- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Bizde asimzi olduk şükür İnşallah ates yapmazkizim dizanteri.oldu.sulardanmis.salgin.varmis.sikayet etcem belediyeyi resmen camur.akiyo sularya.hangi yuzyilda yasiyoruz bilmiyorum.s
Maşallah bütün bunların hepsini bir kaseye yakın yiyorsa. Kaç aylık bebeğinKizlar bende irmik koyuyrm corbalarina bazen princ bazende irmk koyuyrm sikinti yok yani kizlar ben gun icinde verdklerimi soyluyrm cok mu veryrm acaba sabh 6da emiyo uyaniyo 7de kahvalti karsim(sutum labne pekmz bebe biskv. Tereyag cevz yumurta)7.30 uyuyo 10.30 uyaniyo biraz emiyo sonra yogurt meyve karsimi 12de uyuyo 2.30 uyaniyo corba iciyo 4 4.30 gibi uyuyo 6da uyanyo muhallebi iciyo 7de emiyo yatyo 10.30uyanyo sonrasnda hep emiyo sizce yanlis yaptgm bi se varmi siralama acsndan ayrca yedigi hersey kasikla degil bi kaseye yakn yani bu aralr zor yedryrm ama yinede yiyo heryerimz batyo:)))
Cnm ayni durumdayz
Banada buyudugundendir diye glmisti
Tahillar yedi aya dogru veriliyor diye biliyrm ben cnm
Kizlar bende irmik koyuyrm corbalarina bazen princ bazende irmk koyuyrm sikinti yok yani kizlar ben gun icinde verdklerimi soyluyrm cok mu veryrm acaba sabh 6da emiyo uyaniyo 7de kahvalti karsim(sutum labne pekmz bebe biskv. Tereyag cevz yumurta)7.30 uyuyo 10.30 uyaniyo biraz emiyo sonra yogurt meyve karsimi 12de uyuyo 2.30 uyaniyo corba iciyo 4 4.30 gibi uyuyo 6da uyanyo muhallebi iciyo 7de emiyo yatyo 10.30uyanyo sonrasnda hep emiyo sizce yanlis yaptgm bi se varmi siralama acsndan ayrca yedigi hersey kasikla degil bi kaseye yakn yani bu aralr zor yedryrm ama yinede yiyo heryerimz batyo:)))
Kızlar bu tumurta tereyagını bebe biskuvısını falan nasıl verıyosunuz.
dru aradim yaptr sorun.yok dedi canim atesi cikarssa calpolde verebilirsin dedi İnşallah bizdede.cikmaz antibiyotik ise yarasin.bariTekrar geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanırken yaptılar di mi ? Bizde antibiyotik kullanırken yapıldığından mıdır nedir ateşi çıkmamıştı. Ama bizimki 4.ay aşısıydı tabi. 6. ay aşısı daha farklı. Sen takip et yine de. 6. ay aşımızda gündüz bir şey yoktu da akşam yükselmeye başlamıştı ateşimiz.
Kizlar bende irmik koyuyrm corbalarina bazen princ bazende irmk koyuyrm sikinti yok yani kizlar ben gun icinde verdklerimi soyluyrm cok mu veryrm acaba sabh 6da emiyo uyaniyo 7de kahvalti karsim(sutum labne pekmz bebe biskv. Tereyag cevz yumurta)7.30 uyuyo 10.30 uyaniyo biraz emiyo sonra yogurt meyve karsimi 12de uyuyo 2.30 uyaniyo corba iciyo 4 4.30 gibi uyuyo 6da uyanyo muhallebi iciyo 7de emiyo yatyo 10.30uyanyo sonrasnda hep emiyo sizce yanlis yaptgm bi se varmi siralama acsndan ayrca yedigi hersey kasikla degil bi kaseye yakn yani bu aralr zor yedryrm ama yinede yiyo heryerimz batyo:)))
Merhaba DOSTEmzirirken bakla yenilmez 2 yaşına kadar da bebeklere verilmez favizm adlı hastalığa neden olur internete yazıp okuyabilirsiniz. BİR DOST
Benden de selamlar herkeseSelam herkese
ben kahvaltı olarak yarım yumurta sarısı 2-3 tatlı kaşığı ev yapımı labne ve 30 cc kadar ıhlamur veriyorum bulamaç yapmadan ayrı ayrı yediriyorumKızlar bu tumurta tereyagını bebe biskuvısını falan nasıl verıyosunuz.
Tesekkur ederım canım. Bende bugun ilk peynır ve yumurta tattrdm elımle agzına surdum.BEN SADECE PEYNİR VE YUMURTA VERDİM DAHA TEK TEK VERDİM BULAMAÇ GİBİ YAPMADIM.
KENDİM NASIL YİYOSAM ONADA ÖLE VERDİM YANİ.
Jöle gibi yumuşak oKizlar bu kristal parcaciklar sertmi yumusakmi sizde cikan
Merhaba DOST
30 ekim dogumlu valla canm yiyo masallwh cok guzelde uyuyo sikinti yok yani hergun kakqsinida yapiyo 1 veya 2 defa gece gundz uyku problemi yapmiyo bilmyrm yani verirken aglamq sizlamada yapmiyo simdiye kadar sadece emiyrdu sutumde iyi yani normaldi kg alimi inanyrmki bu ay guzel aldgina belli oluyo aldigi birazda zayif dogdu die cabam geri kalmsnCnm bebeğin kaç aylık?bana çok gibi geldi ama yinede sen bilirsin tabi.benim kuzenim doktor o bize 8.aya kadar anne sütü /mama asıl öğün, ek gıda tattırmalık ara larda dedi.
BİDE KIZLAR HANİ BEBEİŞLERE KÜÇÜKKEN ÇOK KAKA YAPMASI İYİ BESLENİO ANLAMINA GELİO DİOLARDI DOKTORLAR BENM Kİ ÇOK AZALDI BAZEN 1 BAZEN 2 YAPIO ÇİŞİDE ÖLE HER BEZİ BOŞ GİBİ BİŞEY YANİ BÜYÜDÜKÇE BÖLE Mİ OLUO ACABA DÜN MESELA HİÇ KAKA YAPMADI BUGÜN YAPMIŞ GERÇİ DE NE BİLİM GENELDE HER SABAH YAPARDI.
Canım benmkıde azaldıya. Hatta nezamndr sırucam unutuyorum. Sabah 7 yada 9 da alıyorum bezını akşam 9 10 a kafar 5 6 kez bez degıstryorum. Kaka en fazla ıkı kere yapıyo.bazaen bır cok az yapıyo. Ama bnde ılerledıkce kaka az yapması ıyı dıye biliyorum bıyerde okumuştum.beslenır beslenmez kaka yapması kilo alımınıda azaltr yazıyodu nekadar dogru bilemem
bebekler buyudukce cic yapma araligi uzar.2saatde bir cis yaparlar.bazi bebekler gece boyunca cis yapmazlar.sabah uyaninca hemen bezini acib cis yaptirsaniz cis yaparlar.boylece tuvalet egitimide yavas yavas baslar.KÜÇÜKKEN ÇOK KAKA YAPMASI İYİYDİ DE NE BİLİM BÜYÜDÜKÇE İYİMİDİR.YEDİĞİ YARIO DERLER AMA AZ YAPINCA AKLIM TAKILDI YANİ.
Aaa inanmiyorum benimkindende cikiyo kum mu bu simdi bobrekte bezden saniyodumJöle gibi yumuşak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?