş.uyku dusenı herseyı degıştı bır günde. Emerken hep gogsunı ısırıyo cok az emıyo. Şu dönemıde bir atlatsak sıkıntısız inş
Patikliyi de ayaklarını sürte sürte indiriyo.2ayak havada sürekli:) bişe farkettm bu gece oğlum pek uyumadı ağladı dün banyo yaptrmıştım sbh kafasında konak arttıgını gördm daha önce geçirmiştik tekrar kabuk kabuk olmuş tarağıyla yapmya başlayınca rahatladı demekki o kaşındırmış dedim mustela da pek işe yaramadı anlaşılanben sırf bu yüzden patikli pantolon giydiriyorum yatarken..
yoksa ayaklarını hiç bıramıyor..
Dişten pek rahatsz degıl yanı huysuzlugu yok şükür ama eskıye gore az emıyo saat başı benım zorumla 5 dk emıyo sadece zorlamıyorum napım. Arada meyve sutu yada ouresı muhallebı dalan tattırıyorum.evde üşüttugunu zanntmıyorum o gün üşüttu kuzum. Ogün baya sıkıntılı gectı gunumuz 4 saat arabada kaldı tamircideydık kokusan rahatsz olur dıye camı acamadm. Cok terlemişti. Sonra arabayı kaldrcaklardı hira rahatsz olur korkar sesten dıye ındık arabadan sardım heryerını ama başı falan baya terlemştı.ASLINDA HAVALAR DA ISINDI YA EVLERDE ÜŞÜTME İHTİMALİ VARMIDIR BENM DE KV ALTTAN AYAKLI GİYDİRO KIZIORUM BUNALIR ÇOCUK FALAN DİE DOKTORLARDAN HEP ŞEY DER SOĞUKTAN HASTA OLSUN SICAKTAN OLURSA DAHA TEHLİKELİ DİE DIŞARI FALAN ÇIKARDIYSAN ONDAN DA OLMUŞ OLABİLİR.DİŞ TİR BELKİDE OZAMANLAR İŞTAH GİDİO BEBİŞLERDE OLSUN GEÇİCEK CANLARI ÇOK YANMASINDA JEL KULLAN CANIM ZARARLI FALAN DİYEN OLUO AMA NAPALIM MECBURUZ BAZI ŞEYLERDE.
Aynen benımkıde oyle canım bak resmıde var o halde. Hep bu halde. Bırde alt dudagını emıyoselam kizlar hayirli cumalar hayirli kandiller. bnm ohlus tukurugunu puskurtuyor ya acayip keyif aliyo ama yüz göz kalmiyor her yer tukuruk bir de agzina yiyecek koydum mu onu da puskurtuyor her yer puskuruk tukuruk olduama agzi daha az akiyor sanki bu gunlerde. disimiz yok henuz
Ben almadım ama güvendiğin çiftlik yoksa Migros da varKızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.
Aoç nin satılıyo da tutmuyo ki,gerçek keçi sütüyle katı olur bide çok kokuyo.ben normal inek sütü yapcm alerjen yapan bakteriler kalmıyo mayalanınca ztn hepimiz inek sütüyle yapılan yoğurt yemişiz zmnında,tAbi gerçk keçi sütü bulan varsa ne alaKızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?