2014 Kasım Anneleri

BENDE MİCKY MOUSE CANIM ÇOK SEVİYORUM YADA UĞUR BÖCEĞİ :=):=) OĞLUMA ODA YAPINCA DUVARLARINA MICKY MOUSE STİCKERLERİ DÜŞÜNÜORUM BAKALIM
Aynenr onu bende severım. Ben dogmadan hazırladm odasını şuan çamasır odası olarakta kullanıyorum. Ama tabı perde aksesuar eksıklerımız var onlarıda kızımla beraber yaparım artık:) inşallah.

Aynenr onu bende severım. Ben dogmadan hazırladm odasını şuan çamasır odası olarakta kullanıyorum. Ama tabı perde aksesuar eksıklerımız var onlarıda kızımla beraber yaparım artık:) inşallah.

çamaşır odası nie canım yatmıo mu çocuk orda.bende doğmadan yapıcaktım çok hayalimiz vardı ama benm işim bozulunca kaldı şimdi inş.yakın zamanda yapıcam biraz daha zaman var.herşeyi tam takır istiyorum aksesuarlarına kadar bir sürü peluş ayısı oldu onlar için bi raf bölümü yapıcam mesela bakalım ya biraz hayalim var düzen olarak olıcak mı.

Bende annem bizde beraber bakiyoruz ise baslamadim ama yinede sanki anneme daha yakin gibi geliyo kiskaniyorum valla bazen moralim bozuluyo ara ara bende agliyo onda susuyo bende mama yemiyo onda yiyo falan ona daha cok guluyo sanki o daha cok kizdigi halde cokta oynuyo ondanmi acaba nebiliyim aklima gelmezdi annemi kiskanicagim

Ben acele ettim sanırım. Çok çıkmadı biraz daha kaymak toplamam gerekiodu
yok benimde azıcık oldu beş kilo sütten mayaladığım yoğurt kaymağından yaptım. olsun bu denemen olmuş olur. derin dondurucuda yoğurt kaymaklarını biriktirip daha çok yapabilirsin

Yol caım yatak odam baya buyuk bambu beşık aldım odaya yanımızda yatıyo. Bıraz zaman gecınce odasını ayırıcam zaten. DAha erken en azından beşıge sıgana kadar yatıcak odamızda

Ya kızlar ıkı seferdır yogurt yapıyorum havaların sıcagndanmı anlamadım. Hep oluyodu. Bugun 2 de mayaladm hala aynı sıvı kıvamda sarmadamı hata yapıyorum anlamadmkı. Ne guzeel oluyodu halbukı hva ısınnca neye dıkkat etmelıyım bilmıyorumkı sutun sıcaklıgınıda aynı yapıyorum.

Benim oğlan karnının üstünde sürünerek tüm odayı geziyo valla 5 dk mutfaga gittim geldim salona oğlan yok bi afalladım nereye gittiki diyrm bide konsolla kanepenin arasındakî boşluğa girmiş seste çıkarmıyo ödüm koptu nasıl sığdı oraya anlamadım yiğit yiğit diye bagrnca oda bana bagrdıda rahatladım))

oy yerim onu benimkide ne zaman. Odadan ciksam.hareketleniyo yanindayken donmuyo bile gecen.gun bi geldim tekli koltugun altina kadar gtmis ne ara nasil beceriyor bilmiyorum :)

öyle valla canım bugün dışarı cikabildik çok şükür ki Dr aylık kontrole goturduk bi kaç birşey aldım beyazita resim çektik hemen
Cok tatlı maşallah canım. İnş guzel haberler almışsındır dr dan. Bızımde haftaya kontrolumuz var yıne az kilo almış lafını duymaktan cok korkuyorum. Farklı bır dr a goturucem bı sefer bakalm o nasıl biri. Bırde benm kızım biraz tombul o yuzden dıştan goren o cok ıyı dıyo ama tartıya cıkınca 200 300 gram aldıgını gorunce dr bile şaşırıyo nasıl boyle az alır dıye. Bende balık etlıyım bana benzıcek heralde kuzum:=))

bak sen şuna yaa

Canım valla benim oğlan 6 aydır kusuyo buradaki Dr aynn boyle söyledim baktı muayene etti tartti falan benimki de şöyle yüzüne Baksan bu zayıf hic bakılmamıştır dersin ki hep öyle söylüyorlar da ama maşallah kilosu iyi Dr da önce bi baktı yüzüne kilosuna tartinca bırak bırak kussun zaten yeterince kilosu var dedi bende sinirden gülmeye başladım neler yaşadığımı bi ben bilirim drun söylediğine bak sağlıkları yerinde olsun da gerisi hic önemli değil biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz

Slm kizlar bugun k.v gittik oglusumla orda ayagimda sallayrk uyutyrmda diger torunlarda vardi bagirtsndan zor uyudu k.v dedim bi daha gelmmem dedim halalari cok istedi die gtrdum ama bi daha zorrr cocuk rezil oluyo neyseki uykusunu aldi simdide uyudu bizim mesai bitti artk uyanirda uyank kalmz sabah 5e kadar rahatm evime ilk zaman kimseyi kabul etmdim uyku duzeni olustu cok sukur en gec 7.30da uyur gece uykusuna

Nereye götürcen canım ben hala esenyurta yakın. Dr bulamadım Silivri'ye gitmeye devam ediyorum beğenirsen haber verirsin

Kızımda öyle oluyor annemlere gidiyorum yeğenlerinde gelince sesten uyuyamıyor ama buna alışmaları lazım hiçmi kimse gelmeyecek yada hiç bir yere gitmeyecekmiyiZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…