2014 Kasım Anneleri

PİRİNÇ UNUNU SUYLA PİŞİRİP TATLANDIRMAK İÇİN Mİ YAPIOSUNUZ BUNLARI BEN DAHA PİRİNÇ UNU HİÇ YAPMADIM.

Canım ben arı mamanın 8 tahıllısını bir de muhallebisi yapıyorum artık ama pirinç unuyla yaptığım zaman şeker atamadığımız için tatlandırmak güzel oluyor meyvelerle.. Ya da bisküvi atıyorum

EVET ONU SORDUM YAPTIKTAN SONRA BÖLE TATLANDIRMAK DAHA İYİ TABİ.YİYOLARSA GÜZEL TABİ.ARI MAMA ZATEN KENDİNDEN TATLI DİMİ VERMEDİM HİÇ AMA.

EVET ONU SORDUM YAPTIKTAN SONRA BÖLE TATLANDIRMAK DAHA İYİ TABİ.YİYOLARSA GÜZEL TABİ.ARI MAMA ZATEN KENDİNDEN TATLI DİMİ VERMEDİM HİÇ AMA.

Evet onun tadı zaten çok güzel... Şükür bebeğim çok itiraz etmeden ek gıdaları yemeye başladı sebzede biraz inat ediyo onu da benim inadımla geçiyoruz : ) Sabah artık düzenli kahvaltısını yapıyor akşam da ya sebze ya da muhalebi 8 tahıllısını yiyor

BİZİM GENELDE BABANNE GÜNDÜZ VERİO HEP AKŞAM PEK BİŞEY KALMIO 6 YA KADAR HERŞEYİ YEMİŞ OLUO :=) KAHVALTIDA NE VERİOSUN ŞUAN BEN DÜN İLK VERDİM PEYNİR VE AZCIK YUMURTA SARISI TEK TEK VERDİM YEDİ ÖLE.SEN NASIL YAPIOSUN DÜN HATTA SEBZESİNE ISPANAK KATICAKTIM YUMURTA VERDİM İLK DEFA DİE KATAMADIM GENE PATATES HAVUÇ YAPTIM AZDA PİRİNÇ

Sabah peynir, yarım yumurta sarısı, 5-6 tane bebe bisküvisi, bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi bunları ıhlamurla puding kıvamına getiriyorum öyle veriyorum canım... Çalıştığım günler de bakıcıma veriyorum o yediriyor... Bizle de kahvaltı yaparken patates felan elimde ezip veriyorum öyle... Sebzeyi de patates havuç garanti oluyor bazeniki yaprak ıspanak katıyorum.. Zaten böyle pek sevmiyor yoğurtla karıştırıyorum güzel yiyor...

BEN TEK TEK VERDİM Bİ PEYNİR Bİ YUMURTA KARIŞTIRMADIM YANİ BİRAZ ALIŞSIN OLMADI BENDE ÖLE YAPARIM.BENDE PÜREYİ BUHARDA HAŞLADIKTAN SONRA EZİORUM KENDİ SUYUNDAN KATIORUM MAMA GİBİ OLUO ZATEN BENDE ÖLE YAPIORUM.

Gunaydinlar.. Bebisleri gorunce mutlu oldum :))
Eki Görüntüle 1530798 sabah sabah bunu gorunce de cok guldum.. Ayni boyle kel bir kizim var yakinda bu moda girerim

benim oğlumun da saçları aldı başını gidiyo kestik bile hatta uçlarından biraz gözüne giriyodu. bende toka takıyom bazen kimsegörmeden nası durcak diye işte uzun bizimkilerde faydası yok ama bize iste naparsın

Slm kizlar Bizimkinin saclarda uzun bi faydasi yok yani cok heveslenmyin uzun saca terliyo bende kestrmeyi dusunuyrm da babasi izin vermyo adanadaym suan icerisi 28 derece disariyi dusunun atlet kilotla duruyo kizlar bu arada bademciklerim cok fena ne onerirsiniz yutkunamyrm bile

Cnm bebe biskuvisi ne kullaniytosub
Bide sebze ne kadar miktarda yiyi
Benimki 7 8 mama kasigi mİnik
Yarisi uzetine dokuluo zaten

Vnm bende ilk kez dun aksam suya bkoydugum keci peyniri yedirdim
Parca parca parmagimda ezip verdim agziba
Bi cay akasigi yemistir
Yumurta aldim koy yumurtasi
Yarin sabah yymurta prynir ve pekmez ayri ayri yedircem

