2014 Kasım Anneleri

Yok canm ailemizde kum döken hiç olmadı inşallah normal birşeydir ya internete araştırdm biraz normal diyenlerde var ama içimiz rahat etsin inşallah normaldir ya
Senin bebegindemi kum çıktı geçmişe bakamadim benimkinde de var

Günaydın ömrünuz aydin olsun Inşallah. ..Güzel Anneler sizinkiler iyi bizimki akşam toplamda en fazla 2 saat zor uyuyor gözler kapalı agliyor maalesef son 1 haftadır.Oncesinde toplamda 5 saat uyurdu...kulağını cekistiriyo. ..Diş den supheleniyorum.Dr gaz vs dedi..Üzülüyorum. ..Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin ogluma da kızıma da sizlerin yavrularınızda InşallahHayirli kandiller...

iyiym canım bende 1 ay var aramızda iyi benimkide babanneyle takılıo işe başladım ben.hamilelik zamanında hiç giremedim ozamanlardan pek bişey bilmiorum çok şey kaçırdım işe girdiğimden beri giriyorum valla.2side kız dimi senn yanlışmı biliorum aramızda erken doğum yapan sensin heralde dimi.hepimizden sonraydın ama gün olarak ama hayırlısı öleymiş.valla maşallah sana biz bitaneyle yapamıoz sen 2 tane allah sabır versin.

Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Ya ben naparsam yapim hangi yolu denediysem olmadı kızım yumurta yemiyor direk midesini bulandırıp atıyor. Hamileyken yumurtadan tiksinmiştim ağzımı sürmemiştim bir bağlantısı olabilirmi bilemedim

CANIM YEŞİL YAPIOSA ÜŞÜTTÜĞÜNDENDİR AYAKLARINI SICAK TUT KARNINA SICAK ŞEYLER FALAN KOY DÜZELİR İNŞ.

CANIM YEŞİL YAPIOSA ÜŞÜTTÜĞÜNDENDİR AYAKLARINI SICAK TUT KARNINA SICAK ŞEYLER FALAN KOY DÜZELİR İNŞ.
Sagol canım. Olabilir evde tek katla duruyo ınce corap gıydırıyodum. İkiye cıkardm. Bırde ıncecık yelek gıydrdım. Düzelir inş.uyku dusenı herseyı degıştı bır günde. Emerken hep gogsunı ısırıyo cok az emıyo. Şu dönemıde bir atlatsak sıkıntısız inş

CANIM HEPİMİZİN Kİ ÖLE TAKILMA BENM DE KV DE ME SANIRIM ÖLE BENİ İLK GÖRDÜĞÜNDE ATILIO AMA SONRA BABANNEYE GİDİO NE OLURSA OLSUN BİZDEN VAZGEÇMEZ ONLAR ZATEN ONLARA DA ÖLE OLMALARI GEREKİO Kİ GÜNDÜZ DURSUNLAR DİMİ.YOKSA SABAH FALAN ARKAMIZDAN AĞLADIKLARINI DÜŞÜNSE İŞE GİDEBİLİRMİYİZ İÇİMİZ ACIR Bİ ARA BENDE BUNA TAKMIŞTIM BİRİ DEMİŞTİ BUNUN AYNISINI BANA BENDE AYNEN ÖLE DEMİŞTİM TAM AKILLARI ERSİN BAK BAKALIM NASIL OLUOLAR.

ASLINDA HAVALAR DA ISINDI YA EVLERDE ÜŞÜTME İHTİMALİ VARMIDIR BENM DE KV ALTTAN AYAKLI GİYDİRO KIZIORUM BUNALIR ÇOCUK FALAN DİE DOKTORLARDAN HEP ŞEY DER SOĞUKTAN HASTA OLSUN SICAKTAN OLURSA DAHA TEHLİKELİ DİE DIŞARI FALAN ÇIKARDIYSAN ONDAN DA OLMUŞ OLABİLİR.DİŞ TİR BELKİDE OZAMANLAR İŞTAH GİDİO BEBİŞLERDE OLSUN GEÇİCEK CANLARI ÇOK YANMASINDA JEL KULLAN CANIM ZARARLI FALAN DİYEN OLUO AMA NAPALIM MECBURUZ BAZI ŞEYLERDE.

ben sırf bu yüzden patikli pantolon giydiriyorum yatarken..
yoksa ayaklarını hiç bıramıyor..
Patikliyi de ayaklarını sürte sürte indiriyo.2ayak havada sürekli:) bişe farkettm bu gece oğlum pek uyumadı ağladı dün banyo yaptrmıştım sbh kafasında konak arttıgını gördm daha önce geçirmiştik tekrar kabuk kabuk olmuş tarağıyla yapmya başlayınca rahatladı demekki o kaşındırmış dedim mustela da pek işe yaramadı anlaşılan

Dişten pek rahatsz degıl yanı huysuzlugu yok şükür ama eskıye gore az emıyo saat başı benım zorumla 5 dk emıyo sadece zorlamıyorum napım. Arada meyve sutu yada ouresı muhallebı dalan tattırıyorum.evde üşüttugunu zanntmıyorum o gün üşüttu kuzum. Ogün baya sıkıntılı gectı gunumuz 4 saat arabada kaldı tamircideydık kokusan rahatsz olur dıye camı acamadm. Cok terlemişti. Sonra arabayı kaldrcaklardı hira rahatsz olur korkar sesten dıye ındık arabadan sardım heryerını ama başı falan baya terlemştı.

Kızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.

Aynen benımkıde oyle canım bak resmıde var o halde. Hep bu halde. Bırde alt dudagını emıyo

Eklentiler

• image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.
Aoç nin satılıyo da tutmuyo ki,gerçek keçi sütüyle katı olur bide çok kokuyo.ben normal inek sütü yapcm alerjen yapan bakteriler kalmıyo mayalanınca ztn hepimiz inek sütüyle yapılan yoğurt yemişiz zmnında,tAbi gerçk keçi sütü bulan varsa ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…