2014 Kasım Anneleri

Ins canim 6aylik olacak 8 kiloya yakin hadi donmeyi biraktim uzansa simdi birsuru oyuncak koydum etrafina umursamiyo nezaman alip incelicek
Her çocuk farklıdır ve hazırbulunuşluk diye bişey vardır onun gelişimi hazır olduğu anda yapıcaktır merak etmeyin 1 saat sonra bile olabilir bu.destek önemli ama zorlamayın canınızı da sıkmayın zmnı vardr elbet.bu aylara göre gelişimler yapabileceklerinin en üst düzeyini verir.bi çok bebek yapamasa 1 bebek yapsa o bebeğinkini yazar.

tşk ederim çok güzel yazmışsınız böyle yorumlar okudukça içim rahatlıyoo

Uzatmazsan ne ile sağacaksın peki

GÜNDÜZ VERMİCEM AKŞAMDAN SABAHA EMİCEK GÜNDÜZ DE KAHVALTI PÜRE FALAN YİYO ZATEN ACIKANA KADAR ZATEN BEN GİDERİM DİODUM.YOK UZATICAM DA AZALIOSA DİE DEDİM BEN ÇIKMAZSA SÜT NAPICAM Kİ

Evet canım adet donmeınde azalıyo benmkıde azalmıştı

ADET OLMADAN ÖNCEMİ AZALIO PEKİ BEN DAHA BUGÜN OLDUM ÇÜNKÜ Bİ KAÇ GÜN ÖNCEDEN AZALMIŞTI.İNŞALLAH ÖLEDİR YA

tşk ederim çok güzel yazmışsınız böyle yorumlar okudukça içim rahatlıyoo
bencede takılma bende kendim.evirip ceviriyordum tik yoktu bibaktim bianda kendi yapti zamani gelince yapiyor zorlamaya gerek.bile.yok bence sonucta emeklemek icin bir sekilde dönecekler

benim oğlumda 13 kasım doğumlu dönme bizdede yok çırpınıyo sadece ters çevrilmiş kaplumbağa gibisin oğlum diyorum yattığı zaman elinden oyuncağını düşürünce almayaçalışmıyo aglıyor otururken uzanıyo sadece. oturmaya bayılıyo. artık desteksiz olarak oturtuyorum. bazen düşüyo bazen uzun süre durabiliyo. bunlar ağır abi olcak bence üzülme yani daha geç kalmış değil hemen yapsın istiyoruz ama her bebek farklı oluyo arkadaşların dediği gibi. zamanı gelince yapacak zaten

benim adet olmadan önce azalıyor adet zamanı da emmek istemiyo tadı değişiyo sanırım

Korkulacak bi sey yok bence. Dogdugundan beri yüzü koyun yatiramiyorum hic sevmedi ben öyle uyurum halbuki. Huylari böyle yapcak bi sey yok:))) bi de kizlar daha çabuk yapiyomus. Takılma yani

yolculuk bebekle çok sıkıntı gerçekten canmm
ben ceviz veriyorum
1cevizi havanda ezip muhallebisine kahvaltısına felan katıyorum

biz 4gün önce muğladan ankaraya geldik uçakla
canımm
kangurusuna bindirdim ..kalkışı beklerken felan rahat oldu
ama istersen uçağa binene kadar bebek arabasındada taşıyabilirsin
uçağa binince kabin memerları alıyo arabayıinerken veriyo
bagaja vermiyosun yani
uçaktada rahattı..ön koltukdaki dergilerle felan oynadı..tok ve uykusuna almış olursa rahat olur

biz bireysel.emeklilik yaptrdik esim adina onun icin ama ceyiz hesabina donusturcez onun adina olsun
Hadi ya çeyiz hesabı da mı varmış.bende oğlum adına olsun istiyorum bide tutarı ben belirlemk istiyorum kimisinde sabit bişe var bireysel de devlet katkısı da var diilmi,akbank fena diil gbi

Bişe sorucam bebeğine fon açtıran yatırım yapan var mı varsa paylaşablr mi?

Biz bireysel emeklilik yaptırdık benim adıma eşiminin zaten vardı ondada kızımı lehdar belirledik. Birde kendime güvence sigortası yaptıracağım bana bir şey olursa kızıma aylık bir meblağ birde toplu para ödeniyor.

biz bireysel.emeklilik yaptrdik esim adina onun icin ama ceyiz hesabina donusturcez onun adina olsun

Bireysel emeklilik yaptırdıysanız dönüştüremezsiniz. Ne kadar önce yaptırdınız? Bir sy içinde cayma hakkınız var ama

Ewet bende gordum uc yada dort seferdir ama yumusacik jole gibi bezin icinden cikiyo saniyodum diger arkadas yumusak demis sen sert diyosun anlamadim hangisi nettede baktim sert olmali gibi tas sonucta dimi kesip bakicam icine
evet görüntü jöle gibi ama benim en son gördüğüm biraz daha sertti ilkini hatırlamıyorum 2 kez gördüm toplamda

Bireysellde devlet katkısı ne kadar minimum 120 tl mi yatırılıyo 10 yıldan sonra bozdurma hakkı mı var?

Arkadaşlar bebeğinize keçi sütü veriyormusunz sulandırarak ? bide keçi sütünün tadı çok değişik ağza alınca ilk tuzlu gibi sanki ama sonra içimi inek sütü gibi sizin kullandığınız sütlerde öylemi yoksa benimki mi bozuk bu arada markası baltalıidi dün yoğurt mayaladım çok cıvık olmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…