antibiyotikle yapilmiyor mu benim kızımda suan kullaniyor ve asisi var pazartesicanım aşıyı çok geciktirme.eğer gribi sıkıntı değil ise aşıyı yaptır. bizde de aynı durum vardı dr antibiyotik kullanmıyorsa aşı yapıla bilir dede ve yaptırdık.
sende onu yeOgluma meyve filesi aldom
Ters cevirip sapini yiyo:))))
Cok alem ya
konak içinbol zeytin yağı sür 30 dakika sonrada bebek fırçası ile saçını tara.dr lar alerji kremi de veriyorlar oda etkiliSizlere bişey soracağım kızlar. Oğlumun başındaki konak gecmedi. Kendlğnden gecer sanmştım,ama arttı ıyıce. Az önce zeytin yağı surdum, yarım saat bekleedim tarajla taradım ince bi fön fırcasıyla acaba zarar mı verdim. Uyanınca ağladı. Kafasında kızarıklık yok ama bn nasıl bole bi hata yaptım. Bişy olursa allah benm canımı alsın
küçük kaçarlar.benimkide taklalarla gidiyorBenim oğlan karnının üstünde sürünerek tüm odayı geziyo valla5 dk mutfaga gittim geldim salona oğlan yok bi afalladım nereye gittiki diyrm bide konsolla kanepenin arasındakî boşluğa girmiş seste çıkarmıyo ödüm koptu nasıl sığdı oraya anlamadım yiğit yiğit diye bagrnca oda bana bagrdıda rahatladım ))
dr antibiyotik kullanmıyorsa aşı yapıla bilir dedi bize. senin dr ne der bilemiyorum canım. bizde cuma günü yaptırdık. geçmiş olsunantibiyotikle yapilmiyor mu benim kızımda suan kullaniyor ve asisi var pazartesi
tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. emzirince sıkıntı yok diye anladım.biz bindik canim gunduz bindik gece donduk. Gunduz uyanikti. Gece uyumustu bindiginde bi soun olmadi. Cam kenari ve kapiya yakin yerden veriyolar bebek olunca. Hatirlatirsin check inde gorevliye gerekirse. Bebek arabasini da ucaga veriyosun naylonlayip. Ilac falan vermedik basic degisiminde kendi kulagim tikandikca onu emzir ya da sivi ver
yumurtanın sarısının çeyreğini verin dedi bizim hemşire.ayrıca illada yumurta yiyecek diye bir şey yok.yemiyorsa hiç zorlama derim bence.Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Ya ben naparsam yapim hangi yolu denediysem olmadı kızım yumurta yemiyor direk midesini bulandırıp atıyor. Hamileyken yumurtadan tiksinmiştim ağzımı sürmemiştim bir bağlantısı olabilirmi bilemedim
mide yakan annesine daha doğurtmadım ne zaman doğurucam dedirttiren mustafanın resmini gördüm.çok şükür. bu arada Allahım anasına babasına bağışlasın maşallah çok tatlı.bence hamilelikteki sıkıntılarının hepsine değmişben sırf bu yüzden patikli pantolon giydiriyorum yatarken..
yoksa ayaklarını hiç bıramıyor..
Cnm bizimki 2 aylikken kabizlik problemi icin ultrasonda tesadüf görüldü bir belirti yoktu 3 mm 3 adet daha dokulmedi ama kristal parcacik 2 kere bezinde gördüm. Bakalim 7 sinde kontrol var dökülmüşmu bide isin kötüsü oglum su içmeyi sevmedi su ağzına deyer deymez puffff diye cikariyor napicagimi sasirdimyok canm benimkinde henüz kesin bişey yok sadece 2 kez kristal parçacık görmüştüm eve daha bguün geldik doktora götüreceğim hafta içi bakalım inşallah bişey çıkmaz çok geçmiş olsun sizede sende mi kristal parça gördün nasıl belirtiler olmştu?
Bizim besigimiz anne yani ben odayi ayirmayi dusunmuyorum daha cunku gece uyaniyor bide aklim kalir yaaa nasil yapicam bilmiyorum
Bence ikisini al ama bitane alicaksan ilki derim enguzel hediyelerimiz onlarKızlar babalar günü için hNgisi güzel sizce
Ben bütün sayfalari okuyamiyorum pek vaktim olmuyor soru neydicanim oyle demeyelim de ayni sorunu yasadigimiz icin ben cvp verdim arkadaslar gormemis olabilir sorun hakkinda bilgi sahibi olmayabilir ya da biz cvp verdik diye cvp yazmamis olabilirler..
Soruna gelince kizimin besigi yatak odamizda uzun sure ayirmayi dusunmuyorum ki zaten ona ozel bir oda da yok evimizde kiraciyiz nasil yapacagim buyuyunce bilmiyorum.. Biz hep salonda otururuz oturma odasini odasi yapsam kizimin ordaki oturma grubumu fln cok seviyorum onlari nereye koyacagim cikmazdayim..
Hehe valla çok sevdi popişini sallayıp duruyodı kendini sallıyo arabada yaniayy tipini yyiyim ya onun:)yakinda araba ister annesi bu baksana model atlamiss simdiden:)
Yaaa sorma büyüdük artk sağa sola laf da veriyoruzAman Allahimm.. Rosee yigit bey buyumus de alışveriş arabasina mi binermis.. Cook tatli ya masallah
ayy bilemedim kii ikisi de cok guzelmis.. Once ikincisi diyecektim sonra birincisine döndüm yok yok bu dedim boyle deyip durdum :)) kafani karistirdim iyice hehehKızlar babalar günü için hNgisi güzel sizce
Evet canım en güzel hediyelerimiz onlr bende oyuzden böyle bişey yapmak istedimBence ikisini al ama bitane alicaksan ilki derim enguzel hediyelerimiz onlar
Evet kafamı karıştırdın heheayy bilemedim kii ikisi de cok guzelmis.. Once ikincisi diyecektim sonra birincisine döndüm yok yok bu dedim boyle deyip durdum :)) kafani karistirdim iyice heheh
Canım cok guzel fikirmiş bu. Nerden baktım bunlara nettenmı.buarafa ijiside guzel karar vermedm bendeKızlar babalar günü için hNgisi güzel sizce
Canım instagramda yapanlar var sanırım daha bakmadım ama ordan birine yaptrcm sanırım netten baktımmCanım cok guzel fikirmiş bu. Nerden baktım bunlara nettenmı.buarafa ijiside guzel karar vermedm bende
Bindim cnm. Bebege ilac mi? Öyle birşeye gerek yok. Ucak kalkarken emzirdim ben. Sonrada uyudu zaten.kızlar merhaba salı günün iki uçakla memlekete gideceğiz.6 ay sonra bizimkiler torununu görecek .ilk kez memlekete anne olarak gideceğim çok değişik duygular içindeyim. şunu da sormak isterim size bebeğiyle uçuğa bineniniz var mı . bindiyse neler yaşadı.bebeğe ilaç falan içirdi mi .
canm sadece suyla mı tedavi uyguladın başka bi ilaç filan da kullandınız mı pekiCnm bizimki 2 aylikken kabizlik problemi icin ultrasonda tesadüf görüldü bir belirti yoktu 3 mm 3 adet daha dokulmedi ama kristal parcacik 2 kere bezinde gördüm. Bakalim 7 sinde kontrol var dökülmüşmu bide isin kötüsü oglum su içmeyi sevmedi su ağzına deyer deymez puffff diye cikariyor napicagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?