Cnm sen irmik falan veriosun ya
Okudugum kadariyla erken
Az daha bekle

Vnm bende ilk kez dun aksam suya bkoydugum keci peyniri yedirdim
Parca parca parmagimda ezip verdim agziba
Bi cay akasigi yemistir
Yumurta aldim koy yumurtasi
Yarin sabah yymurta prynir ve pekmez ayri ayri yedircem

YOĞURTTTAN HANİ SÜT ÜRÜNLERİNE ALIŞKIN YA BEN BAYA VERDİM PEYNİR YUMURTAYI DA ÇEYREK YKTU BİLE ÖLE YEDİ VERSEM DAHA YİCEKTİ AMA VERMEDİM BEN KARIŞTIRMAK İSTEMİORUM HEPSİNİ MAMA GİBİ BÖLE DAHA İYİ DİE DÜŞÜNDÜM BİZ NASIL YİYOSAK YANİ.BENM PEYNİRİM DE KEÇİ PEYNİRİ DEĞİLDİ NORMAL EVDEKİNDEN AKŞAMDAN SUYA KOYDUM TUZU ÇIKTI ÖLE VERDİM KÖY YUMURTASI DA VALLA ZOR YANİ BULAMM HERALDE.

Cnm sen irmik falan veriosun ya
Okudugum kadariyla erken
Az daha bekle

NİYE ERKEN Kİ 6.AYDAN SONRA İRMİK ÖNERİLİODU SEBZE PÜRELERİNE FALAN DA KATIN DİE BİLİORUM BEN ALLA ALLA NE ZAMANA KADAR PEKİ ERKEN DİOSUN SEN MUHALLEBİ ÇOK ÖNEMLİ GERÇİ BEKLENİLEBİLİR.

BİDE KIZLAR HANİ BEBEİŞLERE KÜÇÜKKEN ÇOK KAKA YAPMASI İYİ BESLENİO ANLAMINA GELİO DİOLARDI DOKTORLAR BENM Kİ ÇOK AZALDI BAZEN 1 BAZEN 2 YAPIO ÇİŞİDE ÖLE HER BEZİ BOŞ GİBİ BİŞEY YANİ BÜYÜDÜKÇE BÖLE Mİ OLUO ACABA DÜN MESELA HİÇ KAKA YAPMADI BUGÜN YAPMIŞ GERÇİ DE NE BİLİM GENELDE HER SABAH YAPARDI.

Canım benmkıde azaldıya. Hatta nezamndr sırucam unutuyorum. Sabah 7 yada 9 da alıyorum bezını akşam 9 10 a kafar 5 6 kez bez degıstryorum. Kaka en fazla ıkı kere yapıyo.bazaen bır cok az yapıyo. Ama bnde ılerledıkce kaka az yapması ıyı dıye biliyorum bıyerde okumuştum.beslenır beslenmez kaka yapması kilo alımınıda azaltr yazıyodu nekadar dogru bilemem

KÜÇÜKKEN ÇOK KAKA YAPMASI İYİYDİ DE NE BİLİM BÜYÜDÜKÇE İYİMİDİR.YEDİĞİ YARIO DERLER AMA AZ YAPINCA AKLIM TAKILDI YANİ.

Cnm ayni durumdayz
Banada buyudugundendir diye glmisti

Tahillar yedi aya dogru veriliyor diye biliyrm ben cnm

Bizde asimzi olduk şükür İnşallah ates yapmaz kizim dizanteri.oldu.sulardanmis.salgin.varmis.sikayet etcem belediyeyi resmen camur.akiyo sularya.hangi yuzyilda yasiyoruz bilmiyorum.s

Kizlar bende irmik koyuyrm corbalarina bazen princ bazende irmk koyuyrm sikinti yok yani kizlar ben gun icinde verdklerimi soyluyrm cok mu veryrm acaba sabh 6da emiyo uyaniyo 7de kahvalti karsim(sutum labne pekmz bebe biskv. Tereyag cevz yumurta)7.30 uyuyo 10.30 uyaniyo biraz emiyo sonra yogurt meyve karsimi 12de uyuyo 2.30 uyaniyo corba iciyo 4 4.30 gibi uyuyo 6da uyanyo muhallebi iciyo 7de emiyo yatyo 10.30uyanyo sonrasnda hep emiyo sizce yanlis yaptgm bi se varmi siralama acsndan ayrca yedigi hersey kasikla degil bi kaseye yakn yani bu aralr zor yedryrm ama yinede yiyo heryerimz batyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…