benimkide erkek hastasi kizlara bakmyr bile:)) ayrca herkese guluyo nazar oluyo sonrabugn sosyete pazarna gittk babamizi zorla gotrdk ogluma cok guzel yazlklar aldk uykusu gelince baktkki durmyck hemen eve geldk gelr gelmzde uyudu
Ben de brz kendi kendme takılıyo gibiyim walla,sorduklarım da paylaştıklarım da hava da kalıyo çoğu zaman
Link hata veriyo beybiKızlar bu linkte büyüme atakları (wonder weeks) hakkinda bilgi veriyo. Hazırlıklı olmakta fayda var. Ben de bebeğim bes haftalikken sekiz haftalikken cok ağladım nesi var bu çocuğun diye ama 12 de 19da çok rahattim cunku bekliyodum. simdi de cigliklar atiyo butun gün ama rahat olmaya ve her istedigini anlayip yapmaya çalışıyorum. Tabi bizimki de şahti sahbaz oldu:)))
http://sudagidan.kadinlarkulubu.com.tr/2012/10/bebeklerde-buyume-ataklari.html?m=1
bi arkdass yazmista ina yazdm canm bende bilmiyorum bi zarari varmi bende gormedim şükür birkez yedim gerçiCnm ben yedim. Hemde kaç kere. Birsey olmadı. Yenmez miymis niye?
bi arkdass yazmista ina yazdm canm bende bilmiyorum bi zarari varmi bende gormedim şükür birkez yedim gerçi
ben ayirmadim.ayirmayids dusunmuyorum canim .iki yasindan sonra kismet olursa anne cocuk baglanmasi.acisindan ilk iki yil cok onemliymis banada mantikli geldi bu durum herkes farkli dusunuyor tabi kimi erken ayirma taraftari ama mesela kucaga alma alisir diyenler vardi biara etrafimizda oda geciciymis suan ben.kucakta tutamıyorum kizimi yerde tepinmek istiyor zamani gelincede birey oldugunu farkedip kendi basina yatmak isteyecek zaten biz istesekte gelmeyecekler benim fikrim.bu canim
Emzirirken bakla yenilmez 2 yaşına kadar da bebeklere verilmez favizm adlı hastalığa neden olur internete yazıp okuyabilirsiniz. BİR DOST
ayy ciddimi bikez yedim.benyaa bisey olsa anlasilir.miydiBakla alerjik bir sebze kızlar. Eğer birinin alerjisi varsa baklaya zehirlenmeye hatta Allah korusun ölüme bile sebebiyet verebiliyor.
ayy bu neyin tribi arkadaşım forumdaki 50 kişinin sana cevap yazmasını beklemiyorsun heralde, arkadaşlar zaten gerekli cevabı vermiş daha ne bekliyordun acaba, böyle şeeyler yapmayın şu forumda yaaa lütfeeeeennn
ayy ciddimi bikez yedim.benyaa bisey olsa anlasilir.miydicocuga verilmeyecegino biliyorum ama.kendim yeeim dusunemedim
ayy tipini yyiyim ya onun:)yakinda araba ister annesi bu baksana model atlamiss simdiden:)Teyzeleerrr ben kendi arabamda durmuyorum hiiiiççç bu son model arabaa daaa güzelll
Aman Allahimm.. Rosee yigit bey buyumus de alışveriş arabasina mi binermis.. Cook tatli ya masallahTeyzeleerrr ben kendi arabamda durmuyorum hiiiiççç bu son model arabaa daaa güzelll
ayy ciddimi bikez yedim.benyaa bisey olsa anlasilir.miydicocuga verilmeyecegino biliyorum ama.kendim yeeim dusunemedim
Ben çok sevmem canım ama bir kere az bir şey yedim. Hiç aklıma gelmemişti zararı. Arkadaşlar söyleyince farkına vardım. Herhangi bir şey olmamıştı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmiyor.
bende yedim bebege verilmiyor ama kendimde düşünmedim.hic yedim
Emziren annelerde yemeyecek diye biliyorum ben
Emzirirken bakla yenilmez 2 yaşına kadar da bebeklere verilmez favizm adlı hastalığa neden olur internete yazıp okuyabilirsiniz. BİR DOST
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?