2014 Kasım Anneleri

valla benim oğlanin kadinlarla arasi cok iyi masallah. Genc ve guzel kizlar tercihi:))) kizlara cilve yapiyo kakara kikiki. Uzun saclari kolyeleri çekiyor. Ek gidada da tecrubem bi adet ağzını kilitleyen ve kafa ceviren bebek. Her gün de ite kaka yedirilen bi cay kaşığı yogurt o kadar:)))

6.ayı 14 ünde doldu aşısını 20 sinde yaptırsam olur mu ?
Bizimde dün aşı gunumuzdu. Biraz ertelemek istedim hafif nezlesi oldugu için. Hemsire de hic aramadi yani. İnsan bi arar sorar nasilsin nerde kaldin diye bakalim ne zaman arayacaklar. Daha da aramazsa bizde arayanakadar gitmiyiz işte hemsireye trip aticaz

Dip köşe temizlige başladm. Cok şıkur banyom ve balkon kaldı. Ama ben bıttım kızıma enerjım kalmadı. Cok iştahsz zaten şaşırdm napıcamı buyumuyoda. Şu atakmıdır nedır bı gıtseydı bızden ıyıyydı :)

Dr
Sabah yumurta peynir ve prkmez ver dedi
Oglen tarhana yada sebze corbasi, bebekler tarhanayo cok sever dedi
İkindi meyve
Aksam yogurt yada kasik mamasi
Kasik mamasi cok gerekli degil dedi
Senin bebegin mama almiyodu dimi

Dr
Sabah yumurta peynir ve prkmez ver dedi
Oglen tarhana yada sebze corbasi, bebekler tarhanayo cok sever dedi
İkindi meyve
Aksam yogurt yada kasik mamasi
Kasik mamasi cok gerekli degil dedi

Tuz ve şeker bir yaşına kadar yok demişti bizim doktorumuz da. Kızım tarhanayı hiç sevmiyor,sebze çorbasını yiyor.

Kızlar emzirirken bakla yiyen varmı aranızda? Bebeklere 2 yaşından önce verilmiyor ya sütten zararlı bir madde geçermi acaba?

Kızlar emzirirken bakla yiyen varmı aranızda? Bebeklere 2 yaşından önce verilmiyor ya sütten zararlı bir madde geçermi acaba?

Ben çok sevmem canım ama bir kere az bir şey yedim. Hiç aklıma gelmemişti zararı. Arkadaşlar söyleyince farkına vardım. Herhangi bir şey olmamıştı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmiyor.

Beni Kayla alıpta cevap verme zahmeti gösteren @hazel90, E efsunkarr , ve lilipit e çooook teşekkür ederim. Allah çocklarnzı bağışlasın. Bu arada sizler çocujkarınzn odasını ayırdınız mı yoksa benm gibi yatak odanızda mı yatırıyosunuz?? Teşekkürler.

Merhaba oğlun benimkinden 2 gün büyük..bi foto atda maşallah diyelim

benimkide erkek hastasi kizlara bakmyr bile:)) ayrca herkese guluyo nazar oluyo sonrabugn sosyete pazarna gittk babamizi zorla gotrdk ogluma cok guzel yazlklar aldk uykusu gelince baktkki durmyck hemen eve geldk gelr gelmzde uyudu

Kizlar herqlde biz atak midir nedir atlattk seytann kulagna gtmsn:))kabus gibiydi ya neydi oyle caresizliktn agliyrdum artk bi dahada gelmsin o gunler

canim oyle demeyelim de ayni sorunu yasadigimiz icin ben cvp verdim arkadaslar gormemis olabilir sorun hakkinda bilgi sahibi olmayabilir ya da biz cvp verdik diye cvp yazmamis olabilirler..
Soruna gelince kizimin besigi yatak odamizda uzun sure ayirmayi dusunmuyorum ki zaten ona ozel bir oda da yok evimizde kiraciyiz nasil yapacagim buyuyunce bilmiyorum.. Biz hep salonda otururuz oturma odasini odasi yapsam kizimin ordaki oturma grubumu fln cok seviyorum onlari nereye koyacagim cikmazdayim..

Merhaba oğlun benimkinden 2 gün büyük..bi foto atda maşallah diyelim
adasmislar da :))) canim not eklemeyi yeni öğrendim. telden giriyorum. Denedim simdi de beceremedim. Hata veriyo. en kisa zamanda yuklicem.bu arada bi şeye alinmissin galiba mevzu neymis diye bi baktım eski mesajlara galiba konakla ilgili bi sey sormussun da ben hic yasamadim bilmiyorum. doktor olabilir her gün yıkayın bebeginizi dedi biz de hep yikadik olmadı konak.

Son düzenleme:
Kızlar bu linkte büyüme atakları (wonder weeks) hakkinda bilgi veriyo. Hazırlıklı olmakta fayda var. Ben de bebeğim bes haftalikken sekiz haftalikken cok ağladım nesi var bu çocuğun diye ama 12 de 19da çok rahattim cunku bekliyodum. simdi de cigliklar atiyo butun gün ama rahat olmaya ve her istedigini anlayip yapmaya çalışıyorum. Tabi bizimki de şahti sahbaz oldu:)))

http://sudagidan.blogspot.com.tr/2012/10/bebeklerde-buyume-ataklari.html?m=1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…