eline saglik canim masallah sana ve pasana.. Gule gule kullanin..
Ah ah sorma kac gundur artik sussun diye sokaga cikiyorum gezecek yer kalmadi bos bos yürüyorum uyuyor eve geliyoruz gozler hemen aciliyor..
Bir de biri sevmeye gorsun hemen cigligi basiyor.. Sevecek olanlar da arkalarini dönüp kaciyorlar ben sokakta onu susturmaya calisiyorum.. Sevmeyin de diyemiyorum millete cok yabancılıyor diyorum ama anlayan yok.. Cok nazli kizim coook..
oo masallah bu gorusmelerin sonucu edindigin tecrubeleri bizlerle de paylasirsan memnun oluruz :)
Bizimde dün aşı gunumuzdu. Biraz ertelemek istedim hafif nezlesi oldugu için. Hemsire de hic aramadi yani. İnsan bi arar sorar nasilsin nerde kaldin diye6.ayı 14 ünde doldu aşısını 20 sinde yaptırsam olur mu ?
Senin bebegin mama almiyodu dimiDr
Sabah yumurta peynir ve prkmez ver dedi
Oglen tarhana yada sebze corbasi, bebekler tarhanayo cok sever dedi
İkindi meyve
Aksam yogurt yada kasik mamasi
Kasik mamasi cok gerekli degil dedi
olur cnm bnde pazrtesiye ertelettm hemsire olur dedi6.ayı 14 ünde doldu aşısını 20 sinde yaptırsam olur mu ?
Dr
Sabah yumurta peynir ve prkmez ver dedi
Oglen tarhana yada sebze corbasi, bebekler tarhanayo cok sever dedi
İkindi meyve
Aksam yogurt yada kasik mamasi
Kasik mamasi cok gerekli degil dedi
Kızlar emzirirken bakla yiyen varmı aranızda? Bebeklere 2 yaşından önce verilmiyor ya sütten zararlı bir madde geçermi acaba?
bende yedim bebege verilmiyor ama kendimde düşünmedim.hic yedimKızlar emzirirken bakla yiyen varmı aranızda? Bebeklere 2 yaşından önce verilmiyor ya sütten zararlı bir madde geçermi acaba?
Merhaba oğlun benimkinden 2 gün büyük..bi foto atda maşallah diyelimKızlar ataktan sonra gündüz uykulari bundan sonra azalabilir. Heytt buyudum ben bana bu kadar yeter mi diyolar nedir:))) bizim atak haftasi seyahat e denk gelmisti. Evliya celebi gibi gezdi durdu:)) Devamli arabada olunca fosur fosur uyumustu. Geceleri de yorgunluktan uyudu kkaldı)) Havalar da iyiyken uyumayan bebekleri kapin sokaga cikin varsa arabayla gezdirin. Yeni seyler görsünler. Sakinlesecek o bütün gün çığlıklar atan bebekkler, mutlu olacaklar. yalniz simdi söyle bi sorun var. Bizim atak bitti ama benim oglum sokak supurgesi oldu. artik eve sokamiyorum:))))
Emziren annelerde yemeyecek diye biliyorum benKızlar emzirirken bakla yiyen varmı aranızda? Bebeklere 2 yaşından önce verilmiyor ya sütten zararlı bir madde geçermi acaba?
benimkide erkek hastasi kizlara bakmyr bile:)) ayrca herkese guluyo nazar oluyo sonrabugn sosyete pazarna gittk babamizi zorla gotrdk ogluma cok guzel yazlklar aldk uykusu gelince baktkki durmyck hemen eve geldk gelr gelmzde uyuduvalla benim oğlanin kadinlarla arasi cok iyi masallah. Genc ve guzel kizlar tercihi:))) kizlara cilve yapiyo kakara kikiki. Uzun saclari kolyeleri çekiyor. Ek gidada da tecrubem bi adet ağzını kilitleyen ve kafa ceviren bebek. Her gün de ite kaka yedirilen bi cay kaşığı yogurt o kadar:)))
canim oyle demeyelim de ayni sorunu yasadigimiz icin ben cvp verdim arkadaslar gormemis olabilir sorun hakkinda bilgi sahibi olmayabilir ya da biz cvp verdik diye cvp yazmamis olabilirler..
Cnm ben yedim. Hemde kaç kere. Birsey olmadı. Yenmez miymis niye?bende yedim bebege verilmiyor ama kendimde düşünmedim.hic yedim
adasmislar da :))) canim not eklemeyi yeni öğrendim. telden giriyorum. Denedim simdi de beceremedim. Hata veriyo. en kisa zamanda yuklicem.bu arada bi şeye alinmissin galiba mevzu neymis diye bi baktım eski mesajlara galiba konakla ilgili bi sey sormussun da ben hic yasamadim bilmiyorum. doktor olabilir her gün yıkayın bebeginizi dedi biz de hep yikadik olmadı konak.Merhaba oğlun benimkinden 2 gün büyük..bi foto atda maşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?