Canımm üzülme olurmu öyle şey o seni tanıyordur kokundan bile bilir en güzeli emzryrsn bu bile aranzdaki bagı güçlendirir bak benm oğlum hiç emmedi burda bazıkarı diyordu ya çok üzücü aranızda bag kalmıycak bilmem ne gibi cümleler işte o an okadar kurıcılardıki çok üzülüyrdm gerçktn böylemi diye annelik sadece bunlar degil canım göz göze bakışmak bile farklu onunla ve emin ol anlıyorlar arabada başkasınınkycagnda olunca ordan bagryr bana dönüp bakyrm nasılgülüyor senin oğlunda böyle ama biraz küçük daha 6 aylık olsun iyice anlar merak etme birde sana küsüyordur belki onunda duyguları var artık, işten gelince tüm işi gücü bırakıp zamanını ona ayır oyna dans et onunla bak nasıl hoşuna gitckGunydi arkadaslar
Bu atak haftasi oglum cok fena ya mahvetti bizi
Annem baktigi icin oZelikllede onu
Bnmde yuregim aciyor agliyor surekli
CaresiZz ve beni anne olarak kaale almiyor bu cok canimk sikiyor
Yuzume bile bakmiyor
Gormuyorki cocuk beni hic
Sanirim annemi annesi sanacak
Bu cok aciii
Ne zor halimiz ya
Calismayincada olmuyor okadar emek verip okumusuz
İyide kazaniyrm nasil birakayim isimi
Ne biliyim ya yavrularimiz saglikli olsunlarda
Ben keçi sütünden yoğurt yapıyorum Migros dan alıyorum yada tansas ( Balta. ..)markası cam şişe günlük. ..Biraz sıvı oluyor normal...Kizimda Izmirde çiftlikte sagildigı gibi alıyordum burada bulamıyorum malesef. ..Kızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.
Dişten pek rahatsz degıl yanı huysuzlugu yok şükür ama eskıye gore az emıyo saat başı benım zorumla 5 dk emıyo sadece zorlamıyorum napım. Arada meyve sutu yada ouresı muhallebı dalan tattırıyorum.evde üşüttugunu zanntmıyorum o gün üşüttu kuzum. Ogün baya sıkıntılı gectı gunumuz 4 saat arabada kaldı tamircideydık kokusan rahatsz olur dıye camı acamadm. Cok terlemişti. Sonra arabayı kaldrcaklardı hira rahatsz olur korkar sesten dıye ındık arabadan sardım heryerını ama başı falan baya terlemştı.
Benim oglumda son 1 haftadir aynı. ..Bana kalırsa diş. ..Üzülmemek elde değilRosebek88 .!.:Kızlaar oğluma bi haller oldu gece hiiç uyumuyor birde uyurken bile aglıyor gözleri kapalı aglıyor gece boyu çok üzülyrm iki gündğr bmyle:-( neden olabilirki acaba dişimi çıkıyor ama gündüz bi sorun yok ne varsa gece anlamadm gitti:-(
Kızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.
Aynen benımkıde oyle canım bak resmıde var o halde. Hep bu halde. Bırde alt dudagını emıyo
Ben keçi sutunu açıktan alıyorum tanıdık bir yerdenKızlar sorulmuştur belkı ama kaçırmış olabilirim. Keçi sütüye yogurt yapan arkadaşlar süt markette satılıyomu. Yada nerdn alıyosunuz.
yinebiseylrr oluyo bebelere benim kizmda oyle bu gece deliksz birsaat ancak uyuduk ondakda yarim saatte uyaniyor uyumuyorda.sKızlar kızım acayip huysuz dÜn 6.ayı doldu görünürde diş falan yok salya da çok az sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor mamada içmiyor meme de 2 gündür ne yapacağımı şaşırdım
Cnm bu arada keçi sütünü Mado da bulabilir sin ya da Atatürk Orman Çiftliği nde.Aynen benımkıde oyle canım bak resmıde var o halde. Hep bu halde. Bırde alt dudagını emıyo
Aslında ben helloo kıty hastasıyım kızımın nevresımıne kadar oyle. :=)AY YERİM NASIL TATLILAR BÖLE.ONUN HELLO KITY SİNİ YESİNLER :=)
selam kizlar hayirli cumalar hayirli kandiller. bnm ohlus tukurugunu puskurtuyor ya acayip keyif aliyo ama yüz göz kalmiyor her yer tukuruk bir de agzina yiyecek koydum mu onu da puskurtuyor her yer puskuruk tukuruk olduama agzi daha az akiyor sanki bu gunlerde. disimiz yok henuz
Aslında ben helloo kıty hastasıyım kızımın nevresımıne kadar oyle. :=)
kolay gelsinKizlar ilk defa tereyağı yapiom bana şans dileyin
Ben acele ettim sanırım. Çok çıkmadı
kolay gelsin
bende yaptım bayada güzel olmuştuama çok zahmetli ve çok bulaşık çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?