2014 Kasım Anneleri

benimkide erkek hastasi kizlara bakmyr bile:)) ayrca herkese guluyo nazar oluyo sonrabugn sosyete pazarna gittk babamizi zorla gotrdk ogluma cok guzel yazlklar aldk uykusu gelince baktkki durmyck hemen eve geldk gelr gelmzde uyudu

:)))) ay massalah saçları cok güzel. Benim oğlum keltos. Ne guzel guluyomus herkese. Allah yüzünü hep guldursun onun

Ben de brz kendi kendme takılıyo gibiyim walla,sorduklarım da paylaştıklarım da hava da kalıyo çoğu zaman

Link hata veriyo beybi

ben ayirmadim.ayirmayids dusunmuyorum canim .iki yasindan sonra kismet olursa anne cocuk baglanmasi.acisindan ilk iki yil cok onemliymis banada mantikli geldi bu durum herkes farkli dusunuyor tabi kimi erken ayirma taraftari ama mesela kucaga alma alisir diyenler vardi biara etrafimizda oda geciciymis suan ben.kucakta tutamıyorum kizimi yerde tepinmek istiyor zamani gelincede birey oldugunu farkedip kendi basina yatmak isteyecek zaten biz istesekte gelmeyecekler benim fikrim.bu canim

Emzirirken bakla yenilmez 2 yaşına kadar da bebeklere verilmez favizm adlı hastalığa neden olur internete yazıp okuyabilirsiniz. BİR DOST

Bakla alerjik bir sebze kızlar. Eğer birinin alerjisi varsa baklaya zehirlenmeye hatta Allah korusun ölüme bile sebebiyet verebiliyor.
ayy ciddimi bikez yedim.benyaa bisey olsa anlasilir.miydicocuga verilmeyecegino biliyorum ama.kendim yeeim dusunemedim

ayy bu neyin tribi arkadaşım forumdaki 50 kişinin sana cevap yazmasını beklemiyorsun heralde, arkadaşlar zaten gerekli cevabı vermiş daha ne bekliyordun acaba, böyle şeeyler yapmayın şu forumda yaaa lütfeeeeennn

ayy ciddimi bikez yedim.benyaa bisey olsa anlasilir.miydicocuga verilmeyecegino biliyorum ama.kendim yeeim dusunemedim

Ben de yedim canım bir kere. Zaten hiç sevmem ama az bir şey yemiş bulundum maalesef. Etkisini yanlış hatırlamıyorsam 96 saate kadar gösteriyormuş.

Ben çok sevmem canım ama bir kere az bir şey yedim. Hiç aklıma gelmemişti zararı. Arkadaşlar söyleyince farkına vardım. Herhangi bir şey olmamıştı. Tabii bu olmayacağı anlamına gelmiyor.

bende yedim bebege verilmiyor ama kendimde düşünmedim.hic yedim

Emziren annelerde yemeyecek diye biliyorum ben

Emzirirken bakla yenilmez 2 yaşına kadar da bebeklere verilmez favizm adlı hastalığa neden olur internete yazıp okuyabilirsiniz. BİR DOST

Teşekkürler kızlar, bildiğim halde aklımdan çıkıp gitti baklanın zehirleme olasılığı , yemeği yapıp 2 kaşık yiyince aklıma geldi doktorumuzu aradım ailede yoksa büyük olasılıkla bir şey olmaz ama sen pimpiriklisin yeme istersen dedi. Ben zaten çoktan boşaltmıştım tabağımı. Inşallah kötü bir etkisi olmaz kızıma. 5-24 saat içerisinde yan etkiler çıkarmış burada aklınızda olsun.

Günaydın arkadaslar. Kızım bugun şükür 4 te dikmedı benı ayaga 7 de uyandı. Akşam yıkadm yatrdm. Uyuyodu emzırmek için kucagıma aldım bıanda kustu kuzum burnundan geldı resmenya.oyle aşırı degıldı ama kusması. uykusunda nasıl korktu zor sakinleştrdm.yavrularımız hep saglıklı olsun inş. Onlara bişeyy olunca benım içim gıdıyo kendıme gelemıyorum ufacıkta bişey olsaya

Kizlar 1 aydir bu sut alerjisi (hatta coklu besin de olabilir) isiyle uğraşıyorum. Diyet yaptim 2 hafta kakasindaki kan gecmedi. Kac doktora gittim. Cocuk doktorlari alerji diyo. Cerrahlarsa enfeksiyon ve catlak. Kakada enfeksiyon cikti. Simdi antibiyotik kullaniyoruz. 10 gun icinde gecmezse alerji kesinlesecek. Kanda azalma var. Kakada da duzelme var ama yine de emin olamiyorum. Tam kesilmeden kan. Duzelmezse cok zor gunler bizi bekliyor sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…