2014 Kasım Anneleri

Mayanda sorun olabilir

Gunaydın kızlar. Kızım 9 yatıp 4 te uyandı ya. Bu gece kabus gıbıydı bana 6 ya kadar zor uyuttum. Şuan hala uyanık. Uyanıyo aglamıyoda oyle konuşuyo beşıgın mınderlerıyle oynuyo falan. Olan bana oluyo valla ıkı üç saat yarım yamalak uyudum sadece.

Canım bu atak dönemlerinde bütün düzen alt üst oluyor özellikle uyku düzeni sonra kendiliğinden geçiyor biz de her ay yaşıyoruz bunu bu aralar bizimki de ayni basım kazan gibi valla

Kizlar oglumun oyun minderi hazir biraz oyuncak alip dikecm tamam rengarenk oyuncak alcm boyle cok sade oldu simdi uyansin pasam yatracm bakim tepkisi ne olack

Eklentiler

• 20150516_103549.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 148
  • 20150516_103506.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 137
KIZLAR YARIN BEBİŞİME İLK DEFA KAHVALTI VERİCEM DE SADECE PEYNİRMİ VERMELİYİM KAHVALTI VERENLER NASIL YAPTINIZ.

Su atak dönemi bizi de fena çarptı
Sabah dokuzda uyandi ve aksnm sekize kdr sadece 45 dk uyudu. Resmen direndi uyumamak icin. Aksam da oturdugu yerde uyuyakaldi Yaşlı nineler gibi

Kızlar ataktan sonra gündüz uykulari bundan sonra azalabilir. Heytt buyudum ben bana bu kadar yeter mi diyolar nedir:))) bizim atak haftasi seyahat e denk gelmisti. Evliya celebi gibi gezdi durdu:)) Devamli arabada olunca fosur fosur uyumustu. Geceleri de yorgunluktan uyudu kkaldı)) Havalar da iyiyken uyumayan bebekleri kapin sokaga cikin varsa arabayla gezdirin. Yeni seyler görsünler. Sakinlesecek o bütün gün çığlıklar atan bebekkler, mutlu olacaklar. yalniz simdi söyle bi sorun var. Bizim atak bitti ama benim oglum sokak supurgesi oldu. artik eve sokamiyorum:))))

Ay canım korkma bişi olmaz belki biraz acımıştır bizimde Konak Çoktu ben bikere bebek yağıyla Yaptım banyodayken taradım Şimdide her banyo çıkışı saç ıslakken tarıyorum çıkıyolar birde gön tarağı değil erkek tarakları oluyorsa küçük ince tarafıyla Saçı terse doğru tara biraz bastırarak yap

Kizlar dun dr corbalarina tatlandirmak icin tuz ve yag koy dedi
Tuz yasak degilmi
canım bi yanlış anlasilma olmus olabilir. Bence de dogru biliyosun. Istersen bi ara sor tekrardan. bir yasina kadar tuz şeker verilmiyor. Hatta bi yasindsn sonra da ne kadar geç tanisirsa o kadar iyi. Ben bu ek gıda işini baya bi arastirdim. Tam uc çocuk doktoru bi aile hekimi bi çocuk gelisimcisi iki de bebek hemsiresiyle konuştum. Hepsi tuz seker konusunda hemfikir.

Aaa evet kafayi umuttum. Hastaneye gittigimzde kafası büyümüştu:))

Oglum cok begendi ciglik atiyo sevncinden o mutlu ben mutluuu
eline saglik canim masallah sana ve pasana.. Gule gule kullanin..

Ah ah sorma kac gundur artik sussun diye sokaga cikiyorum gezecek yer kalmadi bos bos yürüyorum uyuyor eve geliyoruz gozler hemen aciliyor..
Bir de biri sevmeye gorsun hemen cigligi basiyor.. Sevecek olanlar da arkalarini dönüp kaciyorlar ben sokakta onu susturmaya calisiyorum.. Sevmeyin de diyemiyorum millete cok yabancılıyor diyorum ama anlayan yok.. Cok nazli kizim coook..

oo masallah bu gorusmelerin sonucu edindigin tecrubeleri bizlerle de paylasirsan memnun oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…