- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
PİRİNÇ UNUNU SUYLA PİŞİRİP TATLANDIRMAK İÇİN Mİ YAPIOSUNUZ BUNLARI BEN DAHA PİRİNÇ UNU HİÇ YAPMADIM.
Canım ben arı mamanın 8 tahıllısını bir de muhallebisi yapıyorum artık ama pirinç unuyla yaptığım zaman şeker atamadığımız için tatlandırmak güzel oluyor meyvelerle.. Ya da bisküvi atıyorum
EVET ONU SORDUM YAPTIKTAN SONRA BÖLE TATLANDIRMAK DAHA İYİ TABİ.YİYOLARSA GÜZEL TABİ.ARI MAMA ZATEN KENDİNDEN TATLI DİMİ VERMEDİM HİÇ AMA.
Evet onun tadı zaten çok güzel... Şükür bebeğim çok itiraz etmeden ek gıdaları yemeye başladı sebzede biraz inat ediyo onu da benim inadımla geçiyoruz : ) Sabah artık düzenli kahvaltısını yapıyor akşam da ya sebze ya da muhalebi 8 tahıllısını yiyor
BİZİM GENELDE BABANNE GÜNDÜZ VERİO HEP AKŞAM PEK BİŞEY KALMIO 6 YA KADAR HERŞEYİ YEMİŞ OLUO :=) KAHVALTIDA NE VERİOSUN ŞUAN BEN DÜN İLK VERDİM PEYNİR VE AZCIK YUMURTA SARISI TEK TEK VERDİM YEDİ ÖLE.SEN NASIL YAPIOSUN DÜN HATTA SEBZESİNE ISPANAK KATICAKTIM YUMURTA VERDİM İLK DEFA DİE KATAMADIM GENE PATATES HAVUÇ YAPTIM AZDA PİRİNÇ
Sabah peynir, yarım yumurta sarısı, 5-6 tane bebe bisküvisi, bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi bunları ıhlamurla puding kıvamına getiriyorum öyle veriyorum canım... Çalıştığım günler de bakıcıma veriyorum o yediriyor... Bizle de kahvaltı yaparken patates felan elimde ezip veriyorum öyle... Sebzeyi de patates havuç garanti oluyor bazeniki yaprak ıspanak katıyorum.. Zaten böyle pek sevmiyor yoğurtla karıştırıyorum güzel yiyor...
Gunaydinlar.. Bebisleri gorunce mutlu oldum :))
Eki Görüntüle 1530798 sabah sabah bunu gorunce de cok guldum.. Ayni boyle kel bir kizim var yakinda bu moda girerim
Cnm bebe biskuvisi ne kullaniytosubCanım ben arı mamanın 8 tahıllısını bir de muhallebisi yapıyorum artık ama pirinç unuyla yaptığım zaman şeker atamadığımız için tatlandırmak güzel oluyor meyvelerle.. Ya da bisküvi atıyorum
Vnm bende ilk kez dun aksam suya bkoydugum keci peyniri yedirdimBEN TEK TEK VERDİM Bİ PEYNİR Bİ YUMURTA KARIŞTIRMADIM YANİ BİRAZ ALIŞSIN OLMADI BENDE ÖLE YAPARIM.BENDE PÜREYİ BUHARDA HAŞLADIKTAN SONRA EZİORUM KENDİ SUYUNDAN KATIORUM MAMA GİBİ OLUO ZATEN BENDE ÖLE YAPIORUM.
Cnm sen irmik falan veriosun yaBEN TEK TEK VERDİM Bİ PEYNİR Bİ YUMURTA KARIŞTIRMADIM YANİ BİRAZ ALIŞSIN OLMADI BENDE ÖLE YAPARIM.BENDE PÜREYİ BUHARDA HAŞLADIKTAN SONRA EZİORUM KENDİ SUYUNDAN KATIORUM MAMA GİBİ OLUO ZATEN BENDE ÖLE YAPIORUM.
