2014 Kasım Anneleri

Cok gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda gecer. Buarada salça baharat vs bunlarada dıkkat edıyomusun. Kızımda cıktgnda dr bır kac gun yumurta yeme dvm ederse salça süt ürünlerı daha bi çok şey tabi hergün bişeyi yemeyerek dene demişti.

Valla ben 6 ayda ayiririm diye oda yapmistim ayiramadim iki yasina kadar beraber olmak lazimmis pisman oldum oda aldigima ona harcadigim parayi kizimin hesabina yatirirdim
oda almayi dusunuyosan alma daha cok kucukler yatak odama park yatak aldim onda uyuyo yavrum

günaydın doslar.......
bu gun sabah oğlumun bıngıldağına bakıyordum sankı kücülmüs geldı önceden ısaret ve orta parmakla hısedıyordum sımdı sadece ısaret parmagım hısedıyor kücülmüs yanı sızlerın kı nasıl? ona göro dr gıdeceğım

canım bsen bebe bıskıvısı verıyormusun bana 7 ayın da dedı dr

zaten birçok şeyi yemeyerek diyet yapmıştım. ama geçmedi. şu anda diyet yapmıyorum. ilacın etkisini görmek için. geçmezse sadece birkaç besin yiyerek tekrar diyet deneyeceğim. ve bu sefer başka alternatifimiz olmadğı için diyet baya uzun sürecek gibi görünüyor. kızım sağlığına kavuşsun da onu da yaparız

Gunaydn kizlar nasil gidiyo 5ayda sonra ilk defa gundz yikandi oglum

Senin bebegindemi kum çıktı geçmişe bakamadim benimkinde de var
yok canm benimkinde henüz kesin bişey yok sadece 2 kez kristal parçacık görmüştüm eve daha bguün geldik doktora götüreceğim hafta içi bakalım inşallah bişey çıkmaz çok geçmiş olsun sizede sende mi kristal parça gördün nasıl belirtiler olmştu?

merhaba kızlar sonunda eve dün geldik yolculuk çok çok kötüydü giderken hiç ağlamamştı oysa ki ama dün tam bi rezil olduk hiç susmadı üstüne uçak rötar yaptı çıldırdık resmen çocukta bizde gece 12 yi buldu eve gelmemiz uyku düzenide bozulunca tam bi huysuz olduben bu tecrübeyle artık uzun bir süre evden çıkmam herhalde
bu arada kızlar sizlere bir kaç sorum var bebişlerinize ceviz vermeye başladınız mı? birde Gün kurusu çok faydalıymış onu duydum aldımda henüz nasıl yapacağımı bilmiyorum yapan yediren var mı varsa tarif verirmisinz

Ceviz için erken canım ama gün kurusunu suda ıslatıp yumuşadıktan sonra muhallebisinin yoğurdunun içine katabilirsin

Ceviz için erken canım ama gün kurusunu suda ıslatıp yumuşadıktan sonra muhallebisinin yoğurdunun içine katabilirsin
sağol canm bana doktor cevizi bir kaç hafta sonra başla demişti 6.ayda kontrolüne gittiğimizde anlamadım bende bencede erken gibi

Cnm vakti erken mi senin icin bilmem ama ben ogluma bi karisim yapiyorum.avakado muz ceviz bunlari cam rendede rendele ver lezzetli oluyo.istersen baska meyvelerde yap ekstradan elma uzum armut falan ekleyebilirsin.arada da boyle yapiyorum

kızlar merhaba salı günün iki uçakla memlekete gideceğiz.6 ay sonra bizimkiler torununu görecek .ilk kez memlekete anne olarak gideceğim çok değişik duygular içindeyim. şunu da sormak isterim size bebeğiyle uçuğa bineniniz var mı . bindiyse neler yaşadı.bebeğe ilaç falan içirdi mi .

biz bindik canim gunduz bindik gece donduk. Gunduz uyanikti. Gece uyumustu bindiginde bi soun olmadi. Cam kenari ve kapiya yakin yerden veriyolar bebek olunca. Hatirlatirsin check inde gorevliye gerekirse. Bebek arabasini da ucaga veriyosun naylonlayip. Ilac falan vermedik basic degisiminde kendi kulagim tikandikca onu emzir ya da sivi ver

bnde odasına bir karyola birde dolap yaptrmıştım. Ama hiç yatmadı orda. Hep yanımızdaydı ayrıyaten bi park yatak almştık onda uyuyodu. Kuzenlerimn çocujkarı 2 bucuj yaşına geldler,annelernden ayrılamıyorlarmş bana tavsıye ettı hattaki 6 aylık odasını ayır dıye. Hangısı mantıklı bilemedim. Ama havalarda ıyıce ısındı en ıyısı ayırmak.

Vayy demek oda poyraz. Bu isme zor alıştım ya.basta sevmıyodm eşim tutturdu olsun dıye. Kurtlar vadısı hastası :)bi tane daha olursa pusat sonra polat. Boyle dizecekmş sıraya. :)
Evet konak vardı zeytyağı surdum sonra taradım hepsi çıktı ama sert fırcayla taramştım bilmedim. Zarar vermedi çok şükür. Onu sormuştum kafası acıdı mı dıye

canım aşıyı çok geciktirme.eğer gribi sıkıntı değil ise aşıyı yaptır. bizde de aynı durum vardı dr antibiyotik kullanmıyorsa aşı yapıla bilir dede ve yaptırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…