2014 Kasım Anneleri

Bizde asimzi olduk şükür İnşallah ates yapmaz kizim dizanteri.oldu.sulardanmis.salgin.varmis.sikayet etcem belediyeyi resmen camur.akiyo sularya.hangi yuzyilda yasiyoruz bilmiyorum.s

Tekrar geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanırken yaptılar di mi ? Bizde antibiyotik kullanırken yapıldığından mıdır nedir ateşi çıkmamıştı. Ama bizimki 4.ay aşısıydı tabi. 6. ay aşısı daha farklı. Sen takip et yine de. 6. ay aşımızda gündüz bir şey yoktu da akşam yükselmeye başlamıştı ateşimiz.

Maşallah bütün bunların hepsini bir kaseye yakın yiyorsa. Kaç aylık bebeğin

Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bakamıyorum buraya. Yarın 35-40 kişi gelecek eve çocuk görmeye iş arkadaşlarım ve tek başıma hazırlık yapmaktan kaç gündür gece 3-3.5 ta yatıyorum sabah 6.30 da kalkıyorum Perşembe günü de üniversitede sunumum var gerçekten yorgunluktan bayılmak üzereyim bugün.

Cnm ayni durumdayz
Banada buyudugundendir diye glmisti

SONUNU ANLAMADIM CANIM YA KABIZ OLMASINLARDA İYİYSE YAPMASINLAR ÖNEMLİ DEĞİL GERÇİ KABIZ GBİ OLSA KARNI TAŞ GİBİ OLUR ARADA KONTROL EDİOM YANİ.

Tahillar yedi aya dogru veriliyor diye biliyrm ben cnm

NEYSE OZAMAN VERMİM AZ KALDI 6 SI BİTMEYE :=)

MAŞALLAH BEBEĞİNE UYKUSUDA BAYA İYİ SIRALAMA ÖNEMLİ DEĞİL CANIM Bİ SIKINTI GÖRÜNMÜO KABIZ VS BİŞEY OLMUOSA.AMA CEVİZ DAHA ERKEN BENCE ONU VERMEYEBİLİRSİN GERÇİ NE KADARLIK BEBİŞ BİLMİORUM AMA

dru aradim yaptr sorun.yok dedi canim atesi cikarssa calpolde verebilirsin dedi İnşallah bizdede.cikmaz antibiyotik ise yarasin.bari

Cnm bebeğin kaç aylık?bana çok gibi geldi ama yinede sen bilirsin tabi.benim kuzenim doktor o bize 8.aya kadar anne sütü /mama asıl öğün, ek gıda tattırmalık ara larda dedi.

Kızlar bu tumurta tereyagını bebe biskuvısını falan nasıl verıyosunuz.
ben kahvaltı olarak yarım yumurta sarısı 2-3 tatlı kaşığı ev yapımı labne ve 30 cc kadar ıhlamur veriyorum bulamaç yapmadan ayrı ayrı yediriyorum
onun dışında bebe bisküvisi yaptım mamasına katılabilir ama benim oğlum kaşık mamasını çok sevmediği için yedirmiyorum ama çokta önemli değil

BEN SADECE PEYNİR VE YUMURTA VERDİM DAHA TEK TEK VERDİM BULAMAÇ GİBİ YAPMADIM.
KENDİM NASIL YİYOSAM ONADA ÖLE VERDİM YANİ.
Tesekkur ederım canım. Bende bugun ilk peynır ve yumurta tattrdm elımle agzına surdum.

Cnm bebeğin kaç aylık?bana çok gibi geldi ama yinede sen bilirsin tabi.benim kuzenim doktor o bize 8.aya kadar anne sütü /mama asıl öğün, ek gıda tattırmalık ara larda dedi.
30 ekim dogumlu valla canm yiyo masallwh cok guzelde uyuyo sikinti yok yani hergun kakqsinida yapiyo 1 veya 2 defa gece gundz uyku problemi yapmiyo bilmyrm yani verirken aglamq sizlamada yapmiyo simdiye kadar sadece emiyrdu sutumde iyi yani normaldi kg alimi inanyrmki bu ay guzel aldgina belli oluyo aldigi birazda zayif dogdu die cabam geri kalmsn

kizlar ek gıda veriyosunuz heralde olay onla ilgili. Bizimki hala gunde bikac kere kaka yapıyor sadece anne sütü alıyo sayilir. Bana da bizimkinin durumu fazla gelmişti ikisi de normalmis yani:)))

KÜÇÜKKEN ÇOK KAKA YAPMASI İYİYDİ DE NE BİLİM BÜYÜDÜKÇE İYİMİDİR.YEDİĞİ YARIO DERLER AMA AZ YAPINCA AKLIM TAKILDI YANİ.
bebekler buyudukce cic yapma araligi uzar.2saatde bir cis yaparlar.bazi bebekler gece boyunca cis yapmazlar.sabah uyaninca hemen bezini acib cis yaptirsaniz cis yaparlar.boylece tuvalet egitimide yavas yavas baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…