- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Canım birini buldugunda banada yazarmısın bende bı bakim. Bende araştryrm guzelbişeyler bulursam paylaşırımCanım instagramda yapanlar var sanırım daha bakmadım ama ordan birine yaptrcm sanırım netten baktımm
yok antibiyotik kullanirken yapmazlar. cocugun o an hasta olmamasi gerek. yalniz bizim tarihler ayni sayilir biz asimizi olali bir hafta olacak nerdeyse. sizin tarih neden o kadar gec ki :)antibiyotikle yapilmiyor mu benim kızımda suan kullaniyor ve asisi var pazartesi
Yok cnm hicbisey sadece bol bol besliceksin ki idrara ciksin dedi dr 5.aydan sonra su vermeye basla dedi.yani idrara nekadar cikarsa okadar cabuk doker vucut susuz kalirsa buyurmuş ac kalmicak yanicanm sadece suyla mı tedavi uyguladın başka bi ilaç filan da kullandınız mı peki
Ben sek günlük cam şişe aliyodum ama maya 1 kereye mahsus ev yogurdu bulursan iyi olur bulamazsan activya kullanan arkadaslar var ama ben denemedimYa kızlar şu yogurtla ilgılı son sorumu sorucam. Farklı bir market yogurduyla mayaladm busefer sakız gıbi uzuyo. Öncekıler oluyodu ama eşimin hangı yogurdu aldıgını hatrlamıyorum. Şu hafıza bıtırdı benı. Sizce neyle mayalım hangı markayla. Maya olarakta kullanamıyorum bunu kıvamıda olmamış çunku.
Bende o sutü kullanıyorum canım. Maya normalde kendi yaptıgımdan ayırıp onunla yapıyod zaten.ama bu seferkını hazr yogurtla mayaladm olmadı. Mlsf ilkını hazr yogurtla mayalamam gerekıcek oda hangısı olur onu bilmıyorum. Ne kullandıgımı hatrlamıyorumya. Bu yaşımda hafızam böyleyse ilerde düşünemıyorum kendımı vallaBen sek günlük cam şişe aliyodum ama maya 1 kereye mahsus ev yogurdu bulursan iyi olur bulamazsan activya kullanan arkadaslar var ama ben denemedim
canım bsen bebe bıskıvısı verıyormusun bana 7 ayın da dedı dr
Canım Alperen 4 kez bindi. İlkinde daha 1 aylıktı. Hemen hepsi rahat geçti bizim. İlkinde ya yutkunmazsa, emmezse diye endişem vardı. Emdi.. Kuzenimleydik ve yanımız boştu. Altını da değiştirdim rahatça. Daha sonra bi binişte uyuyordu. Uyanmadı ama kendi kendine yutkundu :) ilaç falan vermedimçkızlar merhaba salı günün iki uçakla memlekete gideceğiz.6 ay sonra bizimkiler torununu görecek .ilk kez memlekete anne olarak gideceğim çok değişik duygular içindeyim. şunu da sormak isterim size bebeğiyle uçuğa bineniniz var mı . bindiyse neler yaşadı.bebeğe ilaç falan içirdi mi .
hemaire erteledi.antibiyotkden dolayi ama yine kullaniyor olacak bilmiyorum dru arayacam ne diycek amipli.dizanteri oldu.ondan kullaniyor .sbelkide yapılıyorduryok antibiyotik kullanirken yapmazlar. cocugun o an hasta olmamasi gerek. yalniz bizim tarihler ayni sayilir biz asimizi olali bir hafta olacak nerdeyse. sizin tarih neden o kadar gec ki :)
Kizlar bu kristal parcaciklar sertmi yumusakmi sizde cikancanm sadece suyla mı tedavi uyguladın başka bi ilaç filan da kullandınız mı peki
Bu kristal sertmi yumusakmi canim bezde cikanCnm bizimki 2 aylikken kabizlik problemi icin ultrasonda tesadüf görüldü bir belirti yoktu 3 mm 3 adet daha dokulmedi ama kristal parcacik 2 kere bezinde gördüm. Bakalim 7 sinde kontrol var dökülmüşmu bide isin kötüsü oglum su içmeyi sevmedi su ağzına deyer deymez puffff diye cikariyor napicagimi sasirdim
hemaire erteledi.antibiyotkden dolayi ama yine kullaniyor olacak bilmiyorum dru arayacam ne diycek amipli.dizanteri oldu.ondan kullaniyor .sbelkide yapılıyordur
sagoll canim.benim bakalim yaparmi yapmazmi hemsire gorcez İnşallahCanım biz de antibiyotik kullanırken aşı olduk. O zaman hiç sormak aklıma gelmemişti . Şimdi nette biraz baktım da antibiyotiklerin aşıya engel olmayacağı yazıyor birçok yerde.
Su an iyi ki iki bebegim var dedim. Ikisi de cok guzel cunku. Intagramda kim yapio bi arastirip haberleselim. Urunler cok guzEl cunku.Kızlar babalar günü için hNgisi güzel sizce
tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. emzirince sıkıntı yok diye anladım.
Ya kızlar şu yogurtla ilgılı son sorumu sorucam. Farklı bir market yogurduyla mayaladm busefer sakız gıbi uzuyo. Öncekıler oluyodu ama eşimin hangı yogurdu aldıgını hatrlamıyorum. Şu hafıza bıtırdı benı. Sizce neyle mayalım hangı markayla. Maya olarakta kullanamıyorum bunu kıvamıda olmamış çunku.
mide yakan annesine daha doğurtmadım ne zaman doğurucam dedirttiren mustafanın resmini gördüm.çok şükür. bu arada Allahım anasına babasına bağışlasın maşallah çok tatlı.bence hamilelikteki sıkıntılarının hepsine değmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?