2014 Kasım Anneleri

Kızlaar oğluma bi haller oldu gece hiiç uyumuyor birde uyurken bile aglıyor gözleri kapalı aglıyor gece boyu çok üzülyrm iki gündğr bmyle:-( neden olabilirki acaba dişimi çıkıyor ama gündüz bi sorun yok ne varsa gece anlamadm gitti:-(

kızlar daha önce söylendi mi bilmiyorum ama diş çıkaran bebişlere karanfil jeli yapın.
1 avuç karanfili dövdükten sonra bir kaba alıyorsunuz,
üzerini 1 parmak geçecek şekilde zeytinyağı koyup dolapta 2 gün beklettikten sonra dişlere sürebilirsiniz.

Canımm üzülme olurmu öyle şey o seni tanıyordur kokundan bile bilir en güzeli emzryrsn bu bile aranzdaki bagı güçlendirir bak benm oğlum hiç emmedi burda bazıkarı diyordu ya çok üzücü aranızda bag kalmıycak bilmem ne gibi cümleler işte o an okadar kurıcılardıki çok üzülüyrdm gerçktn böylemi diye annelik sadece bunlar degil canım göz göze bakışmak bile farklu onunla ve emin ol anlıyorlar arabada başkasınınkycagnda olunca ordan bagryr bana dönüp bakyrm nasılgülüyor senin oğlunda böyle ama biraz küçük daha 6 aylık olsun iyice anlar merak etme birde sana küsüyordur belki onunda duyguları var artık, işten gelince tüm işi gücü bırakıp zamanını ona ayır oyna dans et onunla bak nasıl hoşuna gitck

Kızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.
Ben keçi sütünden yoğurt yapıyorum Migros dan alıyorum yada tansas ( Balta. ..)markası cam şişe günlük. ..Biraz sıvı oluyor normal...Kizimda Izmirde çiftlikte sagildigı gibi alıyordum burada bulamıyorum malesef. ..

HE CANIM TERLEDİYSE KESİN ONDAN OLDU YAZIK KUZUYA YA SICAK TUT Bİ KAÇ GÜN OLMADI İYİLEŞİR BENCE.SIKMA BENCE ÇOK ACIKSA EMER ZATEN MERAK ETME ZATEN ZORLAYINCA ÇOCUKLAR TİKSİNİYO TATTIRMA YEDİĞİ KADAR VER OLMADI MUHALLEBİ FALAN ZATEN ONLAR KENDİ BELİRLİO NE KADAR YİCEKLERİNİ.

Benim oglumda son 1 haftadir aynı. ..Bana kalırsa diş. ..Üzülmemek elde değilResmen gozler kapali agliyor sut emerken mola veriyor bir...Allah saglik huzur uzun omur versin yavrularimiza...

Kızlar kızım acayip huysuz dÜn 6.ayı doldu görünürde diş falan yok salya da çok az sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor mamada içmiyor meme de 2 gündür ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.

Bİ MARKET VAR CANIM SADECE ORDA VAR HERZAMAN GİDEMİOM MESELA Bİ KAÇ GÜN ALMADIK DİE KV GÜNLÜK ŞİŞE SÜTLER OLUO YA İNEK ONDAN ALIP YAPMIŞ AMA ALICAM KEÇİ SÜTÜ.KUTU OLARAK SATILIYO CANIM GENELDE BÜYÜK MARKETLERDE.HERYERDE OLSA NOLUR SANKİ

Kızlar kızım acayip huysuz dÜn 6.ayı doldu görünürde diş falan yok salya da çok az sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor mamada içmiyor meme de 2 gündür ne yapacağımı şaşırdım
yinebiseylrr oluyo bebelere benim kizmda oyle bu gece deliksz birsaat ancak uyuduk ondakda yarim saatte uyaniyor uyumuyorda.s

Ilk tereyağı denemesi hüsran kizlar daha çok kaymak biriktirmem lazimdi sanirim. Acele ettim ben

Kizim amipli dizantei oldu demstimya arastryorum inek sutu aleejisiylede karistriliyomus bukistler buzamana kadr draguvendk kustu az kilo aldi yavrum gazdan gazdan diyip yolladilar baska dr amipli dizanteri olmus dedi tek.belirtide kakasinda mukus ya dizanteri degilde alerjyse yanlis tedavide uyguluyor olabilirler off canim.sıkıldı ya

Bizimki de yerken püskürtüyor, her yerim çorba, yoğurt, kahvaltı oluyor

Aslında ben helloo kıty hastasıyım kızımın nevresımıne kadar oyle. :=)

BENDE MİCKY MOUSE CANIM ÇOK SEVİYORUM YADA UĞUR BÖCEĞİ :=):=) OĞLUMA ODA YAPINCA DUVARLARINA MICKY MOUSE STİCKERLERİ DÜŞÜNÜORUM BAKALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…