Mayanda sorun olabilirYa kızlar ıkı seferdır yogurt yapıyorum havaların sıcagndanmı anlamadım. Hep oluyodu. Bugun 2 de mayaladm hala aynı sıvı kıvamda sarmadamı hata yapıyorum anlamadmkı. Ne guzeel oluyodu halbukı hva ısınnca neye dıkkat etmelıyım bilmıyorumkı sutun sıcaklıgınıda aynı yapıyorum.
Canım bu atak dönemlerinde bütün düzen alt üst oluyor özellikle uyku düzeni sonra kendiliğinden geçiyor biz de her ay yaşıyoruz bunu bu aralar bizimki de ayni basım kazan gibi vallaGunaydın kızlar. Kızım 9 yatıp 4 te uyandı ya. Bu gece kabus gıbıydı bana 6 ya kadar zor uyuttum. Şuan hala uyanık. Uyanıyo aglamıyoda oyle konuşuyo beşıgın mınderlerıyle oynuyo falan. Olan bana oluyo valla ıkı üç saat yarım yamalak uyudum sadece.
Oglum cok begendi ciglik atiyo sevncinden o mutlu ben mutluuu
Maşallah yanaklarını yesinler onunOglum cok begendi ciglik atiyo sevncinden o mutlu ben mutluuu
Yok kiz yanak yok zayif gibi oglum kucuk dogdu daha yeni yeni kendne geliyo fotodan oyle cikmstr 7.5kg boyu uzun 70cmMaşallah yanaklarını yesinler onun
Bnm doktor yasak dediKizlar dun dr corbalarina tatlandirmak icin tuz ve yag koy dedi
Tuz yasak degilmi
Alperen de aynısı yapıyooooOgluma meyve filesi aldom
Ters cevirip sapini yiyo:))))
Cok alem ya
Su atak dönemi bizi de fena çarptı
Sabah dokuzda uyandi ve aksnm sekize kdr sadece 45 dk uyudu. Resmen direndi uyumamak icin. Aksam da oturdugu yerde uyuyakaldi Yaşlı nineler gibi
Ay canım korkma bişi olmaz belki biraz acımıştır bizimde Konak Çoktu ben bikere bebek yağıyla Yaptım banyodayken taradım Şimdide her banyo çıkışı saç ıslakken tarıyorum çıkıyolar birde gön tarağı değil erkek tarakları oluyorsa küçük ince tarafıyla Saçı terse doğru tara biraz bastırarak yapSizlere bişey soracağım kızlar. Oğlumun başındaki konak gecmedi. Kendlğnden gecer sanmştım,ama arttı ıyıce. Az önce zeytin yağı surdum, yarım saat bekleedim tarajla taradım ince bi fön fırcasıyla acaba zarar mı verdim. Uyanınca ağladı. Kafasında kızarıklık yok ama bn nasıl bole bi hata yaptım. Bişy olursa allah benm canımı alsın
Canım Kaya tuzu koyulabiliyo diye biliyorum ondaki minerallaerde Lazım sürekli tuzsuzlukta iyi değil yağda Tereyağ veya has zeytinyağ kullanılabiliyorKizlar dun dr corbalarina tatlandirmak icin tuz ve yag koy dedi
Tuz yasak degilmi
canım bi yanlış anlasilma olmus olabilir. Bence de dogru biliyosun. Istersen bi ara sor tekrardan. bir yasina kadar tuz şeker verilmiyor. Hatta bi yasindsn sonra da ne kadar geç tanisirsa o kadar iyi. Ben bu ek gıda işini baya bi arastirdim. Tam uc çocuk doktoru bi aile hekimi bi çocuk gelisimcisi iki de bebek hemsiresiyle konuştum. Hepsi tuz seker konusunda hemfikir.Kizlar dun dr corbalarina tatlandirmak icin tuz ve yag koy dedi
Tuz yasak degilmi
Aaa evet kafayi umuttum. Hastaneye gittigimzde kafası büyümüştu:))Sibeltanju: 40983918 .!.:Senınkı yıne aynı gün farkı cıkmış canım. Ben bır aynarayla saglık ocagına gorurdum bir ayda 200 gram zayıflamış boyu kısalmış kafasıda küçülmüş cıktı. Ynı kişi aynı tartıda. Hastaneyle arasında 400 gram kilo farkı cıktı bırde:))
eline saglik canim masallah sana ve pasana.. Gule gule kullanin..Oglum cok begendi ciglik atiyo sevncinden o mutlu ben mutluuu
Ah ah sorma kac gundur artik sussun diye sokaga cikiyorum gezecek yer kalmadi bos bos yürüyorum uyuyor eve geliyoruz gozler hemen aciliyor..Kızlar ataktan sonra gündüz uykulari bundan sonra azalabilir. Heytt buyudum ben bana bu kadar yeter mi diyolar nedir:))) bizim atak haftasi seyahat e denk gelmisti. Evliya celebi gibi gezdi durdu:)) Devamli arabada olunca fosur fosur uyumustu. Geceleri de yorgunluktan uyudu kkaldı)) Havalar da iyiyken uyumayan bebekleri kapin sokaga cikin varsa arabayla gezdirin. Yeni seyler görsünler. Sakinlesecek o bütün gün çığlıklar atan bebekkler, mutlu olacaklar. yalniz simdi söyle bi sorun var. Bizim atak bitti ama benim oglum sokak supurgesi oldu. artik eve sokamiyorum:))))
oo masallah bu gorusmelerin sonucu edindigin tecrubeleri bizlerle de paylasirsan memnun oluruz :)canım bi yanlış anlasilma olmus olabilir. Bence de dogru biliyosun. Istersen bi ara sor tekrardan. bir yasina kadar tuz şeker verilmiyor. Hatta bi yasindsn sonra da ne kadar geç tanisirsa o kadar iyi. Ben bu ek gıda işini baya bi arastirdim. Tam uc çocuk doktoru bi aile hekimi bi çocuk gelisimcisi iki de bebek hemsiresiyle konuştum. Hepsi tuz seker konusunda hemfikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?