- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Canm yıne medılıfe goturucem ama baska dr. Mîktat beye goturucemNereye götürcen canım ben hala esenyurta yakın. Dr bulamadım Silivri'ye gitmeye devam ediyorum beğenirsen haber verirsin
Haftaya goturucm memnun kalırsam soylerım canım. Unutursam sende sorarsn yazarım. Hafızam berbat çünküNereye götürcen canım ben hala esenyurta yakın. Dr bulamadım Silivri'ye gitmeye devam ediyorum beğenirsen haber verirsin
Canım benim oglumda sadece ayakta sallayinca uyuyordu uykusu gelince araba da bile hic bi yer Dinlemiyordu feryat ediyordu resmen ben 2haftadir sallamiyorum uykusu gelince veriyorum emziği yanina yatiyorum agzimla burnumla oynrkk uyuyor baslarda nasıl ağladı ama inat ettim pes etmedim simdi alıştı kararlı olmak gerekiyor yoksa kendilerine uyduruyorlar bizi desizin yine ayakta sallama ile uyuyormus benim bebetom hiç bilmiyor ayakta sallanmayı
beşiğinde yüz üstü sallanıyor aynı anda da diğer elim ile poposuna vuruyorum hem salla hem vur ellerim kopacak dereceye geliyor fena alıştı caresizim nasıl degistirebilirm uyku düzeni bile yok :/
[/QUOTE]Kızlar bebişleri 6. Ayda göz kontrolüne götürdünüzmü?
Kızımda öyle oluyor annemlere gidiyorum yeğenlerinde gelince sesten uyuyamıyor ama buna alışmaları lazım hiçmi kimse gelmeyecek yada hiç bir yere gitmeyecekmiyiZ[/QUOTEbncede oyle annemlere.gttm cock kapi calsa uyaniyo bir hafta oyle gurultude uyandi sonra alisti bende sevmiyorum oyle .ama tek.basina evde ses yapsamda ne kadar olcak yine alisacak sessiZliğe.s
Senınkı yıne aynı gün farkı cıkmış canım. Ben bır aynarayla saglık ocagına gorurdum bir ayda 200 gram zayıflamış boyu kısalmış kafasıda küçülmüş cıktı. Ynı kişi aynı tartıda. Hastaneyle arasında 400 gram kilo farkı cıktı bırde:))Kızlar bu fiziksel gelişim boy kilo meselesine cok kafayi takmayin. Yüz gram almış ikiyuz gram almış takilmayin. Tartidan tartiya hatta tartandan tartana fark var. Bi de kiyafet bez den gramaj dusumu fark ediyo.Ben ayni gün özellikle hem sağlık ocaginda hem hastanede olcturdum. Iki yer arasında 2cm boy farki 200gram da ağırlık farkı çıktı. Çocuk sağlık ocagindan hastaneye gidene kadar çekmiş ve de zayiflamis:))) gelişim konusunda önemli olan çocuğunuz enerjik ve neşesi yerinde mi
.Sizlere bişey soracağım kızlar. Oğlumun başındaki konak gecmedi. Kendlğnden gecer sanmştım,ama arttı ıyıce. Az önce zeytin yağı surdum, yarım saat bekleedim tarajla taradım ince bi fön fırcasıyla acaba zarar mı verdim. Uyanınca ağladı. Kafasında kızarıklık yok ama bn nasıl bole bi hata yaptım. Bişy olursa allah benm canımı alsın
Soyledigin gibi sürdüm ve bekledim. Fakat fön fırcasıyla taradım oda biraz serttı yavaş yaptım ama tahriş olur dıye çok korkuyorum. Kızarıklık yokda işte içime dert oldu. Keske yapmasaydım.
Ay o nasıl bi laf canım sacmalama. Allah korusun. Banyodan yarım yada bır saat once sur yagı tara cok hafıf ama sakın bastrma guzelce yıka bır kac gun içinde gıdıyo. Bize mustela sampuan ıyı geldı ıki yıkamada gıttı. Konak tarakları var onlarla tara.
canim dur sakin ol bir sey olmaz.. Bana da doktor kendi gecer dokunma dedi bir haftadan fazla bekledim gecmedi.. Banyodan once bebe yagiyla yumusatip ince tarakla taradim ben de kalkti hepsi yikayinca da gecti bir sey olmamistir merak etme.Sizlere bişey soracağım kızlar. Oğlumun başındaki konak gecmedi. Kendlğnden gecer sanmştım,ama arttı ıyıce. Az önce zeytin yağı surdum, yarım saat bekleedim tarajla taradım ince bi fön fırcasıyla acaba zarar mı verdim. Uyanınca ağladı. Kafasında kızarıklık yok ama bn nasıl bole bi hata yaptım. Bişy olursa allah benm canımı alsın
Ayy benimkide oyle nasil dayanirim okadar aglamasina keske yapabilsemCanım benim oglumda sadece ayakta sallayinca uyuyordu uykusu gelince araba da bile hic bi yer Dinlemiyordu feryat ediyordu resmen ben 2haftadir sallamiyorum uykusu gelince veriyorum emziği yanina yatiyorum agzimla burnumla oynrkk uyuyor baslarda nasıl ağladı ama inat ettim pes etmedim simdi alıştı kararlı olmak gerekiyor yoksa kendilerine uyduruyorlar bizi de
Canım yaninda yatyrum zaten bırakıp cikmiyorum odadan bir de masaj yapıyorum ayaklarına bacaklarına falan oyalamaya çalışıyorum hirsindan yüzümü nasıl cziyo sıkıyor ama alisiyo bacaklarim tutmuyordu artik benim sallamaktanAyy benimkide oyle nasil dayanirim okadar aglamasina keske yapabilsem
Uzulme cnm kolayina birsey olmazSizlere bişey soracağım kızlar. Oğlumun başındaki konak gecmedi. Kendlğnden gecer sanmştım,ama arttı ıyıce. Az önce zeytin yağı surdum, yarım saat bekleedim tarajla taradım ince bi fön fırcasıyla acaba zarar mı verdim. Uyanınca ağladı. Kafasında kızarıklık yok ama bn nasıl bole bi hata yaptım. Bişy olursa allah benm canımı alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?