2014 Kasım Anneleri

canım aşıyı çok geciktirme.eğer gribi sıkıntı değil ise aşıyı yaptır. bizde de aynı durum vardı dr antibiyotik kullanmıyorsa aşı yapıla bilir dede ve yaptırdık.
antibiyotikle yapilmiyor mu benim kızımda suan kullaniyor ve asisi var pazartesi

konak içinbol zeytin yağı sür 30 dakika sonrada bebek fırçası ile saçını tara.dr lar alerji kremi de veriyorlar oda etkili

küçük kaçarlar.benimkide taklalarla gidiyor

tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. emzirince sıkıntı yok diye anladım.

yumurtanın sarısının çeyreğini verin dedi bizim hemşire.ayrıca illada yumurta yiyecek diye bir şey yok.yemiyorsa hiç zorlama derim bence.

ben sırf bu yüzden patikli pantolon giydiriyorum yatarken..
yoksa ayaklarını hiç bıramıyor..
mide yakan annesine daha doğurtmadım ne zaman doğurucam dedirttiren mustafanın resmini gördüm.çok şükür. bu arada Allahım anasına babasına bağışlasın maşallah çok tatlı.bence hamilelikteki sıkıntılarının hepsine değmiş

Cnm bizimki 2 aylikken kabizlik problemi icin ultrasonda tesadüf görüldü bir belirti yoktu 3 mm 3 adet daha dokulmedi ama kristal parcacik 2 kere bezinde gördüm. Bakalim 7 sinde kontrol var dökülmüşmu bide isin kötüsü oglum su içmeyi sevmedi su ağzına deyer deymez puffff diye cikariyor napicagimi sasirdim

Bizim besigimiz anne yani ben odayi ayirmayi dusunmuyorum daha cunku gece uyaniyor bide aklim kalir yaaa nasil yapicam bilmiyorum

Ben bütün sayfalari okuyamiyorum pek vaktim olmuyor soru neydi

ayy tipini yyiyim ya onun:)yakinda araba ister annesi bu baksana model atlamiss simdiden:)
Hehe valla çok sevdi popişini sallayıp duruyodı kendini sallıyo arabada yani
Aman Allahimm.. Rosee yigit bey buyumus de alışveriş arabasina mi binermis.. Cook tatli ya masallah
Yaaa sorma büyüdük artk sağa sola laf da veriyoruz

Bence ikisini al ama bitane alicaksan ilki derim enguzel hediyelerimiz onlar
Evet canım en güzel hediyelerimiz onlr bende oyuzden böyle bişey yapmak istedim
ayy bilemedim kii ikisi de cok guzelmis.. Once ikincisi diyecektim sonra birincisine döndüm yok yok bu dedim boyle deyip durdum :)) kafani karistirdim iyice heheh
Evet kafamı karıştırdın hehe bakalım çoğunluk ne diycek bende ilkini daha çok begendim ama bilemedim

Canım cok guzel fikirmiş bu. Nerden baktım bunlara nettenmı.buarafa ijiside guzel karar vermedm bende
Canım instagramda yapanlar var sanırım daha bakmadım ama ordan birine yaptrcm sanırım netten baktımm

Bindim cnm. Bebege ilac mi? Öyle birşeye gerek yok. Ucak kalkarken emzirdim ben. Sonrada uyudu zaten.

canm sadece suyla mı tedavi uyguladın başka bi ilaç filan da kullandınız mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…