2014 Kasım Anneleri

inşallah başarırım canım iyi dileklerin için sağol... her bebeğin emmesi farklı olurmuş benim on dakika falan emiyo canım belki seni uzun uzun emmek istiyordur emzik kullanıyormusun?

mrb oğlum 24 kasım doğumlu.daha öncede yazmıştım ama içim rahatlamadı.bebeğimin göz teması çok güzel gülücükler atıyo hafif yana dönüyo bir nesne verince tutuyo ama tam dönmüyor ve önüne oyuncak ne koyarsam koyayım uzanmıyor umrunda değil normal mi acaba endişem artıyor yardımm

kızlar yekta devam sütünü hiç sevmedi sebze pürelerini de hiç sevmiyor öğürüyor verince ne yapmalıyım. bebelac ballı irmikli mamasını aldım onu çok sevdi ne kadar sıklıkla vermem doğru olur

Cnm oyle kendi kndine zor ogrenir
Etrafinda kuvvet alacagi biseyler ve senin yardimin lazim
Bizim oyuncgiz vardi oyun halisi mantigimda oyuncaklar sallanan birsey
Onu koyuyordum uzerine yanlarindan kuvvet ala ala ogrendi donmeyi

korkma canım bişey yoktur inşallah aylık kontrolüne gittiğinde bi aile hekimine göster o sana bilgi vericektir

Cnm oyle kendi kndine zor ogrenir
Etrafinda kuvvet alacagi biseyler ve senin yardimin lazim
Bizim oyuncgiz vardi oyun halisi mantigimda oyuncaklar sallanan birsey
Onu koyuyordum uzerine yanlarindan kuvvet ala ala ogrendi donmeyi
Hımm başka ne yapabilirim fikir verirsen sevinirim canım

Canım sen dondurmeye teşvik edıyomusun. Şarkılarla falan sırt üstu yatr saga sola cevır oyun oyna onunla. Ben boyle alıştrmıştm. Ama her cocuk farklı biliyosun. Anlattıklarını yaptıgına göre bir sıkıntı oldugunu zannetmıyorum. Senın oğluş biraz rahatına düşkün bence :))

Bırde oyuncaklarmı ilgisini çekmiyo acaba. Hangı oyuncaklar var. Oyun halısı bence gelışimlerı için çok ıyı bir oyuncak. Bizim deneyimimız bu en azından
çıngırak dişlik top var birde müzikli alibabanın çiftliği söyleyen var otun halısı yok çıngırağı verince tutuyo ama uzanmıyo şuan mamama diyo el ayak kıpır kıpır

uğraşıyom canım yüzüstü yatırıp oyuncak koyuyorum alssın diye ellerini yalıyoo destek veriyorum inş sıkıntı yoktur dediğin gibi rahatına düşkündür

sertti ama taş kıvamında değildi hayırdır sendemi gördün yoksa
Ewet bende gordum uc yada dort seferdir ama yumusacik jole gibi bezin icinden cikiyo saniyodum diger arkadas yumusak demis sen sert diyosun anlamadim hangisi nettede baktim sert olmali gibi tas sonucta dimi kesip bakicam icine

6 gün önce götürdük endişemi dile getirdimm.sıkıntı yok dedi inş.canım ya 1hafta sonra aşı var bakalım ozanana değişme olacak mı
Korkma canim ya her cocuk farklidir kiyaslamamaya calis benim ki cok erken dondu mesela annemin 4 cocugu var buksdar erken hicbiri donmedi diyo benimki cok hareketli bide zayif ondan belki 6 aylik 7 kiloydu yavrum seninki belki kilosu yerindedir daha yavas hareket eder ama bu sorun degil yani korkma

Oglum hic birşey yemiyo bi gün ek hic birşey vermesemmi denesemmi yın sizce

Gunaydun annisler...bugün.misafirinvar..ooyu sabah sabah evi topla toz al mustiyi doyur Yoruldum valla

Ins canim 6aylik olacak 8 kiloya yakin hadi donmeyi biraktim uzansa simdi birsuru oyuncak koydum etrafina umursamiyo nezaman alip incelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…