inşallah başarırım canım iyi dileklerin için sağol...canım okumanın yaşı yok canını sıkma,bende 2011 yılında bırakmıştım aöf 2. sınfta bu sene bahar döneminde kayıt yeniledim hiç ders çalışamadım maalesef ama bi adım atmak bile beni mutlu etti, sende yaparsın.
Şahsen ben seni yanlış anlamam sen çok iyi niyetli birisin yüzünden de belli maşallah çok da güzelsin, çocuk uyutmaya gelincede en iyisini yapmışsın kendi kendine uyumayı öğrendiğinde çok rahat edeceksin, bende elif te bunu başardım çok rahat ettim, Zeynep te emerek uyuyor yerine koyuyorum böyle böyle devam eder alışır inşallah, mızmızlığımız bizimde var hemde çok
bizde gece 2-3 defa uyanıyor nerdeyse her uyanmada yarım saat 45 dk. falan memede kalıyor gece 9 da uyuyor o zamanda bir saat sürüyor emzirmem bende bunu merak ediyorum sizlerinde bu kadar sürüyormu emzirme süreniz acaba sütüm mü yetmiyorda anca mı doyuyor bilemedim
sağolasın isyancım.. bende öyle yapayımcanım çorba hariç herşey günlük hazırlanması lazımli çorbayı bile günlük hazırlıyorum ben...
çok nadir diper günde verdiğim oluyor
teşekkür ederim canım artık atıyorum hemenTuğbacım devam sütüyle muhallebi sütlaç vs. yapmayı önermiyor doktorlar mama olarak içirdiğimizde bile 1 saat sonrasına kalan mamayı içirmiyoruz kaldıki muhallebiyi düsün.
Cnm oyle kendi kndine zor ogrenirmrb oğlum 24 kasım doğumlu.daha öncede yazmıştım ama içim rahatlamadı.bebeğimin göz teması çok güzel gülücükler atıyo hafif yana dönüyo bir nesne verince tutuyo ama tam dönmüyor ve önüne oyuncak ne koyarsam koyayım uzanmıyor umrunda değil normal mi acaba endişem artıyor yardımm
korkma canım bişey yoktur inşallah aylık kontrolüne gittiğinde bi aile hekimine göster o sana bilgi vericektirmrb oğlum 24 kasım doğumlu.daha öncede yazmıştım ama içim rahatlamadı.bebeğimin göz teması çok güzel gülücükler atıyo hafif yana dönüyo bir nesne verince tutuyo ama tam dönmüyor ve önüne oyuncak ne koyarsam koyayım uzanmıyor umrunda değil normal mi acaba endişem artıyor yardımm
6 gün önce götürdük endişemi dile getirdimm.sıkıntı yok dedi inş.canım ya 1hafta sonra aşı var bakalım ozanana değişme olacak mıkorkma canım bişey yoktur inşallah aylık kontrolüne gittiğinde bi aile hekimine göster o sana bilgi vericektir
Hımm başka ne yapabilirim fikir verirsen sevinirim canımCnm oyle kendi kndine zor ogrenir
Etrafinda kuvvet alacagi biseyler ve senin yardimin lazim
Bizim oyuncgiz vardi oyun halisi mantigimda oyuncaklar sallanan birsey
Onu koyuyordum uzerine yanlarindan kuvvet ala ala ogrendi donmeyi
Canım sen dondurmeye teşvik edıyomusun. Şarkılarla falan sırt üstu yatr saga sola cevır oyun oyna onunla. Ben boyle alıştrmıştm. Ama her cocuk farklı biliyosun. Anlattıklarını yaptıgına göre bir sıkıntı oldugunu zannetmıyorum. Senın oğluş biraz rahatına düşkün bence :))mrb oğlum 24 kasım doğumlu.daha öncede yazmıştım ama içim rahatlamadı.bebeğimin göz teması çok güzel gülücükler atıyo hafif yana dönüyo bir nesne verince tutuyo ama tam dönmüyor ve önüne oyuncak ne koyarsam koyayım uzanmıyor umrunda değil normal mi acaba endişem artıyor yardımm
Bırde oyuncaklarmı ilgisini çekmiyo acaba. Hangı oyuncaklar var. Oyun halısı bence gelışimlerı için çok ıyı bir oyuncak. Bizim deneyimimız bu en azındanHımm başka ne yapabilirim fikir verirsen sevinirim canım
sertti ama taş kıvamında değildi hayırdır sendemi gördün yoksaKizlar bu kristal parcaciklar sertmi yumusakmi sizde cikan
çıngırak dişlik top var birde müzikli alibabanın çiftliği söyleyen var otun halısı yok çıngırağı verince tutuyo ama uzanmıyo şuan mamama diyo el ayak kıpır kıpırBırde oyuncaklarmı ilgisini çekmiyo acaba. Hangı oyuncaklar var. Oyun halısı bence gelışimlerı için çok ıyı bir oyuncak. Bizim deneyimimız bu en azından
uğraşıyom canım yüzüstü yatırıp oyuncak koyuyorum alssın diye ellerini yalıyoo destek veriyorum inş sıkıntı yoktur dediğin gibi rahatına düşkündürCanım sen dondurmeye teşvik edıyomusun. Şarkılarla falan sırt üstu yatr saga sola cevır oyun oyna onunla. Ben boyle alıştrmıştm. Ama her cocuk farklı biliyosun. Anlattıklarını yaptıgına göre bir sıkıntı oldugunu zannetmıyorum. Senın oğluş biraz rahatına düşkün bence :))
Ewet bende gordum uc yada dort seferdir ama yumusacik jole gibi bezin icinden cikiyo saniyodum diger arkadas yumusak demis sen sert diyosun anlamadim hangisi nettede baktim sert olmali gibi tas sonucta dimi kesip bakicam icinesertti ama taş kıvamında değildi hayırdır sendemi gördün yoksa
Korkma canim ya her cocuk farklidir kiyaslamamaya calis benim ki cok erken dondu mesela annemin 4 cocugu var buksdar erken hicbiri donmedi diyo benimki cok hareketli bide zayif ondan belki 6 aylik 7 kiloydu yavrum seninki belki kilosu yerindedir daha yavas hareket eder ama bu sorun degil yani korkma6 gün önce götürdük endişemi dile getirdimm.sıkıntı yok dedi inş.canım ya 1hafta sonra aşı var bakalım ozanana değişme olacak mı
Ins canim 6aylik olacak 8 kiloya yakin hadi donmeyi biraktim uzansa simdi birsuru oyuncak koydum etrafina umursamiyo nezaman alip incelicekKorkma canim ya her cocuk farklidir kiyaslamamaya calis benim ki cok erken dondu mesela annemin 4 cocugu var buksdar erken hicbiri donmedi diyo benimki cok hareketli bide zayif ondan belki 6 aylik 7 kiloydu yavrum seninki belki kilosu yerindedir daha yavas hareket eder ama bu sorun degil yani korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?