- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Cok gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda gecer. Buarada salça baharat vs bunlarada dıkkat edıyomusun. Kızımda cıktgnda dr bır kac gun yumurta yeme dvm ederse salça süt ürünlerı daha bi çok şey tabi hergün bişeyi yemeyerek dene demişti.Kizlar 1 aydir bu sut alerjisi (hatta coklu besin de olabilir) isiyle uğraşıyorum. Diyet yaptim 2 hafta kakasindaki kan gecmedi. Kac doktora gittim. Cocuk doktorlari alerji diyo. Cerrahlarsa enfeksiyon ve catlak. Kakada enfeksiyon cikti. Simdi antibiyotik kullaniyoruz. 10 gun icinde gecmezse alerji kesinlesecek. Kanda azalma var. Kakada da duzelme var ama yine de emin olamiyorum. Tam kesilmeden kan. Duzelmezse cok zor gunler bizi bekliyor sanirim..
Valla ben 6 ayda ayiririm diye oda yapmistim ayiramadim iki yasina kadar beraber olmak lazimmis pisman oldum oda aldigima ona harcadigim parayi kizimin hesabina yatirirdimBeni Kayla alıpta cevap verme zahmeti gösteren @hazel90, @efsunkarr, ve @lilipit e çooook teşekkür ederim. Allah çocklarnzı bağışlasın. Bu arada sizler çocujkarınzn odasını ayırdınız mı yoksa benm gibi yatak odanızda mı yatırıyosunuz?? Teşekkürler.
canım bsen bebe bıskıvısı verıyormusun bana 7 ayın da dedı drBurada @_fiona_ verdiğin tarifden bebek bisküvisi yaptım, çok güzel oldu. Teşekkür ederim:) birde deneme amaçlı 2 tane pekmezli yaptım eşimle bayıldık çok iyi oldu öylede.bebeler büyüsün pekmezli kurabiye olur onlara:)
zaten birçok şeyi yemeyerek diyet yapmıştım. ama geçmedi. şu anda diyet yapmıyorum. ilacın etkisini görmek için. geçmezse sadece birkaç besin yiyerek tekrar diyet deneyeceğim. ve bu sefer başka alternatifimiz olmadğı için diyet baya uzun sürecek gibi görünüyor. kızım sağlığına kavuşsun da onu da yaparızCok gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda gecer. Buarada salça baharat vs bunlarada dıkkat edıyomusun. Kızımda cıktgnda dr bır kac gun yumurta yeme dvm ederse salça süt ürünlerı daha bi çok şey tabi hergün bişeyi yemeyerek dene demişti.
yok canm benimkinde henüz kesin bişey yok sadece 2 kez kristal parçacık görmüştüm eve daha bguün geldik doktora götüreceğim hafta içi bakalım inşallah bişey çıkmaz çok geçmiş olsun sizede sende mi kristal parça gördün nasıl belirtiler olmştu?Senin bebegindemi kum çıktı geçmişe bakamadim benimkinde de var
Ceviz için erken canım ama gün kurusunu suda ıslatıp yumuşadıktan sonra muhallebisinin yoğurdunun içine katabilirsinmerhaba kızlar sonunda eve dün geldik yolculuk çok çok kötüydü giderken hiç ağlamamştı oysa ki ama dün tam bi rezil olduk hiç susmadı üstüne uçak rötar yaptı çıldırdık resmen çocukta bizde gece 12 yi buldu eve gelmemiz uyku düzenide bozulunca tam bi huysuz olduben bu tecrübeyle artık uzun bir süre evden çıkmam herhalde
bu arada kızlar sizlere bir kaç sorum var bebişlerinize ceviz vermeye başladınız mı? birde Gün kurusu çok faydalıymış onu duydum aldımda henüz nasıl yapacağımı bilmiyorum yapan yediren var mı varsa tarif verirmisinz
Ben her zaman gündüz yıkıyorum gece yıkıaynca uyumuyor yaGunaydn kizlar nasil gidiyo 5ayda sonra ilk defa gundz yikandi oglum
