2014 Kasım Anneleri

Oglum hic birşey yemiyo bi gün ek hic birşey vermesemmi denesemmi yın sizce

Canim bebegin daha yeni 6 aylik olmus 17 kasim dogumluysa. Aceleci olma. ek besinde amac doyurmak degil tattirmak. 1 yasina kadar onun temel besini anne sutu yoksa formul sut.Azar azar tadlarla tanisacak. Acele etme ve sakin zorlama bence. Ayrica bebeklerin emme refleksinden dolayi dilleriyle itme hareketinin kaybolmasi neredeyse 2 yasini buluyomus. O yuzden kati gidalari tukurebilir puskurtebilir ogurebilir. Kasigi reddedebilir. Benimki de kasigi ggörünce agzini kilitliyo. Vitaminini bile zor veriyorum ama kizacak bi sey yok. hemen tabak tabak yemesini beklememek lazim. yedigi kadarla mutlu ol yemedine üzülme

Gunaydn kizlar bugun temizlik gunu heralde:))bende asil pasayi uyuttm babamzda evde (fena kavga yaptk anlatrm detayni)tuv. Banyo balkon bitti ocagmi sildm simdide eve gececm k.v gelck cocuga bakmya bende pazara gidcm bu yorgnlukla ayrca hastym yatark daha ootu oluyrm cunku kizlar bu kristal denn sey benm oglanda da oluyo tek tuk arada bol su icryrm ama korkmuyrm evet jole gibi yumusk yani sert degil

Oglum hic birşey yemiyo bi gün ek hic birşey vermesemmi denesemmi yın sizce
Canm ben bi defa denedm emmiyodu die ek gida vermdm uyku saati gelince emdi denedm ve basarili oldm yani uygulamk sana kalms cok sikinti yapma bende cok uzulyrdm az emiyr die etrafmdakietrafmdaki hetks norml bundn sonra az emer diyince rahtldm cunku gece emiyo gundz ek gida aldgi icin doyuyo emmiyo.sen ek gidayimi almiyo diyosn

kizlar ek gıda veriyosunuz heralde olay onla ilgili. Bizimki hala gunde bikac kere kaka yapıyor sadece anne sütü alıyo sayilir. Bana da bizimkinin durumu fazla gelmişti ikisi de normalmis yani:)))

İYİ SÜTÜN YETİOSA SIKINTI YOK CNM.EK GIDA VERİORUM BEN EVET 6 AYI GEÇTİ ARTIK VERMELİYİM DİE DÜŞÜNÜORUM.

Çok güzel yazmışsın arkadaşım eline sağlık

Canım benim oğlum emmedi hic ne mama içmek istiyor ne de ek gıda yemek istiyor ama AC yani ne yapcam bilemiyorum

artık epey büyüdüler çok kuvvetli emiyorlar bir yazıda okumuştum 2 dk da göğsün yarısını boşaltabiliyorlarmış
yani gündüz 3-5 dk emmeleri bu yüzden yoksa doyuyorlar
gece uzun uzun emiyorlar uyku sersemi emzik görevi görüyoruz kendileri için

Eline sağlık arkadaşım güzel bir Paylaşım

Çok saol canım haklisin aslında ben biraz abrttım galiba sakin olup söylediklerini dikkate alcam saol

KIZLAR Bİ KAÇ GÜNDÜR SAĞDIĞIM NORMALE GÖRE AZDI DİODUM HERALDE SÜTÜM BİTİO ARTIK AMA ADET OLDUM SANIRIM ONDAN DİMİ AZALMA OLUYOMUŞ ADET DÖNEMİNDE O DEĞİL MAKİNEMİN KİRA ZAMANI DOLUO UZATICAKTIM DİORUM AZALDIOSA UZATMA GEREK YOK AMA İNŞ.ADETLE İLGİLİDİR YA.

Ins canim 6aylik olacak 8 kiloya yakin hadi donmeyi biraktim uzansa simdi birsuru oyuncak koydum etrafina umursamiyo nezaman alip incelicek
canım benim oğlum da 6 aylık kilo da ayni sayilir. Coook tembel çook:))) kendini yattigi yerden yukari asagi ittiriyo benden destek alip, ustelik basini falan cok erken kaldirdi ama donmuyo. hafif yan donuyo ama tam donmuyo. Yuvarlanmiyo.Yuzu koyun birakinca sinirleniyo. Her sey eline verilsin butun gun kucakta gezsin istiyo. Tepesinden oyuncak salliyorum yere yatirip guluyo ama uzanayim da aliyim yok. uzansin diye oyuncak koyuyorum önüne; ver diye gözümün icine bakiyo. Uzanabilecegi bi yere top koyuyorum yere yatirip, topun etiketinden kendine doğru cekti:)))

Uzatmazsan ne ile sağacaksın peki

Aynen canım benim oğlumda aynı anlattıklarn gibi emziği eline dokundurunca tutuyo diğer eline geçiriyo ağzına alıyo çıkarıyo ışıklı müzikli telefon koydum bakıyo takip ediyo el uzatmak yok benimkide yüzüstü yatmaktan nefret ediyo tembellik demi canım ya

Evet canım adet donmeınde azalıyo benmkıde azalmıştı

Ewet bende gordum uc yada dort seferdir ama yumusacik jole gibi bezin icinden cikiyo saniyodum diger arkadas yumusak demis sen sert diyosun anlamadim hangisi nettede baktim sert olmali gibi tas sonucta dimi kesip bakicam icine
Bu Konuyu defalarca sormuştum burda rastlayan oldumu diye ses çıkmamştı şimdi bîçok kişi gördğünü söylemiş.nefrologdayız 2haftadr jöle kıvamında kristaller vardı sert diil böbreğinde de kristal yapılar görüldü ztn sonuçları 2 3 haftada çıkan tahliller yapıldı 2 kere,idrarda ve kanda kalsiyum oksalat ürik asit bakılıyo bunlar tek başına diil birbiriyle oranları değerlendiriliyo şuanda sonuç bekliyorz bol su sıvı dedi doktor sonuca göre baska bi tedavi ihtimalini görüşcez inş önemli bişe diildr doktor rahatlattı ama insan huzursuz oluyo içiniz rahatlasın bi nefrologa götrmenizi tavsye ederm

bende birkaç kez gördüm baya oldu amagörmeyeli bende bezdendir diye düşünmüştüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…