2014 Kasım Anneleri

Ay çıldıracak bu çocuk beni hic birşey yemek istemiyor tukuruyor kaşığı görünce ağlamaya başlıyor sinirlendim bağırdım bi suru of ya ne yapcam şaşırdım

Gunaydın arkadaslar. Nasılsınız. Resımler paylaşılmış hepsı bırbırınden yakışıklı maşallah kuzucuklara.
Kızımı ayagımda sallarken ayaklarıyla kendını gerı gerı ıtıyo govdesıne kadar yere ıtıyo kendını sallatmıyo. Beşigindede aynısını yapıyo. Herkez ilerı gıder Benım kız sırt üstü gerı gitmeye başladı:=)) sallamak uyutmak hepten oyuna dondu.

geçen hafta 2 kez bindik. ilkinde ne güzel uyumuştu. o kadar çok çocuk vardı ki onların sesine uyandı. sonra tüm çocuklar uyudu bizimki son yarım saat çıldırdı. 2.si daha kötüydü. yolculuğum hosteslerin yanında emzirip sallamakla geçti diyebilirim

Gunaydinlar.. Bebisleri gorunce mutlu oldum :))
Eki Görüntüle 1530798 sabah sabah bunu gorunce de cok guldum.. Ayni boyle kel bir kizim var yakinda bu moda girerim
ay benim kızımda aynı. daha az önce onu düşünüyodum ne zaman uzayacak bu kızın saçları da toka takıcaz diye. 1 yaşında toka takılacak düzeye gelmesi gerekiyo demişt tvde doktor. gelmez sanki bu gidişle

GÜNAYDIN KIZLAR
HAFTA SONU Bİ TEMİZLİK YAPIM DEDİM AMA NERDE OĞLUM BIRAKMADI HEP KUCAKTA GEZİCEK YA Bİ ARA BABASI ÇIKARDI DOLAŞMAYA KUCAĞINDA UYUMUŞ GERİ GELDİLER 1 SAAT Mİ NE KALDILAR O ARA NE YAPTIYSAM SONRA KALDI BU ARA HEP BÖLE OLDU YA.

BU ARADA İRİMİKTEN MUHALLEBİ YAPTIM ÇOK DA GÜZEL YEDİ BİLİOSUNUZ İRMİK ÇOK SAĞLIKLI BEBİŞLERE DİĞER TOPİĞEDE YAZDIM ORAYA BAKMAYANLAR İÇİN YAZIM DEDİM.
1 ÇAY BARDAĞI SUYA 1 TATLI KAŞIĞI İRMİK KOYUP PİŞİRDİM İLIYINCADA İÇİNE PEKMEZ KATTIM İSTERSENİZ MEYVE PÜRELERİ DE KATILABİLİR.

Canım bende c. Tesı yaptım temızlık ama nasıl yaptım dört odayı temzlemen burun gunumu aldı. Bırını temzledm kızımda oynadm uyuttum yarm saatten fazla uyumuyo tabiki. Arada yanıma aldm sarkılarla oyaladm. Ev artık aldı başını gıdıyodu valla napim yaptm bişekılde. Hala yorgunlugu var üstümde. Kızım sayesınde jet hızıyla iş yapmaya basladım.

arkadaslar gunaydın
bugun ıtıbarıyle muhallebıye baslayacagım
dr.ötger pirinç unu aldım :)

bana ölçü verebilir misiniz? siz nasıl pişiriyorsunuz
armut aldım içine armut rendeleyeceğim

tesekkurler cnm

arkadaslar gunaydın
bugun ıtıbarıyle muhallebıye baslayacagım
dr.ötger pirinç unu aldım :)

bana ölçü verebilir misiniz? siz nasıl pişiriyorsunuz
armut aldım içine armut rendeleyeceğim

Günaydın canım... Ben bir su bardağı suya bir yemek kaşığı ama dolu dolu değil öyle yapıyordum.. Arı mama yapıyorum uzun süredir... Ölçüm öyleydi zannedersem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…