sağol canm bana doktor cevizi bir kaç hafta sonra başla demişti 6.ayda kontrolüne gittiğimizde anlamadım bende bencede erken gibiCeviz için erken canım ama gün kurusunu suda ıslatıp yumuşadıktan sonra muhallebisinin yoğurdunun içine katabilirsin
Cnm vakti erken mi senin icin bilmem ama ben ogluma bi karisim yapiyorum.avakado muz ceviz bunlari cam rendede rendele ver lezzetli oluyo.istersen baska meyvelerde yap ekstradan elma uzum armut falan ekleyebilirsin.arada da boyle yapiyorummerhaba kızlar sonunda eve dün geldik yolculuk çok çok kötüydü giderken hiç ağlamamştı oysa ki ama dün tam bi rezil olduk hiç susmadı üstüne uçak rötar yaptı çıldırdık resmen çocukta bizde gece 12 yi buldu eve gelmemiz uyku düzenide bozulunca tam bi huysuz olduben bu tecrübeyle artık uzun bir süre evden çıkmam herhalde
bu arada kızlar sizlere bir kaç sorum var bebişlerinize ceviz vermeye başladınız mı? birde Gün kurusu çok faydalıymış onu duydum aldımda henüz nasıl yapacağımı bilmiyorum yapan yediren var mı varsa tarif verirmisinz
maşallah o paşayaTeyzeleerrr ben kendi arabamda durmuyorum hiiiiççç bu son model arabaa daaa güzelll
kızlar merhaba salı günün iki uçakla memlekete gideceğiz.6 ay sonra bizimkiler torununu görecek .ilk kez memlekete anne olarak gideceğim çok değişik duygular içindeyim. şunu da sormak isterim size bebeğiyle uçuğa bineniniz var mı . bindiyse neler yaşadı.bebeğe ilaç falan içirdi mi .
bnde odasına bir karyola birde dolap yaptrmıştım. Ama hiç yatmadı orda. Hep yanımızdaydı ayrıyaten bi park yatak almştık onda uyuyodu. Kuzenlerimn çocujkarı 2 bucuj yaşına geldler,annelernden ayrılamıyorlarmş bana tavsıye ettı hattaki 6 aylık odasını ayır dıye. Hangısı mantıklı bilemedim. Ama havalarda ıyıce ısındı en ıyısı ayırmak.canim oyle demeyelim de ayni sorunu yasadigimiz icin ben cvp verdim arkadaslar gormemis olabilir sorun hakkinda bilgi sahibi olmayabilir ya da biz cvp verdik diye cvp yazmamis olabilirler..
Soruna gelince kizimin besigi yatak odamizda uzun sure ayirmayi dusunmuyorum ki zaten ona ozel bir oda da yok evimizde kiraciyiz nasil yapacagim buyuyunce bilmiyorum.. Biz hep salonda otururuz oturma odasini odasi yapsam kizimin ordaki oturma grubumu fln cok seviyorum onlari nereye koyacagim cikmazdayim..
Vayy demek oda poyraz. Bu isme zor alıştım ya.basta sevmıyodm eşim tutturdu olsun dıye. Kurtlar vadısı hastası :)bi tane daha olursa pusat sonra polat. Boyle dizecekmş sıraya.adasmislar da :))) canim not eklemeyi yeni öğrendim. telden giriyorum. Denedim simdi de beceremedim. Hata veriyo. en kisa zamanda yuklicem.bu arada bi şeye alinmissin galiba mevzu neymis diye bi baktım eski mesajlara galiba konakla ilgili bi sey sormussun da ben hic yasamadim bilmiyorum. doktor olabilir her gün yıkayın bebeginizi dedi biz de hep yikadik olmadı konak.
canım aşıyı çok geciktirme.eğer gribi sıkıntı değil ise aşıyı yaptır. bizde de aynı durum vardı dr antibiyotik kullanmıyorsa aşı yapıla bilir dede ve yaptırdık.Bizimde dün aşı gunumuzdu. Biraz ertelemek istedim hafif nezlesi oldugu için. Hemsire de hic aramadi yani. İnsan bi arar sorar nasilsin nerde kaldin diyebakalim ne zaman arayacaklar. Daha da aramazsa bizde arayanakadar gitmiyiz işte hemsireye trip aticaz
maşallah tan başka söz yok yavrucağaOglum cok begendi ciglik atiyo sevncinden o mutlu ben mutluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?