Vnm bende ilk kez dun aksam suya bkoydugum keci peyniri yedirdim
Parca parca parmagimda ezip verdim agziba
Bi cay akasigi yemistir
Yumurta aldim koy yumurtasi
Yarin sabah yymurta prynir ve pekmez ayri ayri yedircem
Cnm sen irmik falan veriosun ya
Okudugum kadariyla erken
Az daha bekle
Canım benmkıde azaldıya. Hatta nezamndr sırucam unutuyorum. Sabah 7 yada 9 da alıyorum bezını akşam 9 10 a kafar 5 6 kez bez degıstryorum. Kaka en fazla ıkı kere yapıyo.bazaen bır cok az yapıyo. Ama bnde ılerledıkce kaka az yapması ıyı dıye biliyorum bıyerde okumuştum.beslenır beslenmez kaka yapması kilo alımınıda azaltr yazıyodu nekadar dogru bilememBİDE KIZLAR HANİ BEBEİŞLERE KÜÇÜKKEN ÇOK KAKA YAPMASI İYİ BESLENİO ANLAMINA GELİO DİOLARDI DOKTORLAR BENM Kİ ÇOK AZALDI BAZEN 1 BAZEN 2 YAPIO ÇİŞİDE ÖLE HER BEZİ BOŞ GİBİ BİŞEY YANİ BÜYÜDÜKÇE BÖLE Mİ OLUO ACABA DÜN MESELA HİÇ KAKA YAPMADI BUGÜN YAPMIŞ GERÇİ DE NE BİLİM GENELDE HER SABAH YAPARDI.
Super olmusEki Görüntüle 1530787 Eki Görüntüle 1530788 6. Ay cekimlerimoz ek gida konsepti ile.. Musti hic duemuodu zor oldu
Canım benmkıde azaldıya. Hatta nezamndr sırucam unutuyorum. Sabah 7 yada 9 da alıyorum bezını akşam 9 10 a kafar 5 6 kez bez degıstryorum. Kaka en fazla ıkı kere yapıyo.bazaen bır cok az yapıyo. Ama bnde ılerledıkce kaka az yapması ıyı dıye biliyorum bıyerde okumuştum.beslenır beslenmez kaka yapması kilo alımınıda azaltr yazıyodu nekadar dogru bilemem
Cnm ayni durumdayzBİDE KIZLAR HANİ BEBEİŞLERE KÜÇÜKKEN ÇOK KAKA YAPMASI İYİ BESLENİO ANLAMINA GELİO DİOLARDI DOKTORLAR BENM Kİ ÇOK AZALDI BAZEN 1 BAZEN 2 YAPIO ÇİŞİDE ÖLE HER BEZİ BOŞ GİBİ BİŞEY YANİ BÜYÜDÜKÇE BÖLE Mİ OLUO ACABA DÜN MESELA HİÇ KAKA YAPMADI BUGÜN YAPMIŞ GERÇİ DE NE BİLİM GENELDE HER SABAH YAPARDI.
Tahillar yedi aya dogru veriliyor diye biliyrm ben cnmYOĞURTTTAN HANİ SÜT ÜRÜNLERİNE ALIŞKIN YA BEN BAYA VERDİM PEYNİR YUMURTAYI DA ÇEYREK YKTU BİLE ÖLE YEDİ VERSEM DAHA YİCEKTİ AMA VERMEDİM BEN KARIŞTIRMAK İSTEMİORUM HEPSİNİ MAMA GİBİ BÖLE DAHA İYİ DİE DÜŞÜNDÜM BİZ NASIL YİYOSAK YANİ.BENM PEYNİRİM DE KEÇİ PEYNİRİ DEĞİLDİ NORMAL EVDEKİNDEN AKŞAMDAN SUYA KOYDUM TUZU ÇIKTI ÖLE VERDİM KÖY YUMURTASI DA VALLA ZOR YANİ BULAMM HERALDE.
NİYE ERKEN Kİ 6.AYDAN SONRA İRMİK ÖNERİLİODU SEBZE PÜRELERİNE FALAN DA KATIN DİE BİLİORUM BEN ALLA ALLA NE ZAMANA KADAR PEKİ ERKEN DİOSUN SEN MUHALLEBİ ÇOK ÖNEMLİ GERÇİ BEKLENİLEBİLİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?